عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسائل مربوط به سایت رسمی ثبت نام لاتاری
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
16-09-2012, 11:08 PM
در ثبت‌نام لاتاری فقط فرزندان مجرد زیر ۲۱ سال در فرم وارد می‌شن و بقیه فرزندان در صورت برنده شدن پدر و مادر گرین کارد نخواهند گرفت.
هر فردی که حداقل دیپلم دبیرستان یا دو سال سابقه کار حرفه‌ای در پنج سال اخیر داشته باشه می‌تونه در لاتاری ثبت‌نام کنه و این که مشخصاتش در فرم شخص دیگه‌ای به عنوان همسر یا فرزند وارد شده باشه اهمیتی نداره. در نتیجه زن و شوهر یا فرزندان هر کدوم جداگانه می‌تونند ثبت‌نام کنند و مشخصات همدیگر رو در فرم‌های خودشون وارد کنند.

وقتی پدر یا مادر در گرین کارد برنده بشه همسرش و فرزندان مجرد زیر ۲۱ سالش گرین کارد خواهند گرفت، ولی اگر فرزند برنده بشه پدر و مادر و خواهر و برادران گرین کارد نمی‌گیرند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین marypiramoon
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-09-2012, 04:19 PM
سلام و خسته نباشید

با توجه به اینکه هیچ اطلاعاتی راجه به اقامت و مسائل مربوط به لاتاری ندارم

خواهشم اینه که راهنمایی کنید که از چه طریقی میتونم برای ثبت نام در لاتاری اقدام کنم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
24-09-2012, 06:51 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-09-2012, 06:53 PM توسط ahmadpashaei.)
(24-09-2012, 04:19 PM)marypiramoon نوشته: سلام و خسته نباشید

با توجه به اینکه هیچ اطلاعاتی راجه به اقامت و مسائل مربوط به لاتاری ندارم

خواهشم اینه که راهنمایی کنید که از چه طریقی میتونم برای ثبت نام در لاتاری اقدام کنم
با سلام و تبریک عضویتتون
شما باید صفحه اول تاپیک رو کامل بخونید و کاملا آگاه میشید که باید از کجا اطلاعات کاملی بدست بیارید.آقا بابک گفته:
اگر به این آدرس مراجعه کنید می‌بینید که گفته امسال (۲۰۱۲) ثبت‌نام روز ۲ اکتبر شروع می‌شه و روز ۳ نوامبر خاتمه پیدا می‌کنه.

اگر روال ثبت‌نام امسال هم مثل سال‌های قبل باشه، روال ساده‌ایه و در حد پرکردن یک فرم با اطلاعات شخصی از جمله نام و مشخصات و محل تولد و تعداد فرزندان و اطلاعاتی شبیه به این هست. فقط باید یک عکس تمام رخ دیجیتالی با زمینه روشن و به ابعاد ۶۰۰x۶۰۰ پیکسل هم داشته باشید و آپلود کنید. بعد از سابمیت کردن فرم به شما یک شماره می‌ده که شما باید شماره رو حفظ کنید و موقعی که نتایج اعلام شد اون شماره رو وارد کنید و ببینید که آیا برنده شده‌اید یا خیر. معمولا نتایج حدود ماه May سال بعد اعلام می‌شه.
و m-ost
عزیزم در همون صفحه اول تاریخ دقیق رو گفتن که :
ثبت نام از 4 اکتبر 2012 (13 مهر ماه امسال) شروع میشه و در 3 نوامبر(13 آبان امسال) به پایان میرسه، این ثبت نام برای سال 2014 هست.
نقل قول  

آفلاین khorshid20
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

13-10-2012, 02:16 AM
دوبار در سال؟دفعه دومش کی هست؟
(02-02-2011, 01:20 PM)Omid نوشته: سایت رسمی ثبت نام لاتاری dvlottery.state.gov می باشد؛ که این سایت این ثبت نام را دوبار در سال و بطور رایگان انجام می دهد، لازم به ذکر است سایت های دیگری نیز در راستای ثبت نام لاتاری هستند اما هیچکدام تضمینی برای کار خود ندارند و البته مقداری نیز پول دریافت می کنند.
توصیه می شود فقط به سایت رسمی مراجعه شود.

بحث در این مورد در این تاپیک امکان پذیر است.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین khorshid20
نقل قول

13-10-2012, 02:19 AM
من پارسال ثبت نام کردم وMAY چک کردم که برنده نشده بودم ولی نوشته بود بعدا مجددا تو اکتبر چک کنید ممکنه قبول شده باشین.جریانش چیه ؟مگه چند بار اعلام نتیجه می کنه؟
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-10-2012, 04:15 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-10-2012, 04:16 AM توسط mahyarelc.)
(13-10-2012, 02:19 AM)khorshid20 نوشته: من پارسال ثبت نام کردم وMAY چک کردم که برنده نشده بودم ولی نوشته بود بعدا مجددا تو اکتبر چک کنید ممکنه قبول شده باشین.جریانش چیه ؟مگه چند بار اعلام نتیجه می کنه؟
نقل قول:دوبار در سال؟دفعه دومش کی هست؟
اونطوری که تو سایتش گفته بود با توجه به سهمیه ها، ممکنه بخشی از برندگان به هر دلیلی تا ددلاین مربوطه برای مصاحبه نیان....پس دوباره (به مقداری که نیومدن) از بین افرادی که قبلا ثبت نام کرده بودن انتخاب میکنن (فکر کنم تاریخش 22 اکتبره)
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-10-2012, 05:29 AM
(13-10-2012, 02:16 AM)khorshid20 نوشته: دوبار در سال؟دفعه دومش کی هست؟
ثبت‌نام فقط یک بار در سال انجام می‌شه، اما ظاهرا از سال گذشته نتایج رو دو بار در سال اعلام می‌کنند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین m65
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-10-2012, 12:55 PM
با سلام و خسته نباشد
من زياد وارد نيستم به ثبت نام ولي سال گذشته (1390) من در لاتاري ثبت نام نمودم البته كسي ديگه من را ثبت نام نمودحالا ميخوام امسال خودم ثبت نام كنم ميشه كامل توضيح بديد از ابتدا تا انتها آخه من وارد سايت www.dvlottery.state.gov كه ميشم قسمت اولش Confirmation Number اين مياد كه شماره من اولش 2013 مي باشد و بعد Last Name كه من اول فاميلم را وارد ميكنم و بعد اسمو بعدش Year of Birth سال تولدم را و بعدشم Authenticationشماره ايي كه درج شده را وارد ميكنم و قسمتsubmit ولي مدام ميزنم و اين پيغام مياد The
information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your
last name (family name/surname), and year of birth to ensure you have entered
them exactly as they appear on your DV Confirmation Page آخه انگليسيم خوب نيست ميشه از اول تا آخرش توضيح بديد البته اگه ميشه
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-10-2012, 10:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-10-2012, 05:32 AM توسط mahyarelc.)
(16-10-2012, 12:55 PM)m65 نوشته: با سلام و خسته نباشد
من زياد وارد نيستم به ثبت نام ولي سال گذشته (1390) من در لاتاري ثبت نام نمودم البته كسي ديگه من را ثبت نام نمودحالا ميخوام امسال خودم ثبت نام كنم ميشه كامل توضيح بديد از ابتدا تا انتها آخه من وارد سايت www.dvlottery.state.gov كه ميشم قسمت اولش Confirmation Number اين مياد كه شماره من اولش 2013 مي باشد و بعد Last Name كه من اول فاميلم را وارد ميكنم و بعد اسمو بعدش Year of Birth سال تولدم را و بعدشم Authenticationشماره ايي كه درج شده را وارد ميكنم و قسمتsubmit ولي مدام ميزنم و اين پيغام مياد The
information entered is not valid. Please review the Confirmation Number, your
last name (family name/surname), and year of birth to ensure you have entered
them exactly as they appear on your DV Confirmation Page آخه انگليسيم خوب نيست ميشه از اول تا آخرش توضيح بديد البته اگه ميشه
دوست عزیز این سایتی که دادید نمیدونم کجا confirmation Number رو وارد میکنید..ولی در هر صورت این سایت برای ثبت نام هست (شاید منظورتون اینجاست که برای چک کردن وضعیت سال قبل هست)
برای ثبت نام جدید روی Begin Entry در همین صفحه ای که گذاشتید کلیک کنید؛ بعد یک کدی باید وارد کنید که مطابق تصویر هست....و بعد اطلاعات شخصیتون رو (طبق پاسپورت) دقیق وارد کنید
کلا موضوع پیچیده ای نیست و اطلاعات اولیه شما رو میخواد

بعد اینکه همه اطلاعات وارد شد و submit کردید، یک صفحه میاد که confirmation number رو میده بهتون...حتما بنویسید این شماره رو که مهمترین موضوعه
قرعه کشی هم May انجام میشه که میتونید با اون شماره چک کنید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین khorshid20
نقل قول

22-10-2012, 10:45 PM
پس نتایج اکتبر چی شد؟هنوز تو سایت مشخصاتو که میزنیم همون پیغام قبلیو میگه.اوایل اکتبر بیاید چک کنیدو...
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »