عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-05-2018, 05:43 PM
(11-05-2018, 05:33 PM)mehranbehvar نوشته: با سلام و عرض ادب 

مهران بهورمنش هستم.باتشکر از دوستان خوب کافه اکادمیا میخواستم درخواست کنم لطفا متن پیامهای من رو که در تاریخهای 2014/05/29 و ... ارسال شده رو حذف بفرمایید چون با هر سرچ نام من در گوگل باعث یاد آوری تجربیات بسیار تلخ من شده و باعث تازه شدن غم و اندوه فقدان دختران عزیزم میشه .از لطفتون بینهایت ممنون میشم

فقط اومدم بگم دنیا اخر نامردیه!
واقعا صبر براتون آرزو دارم
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Li Li
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-06-2018, 11:18 PM
سلام .وقت بخیر .
من مهندس معماری و 30 هستم که دوتا برادر 26 و 32 ساله دارم که فوق لیسانس معماری و کشاورزی دارن .هرسه معدلمون نزدیک 17 هست .
هدفمون اینکه نهایتا تا چهار سال دیگه همه خونواده پیش هم و تو کانادا باشیم .اینکه هرکدوم تو این چهار سال تو یه شهر بیفتیم خیلی مهم نیست مهم اینکه از روز اول پدرم حداقل با یکیمون باشه و تو ایران تنها نمونه .یا حداقل اگه یکیمون تو ایران با پدرم موند ،بتونیم بعد این سه چهار سال بابا رو هم با خودمون ببریم .
سئوالم اینه ،راهی هست که بتونیم در نهایت بابارو ببریم پیش خودمون ؟
نقل قول  

آفلاین Li Li
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-06-2018, 12:54 PM
میشه لطفا یه نفر راهنماییم کنه که سئوالم رو که بالا نوشتم ، با جزئیات بیشتر باید تو کدوم تاپیک بنویسم ؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-06-2018, 07:05 AM
خود شما سه نفر می تونید با گرفتن پذیرش به کشوری که دوست دارین برین و شدنی هست و بعدا هم مراحل اقامت رو در صورت علاقه پیگیری کنید. ولی آوردن پدرتون به عنوان یک مقیم ممکنه به اون سادگی که فکر می کنید نباشه. میتونید براشون ویزای توریستی بگیرین ولی برای درخواست اقامت می بایست سه چهارسالی کار کرده باشین و درآمدتون از یک حدی (حدود 40-30 هزار دلار در سال) بیشتر بوده باشه تا بتونید اسپانسر پدرتون بشین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین fatemehsusan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-08-2018, 06:05 PM
با سلام
من رشتم پیراپزشکی
ارشد از شهید بهشتی با معدل 18.50 و مقاله ای اس ای با ایمپکت 1.6
دارم کلاس آیلس میرم تا 6 ماه بعد آزمون بدم
میشه راهنمایی کنین چطوری پذیرش فول فاند بگیرم که هم برای خودم و هم همسرم کافی باشه؟
هنوز دارک رو ترجمه نکردم از طریق ایمیل به اساتید اقدام کردم ولی هنوز جواب نگرفتم
نقل قول  

آفلاین Chemical.Eng
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

19-08-2018, 08:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-08-2018, 08:58 PM توسط Chemical.Eng.)
سلام
دوستان از کدوم قسمت فروم میتونم اطلاعاتی درباره مدارک مورد نیاز در مراحل مختلف اپلای و نحوه دریافتشون از دانشگاه به دست بیارم. قسمت ویکی رو مطالعه کرده ام اما کفایت نکرد. 
سوالم هم این هست که :

من جدیدا کارشناسی رو تموم کردم فعلا فارغ تحصیل نشده ام. امسال اپلای میکنم. الان دقیقا نمیدونم چیکار باید در رابطه با مدارک انجام بدم؟ 
اگر مدرک رو بخوام با عدم کاریابی ازاد کنم که امسال نمیرسم پس این حذفه.اگرم ازاد نکنم فقط مدرک موقت میدن؟!که عملا به درد نمیخوره!؟  اگر هزینه رو پرداخت کنم، گرفتن دانشنامه حدود 6 ماه وقت میگیره!! نمیدونم بدون دانشنامه میشه اپلای کرد یا خیر؟! ریز نمره یا مدرک قابل ترجمه میدن یا خیر!

برای اینکه طول اپلای به مشکل نخورم چکار باید انجام بدم؟ 

خیلی ممنون میشم راهنمایی بکنین

@automotive

@szeinalilathori
Tell your heart that the fear of suffering is worse than the suffering itself And that no heart has ever suffered

when it goes in search of its dreams, because every second of the search is second's encounter with God and with eternity. Paulo Coelho

نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-08-2018, 06:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-08-2018, 06:56 PM توسط automotive.)
@chemical.eng

سلام

به دانشگاه مقصد اعلام کنید که مدرک موقت دارید و تا زمان دریافت اصل مدرک 6 ماه زمان نیاز دارید.
تمام مسائل را می‌توانید با گفت و گو با دانشگاه مقصد حل کنید، حال برخی دانشگاه‌ها سختگیرتر هستند برخی نه.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Chemical.Eng
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

03-10-2018, 12:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-10-2018, 12:34 PM توسط Chemical.Eng.)
سلام 

دوستان منظور از  transcripts برای دانشگاه های کانادا فقط ریز نمرات هست یا مدرک دیگه ای هم لازمه برای مرحله اولیه اپلای؟

من از دانشگاه ریزنمرات لاتین با مهر غیر رسمی دارم (که فارغ التحصیل بودن هم درش قید شده) که ظاهرا برای اکثر دانشگاه ها در مرحله فعلی قابل قبوله ولی مدرک دیگه عملا در دست نیست!! دانشنامه که آزاد نیست مدرک موقت هم فارسی هست....

ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
Tell your heart that the fear of suffering is worse than the suffering itself And that no heart has ever suffered

when it goes in search of its dreams, because every second of the search is second's encounter with God and with eternity. Paulo Coelho

نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-10-2018, 11:50 PM
(03-10-2018, 12:30 PM)Chemical.Eng نوشته: سلام 

دوستان منظور از  transcripts برای دانشگاه های کانادا فقط ریز نمرات هست یا مدرک دیگه ای هم لازمه برای مرحله اولیه اپلای؟

من از دانشگاه ریزنمرات لاتین با مهر غیر رسمی دارم (که فارغ التحصیل بودن هم درش قید شده) که ظاهرا برای اکثر دانشگاه ها در مرحله فعلی قابل قبوله ولی مدرک دیگه عملا در دست نیست!! دانشنامه که آزاد نیست مدرک موقت هم فارسی هست....

@butterfly
@Torkan
سلام
Transcripts که به معنای ریزنمرات هستش، اما من ندیدم تا به حال در وب سایت دانشگاهی صحبت از دانشنامه شده باشه، من فکر میکنم که شامل دانشنامه هم بشه هرچند که معنای اصلیش قطعا ریز نمرات هستش،
به نظر من تماس بگیرید با دپارتمان.
امیدوارم سایر دوستان راهنمایی دقیقتری داشته باشند.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-10-2018, 10:08 PM
(03-10-2018, 12:30 PM)Chemical.Eng نوشته: سلام 

سلام،  transcripts  یعنی ریزنمرات و اگر فقط نوشتند transcripts همون ریزنمرات کفایت می کنه. در صورتی که دانشنامه هم ازتون خواستند می تونید ایمیل بزنید و توضیح بدید که در حال فقط ریزنمرات می تونید بفرستید و بعد از گرفتن پذیرش و موقع ثبت نام می تونید دانشنامه رو ارائه بدید. اغلب قبول می کنید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 21-06-2025، 09:59 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی