عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش راهنمای تحصیلی قبل از پذیرش v
1 2 بعدی »
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه

صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 80 81 82 83 84 85 86 87 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
امکان شرکت دوباره در کنکور سراسری پس از تحصیل در دانشگاه
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-03-2018, 09:36 AM
(31-03-2018, 12:30 AM)Ahmadreza_1996 نوشته: واقعا خیلی ممنون از پاسختون...در اصل من الان که این رشته رو میخونم قصد انصراف ندارم تا زمان کنکور و میخوام اگه کنکور 98 قبول شدم بعد انصراف بزنم و در دانشگاه و رشته جدید تحصیل کنم و سوال اصلیم اینه که آیا این اجازه رو نظام وظیفه به من میده که اون زمان واسه کنکور ثبت نام کنم یا اگه قبول شدم اجازه ی تحصیل در رشته جدید به من داده میشه؟؟؟ یا مشمول خدمت میشم؟؟؟؟

زمانی که در کنکور قبول شدید، از دانشگاه قبلی انصراف م‌یدهید و در دانشگاه جدید ثبت نام میکنید.

در ارسال قبلی توضیح دادم که تا آنجا که من اطلاع دارم این کار امکا‌ن‌پذیر است، به این دلیل که شما در هر مقطع امکان یکبار انصراف دارید و شما از معافیت ارشد و دکتری استفاده نکرده‌اید.
لینکی که در ارسال قبلی قرار داده ام تمامی قوانین به روز درباره این موضوع را نوشته است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین رها فرمانپور
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-07-2018, 05:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-07-2018, 05:37 PM توسط رها فرمانپور.)
سلام وقت بخیر.من قبلا رشته ریاضی بودم.سال ٩٢ کارشناسی پیوسته روزانه آی تی قبول شدم پارسال درخواست معادل سازی دادم و کاردانی گرفتم.آیا میتونم امسال کنکور پزشکی رشته تجربی شرکت کنم با اینکه قبلا روزانه بودم.و اینکه روزانه قبول شم بدون شهریه یا حتما شهریه باید بپردازم
نقل قول  

آفلاین asmasbu
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-11-2018, 12:20 AM
سلام و خسته نباشید. امکان شرکت در کنکور سراسری و کنکور کارشناس ارشد طی یک سال تحصیلی وجود دارد؟
با تشکر از پاسخگوییتان
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-11-2018, 03:24 PM
(01-11-2018, 12:20 AM)asmasbu نوشته: سلام و خسته نباشید. امکان شرکت در کنکور سراسری و کنکور کارشناس ارشد طی یک سال تحصیلی وجود دارد؟
با تشکر از پاسخگوییتان

سلام
اگر از نظر نظام وظیفه محدودیت نداشته باشید مشکلی وجود ندارد
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین Sarasa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-12-2018, 05:13 AM
سلام من امسال كنكور دادم و بنا به دلايلي فقط غيرانتفاعي و پيام نور انتخاب رشته كردم و غيرانتفاعي رشته ي خوبي اوردم اما راهم كمي دوره و حس ميكنم ممكنه كه وسط راه ولش كنم ميخواستم ببينم ميتونم دوباره كنكور بدم يا بايد يك سال صبر كنم و سال ديگه بدم
خيلي پرس و جو كردم گفتن اگه رشته اي كه ميخونم دولتي نباشه و دولتي انتخاب رشته نكرده باشم ميتونم ولي بعضي ديگه ميگفتن كه نميشه و كلن اگه انتخاب رشته كنم بايد يك سال صبر كنم بعد بدم كه خيلي سخته و زياد براي من
ميخوام بدونم ميشه امتحان بدم ولي اگه قبول نشدم همين رشترو ادامه بدم؟؟
يا ميتونم مثلا كنكور هنر و بدم ؟
چون من تجربي انتخاب رشته كردم
و اگه تونستم امتحان بدم ولي نتونم به رشته قبليم برگردم ميتونم ازاد انتخاب رشته كنم يعني فكر كنم تنها راهي كه ميمونه واسم

چون هستن كسايي كه دانشگاه ازاد ميرن ولي دارن براي كنكور هم ميخونن تا باز امتحان بدن و اينطوري كه ميگن اگه كنكور رو هم قبول نشدن ميتونن همين رشتشونو ادامه بدن
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

23-12-2018, 09:55 PM
(22-12-2018, 05:13 AM)Sarasa نوشته: سلام من امسال كنكور دادم و بنا به دلايلي فقط غيرانتفاعي و پيام نور انتخاب رشته كردم و غيرانتفاعي رشته ي خوبي اوردم اما راهم كمي دوره و حس ميكنم ممكنه كه وسط راه ولش كنم ميخواستم ببينم ميتونم دوباره كنكور بدم يا بايد يك سال صبر كنم و سال ديگه بدم
خيلي پرس و جو كردم گفتن اگه رشته اي كه ميخونم دولتي نباشه و دولتي انتخاب رشته نكرده باشم ميتونم ولي بعضي ديگه ميگفتن كه نميشه و كلن اگه انتخاب رشته كنم بايد يك سال صبر كنم بعد بدم كه خيلي سخته و زياد براي من
ميخوام بدونم ميشه امتحان بدم ولي اگه قبول نشدم همين رشترو ادامه بدم؟؟
يا ميتونم مثلا كنكور هنر و بدم ؟
چون من تجربي انتخاب رشته كردم
و اگه تونستم امتحان بدم ولي نتونم به رشته قبليم برگردم ميتونم ازاد انتخاب رشته كنم يعني فكر كنم تنها راهي كه ميمونه واسم

چون هستن كسايي كه دانشگاه ازاد ميرن ولي دارن براي كنكور هم ميخونن تا باز امتحان بدن و اينطوري كه ميگن اگه كنكور رو هم قبول نشدن ميتونن همين رشتشونو ادامه بدن

سلام،

نکته اول اینکه همه قوانین مربوط به شرکت در آزمون سراسری همیشه در دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته هست و این دفترچه بهترین و مطمئن ترین منبع برای کسب اطلاعات هست. متاسفانه ما اغلب عادت به خوندن قوانین اونم اگر طولانی باشه نداریم. 
من پاسخ سوال شما رو طبق اطلاعاتی که دارم می دم: تا جایی که من می دونم اگر شما از نظر سربازی و نظام وظیفه مشکلی ندارید، در صورت قبولی در دوره های غیر روزانه هیچ منعی برای شرکت مجدد در آزمون سراسری ندارید. در مورد اون یک سالی که گفتید باید صبر کنید و بعد کنکور بدید مطمئن نیستم فکر می کنم همچین قانونی برای انصراف وجود داشت. 
می تونید دانشگاه آزاد هم برید و درحین تحصیل کنکور سراسری بدید. 
با دیپلم تجربی شما می تونید کنکور هنر و زبان رو هم شرکت کنید. 

موفق باشید Smile
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین samirajaan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-01-2019, 03:30 PM
با سلام آیا کسی که در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه دولتی و به صورت روزانه در رشته مهندسی معماری تحصیل و فارغ التحصیل گردیده است(کارشناسی سال 90 و ارشد 94 فارغ التحصیل گردیده) امکان این را دارد که در آزمون سراسری سال 98 در رشته شناور زبان های خارجی شرکت کند و در صورت قبولی در دانشگاه دولتی روزانه در مقطع کارشناسی تحصیل نماید؟ من شنیدم که کسانی که ارشد را روزانه خوانده اند دیگر نمی توانند مجدد روزانه کارشناسی شرکت کنند، با تشکر
نقل قول  

آفلاین Nemati_88
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-02-2019, 11:01 PM
سلام .

من فارغ التحصیل ارشد عمران- سازه هیدرولیکی دانشگاه ازاد هستم. میخواستم بدونم دوباره امکانش هست که رشته عمران رو در دانشگاه دولتی روزانه مقطع کارشناسی بخونم؟ ممنون
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

10-02-2019, 01:02 AM
(06-01-2019, 03:30 PM)samirajaan نوشته: با سلام آیا کسی که در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه دولتی و به صورت روزانه در رشته مهندسی معماری تحصیل و فارغ التحصیل گردیده است(کارشناسی سال 90 و ارشد 94 فارغ التحصیل گردیده) امکان این را دارد که در آزمون سراسری سال 98 در رشته شناور زبان های خارجی شرکت کند و در صورت قبولی در دانشگاه دولتی روزانه در مقطع کارشناسی تحصیل نماید؟ من شنیدم که کسانی که ارشد را روزانه خوانده اند دیگر نمی توانند مجدد روزانه کارشناسی شرکت کنند، با تشکر

سلام، همه قوانین مربوط به شرکت در آزمون سراسری در دفترچه راهنمای ثبت نام هست. به جای توجه به شنیده ها لطفا دفترچه رو مطالعه کنید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین vidreneh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-02-2019, 10:33 PM
درود
من دانشجوی کارشناسی مدیریت صنعتی روزانه هستم(ورودی 94 که برق میخوندم اولش اما ترم چهارم اومدم  مدیریت و الانم ترم هشتم) سوالم اینه من میتونم کنکور 98 سراسری شرکت کنم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (87): « قبلی 1 ... 80 81 82 83 84 85 86 87 بعدی »