عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند!

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
رشته ها و گرایش هایی که اخذ ویزای آمریکا را با مشکل مواجه می کنند!
آفلاین me1396
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-04-2017, 08:25 PM
سلام دوست عزيز،

درسته كه شايد در پروسه ي اخذ ويزا مشكلي براي شما پيش بياد اما... نظر من اين هست با توجه به اينكه در ايران شاغل هستيد و جاپاي سفت و قرصي داريد، بدون اينكه از شغلتون انصراف بديد تلاش كنيد و با داشتن نمره ي زبان و ساير چيزهايي كه نياز هست براي چند دانشگاه مطمئن ( مثلا سه دانشگاه) اپلاي كنيد . در صورت اخذ پذيرش به سفارت مراجعه كنيد و اگر پرسيدند صادقانه جواب بديد و منتظر نتيجه باشيد ( البته اگر واقعا مشتاق دكتري در آمريكا هستيد ) . اين تلاش حداقل هزينه اي هست كه براي رفتن به آمريكا بايد بپردازيد. اگر ويزا گرفتيد كه چه بهتر و اگر نه خب شغلتون رو داريد و تازه زبانتون هم بهتر شده و هيچ وقت در زندگي غصه نخواهيد خورد كه براي چيزي كه دوست داشتيد تلاشي نكرديد. مزاياي اين كار خيلي بيشتر از سكون و انجام ندادنشه . فقط شغلتون رو به هيچ وجه از دست نديد.

موفق باشيد
نقل قول  

آفلاین omidfathi
**
نقل قول

25-09-2017, 01:10 PM
(01-12-2015, 09:57 PM)Torkan نوشته: درود

در مورد اخر کلا موافقم با اینکه با توجه به حساسیت موضوع نباید به سمت این موارد رفت. ولی اینکه اون دوست شما از چه طریقی و واقعا چرا ویزا داده شده بهشون، این خیلی مهم است و قطعا به احتمال زیاد اونها هم میدونن چراش رو ولی معمولا نمیگن و میگن کاملا شانسی بوده!
مطمین باشید دلیلی داشته که ویزا گرفتند وگرنه چطور ممکنه برادر همکلاسی بنده فقط با سابقه کار نیمه وقت 1.5 ساله در پروژه نفتی از ویزا جا بمونه اونم در جا!

بااحترام،
ترکان

سلام ببخشید این مواردی که میگید چطوری چک میکنن و میفهمن؟ چون اونا که دسترسی به اطلاعات داخل ایران ندارن مگر اینکه طرف خودش بگه؟
نقل قول  

آفلاین sinaamir
**
نقل قول

23-10-2017, 04:17 PM
سلام دوستان من رشته ارشدم مهندسی انرژی بوده ( نه نفت و گاز) و الان میخوام در رشته شیمی پذیرش بگیرم که مرتبط با ذخیره سازی برقه و حدود ۲ سال سابقه کار نفتی دارم. میخواستم بدونم ایا میشه با حذف کردن سابقه کار از رزومه و شبکه های اجتماعی پنهان کرد؟ دسترسی به بیمه و اینا که ندارن اونا مثلا سابقه شرکت قبلیمو بزنم جای این ۲ سال؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Pour1397
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-08-2018, 05:20 PM
سلام. میخواستم مقالاتی در مورد پردازش تصویر بدم. بیشترشون هم در مورد شناسایی شی از جمله وسایل نقلیه هستش. آیا در مورد این موضوعات هم سفارت آمریکا پیگیر میشه؟ در فرم ارسالی در قسمت remote sensing   یکی از قسمتاش Imagery data and information products بود ایا پروژه های من رو هم در بر میگیره یا کلا بحثش جداست؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

18-08-2018, 07:45 AM
(14-08-2018, 05:20 PM)Pour1397 نوشته: سلام. میخواستم مقالاتی در مورد پردازش تصویر بدم. بیشترشون هم در مورد شناسایی شی از جمله وسایل نقلیه هستش. آیا در مورد این موضوعات هم سفارت آمریکا پیگیر میشه؟ در فرم ارسالی در قسمت remote sensing   یکی از قسمتاش Imagery data and information products بود ایا پروژه های من رو هم در بر میگیره یا کلا بحثش جداست؟

پردازش تصویر و تشخیص اشیا از جمله وسایل نقلیه کاربرد گسترده نظامی داره و به نظرم می‌تونه حساسیت ایجاد کنه. سوال پرسیده شده در فرم به نظر من پروژه‌های شما رو هم در بر می‌گیره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

18-08-2018, 11:28 AM
(25-09-2017, 01:10 PM)omidfathi نوشته: سلام ببخشید این مواردی که میگید چطوری چک میکنن و میفهمن؟ چون اونا که دسترسی به اطلاعات داخل ایران ندارن مگر اینکه طرف خودش بگه؟

نمیفهمن ولی دیگه الان خیلی گیر میدن وای بفهمن الکی گفتی!
میگن تمام کانالهای ارتباطی اینترنتیت رو بده
ولی در حالت کلی بخوام بگم بله نمیفهمن اگر هیچ اثری نباشه
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین cavida
**
نقل قول

10-11-2018, 05:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-11-2018, 05:46 PM توسط cavida.)
با سلام خدمت دوستان

من ارشدم رو میکروپمپ های مگنتوهیدرودینامیک  (MHD) MagnetoHydroDynamics) کار کردم که کلا بحث دینامیک سیالات محاسباتی بود.
حالا تو آمریکا یه استاد پیدا کردم که تقریبا اوکی هست و در زمینه دینامیک سیالات محاسباتی در حوزه چند فازی میخواد باهام کار کنه (منظور با مگنتوهیدرودینامیک کاری نداره) و بهم گفته اپلای کن و بعدش خبرم بده.

حالا متوجه شدم این پدیده مگنتوهیدرودینامیک در لیست TAL هستش خودشم در دو جا اومده!  (تا اونجاییی که میدونم در خنک سازی راکتروهای هسته ای هم کاربرد داره)

به نظرتون چیکار کنم؟

به نظرم این میرسه که چون هنوز اپلای نکردم میخوام از SOP و رزومم مقاله کنفرانسی که داشتم و اسم MHD تو عنوانش داشت رو حذف کنم و هم عنوان پایان نامم که این MHD رو داره یه جوری بپچونم که اسمش نباشه. (این رو به این خاطر میکنم وقتی رزومم رو دانشگاه واسه سفارت بفرسته این کلید واژه ها رو نداشته باشه).

حالا نمیدونم این تاثیرش رو استاد چی میشه؟ ممکنه از این کار خوشش نیاد؟ شایدم زیاد جدی نگیره و پیش خودش بگه مهم نیس. یا اینکه بهتره قبل تغییر رزمه بهش بگم که چرا اینکار رو میکنم؟ در اون صورت هم شاید بگه بیخیال این دانشجو شو احتمال ویزاش کمه و ارزشش رو نداره.

صاحبان نظر چی پیشنهاد میکنن؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-11-2018, 03:08 AM
خیلی چیزها در لیست TAL وجود داره و لزوما همه اونها رد نمیشن. به نظرم، به استثنای اون مواردی که خیلی خاص هستن، تصمیم گیری در مورد بقیه تا حدی سلیقه ای و شانسی هست. ولی خب اگر میشه عنوان رو کمی تغییر داد به نظرم خیلی به چشم نمیاد و نیازی به توضیح دادن نداره چون بدتر شک برانگیز هست. ماهیت کار شما اینطور که خودتون هم اشاره کردین محاسباتی بوده و نه طراحی، پس نباید خیلی مشکلی ایجاد کنه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین abbas01
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-07-2019, 01:02 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-07-2019, 01:04 AM توسط abbas01.)
سلام، کار بر روی طراحی موتور جت در شاخه تبدیل انرژی-مهندسی مکانیک برای اپلایی مشکل ساز می شه؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

13-07-2019, 11:00 AM
(13-07-2019, 01:02 AM)abbas01 نوشته: سلام، کار بر روی طراحی موتور جت در شاخه تبدیل انرژی-مهندسی مکانیک برای اپلایی مشکل ساز می شه؟
بله!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »