عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
مراحل اقدام برای شهروندی (citizenship) آمریکا و آزمون مربوطه

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مراحل اقدام برای شهروندی (citizenship) آمریکا و آزمون مربوطه
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-02-2019, 08:10 AM
(25-02-2019, 03:25 AM) نوشته: ممنون از کمک هاتون.
سوال من شاید یمقدار فرق داشته باشه با بقیه! من از طریق پناهندگی گرین کارت خود را گرفتم و ماه دیگه میتونم برای شهروندی اقدام کنم. من با توجه به مشکلاتم بدون پاسپورت از ایران خارج شدم ولی الان برای سفر به ترکیه احتیاج به پاسپورت دارم. سوال من این است که اگر من پاسپورت ایران رو دریافت کنم، آیا مشکلی برای سیتیزن شیپی ام ایجاد میشه یه نه؟ ممنون

شما اگر اقدامی انجام بدید که نشون بده دلایل شما برای دریافت پناهندگی واقعی نبوده، نه تنها برای شهروندی شما می‌تونه مشکل ایجاد کنه، حتی ممکنه گرین کارت شما رو هم ازتون بگیرند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Aramesh_mn
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-03-2019, 12:54 AM
دوستان جزو مدارک لازم که می‌فرستیم برای اداره مهاجرت عکس هم لازمه؟
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

18-03-2019, 05:11 AM
در صورتیکه خارج از آمریکا باشین می بایست دو عکس گذرنامه ای همراه فرم N400 بفرستین و پشتشون اسم و A-Number رو بنویسید. اگر از درون آمریکا اقدام می کنید الزامی نیست هر چند ممکنه بعدا ازتون بخواهند که عکس هم بفرستید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

20-03-2019, 08:14 AM
سلام من و شوهرم در مدت پنج سال كامل هر ٦ ماه كامل و گاهى هم بيشتر در امريكا بوديم و بعد از ٦ ماه به ايران ميرفتيم و قبل از پايان ٦ ماه برميگشتىم و ٣٠ ماه مادر امريكا و مقدارى هم بيشتر پر شده در ضمن ما بالاى ٦٣ سال سن داريم و كار نميكرديم و درنتيجه ماليات نميداديم و با دخترانمان زندگي ميكرديم و سه ماه اخر را در كاليفرنيا بوديم .ايا ما واجد شرايط براى اقدام هستيم ؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

20-03-2019, 08:32 AM
سلام من و شوهرم هربار بعد از گذراندن ٦ ماه و گاهى هم كمى بيشتر به ايران رفته و چند روز به پر شدن ٦ ماه برميگشتيم . و هردو بالاى ٦٣ سن داريم و چون كار نميكرديم هيچ تكس پرداخت نكرديم و پرونده مالياتى پر نكرديم و هميشه با دخترانمان زندگى كرديم .اكنون ٣٠ ماه ما پر شده و ايدى كارت من از ايالت واشنگتن ولى لايسنس رانندگى شوهرم از كاليفرنيا و مديكل هردوى ما از كاليفرنياست .ايا اشكالى در پرونده ى ما در صورت اقدام پيش ميايد ؟
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

22-03-2019, 02:30 AM
من مشکل خاصی نمی بینم.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین banafsh14
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-03-2019, 01:52 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-03-2019, 02:00 AM توسط banafsh14.)
سلام دوستان

سوال اولم
من چند ماه دیگه می تونم برای شهروندی اقدام کنم. منتها یک سفر کاری دارم که بیشتر از یکسال طول می کشه و حتما می خوام قبل از اون برای دریافت شهروندی اقدام کنم. مشکلی که دارم این هست که نمی تونم خیلی برای شهروندی صبر کنم Sad الان در کالیفرنیا زندگی می کنم به نظرتون می تونم از ایالتی اقدام کنم که زمان شهروندی کوتاه تری داره؟ یعنی اگه از کالیفرنیا برم ایالت دیگه ای که سریعتر انجام میدن مشکلی پیش نمیاد؟ نظرتون راجع به رفتن به شهر دیگه داخل ایالت کالیفرنیا چیست؟ شهرهایی هستند که تا حدی سریعتر از جایی که من زندگی می کنم کار رو انجام میدن. من ساکرامنتو زندگی می کنم.

سوال دومم
اگر پاس سفید بگیرم ولی همچنان شرط ۶ ماه رو حفظ کنم شرایط شهروندی رو از دست میدم؟ یعنی آیا با گرفتن پاس سفید شرایط زندگی مستمر خود به خود نقض میشه؟

ممنونم از راهنمایی که می کنید.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

11-04-2019, 03:42 AM
با سلام به دوستان عزیز
یه سوال اسپیشا ل دارم بزای پرکردن فزم انلاین در قسمت خدمث سرباز ی باید قید کنم در سپاه بودم واگه قید کنم جزو سازمان ثروریسثی محسوب نمیشه
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-04-2019, 10:04 PM
فارغ از اینکه این تصمیم سیاسی و برای جلب توجه لحظه ای این شخص خاص هست، با گذاشتن چنین اسمی روی این نیروی رزمی قاعدتا کارمندان سفارت یا اداره مهاجرت هم مجبورند بر اساس اون برای پرونده متقاضی سخت گیری و مشکلاتی رو ایجاد کنند. اینکه این سخت گیری ها در چه حد باشه در حال حاضر مشخص نیست. به نظرم بهتره صبر کنید یکی دو ماهی بگذره ببینید با پرونده های مشابه چه کار می کنند.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-04-2019, 01:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-04-2019, 01:20 PM توسط Torkan.)
(11-04-2019, 03:42 AM) نوشته: با سلام به دوستان عزیز
یه سوال اسپیشا ل دارم بزای پرکردن فزم انلاین در قسمت خدمث سرباز ی باید قید کنم در سپاه بودم واگه قید کنم جزو سازمان ثروریسثی محسوب نمیشه
همینطوریش هم کار در این نهاد مشکل زا بود چه برسه به الان که رییس جمهور منتخب مردم ایالات متحده این قانون رو تصویب کرد. 
بله مطمینا به مشکل برخواهد خورد.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 بعدی »