عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مزایا و معایب شرکت در لاتاری گرین کارت
مهمان
Unregistered
نقل قول

18-05-2018, 11:33 PM
سلام من لاتاری برنده شدم خواستم بدونم ایا نیاز به سرمایه هست یا خود ایالات ساپورت میکنه مسکن و کار را
نقل قول  

آفلاین emeliano
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-05-2018, 03:59 AM
(18-05-2018, 11:33 PM) نوشته: سلام من لاتاری برنده شدم خواستم بدونم ایا نیاز به سرمایه هست یا خود ایالات ساپورت میکنه مسکن و کار را

بله شما نیاز دارید که سرمایه اولیه رو به همراه بیارید. چقدر؟ بستگی به خیلی از عوامل داره. به عواملی مثل شهری که میخاید زندگی کنید، سبک زندگی‌تون، بچه دارید، چه مدت طول میکشه که پس از ورود شغل پیدا کنید و کلی عوامل دیگه.
یکی از مزایای اعطای گرین کارت برای دولت امریکا اینه که شما "سرمایه" تون رو میارید به اینجا! (ورود سرمایه!) 
باید خودتون رو پا خودتون وایسید و اینکه دنبال شغل بگردین تا بتونین زندگی کنید.
می‌گویند داستان هر تولدی پایان شاد یک داستان غم‌انگیز است.
همواره اختری فرو می‌افتد تا ستاره‌ای جدید بر دامن آسمان زندگی بدرخشد.
حکایت emeliano در آکادمیا کافه
نیز از جنس همین تولدها است.
پهلوانی از افلاک انجمنی فرو افتاد تا امروز emeliano در اینجا درکنار شما باشد.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Rainbow  19-05-2018, 09:19 AM
(18-05-2018, 11:33 PM) نوشته: سلام من لاتاری برنده شدم خواستم بدونم ایا نیاز به سرمایه هست یا خود ایالات ساپورت میکنه مسکن و کار را

سلام. تبریک میگم بهتون. شما نیاز به سرمایه به اون معنی ندارید ولی باید برای هزینه هایی که این پروسه داره مثل تهیه و ترجمه مدارک، یک سفر خارجی برای مصاحبه ویزا و مبالغ مربوط به مصاحبه رو داشته باشید و در صورت گرفتن ویزا نیز باید هزینه بلیط برای رفتن و حالا اگر آموزش انگلیسی بخواهید در طی این چند ماه و همینطور پولی که هنگام ورود باید همراه داشته باشید تا بتونید امور اولیه مهاجرت و پیدا کردن خانه/اتاق و سایر هزینه هاتون رو انجام بدین تا وقتی که کار پیدا کنید. اینکه چقدر با خودتون همراه ببرید دیگه بستگی به سبک زندگی و وضع مالی خانوادگی شما داره و تعداد نفرات شما. توصیه می کنم در سایت عوض بشین تا بهتر بتونید از خدمات استفاده کنید و پستهاتون رو پیدا کنید و ....
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

20-05-2018, 01:50 PM
سلام.لطفا یکی منو راهنمایی کنه.قبول شدم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

20-08-2018, 08:59 PM
سلام یه سوال داشتم بعد از این که در لاتاری برنده شدیم حتما باید اسپانسر مالی داشته باشیم یا نه
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-08-2018, 08:25 AM
(20-08-2018, 08:59 PM) نوشته: سلام یه سوال داشتم بعد از این که در لاتاری برنده شدیم حتما باید اسپانسر مالی داشته باشیم یا نه

خیر. داشتن اسپانسر ضروری نیست، اما داشتنش خیلی کمک می‌کنه که شانس قبول شدن شما در مصاحبه زیاد بشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

shivakamrani
Unregistered
نقل قول

22-10-2018, 11:17 AM
سلام من سه تا شنگن از المان دارم به فصله یک سال از هم و یکیشم به فاصله 7 ماه اخریشه که تانوامبر امسال اعتبار داره میخواهم کانادا اقدام کنم برای ویزا بنظرتون اگر لاتاری ثبت نام کنم برای ویزای کانادا چقدر احتمال داره تاثیر منفی بزاره بنظرتون ثبت نام کنم ؟بالاخره این یک فرصته شاید برنده بشم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-10-2018, 04:44 PM
(22-10-2018, 11:17 AM)shivakamrani نوشته: سلام من سه تا شنگن از المان دارم به فصله یک سال از هم و یکیشم به فاصله 7 ماه اخریشه که تانوامبر امسال اعتبار داره میخواهم کانادا اقدام کنم برای ویزا بنظرتون اگر لاتاری ثبت نام کنم برای ویزای کانادا چقدر احتمال داره تاثیر منفی بزاره بنظرتون ثبت نام کنم ؟بالاخره این یک فرصته شاید برنده بشم

سلام
تا آنجا که من اطلاع دارم برای ویزای کانادا تاثیری ندارد اما به دلیل احتمال بسیار پایین پذیرش در این لاتاری، اگر فکر میکنید تاثیرگذار است از آن اجتناب کنید.
و مطلع باشید که با قوانین فعلی حتی اگر در لاتاری پذیرفته شوید احتمال دریافت ویزا نزدیک به صفر است، مگر اینکه تا دو سال دیگر روابط ایران و آمریکا تغییر کند.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

01-11-2018, 01:50 AM
سلام در صورت برنده شدن هزینه اعضای خانواده جداگانه حساب میشود؟ضمنا کودک۴ساله هزینه ویزا داره؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

02-11-2018, 03:23 PM
باسلام .من یه خانم ۲۲ساله هستم با مدرک تحصیلی سیکل و همسرم هم ۳۵ سالشونه و مدرک دیپلم فنی و حرفه ای و ۱۰سال سابقه کار (کارشون نصب و تعمییر کولر گازیه ) یه دختر ۵ساله هم داریم ما تو لاتاری ثبت نام کردیم خواستم بپرسم اگر برنده شدیم شانسی برای گرفتن ویزا داریم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »