عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21

صفحه‌ها (27): « قبلی 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 27 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تقاضای گرین کارت برای برادر/خواهر - فرزند متاهل یا مجرد بالای 21
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-07-2018, 12:21 AM
ظاهرا پرونده شما در مرحله قبل سفارت هست. در این مرحله اداره مهاجرت مدارک رو به سفارت میفرسته و سفارت هم زمان مصاحبه رو تعیین و در چند ماه آینده بهتون اعلام می کنه. اینکه نتیجه مصاحبه چی میشه از الان خیلی قابل پیش بینی نیست ولی احتمالا بهتون ویور میدن.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

01-08-2018, 12:24 PM
سلام دوستان

یه پیج تویتر راه انداختن تعدادی از ایرانیا در مورد مخالفت با قانونِ بن که خیلی داره خوب کار می‌کنه و می‌خواد این فاجعه رو به گوشِ همه برسونه. کلا هر چی رسانه‌ای بشه بهش ترتیب اثر میدن تو آمریکا.

لطفا شما هم این صفحه تویتر رو فالو کنین و سعی کنین صدامونو بیشتر بشنون، مطمئن باشین این تنها راهی که داریم و جواب هم میده.
داستان های خودتون رو توییت کنید، حتی اگر فارسی باشه هم خوبه فقط هشتگ لازم داره که از هشتگهای خودمون استفاده کنید. پست های همدیگر رو ریتوییت کنید. هشتگ فراموش نشه.
https://twitter.com/Undofamilyban

‎هشتك اصلي پيج :
#Undo_Family_Ban

‎و كلا ليست هشتك ها:

#Stop_Family_Ban
#TravelBan
#BannedFamilies
#Let_Families_In
نقل قول  

آفلاین Sarastar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-08-2018, 09:15 AM
سلام... بالاخره نتیجه تصمیم گیری در مورد کیس F4 چی شد؟ آیا هنوز در جریانه یا کلن دیگه از بین رفته این نوع ویزا واسه ایرانیا؟ خواهر شوهرم سال 2014 واسه ما فرم پر کرد، خودش سیتسزن آمریکاست، خواستم بدونم امیدی هست؟ ممنون میشم پاسخ بدید.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

07-08-2018, 09:28 AM
(07-08-2018, 09:15 AM)Sarastar نوشته: سلام... بالاخره نتیجه تصمیم گیری در مورد کیس F4 چی شد؟ آیا هنوز در جریانه یا کلن دیگه از بین رفته این نوع ویزا واسه ایرانیا؟ خواهر شوهرم سال 2014 واسه ما فرم پر کرد، خودش سیتسزن آمریکاست، خواستم بدونم امیدی هست؟ ممنون میشم پاسخ بدید.

بررسی پرونده‌ها همچنان انجام می‌شه و تا مرحله آخر که مصاحبه در سفارت آمریکاست پیش می‌ره. در اون مرحله سرعت بررسی کم شده و باید waiver صادر بشه. به بعضی از پرونده‌ها waiver داده می‌شه ولی تا اینجا که من اطلاع دارم درصدشون کمه. به هر حال، هنوز خیلی مونده تا پرونده شما به اون مرحله برسه. برای پرونده‌های F4 مدت بررسی در حال حاضر حدود ۱۴ ساله. یعنی با فرض این که این عدد تغییر نکنه حدودا ۱۰ سال دیگه نوبت شما خواهد شد و تا اون موقع خیلی چیزها ممکنه عوض بشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین leo_h
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-08-2018, 03:06 PM
(19-03-2018, 02:37 AM)M1KE نوشته: قاعدتا در ماه های پیش رو می بایست از NVC بهتون اعلام بشه که مدارک لازم رو بفرستین هر چند طبق جدول اول در حال حاضر، کسانی که قبل از ژانویه 2006 اقدام کردن می تونن ویزا بگیرن و حدود شش ماه مونده تا نوبت ویزای شما بشه ولی در هر حال امکان تشکیل پرونده و طی مراحل اداری تا زمان سفارت وجود داره. به عبارتی بسته به اینکه چقدر سر NVC و سفارت شلوغ باشه ممکنه چند ماه قبل تر از اینکه نوبت ویزای شما بشه باهاتون تماس بگیرن ممکن هم هست موقعی که در جدول اول برای ویزادهی کارنت شدین تازه باهاتون تماس بگیرین. این رو نمیشه خیلی دقیق پیش بینی کرد مگر اینکه موارد مشابه که قبل و بعد از شما بودن رو صدا زده باشن در اونصورت شما هم یک ذهنیتی به دست میارین که در چه حد سرشون شلوغه.

در مورد زمان ها در حال حاضر که متاسفانه با دستورالعمل اجرایی موجود به گروه شما ویزایی داده نمیشه و می بایست تا حدود ژوئن 2018 منتظر بمونید تا ببینید نظر دیوان عالی در مورد دستورالعمل موردنظر چیه. اگر نظر مثبت باشه قاعدتا از اواسط تابستون شروع به ویزادهی به متقاضیان ایرانی این گروه می کنند. جنبه مثبتش اینه که پرونده شما هم تقریبا شش ماه دیگه برای ویزادهی کارنت میشه که تا اون زمان تکلیف این دستورالعمل برای ایرانی ها می بایست مشخص شده باشه ولی با توجه به صف انتظاری که برای متقاضیان در این مدت ایجاد میشه بعیده بتونید طبق روال و سرعت سال های قبل ویزا بگیرید.

با این شرایط احتمال اینکه در همین دو سه ماه پیش رو ایمیل بگیرین برای ارسال مدارک وجود داره و اینکه تقریبا اواخر تابستون هم به مصاحبه برین. اینکه ویزا بگیرین یا خیر به نظر دیوان عالی بستگی داره و اگر مثبت باشه در حال خوشبینانه تقریبا اواخر سال جاری میلادی شاید ویزا بگیرین. به عبارتی اگر خوش شانس باشین تقریبا ژانویه سال دیگه گرین کارت میگیرین.

با تشکر از راهنمایی های شما
خوشبختانه اواخر می ایمیل NVC اومد و هفته قبل هم بعد از ارسال مدارک از سایت CAEC تاییدیه اومد که مدارک پذیرفته شده و کیس ما منتظر تعیین وقت مصاحبه از سفارت در ابوظبی هست.
لطفا در مورد مصاحبه و مدیکال توضیح بدین و اینکه با توجه به دادگاه دیوان عالی پرونده های F3  تکلیفشون چی میشه ؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-08-2018, 04:11 AM
احتمالا براشون waiver صادر میشه. یعنی نه اینطوره که به همه ویزا بدن و نه هم اینطوره که همه رو رد کنند. مصاحبه و مدیکال رو در ایمیل خود سفارت توضیح میدن مراحلش رو.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

17-11-2018, 04:28 PM
سلام من کورد ایران هستم میخام عضو ارتش امریکا بشم هیچی ندارم و مجرد هستم ایا در عراق می تونم عضو ارتش امریکا بشم.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

17-11-2018, 10:52 PM
(17-11-2018, 04:28 PM) نوشته: سلام من کورد ایران هستم میخام عضو ارتش امریکا بشم هیچی ندارم و مجرد هستم ایا در عراق می تونم عضو ارتش امریکا بشم.

سلام
برای پیوستن به ارتش ایالات متحده باید حداقل گرین کارت داشته باشید و حضور در خاک این کشور الزامی است.
تسلط به زبان انگلیسی، حداقل سن 17 سال، قبولی در آزمون‌های عملی و پزشکی نیز سایر نیازمندی‌ها هستند.

منبع: لینک
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

19-11-2018, 12:22 AM
(17-11-2018, 10:52 PM)automotive نوشته:
(17-11-2018, 04:28 PM) نوشته: سلام من کورد ایران هستم میخام عضو ارتش امریکا بشم هیچی ندارم و مجرد هستم ایا در عراق می تونم عضو ارتش امریکا بشم.

سلام
برای پیوستن به ارتش ایالات متحده باید حداقل گرین کارت داشته باشید و حضور در خاک این کشور الزامی است.
تسلط به زبان انگلیسی، حداقل سن 17 سال، قبولی در آزمون‌های عملی و پزشکی نیز سایر نیازمندی‌ها هستند.

منبع: لینک

حالا ایشان یه چیزی گفتند شما جدی نگیر
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

10-12-2018, 01:09 AM
سلام برادر من که الان سیتیزن آمربکا هست برای من و همسرو پسر ۱۳ سالم دعوتنامه فرستاده با توجه به اینکه باید دوازده سیزده سال تو انتظار بمونیم میخواستم بدونم پسرم که تا اونموقع ۲۵ سالش میشه رو باید چیکار کرد یعنی یه دور ۷ سال باید تو انتظار بمونه یا فقط سنی که ثبت نام کرده مهمه
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (27): « قبلی 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 27 بعدی »