عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
1 2 بعدی »
اهمیت مقاله در اخذ پذیرش از دانشگاه ها

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اهمیت مقاله در اخذ پذیرش از دانشگاه ها
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-09-2011, 08:38 AM
(22-09-2011, 05:27 PM)Karim نوشته: بابک جان امکانش هست راجع به خیلی معتبر بیشتر توضیح دهید؟چون ذهنم مشغول کرده که نکنه کارهایی که ملت انجام می دهندارزش وقت گذاشتن نداره! مثلا شما یک کنگره بین المللی در تهران را معتبر می دانید یاخیر؟
ضمنا رها فک کنم رشتش گفته بود فتونیک نه فیزیک!!

ممنونم
اول این که رو بگم که به هر حال هر مقاله‌ای تاثیر مثبت داره و بهتر از اینه که مقاله‌ای نداشته باشید، اما چقدر تاثیر داره مهمه. مثلا به نظر من شانس گرفتن پذیرش کسی که نمره جی آر ای ۱۳۰۰ داره بالاتر از کسی هست که نمره‌اش ۱۲۰۰ شده و یک مقاله در یک کنفرانس یا ژورنالی چاپ کرده که اصلا شناخته شده نیست.
ضمن این که یک اشتباهی که می‌شه اینه که بعضی‌ها فکر می‌کنند هر کنفرانس بین‌المللی‌ای کنفرانس معتبره. این طور نیست واقعا. تعداد کنفرانس‌های بین‌المللی که مقاله رو الکی قبول می‌کنند صرف این که هزینه ثبت‌نام رو دریافت کنند بسیار زیاده و کمیته پذیرش و استادهای دانشگاه به خوبی به این مساله واقفند. در نتیجه در جامعه آکادمیک همه می‌دونند که صرف داشتن مقاله یا مقاله در یک کنفرانس یا ژورنال بین‌المللی نشون دهنده‌ی اهمیت کار تحقیقاتی انجام شده نیست. در نتیجه وقتی در رزومه شما مقاله‌ای باشه که در جایی چاپ شده که کسی راجع بهش چیزی نمی‌دونه، تاثیر زیادی در بالا بردن شانس پذیرش شما نخواهد داشت. بعضی از استادها یا دانشگاه‌ها ممکنه بخوان که مقاله رو براشون بفرستید و اگر واقعا نگاه کنند و کار خوب باشه، اون وقت تاثیرش بیشتر خواهد شد هر چند که در جای خیلی معتبری چاپ نشده باشه، اما احتمال این موضوع واقعا کمه و اون قدر تعداد متقاضیان پذیرش زیاده که عملا انجام چنین کاری نزدیک به غیرممکنه. مگر این که کمیته پذیرش بین چند تا رزومه محدود مردد باشه که چنین کاری رو انجام بدن.

با در نظر گرفتن این موضوع، به نظر من اگر فکر می‌کنید که با چند ماه وقت گذاشتن نمی‌تونید مقاله‌ی خیلی مهمی چاپ کنید، اما می‌تونید نمره آزمون‌هاتون رو به طور قابل توجهی بالا ببرید، به نظر من روی آزمون‌ها وقت بگذارید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین sami91
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-01-2012, 03:02 AM
سلام
اگه می شه راهنماییم کنید می خواستم بدونم برای پذیرش حتما باید مقاله داشته باشیم که تو یه ژورنالی چاپ شده باشه؟ اگه بله . می شه راهنماییم کنید تا مقالم رو برای یه ژورنالی بفرستم؟ رشتم مدیریته
نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

01-01-2012, 08:47 AM
(01-01-2012, 03:02 AM)sami91 نوشته: سلام
اگه می شه راهنماییم کنید می خواستم بدونم برای پذیرش حتما باید مقاله داشته باشیم که تو یه ژورنالی چاپ شده باشه؟ اگه بله . می شه راهنماییم کنید تا مقالم رو برای یه ژورنالی بفرستم؟ رشتم مدیریته
دوست عزیز اگر واجد مجموعه ای از شرایط باشین احتمال گرفتن پذیرش برای شما بیشتر میشه. داشتن مقاله مخصوصا مقالاتی که در ژورنالهای ISI چاپ شده باشن هم یکی از این عوامل هست که در کنار تجربه کاری در زمینه تخصصی خودتون و نمرات زبان بالا به موفقیت شما در گرفتن پذیرش کمک می کنه. برای شروع توصیه می کنم مطالب این وبلاگ که در واقع راهنمای چاپ مقاله در ژورنال های علمی بین المللی هست رو بخونید خیلی به شما در روشن شدن موضوع کمک می کنه.

نقل قول  

آفلاین sami91
**
نقل قول

03-01-2012, 07:52 PM
ممنون که پاسخ دادید اما من زبان انگلیسیم آنقدری خوب نیست که بدونم اونجا چه خبره Confused
نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

03-01-2012, 08:07 PM
(03-01-2012, 07:52 PM)sami91 نوشته: ممنون که پاسخ دادید اما من زبان انگلیسیم آنقدری خوب نیست که بدونم اونجا چه خبره Confused

خوب بهتره با همکارانی که زبان انگلیسی قوی دارن به صورت گروهی بر روی پژوه خودتون کار کنید و نوشتن مقاله به عهده کسی باشه که در writing قوی هست. ضمنا دوست عزیز بهتره وقت کافی برای تقویت زبان بذارین چون نمره زبانی که ضمیمه مدارک می کنید نقش تعیین کننده در گرفتن پذیرش داره. علاوه براین بعد از گرفتن پذیرش فرصت کمی برای تقویت مهارتهای زبانی خواهید داشت. پس بهتره از همین امروز شروع کنید Smile
نقل قول  

آفلاین aliilab
**
نقل قول

15-01-2012, 04:37 PM
سلام

نمیدونم سوالم رو جای درستی می پرسم یا نه؟

من یه مقاله سابمیتی دارم و دو تا مقاله که دارم آمادش می کنم. وقتی که دارم مدارکم رو میفرستم اگه چکیده این مقاله ها تو مدارکم باشه شانسم بیشتر میشه یا نه؟

اگه فقط تو رزومه بهش اشاره کنم کافیه یا بره اثباتش چکیده رو بفرستم؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

15-01-2012, 06:10 PM
(15-01-2012, 04:37 PM)aliilab نوشته: سلام

نمیدونم سوالم رو جای درستی می پرسم یا نه؟

من یه مقاله سابمیتی دارم و دو تا مقاله که دارم آمادش می کنم. وقتی که دارم مدارکم رو میفرستم اگه چکیده این مقاله ها تو مدارکم باشه شانسم بیشتر میشه یا نه؟

اگه فقط تو رزومه بهش اشاره کنم کافیه یا بره اثباتش چکیده رو بفرستم؟

ممنون
مطمئن باشید که فعالیتهای مختلف که قابل اثبات باشن مخصوصا نوشتن مقالات پژوهشی ، احتمال گرفتن پذیرش روبرای شما بیشتر می کنند.
در این مرحله نیازی به فرستادن چکیده مقالات نیست. کافیه که در رزومه مشخصات کامل مقالات سابمیت شده رو بنویسید. برای اون دو مقاله در دست تهیه ، بعد از نوشتن مشخصات کامل مقالات در انتها در پرانتز اضافه کنید : in
progress
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

26-02-2012, 02:39 PM
سلام بچه ها..خودتون میدونید مقاله فارسی نوشتن خیلی راحتتره و مثلا شاید بشه حتی دوهفته ای هم مقاله داد..ولی بعضیها میگن اصلا ارزشی نداره و بعضیها میگن داره ولی ارزشش ب صفر میل میکنه!!
حالا نظر شما چیه؟
راستی من با همکاری دانشجوی دکتری مقاله دادم حالا ی بنده خدایی میگه با بازی کردن با کلمات و عنوان مقاله همون مطالبو بیاری در ی مقاله فارسی!! حالا این چجوریه؟ب نظرتون حتی نمیتونه تاثیر منفی م بذاره؟
سپاس
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-02-2012, 02:52 PM
(26-02-2012, 02:39 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام بچه ها..خودتون میدونید مقاله فارسی نوشتن خیلی راحتتره و مثلا شاید بشه حتی دوهفته ای هم مقاله داد..ولی بعضیها میگن اصلا ارزشی نداره و بعضیها میگن داره ولی ارزشش ب صفر میل میکنه!!
حالا نظر شما چیه؟
راستی من با همکاری دانشجوی دکتری مقاله دادم حالا ی بنده خدایی میگه با بازی کردن با کلمات و عنوان مقاله همون مطالبو بیاری در ی مقاله فارسی!! حالا این چجوریه؟ب نظرتون حتی نمیتونه تاثیر منفی م بذاره؟
سپاس
منظورتون اینه که یه مقاله انگلیسی دارید و حالا همونو با کمی تغییر یه فارسی هم ازش در بیارید ؟ من خودم نظرم اینه کیفیت کار خیلی مهم تر از کمیت هست . اینکه مقالات فارسی تا چه حد تاثیر داره رو مطمئن نیستم اما چیزی که واضحه اینه که اونا با ژورنال های انگلیسی زبان مسلما بیشتر اشنا هستن و مقاله فارسی شاید صرفا براشون نشون دهنده این باشه که شما دانشجوی فعالی هستید . من یه بار یکی از جاهایی که اپلای کرده بودم برام یه فرمی فرستادن که نتیجه ارزیابیشون از اپلیکیشن من بود . در قسمت مربوط به مقاله نوشته بودن یک عدد مقاله در ژورنال بین المللی و مقالات فارسی که داشتمو اصلا ذکر هم نکرده بودن ( البته مقالات فارسیم کنگره ای بودن). بازم میگم من شخصا فکر میکنم کیفیت کار مهم تره. شما اگه یه مقاله خوب انگلیسی داشته باشی میتونه بهتر باشه تا چندتا مقاله فارسی. کثرت تعداد مقاله نمیتونه پذیرش رو تضمین کنه. اگه درست یادم باشه شما صنایع غذایی بودین و در مورد رشته شما تجربه ریسرچ ازمایشگاهی میتونه تاثیر خیلی خوبی داشته باشه و ارزشش کمتر از مقاله نیست.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

26-02-2012, 03:08 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-02-2012, 03:14 PM توسط amin_mb.)
اکبر جان!
من هم موافقم که مقاله فارسی ارزش داره ولی ارزش خیلی خیلی کم! برای بعضی از اساتید ارزش صفر داره! فقط می تونه نشون دهنده فعالیت شما در زمینه پژوهشی باشه! یعنی آوردنش تو رزومه برای بعضی جاها، بهتر از نیاوردنش هست!
من برای چندتا پوزیشن اروپایی که درخواست دادم،ازم خواسته بودند که کل مقالاتم را یک فایل PDF کنم و براشون بفرستم! و اونها هم کامل مطالعه کرده بودند! پس خیلی جاها اصلا مقاله های فارسی شما بررسی و ارزش گزاری نخواهد شد!

دوستتان مطمئنا به شما پیشنهاد Paraphrasing داده و اصلا کار جالبی نیست! وقتی شما یک مقاله انگلیسی دادید و اون می تونه به رزومه شما کمک کنه چرا بیایید فارسیش کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
همون انگلیسی هه که کافیه!
تازه می تونید تو مصاحبه هایی که احتمالا میشید یا تو SOP که می نویسید، اشاره کنید که این مقاله با همکاری با یک دانشجوی دکتری بوده و مفید هم خواهد بود!

پیشنهاد می کنم این وقتی که می خواهید برای تهیه مقاله فارسی بگذارید، برای ایده پردازی و Search مربوط به موضوعات مرتبط با پایان نامه بگذارید تا مقاله انگلیسی ازش نتیجه بشه!

شما یک مقاله ژورنال خوب یا یکی دوتا کنفرانس خیلی معتبر از پایان نامت داشته باشی کافیه! یک مقاله قوی از 10 تا مقاله همینطوری خیلی خیلی با ارزش تره!

موفق باشید!

دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 13 بعدی »