عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
لاتاری گرین کارت 2017 و سوال‌های مربوطه

صفحه‌ها (15): 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
لاتاری گرین کارت 2017 و سوال‌های مربوطه
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
03-10-2015, 09:23 AM
 ثبت نام برای شرکت در برنامه ویزای اقامت دائم آمریکا یا لاتاری گرین کارت برای سال ٢٠١۷ از روز اول اکتبر (دیروز) شروع شده و تا روز ۳ نوامبر (حدود یک ماه آینده) ادامه خواهد داشت.
برای ثبت‌نام لطفا به آدرس زیر مراجعه کنید:

https://www.dvlottery.state.gov

توجه داشته باشید که ثبت‌نام برای لاتاری کاملا رایگان هست و تنها شرط شرکت کنندگان ایرانی اینه که مدرک دیپلم دبیرستان یا دو سال سابقه کار داشته باشند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

03-10-2015, 01:08 PM
سلام
وقت بخیر
من یه بار ثبت نام کردم و پسوند نام خانوادگی م رو نزدم Confused بعد با اسم کاملم و یه ایمیل دیگه ثبت نام کردم .
به نظر شما من رو رد می کنند ؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-10-2015, 09:24 AM
(03-10-2015, 01:08 PM)مهمان نوشته: سلام
وقت بخیر
من یه بار ثبت نام کردم و پسوند نام خانوادگی م رو نزدم Confused بعد با اسم کاملم و یه ایمیل دیگه ثبت نام کردم .
به نظر شما من رو رد می کنند ؟

در واقع شما با دو تا نام مختلف ثبت‌نام کرده‌اید. به همین خاطر، به معنی دو بار ثبت‌نام نیست، ولی خوب چون همه مشخصات به غیر از نام‌خانوادگی یکیه، یک احتمالی وجود داره که این دو رو به معنی تکرار ثبت‌نام در نظر بگیرند. به هر صورت، کار خاصی در حال حاضر از دست شما برنمیاد. به همین خاطر امیدوار باشید و موقعی که نتایج رو دادند چک کنید و ببینید که شاید برنده شده باشید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین samanpes
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-10-2015, 11:09 PM
با تشکر بابک جان

لطفا اموزش ها و کارهایی که باید صورت بگیره رو قرار میدی

خیلی ممنون  Wink
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
08-10-2015, 08:49 AM
(07-10-2015, 11:09 PM)samanpes نوشته: با تشکر بابک جان

لطفا اموزش ها و کارهایی که باید صورت بگیره رو قرار میدی

خیلی ممنون  Wink

شرکت در لاتاری در حد پرکردن یک فرم و ارسال یک عکس دیجیتالی از خودتون هست و مراحل متعدد یا پیچیده‌ای نداره. برای امسال هنوز دستورالعمل فارسی منتشر نشده (و شاید اصلا نشه)، ولی با توجه به این که فرم ثبت‌نام و سایر نکات کاملا شبیه سال گذشته‌ است، من دستورالعمل سال گذشته رو پیوست کردم. باید با استفاده از اون بتونید ثبت‌نام کنید.

فایل‌های پیوست
.pdf   DV_2016_Instructions_Farsi.pdf (اندازه 1.02 MB / تعداد دانلود: 283)

نقل قول  

hosna_sameti
Unregistered
نقل قول

26-10-2015, 04:04 PM
عكس سال گذشته را مي توان استفاده كرد؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
28-10-2015, 07:32 AM
(26-10-2015, 04:04 PM)hosna_sameti نوشته: عكس سال گذشته را مي توان استفاده كرد؟

خیر، عکس باید ظرف شش ماه گذشته گرفته شده باشه.

نقل قول  

آفلاین Mory72
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-10-2015, 01:54 PM
با یک ایمیل میشه چندنفرثبت نام کنند؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
30-10-2015, 08:43 AM
(28-10-2015, 01:54 PM)Mory72 نوشته: با یک ایمیل میشه چندنفرثبت نام کنند؟

فکر نمی‌کنم مشکلی داشته باشه، ولی چرا ریسک می‌کنید؟ درست کردن ایمیل که رایگان و ساده است. می‌تونید با ایمیل‌های مختلفی ثبت‌نام کنید.

نقل قول  

آفلاین سیامک1985
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-10-2015, 01:09 PM
سلام.من مدرک کاردانی دارم.توی لیست ثبت نام باید کدام گزینه رو انتخاب کنم؟
با تشکر از اطلاع رسانی خوبتون.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 15 بعدی »