عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه گفتگوی خودمانی کاربران گفتگوی خودمانی v
1 2 بعدی »
نمایشگاه کتاب تهران و خرید منابع مرتبط با اپلای

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نمایشگاه کتاب تهران و خرید منابع مرتبط با اپلای
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-05-2012, 06:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-05-2012, 06:43 PM توسط MaMi.)
(05-05-2012, 06:34 PM)salazar716 نوشته: دوستان من تا الان تنها تا تهران نیومدم! همیشه یکی از رفیقام بوده که تهران رو بلد باشه...امسال هیشکی نیس که باهام بیاد! نمیدونم اصلا کجا ایستگاه مترو داره! چه جوری بیام شهید بهشتی!
من از شمال میام...ترمینال شرق یا همون تهران پارس پیاده میشم. بعدش رو دیگه نمیدونم! میشه یکی راهنمایی کنه؟ اصلا با ماشین پدر جان بیام چی؟!! شنیدم الان زیاد ترافیکه تو تهران.
درضمن...من زیاد نمیدونم چی باید بخرم! اونجا به نیازمند یاری سبزتان هستیم!
ترمینال شرق که پیاده شدی از اتوبوس، میپرسی اونجا راهنمایی میشی به سمت ایستگاه مترو تهرانپارس...بعد مترو تهرانپارس رو تا ایستگاه امام خمینی (خط آبی) میای، ایستگاه امام خمینی پیاده میشوی، مترو خط یک (تابلوهای قرمز) به طرف میرداماد (قلهک) رو سوار میشی، بعد از 4 تا ایستگاه (اگر اشتباه نکنم) ایستگاه شهید بهشتی است، اونجا از مترو پیاده میشی و دوستان رو ملاقات خواهی کرد!
کتاب ها رو هم با بچه ها صحبت کن راهنمایی خواهی شد.
ماشین پدرت رو هم نیاری بهتره به نظر من، چون فقط دردسر میشه برات (با توجه به اینکه گفتی، آدرس ها درون تهران رو خوب بلد نیستی)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-05-2012, 07:13 PM
دوربین برا عکس یادگاری فراموش نشه P:
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

05-05-2012, 08:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-05-2012, 08:12 PM توسط ahmadpashaei.)
(05-05-2012, 06:34 PM)salazar716 نوشته: درود.
دوستان من تا الان تنها تا تهران نیومدم! همیشه یکی از رفیقام بوده که تهران رو بلد باشه...امسال هیشکی نیس که باهام بیاد!
نمیدونم اصلا کجا ایستگاه مترو داره! چه جوری بیام شهید بهشتی!
من از شمال میام...ترمینال شرق یا همون تهران پارس پیاده میشم. بعدش رو دیگه نمیدونم! میشه یکی راهنمایی کنه؟
اصلا با ماشین پدر جان بیام چی؟!! شنیدم الان زیاد ترافیکه تو تهران.
درضمن...من زیاد نمیدونم چی باید بخرم! اونجا نیازمند یاری سبزتان هستیم! Big Grin
از همون ترمینال شرق شما رو مستقیم با سواری یا اتوبوس(البته شما بهتره با سواری) میارن مترو اشراق که آخرین ایستگاه خط 2 مترو تهران هست.البته شما دقیقا باید بپرسید البته از تاکسی ها.(خودتون رو مسلط نشون بدین و دربست گفتن اغفال نشین،بگید نه میخوام برم مترو،کلا یا از مغازه ها بپرسید یا تاکسیا)همونجا سوار مترو میشین و تا ایستگاه امام خمینی میاین و اونجا پیاده شده و به خط مترو شماره 1 (تجریش-کهریزک) به سمت تجریش میرین و در نهایت در ایستگاه شهید بهشتی پیاده بشین.در ضمن وقتی تو قطار هستین حواستون به بلندگو برای اعلام نام ایستگاهها و همچنین تابلوی نام ایستگاه (از پنجره ببینید)در همه ایستگاه ها باشه.البته چون همه تو دو ایستگاه مورد نظر شما پیاده میشن تابلو هست.رو تمام درهای مترو هم نقشه نام ایستگاه ها نصب شده و میتونید بفهمین چند تا ایستگاه مونده.من جساراتا اینارو میگم تا راحتتر باشید و احساس غریبی نکنید چون خیلی راحته کار شما واقعا. Cool دربست نگیرید و کاملا مسلط باشید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

05-05-2012, 10:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-05-2012, 10:07 PM توسط ahmadpashaei.)
راستی من زنگ زدم انتشارات جنگل و این حرف درسته و اونها غرفه دارن الان!! به هر حال زنگ زدم و خودمم با دوستم همین ساعت 4 عصر حضورا رفتم و دیدم بله تو نمایشگاه هستن در سالن 17 دانشگاهی اما با 20% تخفیف.در حالیکه در فروشگاه انقلاب 40% تخفیف میدن.پس حتما انقلابم میریم.20%خیلی خیلی زیاده در مجموع.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین bzz
نقل قول

06-05-2012, 06:08 PM
سلام
من همین الا از نمایشگاه اومدم
فقط جنگل به درد بخور بود
حتی کتاب های خارجی اشم خوب نبودن
تو نمایشگاه هم 40%تخفیف میدن -1 کارت ام بهم داد که اگه رفتم انقلاب همین 40%تخفیف بگیرم
اگه کتاب زیاد بخرین بیشترن تخفیف میدن
مثلا من کتاب خریدم 2 تومانSmile
خیلی جالب بود
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

06-05-2012, 07:53 PM
(06-05-2012, 06:08 PM)bzz نوشته: سلام
من همین الا از نمایشگاه اومدم
فقط جنگل به درد بخور بود
حتی کتاب های خارجی اشم خوب نبودن
تو نمایشگاه هم 40%تخفیف میدن -1 کارت ام بهم داد که اگه رفتم انقلاب همین 40%تخفیف بگیرم
اگه کتاب زیاد بخرین بیشترن تخفیف میدن
مثلا من کتاب خریدم 2 تومانSmile
خیلی جالب بود
جالبه،من دیرزو هم زنگ زدم و هم با دوستم رفتم اونجا ولی گفتن نمایشگاه 20%تخفیف میدن آخه داد بقیه ناشرا در اومده! فقط فروشگاه 40%تخفیف میدن.راستی پس دیگه نمیاین دوشنبه؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین bzz
نقل قول

06-05-2012, 08:08 PM
من امروز اونجا بودم
40 تخفیف داد
اگه اشکال نداره فردا هم میام Smile
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

06-05-2012, 08:57 PM
سلام

کسی آماری نداره فردا چند نفریم؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

06-05-2012, 09:20 PM
(06-05-2012, 08:57 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام

کسی آماری نداره فردا چند نفریم؟
متاسفانه خیلی کم هستیم.فکر کنم کمتر از 8 نفر.ایکاش مدیرای ارشد امضای منو یا چیزی مشابه این رو در صفحه اصلی درج می کردن.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-05-2012, 11:58 PM
(06-05-2012, 09:20 PM)ahmadpashaei نوشته: متاسفانه خیلی کم هستیم.فکر کنم کمتر از 8 نفر.ایکاش مدیرای ارشد امضای منو یا چیزی مشابه این رو در صفحه اصلی درج می کردن.
احمد عزیز حقیقتش موضوع قرار گذاشتن برای دست جمعی رفتن به نمایشگاه کتاب، جزو اهداف و کارکردهای مدیریت این فروم نیست و مدیریت فروم مسئولیتی رو در این مورد بر عهده نمی گیره و اقدام خاصی نمی تونه انجام بده. ممنون.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 04-07-2025، 03:32 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی