عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور تمدید و تعویض گذرنامه

صفحه‌ها (33): « قبلی 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تمدید و تعویض گذرنامه
مهمان
Unregistered
نقل قول

05-03-2019, 01:53 AM
(29-02-2016, 11:44 PM)nader نوشته: درود
برگه مهر ورود و خروج پاسپورت رو عمدي پاره كردم و الان دست پليس گذرنامه هست چه حكمي به بنده ميدن؟ با تشكر
موفق باشید
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

05-03-2019, 12:03 PM
سلام ، من گذرنامه ام ۱سال اعتبار داره و میخوام برم ایران ، میتونم ایران تعویض کنم ، منظورم اینه که با یک سال اعتبار تعویض میکنن؟؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-03-2019, 09:54 PM
(05-03-2019, 12:03 PM) نوشته: سلام ، من گذرنامه ام ۱سال اعتبار داره و میخوام برم ایران ، میتونم ایران تعویض کنم ، منظورم اینه که با یک سال اعتبار تعویض میکنن؟؟

سلام
خیر، کمتر از 6 ماه تعویض می‌کنند.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

20-03-2019, 01:01 PM
(08-01-2011, 09:15 PM)Bahram نوشته: صدور گذرنامه مخدوشه ، آبديده ، پاره شده ، سوخته شده و …

تعریف :
گذرنامه مخدوشه : مندرجات این گذرنامه به دلایل مختلف توسط افراد غیر مسئول مورد تغییر یا دستکاری قرار گرفته است.
گذرنامه آبدیده : تمام یا قسمتی از مندرجات این گذرنامه در اثر تماس با آب محو شده و یا غیر قابل خواندن می باشد.
گذرنامه پاره شده : تمام و یا تعدادی از صفحات این گذرنامه جدا و یا پاره شده است.
گذرنامه سوخته شده : تمام یا قسمتی از این نوع گذرنامه در آتش سوزیهای مختلف (منزل ، محل کار و … ) سوخته شده است.
گذرنامه غیر واقعی : گذرنامه ای است که متقاضی با ارایه شناسنامه تحریف شده یا غیر واقعی دریافت نموده است.
گذرنامه جعلی : گذرنامه ای است که عکس یا مشخصات آن توسط افراد جاعل مورد تغییر ، تحریر و یا تحریف قرار گرفته است.

« مدارک لازم »

تذکر : هموطن عزیز ، از آنجایی که روند صدور گذرنامه نیازمند اطلاعات و مدارک کامل می باشد لذا ضرورت دارد تا در این زمینه دقت و همکاری لازم را مبذول داشته و با ارایه اطلاعات لازم ( نمونه شماره 1 ) و تکمیل دقیق پرسشنامه ها و ارایه مدارک کامل مامور کنسولی را در تسریع و انجام به موقع امور یاری نمایید.

- حضور متقاضی و ارایه اصل شناسنامه جديد (عکسدار برای افراد 15 سال به بالا) و3 نسخه تصویر تمام صفحات
- اصل و 1 نسخه تصویر گذرنامه مخدوشه ، آبديده ، پاره شده ، سوخته شده و …
- چنانچه گذرنامه در آتش سوزی منزل ، محل کار ، خودرو و … سوخته باشد اصل و 1 نسخه تصویر گزارش صادره از سوی پلیس محلی حاوی مشخصات موجود گذرنامه با مهر و امضاء مقام صادر کننده
- اصل و 1 نسخه تصویر کارت شناسایی ملی و یا تصویر پرسشنامه درخواست صدور کارت (برای افراد 15 سال به بالا)
- ارایه شرح (کامل) مبنی بر چگونگی مخدوشه ، آبديده ، پاره شده ، سوخته شده و …گذرنامه و تصویر آن
- اصل و3 نسخه تصویر کارت یا برگ اقامت / گذرنامه یا سند مسافرت خارجی/ کارت هویت کشور محل اقامت
- تکمیل و امضای3 نسخه پرسشنامه صدور گذرنامه ( نمونه شماره 2 )
- تکمیل اظهاریه بقاء به تابعیت ایرانی برای مشمولان ماده 989 قانون مدنی ( نمونه شماره 3) و یا اعلام ندامت از پناهندگی برای متقاضیان و یا دارندگان اقامت پناهندگی ( نمونه شماره 4 ) و تصویر آن (در صورت نداشتن اقامت دایم)
- 6 قطعه عکس4*6 جديد و يکنواخت (تمام رخ با زمينه روشن , بدون کلاه , عينک و شال گردن/ خانمها با حجاب کامل)
- درخواست کتبی متقاضی متضمن تاریخ آخرین خروج قانونی وی از کشور و1نسخه تصویر آن
- در صورتی که تاریخ و مرز آخرین خروج در گذرنامه ارایه شده (گذرنامه قبلی) قابل خواندن باشد با تشخیص مامور کنسولی می تواند برای درج در گذرنامه جدید مورد استفاده قرار گیرد.
- تکمیل برگ درخواست تغییر محل اقامت ( نمونه شماره 5 )
- تکمیل پرسشنامه صدور مهر خروج مکرر مخصوص مقیمین خارج از کشور ( نمونه شماره 6 )
- تکمیل پرسشنامه مخصوص صدور مجوز خروج مشمولان خارج از کشور( نمونه شماره 7 )
برای آقایانی که فاقد کارت پایان خدمت یا معافیت نظام وظیفه می باشند(مشمولین).
- تکمیل پرسشنامه درج مشخصات همراهان در گذرنامه درصورت وجود همراه ( نمونه شماره 8 )
- اصل قبض بانکی واریز هزينه های صدور گذرنامه ، تغییر محل اقامت ، (درج مشخصات همراهان) و درج مهر خروج مکرر یا استعلام و صدور مهر خروج مشمولان (در صورت مشمول بودن متقاضی) به حساب نمایندگی

«« شرایط اختصاصی مدارک»»

«« توضیحات مهم »»

1- پس از دریافت گذرنامه جدید ضرورت دارد تا نسبت به بررسی همه مشخصات مندرج در آن به دقت اقدام نموده تا در صورت وجود اشکال مراتب سریعاً به مامور کنسولی اعلام و نسبت به رفع آن اقدام گردد.
گذرنامه صادره می بایست دارای مشخصات زیر باشد :

- کلیه مشخصات فارسی و لاتین دارنده (و همراهان) صحیح و بدون ایراد باشد.
- عکس دارنده (و همراهان) واضح و کاملاً مشخص باشد.
- تاریخ پایان اعتبار گذرنامه (در صفحه دوم) 5 سال تمام از تاریخ صدور آن بیشتر باشد.
- در صورت تغییر محل اقامت ، نام کشور محل اقامت دارنده در صفحه سوم گذرنامه درج شده باشد.
- مرز و تاریخ آخرین خروج از ایران دارنده (در صورت وجود) بطور صحیح در صفحه 3 گذرنامه درج شده باشد.
- مهر اجازه خروج مکرر یا مشمولین (با مهر و امضاء مامور کنسولی) در یکی از صفحات گذرنامه درج شده باشد.
یادآوری مهم : چنانچه مشخصات همسر و فرزندان دارنده به عنوان همراه در گذرنامه درج شده باشد می بایست تعداد همراهان نیز در مهر اجازه خروج مکرر یا مشمولین صادره درج شده باشد.

2 - کلیه هزينه های مربوط به امور گذرنامه که از سوی مامور کنسولی اعلام می گردد می بایست تنها به حساب بانکی اعلام شده از سوی نمایندگی واریز و اصل رسید آن همراه مدارک دیگر ارایه گردد.
پرداخت هرگونه وجه به صورت نقد جایز نبوده و خلاف مقررات می باشد.

منبع:
http://www.mfa.gov.ir/cms/cms/Tehran/fa/...t/A/f.html
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

14-04-2019, 05:14 PM
سلام دوستان
پاس قدیمی من که باطل هم شده بود گم شده و الان پاس جدید دارم. 
سفارت پاس قدیمی رو هم میخواد! 
به نظرتون چه باید بکنم؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-04-2019, 12:02 AM
(14-04-2019, 05:14 PM) نوشته: سلام دوستان
پاس قدیمی من که باطل هم شده بود گم شده و الان پاس جدید دارم. 
سفارت پاس قدیمی رو هم میخواد! 
به نظرتون چه باید بکنم؟

این لینک را ببینید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

22-04-2019, 02:57 AM
سلام و خسته نباشید من پاسپورتم جلدش زخمی شده آیا میتونم تعویضش کنم
نقل قول  

آفلاین vargha
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-05-2019, 07:39 PM
دوستان در مورد تعویض پاسپورت قبل از انقضا، من از دفتر پلیس +10 در یوسف آباد سؤال کردم که این طور پاسخ دادند:

اگر بیشتر از دو سال تا تاریخ انقضای پاسپورت مونده باشه، امکان تعویضش وجود نداره، مگر حالت های خاص مثل مخدوش یا پاره شدن یا گم شدن پاسپورت.

اگر بین یک تا دو سال تا تاریخ انقضا مونده باشه، باید ابتدا به اداره گذرنامه مرکزی شهر (خیابان شهرآرا در تهران) مراجعه کرد که یک دستور برای باطل شدن پاسپورت قبلی می دهند. بعد از آن می شود به دفتر پلیس +10 مراجعه کرد و دستور رو نشون داد و مراحل طبیعی درخواست پاسپورت جدید رو طی کرد.

اگر هم کمتر از یک سال تا تاریخ انقضا مونده باشه که میشه مراحل عادی رو از همون پلیس +10 شروع کرد.

در همه حالت ها هم پاسپورت قبلی به صورت باطل شده پس داده میشه و میشه از ویزاهای قبلی در صورت نیاز استفاده کرد.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

12-06-2019, 11:55 PM
سلام و خسته نباشید . میخواستم بدونم وقتی پاسپورت وقت تمدسدش تموم میشه و پاسپورت جدید داده میشه تمام شمارهای قبلی پاسپورت با پاسپورت جدید فرق میکنه ؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

Question  13-06-2019, 11:41 AM
(12-06-2019, 11:55 PM) نوشته: سلام و خسته نباشید . میخواستم بدونم وقتی پاسپورت وقت تمدسدش تموم میشه و پاسپورت جدید داده میشه تمام شمارهای قبلی پاسپورت با پاسپورت جدید فرق میکنه ؟

سلام دوست عزیز
من اخیرا پاسپورت را عوض کردم و بله شماره پاسپورت عوض شد
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (33): « قبلی 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 33 بعدی »