عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌

صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 340 341 342 343 344 345 346 347 348 ... 366 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 17 رای - 4.24 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌
مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,431
30-09-2018, 10:32 PM
سلام.
من درخواست معافیت پزشکی داشتم الان توی سامانه سخا رفتم دیدم در قسمت استعلام معافیت پزشکی نوشته معرفی به توزیع نیرو شرح هم نوشته مشکل ارتوپدی.
توی پروفایل هم نوشته: نوع معافیت پزشکی ولی زیرش برام تاریخ اعزام برج 10 زده.
الان یعنی چی؟؟؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,432
05-10-2018, 10:54 PM
باسلام . ببخشید میخواستم بدونم که زانوی ضربدری شامل معافیت پزشکی میشود ؟ در چه وضعیت شامل میشود ؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#3,433
06-10-2018, 12:55 PM
(05-10-2018, 10:54 PM) نوشته: باسلام . ببخشید میخواستم بدونم که زانوی ضربدری شامل معافیت پزشکی میشود ؟ در چه وضعیت شامل میشود ؟

سلام

بند 28:
ژنووالگوم ، ژنوواروم :
الف) در موارد شديد ( فاصله بين دو قوزك يا دو كونديل فمور بيش از 12 سانتي متر) : معاف دائم
تبصره: براي دارندگان مدارك کارشناسي و بالاتر بيش از 14 سانتي متر : معاف دائم
ب) در موارد خفيف (فاصله بين دو قوزك يا دو كونديل فمور بين cm 12-5) : معاف از خدمات رزمي
تبصره: براي دارندگان مدارك کارشناسي و بالاتر فاصله cm 14-5 : معاف از خدمات رزمي
ج) همراه با چرخش تيبيا با فاصله مساوي و بيش از 10 سانتي متر : معاف دائم
تبصره: براي دارندگان مدارك کارشناسي و بالاتر با فاصله بيش از 12 سانتي متر : معاف دائم
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,434
06-10-2018, 06:20 PM
با سلام مجدد . ببخشید این توضیحی که شما دادید مربوط به زانوهای پرانتزی هست که از هم فاصله میگیرن ولی زانوی ضربدری یعنی وقتی در حالت عادی ایستاده هستی پاها صاف باشه ولی زانوها رو به هم کشیده شده باشند .چون برای زانوی پرانتزی هست که هرچه فاصله بین دو زانو بیشتر باشه معاف میشه ولی زانوی ضربدری بر عکس پرانتزی بهم هم نزدیک هستن . نظر شما چیه ؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#3,435
07-10-2018, 01:11 PM
(06-10-2018, 06:20 PM) نوشته: با سلام مجدد . ببخشید این توضیحی که شما دادید مربوط به زانوهای پرانتزی هست که از هم فاصله میگیرن ولی زانوی ضربدری یعنی وقتی در حالت عادی ایستاده هستی پاها صاف باشه ولی زانوها رو به هم کشیده شده باشند .چون برای زانوی پرانتزی هست که هرچه فاصله بین دو زانو بیشتر باشه معاف میشه ولی زانوی ضربدری بر عکس پرانتزی بهم هم نزدیک هستن . نظر شما چیه ؟

سلام
لینک زیر را مشاهده کنید

بخش هشتم: بيماري هاي استخوان (اسكلت)
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,436
10-10-2018, 01:39 AM
باسلام. ببخشید میخواستم بدونم عمل بآد فتق هم معافیت پزشکی داره ؟ البته منظورم بعد از عمل هست . میخواستم بدونم بعد از عمل هم اگر یه مدتی گذشته باشه بازم معافیت داره؟در کل چه عمل هایی مربوط به معافیت پزشکی میشوند ؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,437
21-10-2018, 10:22 PM
سلام به دوستانه عزیز
ببخشید یه سوال داشتم‌ خدمتتون
بنده پارسال پریسال واریکوسله گریده ۳ داشتم و پیشه دکتره فوقه تخصص اورولوژی توی بیمارستانه خاتم الانبیا شاهرود(آموزشی وابسته به دانشگاه آزاد)عمل‌کردم و به صورت کامل خوب شد اما الان دوباره عود کرده
الان باید برم سربازی ،بهم گفتن عملتو قبول نمیکنیم و باید خودمون دکتر معرفی میکردیم،چقدر احتمال داره معاف بشم؟اگه جواب و‌ نظرتون رو بکید خیلی خوشحالم میکنید
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#3,438
22-10-2018, 12:24 AM
(10-10-2018, 01:39 AM) نوشته: باسلام. ببخشید میخواستم بدونم عمل بآد فتق هم معافیت پزشکی داره ؟ البته منظورم بعد از عمل هست . میخواستم بدونم بعد از عمل هم اگر یه مدتی گذشته باشه بازم معافیت داره؟در کل چه عمل هایی مربوط به معافیت پزشکی میشوند ؟

سلام

بند 29:
هرگونه فتق خارجي نواحي اينگوئينال ، فمورال، و جدار شكم :
الف) عمل شده عود كرده : معاف دائم
ب) عمل نشده (جهت انجام عمل جراحي) : شش ماه معاف موقت براي يك بار
ج) عمل نشده ويا عمل شده بدون عارضه : معاف از خدمات رزمي
بند 30:
انواع فتقهاي ديافراگماتيك (عمل شده و عمل نشده) گريد 3به بالا:
الف )با اختلال عملکرد گوارشي يا تنفسي : معاف دائم
ب)بدون اختلال عملکرد گوارشي يا تنفسي : معاف از خدمات رزمي

(21-10-2018, 10:22 PM) نوشته: سلام به دوستانه عزیز
ببخشید یه سوال داشتم‌ خدمتتون
بنده پارسال پریسال واریکوسله گریده ۳ داشتم و پیشه دکتره فوقه تخصص اورولوژی توی بیمارستانه خاتم الانبیا شاهرود(آموزشی وابسته به دانشگاه آزاد)عمل‌کردم و به صورت کامل خوب شد اما الان دوباره عود کرده
الان باید برم سربازی ،بهم گفتن عملتو قبول نمیکنیم و باید خودمون دکتر معرفی میکردیم،چقدر احتمال داره معاف بشم؟اگه جواب و‌ نظرتون رو بکید خیلی خوشحالم میکنید

سلام

بند 30:
واريكوسل يكطرفه يا دو طرفه :
الف) در صورتيكه نياز به عمل جراحي داشته باشد (جهت عمل جراحي) : شش ماه معاف موقت
ب) در صورتيكه بعداز عمل عود نمايد و درجه 3 و بالاتر باشد : معاف دائم
ج) فقط در مشمولين قبل از اعزام ،عمل نشده در هر درجه اي و نيز عمل شده بدون عارضه : معاف از خدمات رزمي

پیگیر باشید ان شا الله معاف خواهید شد.
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,439
24-10-2018, 12:09 AM
(18-02-2015, 03:19 PM)H e K t o R نوشته: سلام و خسته نباشید

من بعد از کلی تلاش که فکر میکردم واسه صافی کف پا معاف دائم میشم اخر سر بهم معاف از رزم دادن.
قبل اینکه شورای پزکی برم به نظام وظیفه گفتم اگر معاف از رزمه نمیخوام. چون خیلی طول کشیده بود خودم گفتم میخوام انصراف بدم. ولی گفتن باید کمیسیون بری بعدا. موندم تا کمیسیون بعدش به دکتر و اون دو نفر درجه دار نظام وظیفه هم گفتم اگر معاف رزمه نمیخوام. اونا گفتن حالا برو بیرون وایسا. بعدش که اومدن اعلام کردن معاف رزم دادن بهشون گفتم من نمیخوام اینا بعدش اون درجه دارا گفتن دکتر دیگه ثبت کرده و اینا خلاصه کلی این در و اون در زدم نشد که حذفش کنم.چون شنیده بودم معاف رزم واسه لیسانسه ها فایده نداره .
حالا چند تا سوال داشتم:
1-معاف از رزم تو استخدام دولتی یا خصوصی مشکل ایجاد میکنه؟؟

2-معاف از رزم تو کارت پایان خدمت نوشته میشه؟؟

3-معاف از رزم تو پذیرش سپاه مشکل ایجاد میشه واسش؟؟

4- الان حدود 3 هفته هست جواب کمیسیون اومد و تاریخ اعزامم خورد آیا راهی هست که درخواست معاف از رزمو کلا حذف کنم و فرد عادی بشم؟؟

با تشکر
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,440
24-10-2018, 12:11 AM
(18-02-2015, 03:19 PM)H e K t o R نوشته: سلام و خسته نباشید

من بعد از کلی تلاش که فکر میکردم واسه صافی کف پا معاف دائم میشم اخر سر بهم معاف از رزم دادن.
قبل اینکه شورای پزکی برم به نظام وظیفه گفتم اگر معاف از رزمه نمیخوام. چون خیلی طول کشیده بود خودم گفتم میخوام انصراف بدم. ولی گفتن باید کمیسیون بری بعدا. موندم تا کمیسیون بعدش به دکتر و اون دو نفر درجه دار نظام وظیفه هم گفتم اگر معاف رزمه نمیخوام. اونا گفتن حالا برو بیرون وایسا. بعدش که اومدن اعلام کردن معاف رزم دادن بهشون گفتم من نمیخوام اینا بعدش اون درجه دارا گفتن دکتر دیگه ثبت کرده و اینا خلاصه کلی این در و اون در زدم نشد که حذفش کنم.چون شنیده بودم معاف رزم واسه لیسانسه ها فایده نداره .
حالا چند تا سوال داشتم:
1-معاف از رزم تو استخدام دولتی یا خصوصی مشکل ایجاد میکنه؟؟

2-معاف از رزم تو کارت پایان خدمت نوشته میشه؟؟

3-معاف از رزم تو پذیرش سپاه مشکل ایجاد میشه واسش؟؟

4- الان حدود 3 هفته هست جواب کمیسیون اومد و تاریخ اعزامم خورد آیا راهی هست که درخواست معاف از رزمو کلا حذف کنم و فرد عادی بشم؟؟

با تشکر

سلام، من هم دقیقا مشگل تو رو دارم، سوالامم همینا،تو تونستی کاری بکنی؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 340 341 342 343 344 345 346 347 348 ... 366 بعدی »