عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری
آفلاین Paradise4
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-05-2012, 11:37 AM
سلام ببخشید من یک سوال داشتم. در سایت دانشگاه ها دو نوع phd گفته می شود: research and teaching assistant در مقطع Phd. با توجه به اینکه phd by research هم در خیلی دانشگاه ها وجود داره. این رشته چه فرقی با دوتای اول داره و دیگه اینکه شرایط کاری برای phd by research در آینده چطوری هست ؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-05-2012, 11:45 AM
(06-05-2012, 11:37 AM)Paradise4 نوشته: سلام ببخشید من یک سوال داشتم. در سایت دانشگاه ها دو نوع phd گفته می شود: research and teaching assistant در مقطع Phd. با توجه به اینکه phd by research هم در خیلی دانشگاه ها وجود داره. این رشته چه فرقی با دوتای اول داره و دیگه اینکه شرایط کاری برای phd by research در آینده چطوری هست ؟
ممنون
دوست عزیزم، متاسفانه متوجه منظور شما نشدم ولی ....

یکسری کشورها مثل استرالیا و انگلستان دکترا فقط Research هست که معمولا 3 سال طول میکشه! یک Research Proposal در پروسه پذیرش تعریف میشه و مستقیما شما روی اون موضوع شروع به تحقیق می کنید! البته مواردی را خودم در جریانش بودم که موضوع جدید بوده و استاد می گفت که خودم برای دانشجویانم کلاس م یگذارم ولی نه اون کلاسی که شما واحد بگیری و بگذرونی!

ولی پوزیشن هایی در دانمارک یا نروژ دیدم که اون ها هم فقط شما روی پروژه کار می کنید و 3 سال طول دوره دکتری هست!
بعضی کشورهای اروپایی هم درس می گذرونید و هم روی موضوع مشخص کار می کنید که درس ها در راستای همون پروژه تعریف شده و مشخص هست!

ولی آمریکا و کانادا هم کلاس هست و هم تحقیق! ولی اول باید Course بگذرونید و پس از امتحان وارد تحقیق شوید!
ممنون میشم منظورتان را از انواع PhD بیشتر توضیح دهید!

موفق و موید باشید!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین Paradise4
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

06-05-2012, 11:53 AM
ممنون از توضیحاتتون
مثلا در دانگاه های کانادا در رشته های phd همون طور که گفتم دو مدل Phd ارائه می شود که research assistantو teaching assistant گفته می شود.
اخیرا در دانشگاه تهران دانشجو phd by research می گیرند. آیا این دوره مانند research assistant در دانشگاه های کشورهای دیگه هست ؟
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
06-05-2012, 11:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-05-2012, 11:24 PM توسط amin_mb.)
(06-05-2012, 11:53 AM)Paradise4 نوشته: ممنون از توضیحاتتون
مثلا در دانگاه های کانادا در رشته های phd همون طور که گفتم دو مدل Phd ارائه می شود که research assistantو teaching assistant گفته می شود.
اخیرا در دانشگاه تهران دانشجو phd by research می گیرند. آیا این دوره مانند research assistant در دانشگاه های کشورهای دیگه هست ؟
دوست عزیزم، جسارتا فکر می کنم، شما دارید اشتباه می کنید!

دستیار پژوهش (RA = Research Assistant) و دستیار تدریس (Teaching Assistant= TA) نوعی از PhD نیستند، بلکه نوعی از فاند و بورس هستند!
یعنی اگه شما Teaching Assistant بشید کمک هزینه ای بابت کمک به تدریس ، برگه صحیح کردن و ... دریافت خواهید کرد یا کمک هزینه RA برای دستیاری در انجام تحقیقات استاد هست! همونطور که مشخص هست، نوع بورس یا فاند هستند نه نوع PhD!
ولی PhD by Research همون نوعی هست که خدمتتون در مورد دکتری در استرالیا و انگلستان عرض کردم! فقط تحقیق می کنند و واحدی مشخص و تعیین شده ، پاس نخواهد شد!

میشه متن کاملی که شامل این دو تا کلمه میشند را اینجا کپی کنید تا دقیق تر بشه نظر داد!
دوستان با تجربه تر هم بهتر از من می تونند راهنمایی کنند، شاید من اشتباه می کنم!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین nani123
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-06-2012, 01:27 PM
(06-05-2012, 11:45 AM)amin_mb نوشته: دوست عزیزم، متاسفانه متوجه منظور شما نشدم ولی ....

یکسری کشورها مثل استرالیا و انگلستان دکترا فقط Research هست که معمولا 3 سال طول میکشه! یک Research Proposal در پروسه پذیرش تعریف میشه و مستقیما شما روی اون موضوع شروع به تحقیق می کنید! البته مواردی را خودم در جریانش بودم که موضوع جدید بوده و استاد می گفت که خودم برای دانشجویانم کلاس م یگذارم ولی نه اون کلاسی که شما واحد بگیری و بگذرونی!

ولی پوزیشن هایی در دانمارک یا نروژ دیدم که اون ها هم فقط شما روی پروژه کار می کنید و 3 سال طول دوره دکتری هست!
بعضی کشورهای اروپایی هم درس می گذرونید و هم روی موضوع مشخص کار می کنید که درس ها در راستای همون پروژه تعریف شده و مشخص هست!

ولی آمریکا و کانادا هم کلاس هست و هم تحقیق! ولی اول باید Course بگذرونید و پس از امتحان وارد تحقیق شوید!
ممنون میشم منظورتان را از انواع PhD بیشتر توضیح دهید!

موفق و موید باشید!

سلام و ممنون از اطلاعات مفيدي كه مي دين.
من ليسانس كامپيوتر با معدل 14.72 دارم.تو شرايط پذيرش دكتراي مستقيم يكي از دانشگاه هاي امريكاگفته بود GPA 3.5/4 لازمه..در كنار داشتن GRE GENERAL وTOEFL يا ايلتس...شما اطلاعي دارين كه با داشتنSUBJECT GRE ميشه جبران معدل كرد يا نه؟در ضمن ممنون ميشم راههايي كه از طريق اون شانس گرفتن فاند براي دكتراي مستقيم بيشتر ميشه رو بگين..
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 8
29-06-2012, 02:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-06-2012, 02:57 PM توسط m.ost.)
سلام دوست عزیز
گفته میشه که معدل پایین رو میشه با نمره خوب در آزمون GRE جبران کرد. بعضی رشته ها سابجکت دارن و برای بعضی لازم نیست. اما نوعه جنرال امتحان رو همه باید بدن.(برای دانشگاه های آمریکا)
برای دکترای مستقیم معمولا از شما انتظار نمیره که مقاله داشته باشین و سایر شرایطتتون سنجیده میشه. در نتیجه داشتن معدل بالا، نمره GRE خوب، نمره بالا در آزمون زبان، نمرات دروس تخصصی بالا همه در افزایش شانس شما موثره. حالا بر فرض اگر معدل یک نفر پایین باشه باید اون رو با نمرات بالا در آزمون GRE پوشش بده.
برای اطلاع بیشتر در زمینه گرفتن فاند به انجمن کمک هزینه و تماس با استادان مراجعه کنید.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین nani123
**
نقل قول

01-07-2012, 06:22 PM
(29-06-2012, 02:56 PM)m.ost نوشته: سلام دوست عزیز
گفته میشه که معدل پایین رو میشه با نمره خوب در آزمون GRE جبران کرد. بعضی رشته ها سابجکت دارن و برای بعضی لازم نیست. اما نوعه جنرال امتحان رو همه باید بدن.(برای دانشگاه های آمریکا)
برای دکترای مستقیم معمولا از شما انتظار نمیره که مقاله داشته باشین و سایر شرایطتتون سنجیده میشه. در نتیجه داشتن معدل بالا، نمره GRE خوب، نمره بالا در آزمون زبان، نمرات دروس تخصصی بالا همه در افزایش شانس شما موثره. حالا بر فرض اگر معدل یک نفر پایین باشه باید اون رو با نمرات بالا در آزمون GRE پوشش بده.
برای اطلاع بیشتر در زمینه گرفتن فاند به انجمن کمک هزینه و تماس با استادان مراجعه کنید.
ممنون از پاسختون..شما اينو مطمئنيد كه GRE Subject خوب ميتونه معدل رو
جبران كنه ؟چون تو جواب ايميلم كه اينو پرسيده بودم بم
گفتن ما نمي تونيم در مورد اين برنامه هامون به شما پيش زمينه اي بديم
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
01-07-2012, 06:35 PM
سلام
من اصلا نمیتونم به شما بگم صد در صد مطمئنمSmile چیزی که گفتم براساس نتایج پذیرشی بود که قبلا دیدم. خوب دانشگاه نمیاد به شما بگه سیاست هاش چه جوریه. ولی کلا کمیته پذیرش تمامی شرایط یک متقاضی رو بررسی میکنه. فرض کنیم دو تا متقاضی داریم که هردوشون معدلشون پایینه بعد یکیشون نمره GRE بالاتری داره، از اونجایی که نمره این آزمون هم جزو فاکتورهایی هست که دانشگاه بررسی میکنه خوب احتمال پذیرش اونی که نمره GRE بالاتری داره بیشتره.
شما الان معدلتون رو کاریش نمیتونی بکنی. پس برای این که شانس پذیرشتون بیشتر بشه باید سایر فاکتورهایی که مورد نظر کمیته پذیرش هست رو تقویت کنین.
برای اطلاعات بیشتر تاپیک تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند رو مطالعه کنین.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین Dr.Roya
**
نقل قول

22-09-2012, 12:29 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-09-2012, 12:31 AM توسط Dr.Roya.)
سلام دوستان،
راهنمایی ها عالی بودن ،سوال من اینکه آیا کسی هست اینجا که راجب پذیرش مستقیم لیسانس برق الکترونیک به PhD از South Dakota state university چیزی بدونه ؟ Blush
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-09-2012, 10:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-09-2012, 10:05 AM توسط Babak.)
در چنین مواردی که به اطلاعات در مورد یک دانشگاه خاص نیاز دارید، توصیه من اینه که به سایت دانشگاه‌ مراجعه کنید و از طریق خود سایت دانشگاه سعی کنید اطلاعات رو بدست بیارید.
طبق اطلاعات داده شده در سایت دانشگاه در این آدرس و در قسمت Admission Requirements ظاهرا این امکان وجود داره که شما بدون داشتن مدرک فوق درخواست پذیرش دکترا در رشته برق بکنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 21 بعدی »