عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
10-07-2018, 10:22 AM
(09-07-2018, 11:33 PM)Milad.M.M نوشته: سلام . ببخشید من سئوالی داشتم و اون اینکه آیا با فرمان مهاجرتی جدید ترامپ وضعیت کسانی که منتظر گرین کارت فامیلی (مشخصا خواهر) بودند چی میشه؟ آیا بعد از نزدیک ۱۵ سال با توجه به این شرایط میشه به دریافت گرین کارت امیدوار بود؟ پروسه صدور گرین کارت برای این افراد متوقف میشه ؟ ممنون

چیزی که من در مورد دوستان و آشنایان دیدم، پرونده‌ها تا مرحله آخر پیش می‌ره و حتی مصاحبه در محل سفارت هم انجام می‌شه، اما بعد از اون پرونده‌ها در مرحله بررسی بعدی برای مدت ۶ تا ۱۰ ماه گیر می‌کنه و متاسفانه تعداد زیادی در این مرحله ریجکت می‌شن. این مرحله در واقع مرحله دریافت ویزا مهاجرتی برای ورود به آمریکاست. افرادی هم البته هستند که در ماه‌های اخیر موفق به گرفتن ویزای مهاجرتی شده‌اند، اما تعدادشون زیاد نیست.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین malool20
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-07-2018, 08:28 AM
(10-07-2018, 10:22 AM)Babak نوشته: چیزی که من در مورد دوستان و آشنایان دیدم، پرونده‌ها تا مرحله آخر پیش می‌ره و حتی مصاحبه در محل سفارت هم انجام می‌شه، اما بعد از اون پرونده‌ها در مرحله بررسی بعدی برای مدت ۶ تا ۱۰ ماه گیر می‌کنه و متاسفانه تعداد زیادی در این مرحله ریجکت می‌شن. این مرحله در واقع مرحله دریافت ویزا مهاجرتی برای ورود به آمریکاست. افرادی هم البته هستند که در ماه‌های اخیر موفق به گرفتن ویزای مهاجرتی شده‌اند، اما تعدادشون زیاد نیست.

هيچي ديگه كلا آب پاكيو ريختين رو دستمون كلا ما جماعت ايراني تو همه چيز بد بياريم.متاسفم براي خودم كه 13 سال از عمرمو منتظر اين بودم كه نوبتم بشه براي گرفتن ويزا كه حالام كه نزديكه صدام كنن اين داستان شده .....اي بابا
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-07-2018, 05:59 PM
در چنین مواقعی فرد نباید منتظر چیزی باشه
این پروسه همیشه شانسی بوده یادم نمیره دوستم در دانمارک طبق قانونی قرار بود در صورت 2 روز کار اضافی کارت اقامت دایم دانمارک رو بگیره. فردا رفت سر کار چای داغ صبح مینوشید و طبق معمول رادیو روشن بود که گفت وزارت خارجه اعلام کرده اون قانون لغو شده و حتی عطف به ماسبق هم میشه!
تمام شد و رفت
و این دوستمون الان البته فنلانده ولی خب خودتون ببینید
بنابراین هیچ گاه نباید منتظر چیزی بود!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

22-07-2018, 05:51 PM
سلام سوال من اینه که ایا با قوانین جدیدی که امریکا برای ۶ کشور وضع کرده ایا قانون اخذ ویزای پدر و مادر از طریق فرزندان سیتیزن لغو شده یا خیر ممنون از پاسخگوییتون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-07-2018, 06:53 AM
(22-07-2018, 05:51 PM) نوشته: سلام سوال من اینه که ایا با قوانین جدیدی که امریکا برای ۶ کشور وضع کرده  ایا قانون اخذ ویزای پدر و مادر از طریق فرزندان سیتیزن لغو شده یا خیر ممنون از پاسخگوییتون

قانون لغو نشده، ولی بعد از دستورات جدید ترامپ گرفتن گرین کارت برای پدر و مادرها خیلی سخت شده و معمولا در مرحله آخر گیر می‌کنند و تقاضا رد می‌شه. برای توضیحات بیشتر این پست رو ببینید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین homayoun.v22
**
نقل قول

30-07-2018, 01:17 AM
سلام دوستان...من خواهرم سیتیزن امریکا هستن اگر بخوان برای پدر و مادرم اقدام کنن و تا یه سال دیگه نوبت سفارتشون بشه با توجه به این لایحه ترامپ ایا میشه وقت سفارتو عقب انداخت؟؟مثلا تا یک سال و نیم یا دو سال(یعنی از الان سه سال دیگه) عقب انداخت؟که تا اون زمان این اقا رفته باشه..چون میترسم تا یه مدت دیگه قوانین مهاجرتی تغییرکنه و اصلا دیگه نشه اقدام کرد.واینکه ایا واسه پر کردن فرمها حتما باید وکیل کاراشو انجام بده؟؟..خیلی ممنون
نقل قول  

آفلاین homayoun.v22
**
نقل قول

30-07-2018, 01:17 AM
سلام دوستان...من خواهرم سیتیزن امریکا هستن اگر بخوان برای پدر و مادرم اقدام کنن و تا یه سال دیگه نوبت سفارتشون بشه با توجه به این لایحه ترامپ ایا میشه وقت سفارتو عقب انداخت؟؟مثلا تا یک سال و نیم یا دو سال(یعنی از الان سه سال دیگه) عقب انداخت؟که تا اون زمان این اقا رفته باشه..چون میترسم تا یه مدت دیگه قوانین مهاجرتی تغییرکنه و اصلا دیگه نشه اقدام کرد.واینکه ایا واسه پر کردن فرمها حتما باید وکیل کاراشو انجام بده؟؟..خیلی ممنون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
31-07-2018, 09:29 AM
(30-07-2018, 01:17 AM)kamyab22 نوشته: سلام دوستان...من خواهرم سیتیزن امریکا هستن اگر بخوان برای پدر و مادرم اقدام کنن و تا یه سال دیگه نوبت سفارتشون بشه با توجه به این لایحه ترامپ ایا میشه وقت سفارتو عقب انداخت؟؟مثلا تا یک سال و نیم یا دو سال(یعنی از الان سه سال دیگه) عقب انداخت؟که تا اون زمان این اقا رفته باشه..چون میترسم تا یه مدت دیگه قوانین مهاجرتی تغییرکنه و اصلا دیگه نشه اقدام کرد.واینکه ایا واسه پر کردن فرمها حتما باید وکیل کاراشو انجام بده؟؟..خیلی ممنون

مرحله اول اقدام برای پدر و مادر، ارسال فرم I-130 است. بعد پرونده برای NVC ارسال می‌شه که NVC به شما اطلاع می‌ده که وقت سفارت بگیرید. این مراحل حدود ۶ ماه تا یک سال زمان می‌بره. اگر درست خاطرم باشه، بعد از این مرحله، پرونده مهاجرتی یک سال فرصت داره که به نتیجه برسه. در نتیجه وقتی به این مرحله برسه شما نمی‌تونید وقت سفارت رو دو سال بعد بگیرید.

نقل قول  

آفلاین farper
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-09-2018, 11:19 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز،
من و همسرم تقریبا یک ماه پیش ازدواج کردیم. بنده گرین کارت دارم ولی برای اقدام برای همسرم چند تا سوال دارم:
۱﴾ آیا در زمان اقدام بنده باید در آمریکا باشم؟ ﴿من در حال حاضر در ایتالیا مشغول به تحصیل هستم و re-entry permit گرفتم و تا سال بعد قصد مسافرت به آمریکا رو ندارم.﴾
۲﴾ برای پر کردن فرم ها با توجه به اینکه ایشون ایران هستن و من ایتالیا در قسمت آدرس کجا رو باید بنویسیم؟ ایران، ایتالیا یا یک آدرس در آمریکا؟

پیشاپیش از راهنمایی های شما عزیزان کمال تشکر را دارم.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

04-10-2018, 02:10 AM
سلام فاطمه هستم من حدود شش سال بایک شهروند آمریکایی که گرین کارت داره ازدواج کردم وهمسرم تمام مراحل که برای ازدواج لازم هست انجام دادیم وشماره پرونده دادیم به وکیلمون وبیشتراز شش ماه است که جواب نگرفتیم اینکه آنقدر دیر شده وکلا انگار کارمون گیر کرده میخواستم ببینم مشکل از کجاست اگر میشه یه جوابی به ما بدین من وهمسرم دیگه خسته شدیم وهمدیگرم چند بار همدیگرو دیدیم خواهش میکنم اگر میشه جواب مارو بدین من هرموقع پیگیری کردم میگن با خاطر شرایطی که آقای ترامپ با ایران داره خواهش می کنم جواب مارو بدین ممنون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-10-2018, 07:34 AM
من یه مقدار گیج شدم که شما شش ساله ازدواج کردید، اما شش ماه پیش برای گرین‌کارت اقدام کردید؟ چرا این همه صبر کردید و در این مدت با ایشون زندگی می‌کردید یا خیر؟ شاید این مساله هم باعث طولانی‌تر شدن پروسه شده باشه. به هر حال، همون طور که شنیدید اگر در حال حاضر خارج از آمریکا هستید، گرفتن گرین کارت سخت شده و نسبت به گذشته زمان بیشتری طول می‌کشه.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 بعدی »