عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-10-2012, 10:57 PM
ایشالله هر جایی تشریف می برید خوب باشه. در خدمت هستیم سوالی بود. در مورد اروپا هزینه ها کمتره.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین mahnam
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-10-2012, 05:26 PM
من می خوام رنکینگ دانشگاه های خوب در زمینه ی cell & molecular biology یا Genetics تو کانادا ؟ و همین طور آمریکا و آلمان رو بدونم؟
کارشناسی ژنتیک از دانشگاه آزادم با معدل 15.20
آیا می تونم واسه ارشد از یکی از کشور های بالا پذیرش بگیرم؟
اگه GRE General v Subject رو نمره ی بالایی بیارم امکان فاند برام وجود داره؟
مدرک زبان فعلا ندارم اما زبانم خوبه و شما 95 رو واسه تاقل در نظر بگیرین
اصلا با مدرک دانشگاه آزاد و این معدل شانس پذیرش دارم؟ یا ارشد رو ایران بخونم و بعد واسه دکتری اقدام کنم
وقتي زندگي چيز زيادي به شما نمي دهد به دليل آنست كه شما هم چيز زيادي از او نخواسته ايد
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-10-2012, 09:57 PM
(23-10-2012, 05:26 PM)mahnam نوشته: من می خوام رنکینگ دانشگاه های خوب در زمینه ی cell & molecular biology یا Genetics تو کانادا ؟ و همین طور آمریکا و آلمان رو بدونم؟
کارشناسی ژنتیک از دانشگاه آزادم با معدل 15.20
آیا می تونم واسه ارشد از یکی از کشور های بالا پذیرش بگیرم؟
اگه GRE General v Subject رو نمره ی بالایی بیارم امکان فاند برام وجود داره؟
مدرک زبان فعلا ندارم اما زبانم خوبه و شما 95 رو واسه تاقل در نظر بگیرین
اصلا با مدرک دانشگاه آزاد و این معدل شانس پذیرش دارم؟ یا ارشد رو ایران بخونم و بعد واسه دکتری اقدام کنم
سلام دوست عزیز
در زمینه اینکه ارشد رو اینجا بخونین یا خارج از کشور میتونین به تاپیک فوق لیسانس در ایران یا خارج مراجعه کنید. بحث های مطرح شده میتونه کمک کننده شما در تصمیم گیری باشه. به نظر من برای اروپا میتونید برای فوق اقدام کنید. برای دانشگاه هایی که شهریه پایینی دارند (مثلا برخی دانشگاه های آلمان). برای آمریکا شما میتونین برای دکترای مستقیم اقدام کنین، چون دکترای مستقیم شانس بیشتری برای گرفتن فاند وجود دارد. معمولا برای آمریکا و کانادا برای فوق شانس کمتری برای گرفتن فاند هست. البته نه اینکه غیر ممکن باشه. شما میتونین برای دانشگاه های متوسط اقدام کنین و با اساتید هم مکاتبه کنین و ممکن هست بتونین فاند بگیرین. همین طور که فرمودین نمره بالا در امتحان GRE هم میتونه بسیار تاثیر گذار باشه.
در مورد رنکینگ برای رشتتون برای دانشگاه های آمریکا میتونین به تاپیک رنکینگ دانشگاه های آمریکا به تفکیک رشته مراجعه کنین و دوستان اگر داشته باشن براتون در فروم قرار میدن.

رنکینگ هایی که به تفکیک رشته وجود داره برای دانشگاه های آمریکا معمولا معتبر تر هست. برای کانادا یک تاپیک در مورد رنکینگ کلی دانشگاه ها وجود داره. برای آلمان هم میتونین به انجمن اون مراجعه کنید.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین neema
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-10-2012, 07:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-10-2012, 08:00 PM توسط neema.)
سلام
لیسانس IT از دانشگاه آزاد واحد پرند با معدل پایین 13 دارم Confused
برای آزمون آیلتس کلاس میرم و تو تست اولیه آموزشگاه 6 گرفتم و فکر کنم بتونم حداقل آیلتس 6.5 بگیرم
3 (2+1) سال سابقه کار در دو شرکت خصوصی در رابطه با کار خودم دارم
فکر میکنید بتونم در یکی از کشورهای اروپایی برای ارشد اقدام کنم ؟
یکی از دوستام بهم گفت که ارشد حتی پیام نور ولی معدل بالا بگیرم و بعدش برای رفتن اقدام کنم. با این حال ترجیج میدم اگه امکان داره برای ارشد برم
به دلیل اینکه هم آشنا در سفارت دانمارک و هم خود دانمارک دارم ، بیشتر هدفم دانشگاه IT کپنهاکه
لطفا در هر دو مورد راهنمایی کنید و اینکه داشتن GRE و کلا مدارک دیگه ای که تاثیر داره رو هم مشخص کنید
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-10-2012, 09:14 PM
(24-10-2012, 07:56 PM)neema نوشته: سلام
لیسانس IT از دانشگاه آزاد واحد پرند با معدل پایین 13 دارم Confused
برای آزمون آیلتس کلاس میرم و تو تست اولیه آموزشگاه 6 گرفتم و فکر کنم بتونم حداقل آیلتس 6.5 بگیرم
3 (2+1) سال سابقه کار در دو شرکت خصوصی در رابطه با کار خودم دارم
فکر میکنید بتونم در یکی از کشورهای اروپایی برای ارشد اقدام کنم ؟
یکی از دوستام بهم گفت که ارشد حتی پیام نور ولی معدل بالا بگیرم و بعدش برای رفتن اقدام کنم. با این حال ترجیج میدم اگه امکان داره برای ارشد برم
به دلیل اینکه هم آشنا در سفارت دانمارک و هم خود دانمارک دارم ، بیشتر هدفم دانشگاه IT کپنهاکه
لطفا در هر دو مورد راهنمایی کنید و اینکه داشتن GRE و کلا مدارک دیگه ای که تاثیر داره رو هم مشخص کنید
دوست عزیز.
بهتر بود در خصوص شانس پذیرش در تاپیک دانمارک سوال می پرسیدید. شانس شما متوسط است اما چون دانشگاههای با شهریه بسیار بالایی هستند و از توان پرداختش برای خیلی از افراد خارج است ممکنه پذیرش بگیرید. این رو هم اضافه کنم دانشگاههای مطرح شاید نتونید اما به هر حال متوسط یا خوب ممکنه شانس داشته باشید برای فوق در اروپا بجز المان من جایی رو ندیدم که درخواست نمره GRE و داشته باشند صرفاً معدل و نمره زبان مهمترین فاکتور خواهد بود.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین irnco
**
نقل قول

01-11-2012, 01:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-11-2012, 01:55 PM توسط irnco.)
سلام
من دانشجوی کارشناسی ترم ۷ پلیمر امیرکبیر هستم و ترم ۹ درسم تموم میشه . . . معدلم هم تا الان ۱۴.۸۲ هست احتمالش هم هست که یه مقاله هم تا سال بعد داشته باشم. . . تا الان هم هیچ ازمون زبانی ندادم ولی فکر کنم بتونم برا تافل بالای ۹۰ بگیرم . . .
من قصد ادامه تحصیل تو این رشته رو ندارم (مگر اینکه بتونم تو دانشگاه منچستر برا ارشد یا دکتری که فکر کنم حتی فاند هم نمیدن!) و دوست دارم طراحی صنعتی یا یکی از شاخه های مدیریت رو تو یه دانشگاه رده بالا تو این رشته بخونم حتی از ((کارشناسی)) هم باشه مشکل ندارم . . . سابقه کار ۱ ساله هم تو هر دو زمینه دارم. . . (میخوام جایی باشه که بتونم بطور رسمی به کارم به صورت جدی ادامه بدم) . . . از نظر هزینه زندگی و تحصیل هم مشکلی نیست
(معدل دیپلم ریاضیم ۱۶.۴ و پیش دانشگاهی ۱۹ و رتبه کنکور هم ۱۰۰۰ )
البته فکر میکنم برای کارشناسی industrial design نداشته باشه جایی ولی کسی که کارشناسی هنر خونده باشه برای ارشد میتونه طراحی صنعتی بخونه . . .
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-11-2012, 11:07 PM
سلام دوست عزیز
تغییر رشته دادن به خصوص به رشته خیلی غیر مرتبط کار رو یک کم مشکل می کنه. اما به این صورت نیست که غیر ممکن باشه. من مواردی رو دیدم که فرد سه سال یک رشته رو در مقطع کارشناسی خونده در ایران بعد در یک رشته دیگه در مقطع کارشناسی از دانشگاه خارجی پذیرش گرفته (یکی دانشگاه اروپایی)
معدل دیپلم و پیش در صورتی مفید هست که بخواید در مقطع کارشناسی دوباره درس بخونید. در غیر اینصورت معدل کارشناسی شما در نظر گرفته میشه که خوب نیست.
به نظر من شما باید اول علاقه اصلیتون رو مشخص کنید. بعد با توجه به اون بقیه مسیر پذیرش رو طی کنید. اگر می خواید از ابتدا یک رشته جدید رو بخونید و مشکلی برای هزینه هاش هم ندارین برای آمریکا و کانادا هم میتونین اقدام کنید (کمک هزینه برای این مقطع به خصوص سال اول خیلی کمه)
البته میتونید برای دانشگاه های اروپا هم اقدام کنید به خصوص اونهایی که هزینه پایینی دارن.
اگر بخواین دوباره مقطع کارشناسی بخونین تصور نمیکنم مقالات مربوط به رشته قبلیتون تاثیر داشته باشه.

می تونین برای یک رشته جدید در مقطع ارشد هم اقدام کنید. البته دقت کنید که برای این تغییر رشته باید دلایل قابل قبول داشته باشید که معمولا لازم هست در SOP توضیح بدین.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین sadjad porgar
**
نقل قول

02-11-2012, 09:52 PM
سلام دوستان من دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی از تهران جنوب با معدل فعلی 16 هستم و دو ترم از درسم هنوز مونده لیسانسم هم مهندسی شیمی از تهران جنوب با معدل 14.60 و دو سال آخر 15.80 بودش. دو جلد کتاب هم تالیف کردم و جز بنیاد نخبگان نیروهای مسلح هستم و می تونم از استادام هم توصیه نامه بگیرم. الان هم دارم روی یک پروژه کار می کنم که احتمالا ازش مقاله در میاد حالا میخاستم ببینم برای پذیرش همراه با فاند برای کجاها شانس دارم ممنون
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-11-2012, 02:30 PM
(02-11-2012, 09:52 PM)sadjad porgar نوشته: سلام دوستان من دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی از تهران جنوب با معدل فعلی 16 هستم و دو ترم از درسم هنوز مونده لیسانسم هم مهندسی شیمی از تهران جنوب با معدل 14.60 و دو سال آخر 15.80 بودش. دو جلد کتاب هم تالیف کردم و جز بنیاد نخبگان نیروهای مسلح هستم و می تونم از استادام هم توصیه نامه بگیرم. الان هم دارم روی یک پروژه کار می کنم که احتمالا ازش مقاله در میاد حالا میخاستم ببینم برای پذیرش همراه با فاند برای کجاها شانس دارم ممنون
سلام دوست عزیز
شما احتمالا امتحان زبان ندادین هنوز. برای آمریکا هم اگر بخواید اقدام کنید باید امتحان GRE بدین. نمره این امتحان و همچنین نمره امتحان زبان شما برای گرفتن پذیرش خیلی مهمه. بدون داشتن این نمرات و بدون اطمینان از اینکه مقاله خواهید داد یا خیر نظر دادن مشکل هست.
با توجه به معدلتون در صورت آوردن یک نمره بالا در امتحان GRE اگر مقالتون رو هم بتونین بدین به نظرم برای آمریکا نسبت به کانادا شانستون بیشتره (به خصوص با درنظر گرفتن تعداد بیشتر دانشگاه ها) با توجه به رشتتون که مهندسیه با اساتید تماس بگیرید. برای کانادا استاد خیلی مهمه.
البته از اونجا که سابقه کار پروژه ای رو هم دارین برای اروپا هم میتونین اقدام کنین. به دنبال پوزیشن های خالی دانشگاه ها باشین که در اون زمینه تجربه دارین. (این نکته رو هم در نظر بگیرین که این پوزیشن ها بسیار رقابتی هستند)
در ضمن توصیه نامه از اساتید یکی از مدارک اصلی برای گرفتن پذیرش هست و حتما باید داشته باشین (به جز برای یک سری پوزیشن های اروپا)
موفق باشین
نقل قول  

آفلاین math91
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-11-2012, 04:36 PM
سلام من لیسانس ریاضی کاربردی امیرکبیر معدل 14
فوق آنالیز عددی خواجه نصیر معدل 17.81
زبان هم خوبه بالای 6.5 شدم تو آیلتس آزمایشی اما هنوز امتحان ندادم
2سال سابقه تدریس تو دانشگاه دارم وکلیه دروس ریاضی رشته های مهندسی را درس دادم
آیا با این شرایط جایی هستکه شانس پذیرش داشته باشم