عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌

صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 328 329 330 331 332 333 334 335 336 ... 366 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 17 رای - 4.24 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌
مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,311
20-05-2018, 08:17 PM
سلام وقت بخیر.من به علت بیماری پسوریازیس و آرتریت مفاصل اقدام برای معافیت کردم.پزشک متخصصم گفت ۱۰۰درصد معافی .چون باید بستری بشی و مداوا بشی.اما متاسفانه در کمیسیون معافیت رو اعلام نکردن.گفتن بعد از ۱۰روز میتونی اعتراض بزنی.ایا اعتراض واقعا فایده داره؟ اعتراضی که انجام میشه در شهر خودمون مجدد بررسی میشه یا می‌ره تهران؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,312
21-05-2018, 09:57 AM
.با سلام و خسته نباشيد من ٢٤همين ماه اقدام كردم براي كميسيون پزشكي و درحال خدمت هستم و مشكل من اسكوليوز با زاويه ٥٦درجه هست و داخل شيراز هستم وقتي مداركايي كه ميخواستنو فراهم كردم و جمع كردم بردم كميسيون ايين نامه رو نگاه كرد گفت معافي ولي چون ليسانس داري شايد معافت نكنن كه تو شيراز فقط اگه معاف از رزم بشي همينجا كاراتو ميكنن ولي واسه معافي دائم ميفرستن كميسيون عالي كه تهران هست
حالا سوال من اين هست كه من طبق ايين نامه معاف ميشم خود طرف تو كميسيون شيرازم بهم گفت ولي گفت ميفرسمت كميسيون عالي تهران اونجا مشخص ميشه ولي تو نامم زده بود اسكوليوز شديد با زاويه زياد گفتن كه اگه اونجا هم اينو تاييد كنن كه معاف ميشي حالا نميدونم اصلا هي ميگن ليسانس داري در صورتي كه چيزي كه تو ايين نامه هست تا ٤٥درجه معاف از رزمي داره ولي من ٥٦درجه هست كه قانونا معاف ميشم حالا بنظرتون اونجا هم همين حرفارو ميزنن اصلا چيكار ميكنن كميسيون عالي دوباره بايد تو تهران مدرك جمع كنم؟؟؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,313
23-05-2018, 02:09 AM
سلام.من مشکل شب ادراری دارم و دنبال کار های معافیم رفتم نوار مثانه گرفتم جواب نوار مثانه را بردم پیش دکتر ،دکتر گفت تکرر ادرار خیلی شدید داری و مثانت کوچیکه و دکتر بهم گفت معاف دائم میشی ولی کمسیون رای منفی دادن و منو معاف از شب کردند ۳/۱۸ اعزام هستم
میشه بگید من حالا باید چیکار کنم؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#3,314
24-05-2018, 03:43 PM
(20-05-2018, 08:17 PM) نوشته: سلام وقت بخیر.من به علت بیماری پسوریازیس و آرتریت مفاصل اقدام برای معافیت کردم.پزشک متخصصم گفت ۱۰۰درصد معافی .چون باید بستری بشی و مداوا بشی.اما متاسفانه در کمیسیون معافیت رو اعلام نکردن.گفتن بعد از ۱۰روز میتونی اعتراض بزنی.ایا اعتراض واقعا فایده داره؟ اعتراضی که انجام میشه در شهر خودمون مجدد بررسی میشه یا می‌ره تهران؟

سلام
بله تاثیر گذار است.
به شورای عالی ارجاع داده میشوید، اگر شهر شما شورای عالی داشته باشید که به همانجا ارجاع داده خواهید شد مگرنه احتمالا تهران یا نزدیکترین مرکز استان.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,315
26-05-2018, 07:14 PM
دوستان سلام ، بنده عكس پنتا كم گرفتم تو پنتا كم بيشترين مقدار قوز قرنيه 57.8 هستش ممكنه معاف شم يا نه؟ تو بيمارستان سجاد گفتن معافي منتها توي ave كراتومتري بيمارستان امام سجاد 49 بود مقدارش ولي هنوز عكس نداشتم اونموقع اون پرونده بدون پنتا كم رفت برا ١٩ خرداد كه كميسيونمه ، تو اين فرصت رفتم پنتا كم گرفتم ديدم مقدارش ٥٧.٨ هستش حالا به نظر شما به عكسي كه گرفتم كميسيون توجه ميكنه يا نه همونجام بردم پيش متخصص و تاييد شد از بيمارستان رسول اكرم هم پنتا كم گرفتم
نظرتونو لطف كنين بفرمايين ممنون ميشم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,316
28-05-2018, 07:59 PM
سلام
من اگزمای شدید مزمن مقاوم به درمان در ناحیه دست و پا دارم ولی اگزمای من وسیع نیست
بعد از خارش زخم می شه و شروع به ترشح یه مایع زرد رنگ می کنه
۸ ساله که این بیماری رو دارم و ۶-۷ بار هم دکتر رفتم باباتش 
بیماری من ارثیه
مدتی هم هست که بیرون از خونه زیاد نرفتم و کفش نپوشیدم و از وسعتش کم شده
تو ناحیه دست بعد از خشکی دچار پارگی می شه
حالا به نظرتون به دلیل کمی وسعتش معاف از رزم می شم؟
مچکرم از رهنمایی شما
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#3,317
01-06-2018, 01:00 PM
با سلام

(26-05-2018, 07:14 PM) نوشته: دوستان سلام ، بنده عكس پنتا كم گرفتم تو پنتا كم بيشترين مقدار قوز قرنيه 57.8 هستش ممكنه معاف شم يا نه؟ تو بيمارستان سجاد گفتن معافي منتها توي ave كراتومتري بيمارستان امام سجاد 49 بود مقدارش ولي هنوز عكس نداشتم اونموقع اون پرونده بدون پنتا كم رفت برا ١٩ خرداد كه كميسيونمه ، تو اين فرصت رفتم پنتا كم گرفتم ديدم مقدارش ٥٧.٨ هستش حالا به نظر شما به عكسي كه گرفتم كميسيون توجه ميكنه يا نه همونجام بردم پيش متخصص و تاييد شد از بيمارستان رسول اكرم هم پنتا كم گرفتم
نظرتونو لطف كنين بفرمايين ممنون ميشم
حتما عکس را همراه خود داشته باشید.
بند 33:
كراتوكونوس با تأييد يافته هاي پارا کلينيک از جمله orb scan يا پنتا کم يا توپوگرافي قرنيه :
الف) درصورتيكه با كراتومتري قابل اندازه گيري نباشد : معاف دائم
ب) در صورتيكه عارضة واضح قرنيه و اختلال ديد ايجاد كرده باشد : معاف دائم
ج) در بقيه موارد : معاف از خدمات رزمي

(28-05-2018, 07:59 PM) نوشته: سلام
من اگزمای شدید مزمن مقاوم به درمان در ناحیه دست و پا دارم ولی اگزمای من وسیع نیست
بعد از خارش زخم می شه و شروع به ترشح یه مایع زرد رنگ می کنه
۸ ساله که این بیماری رو دارم و ۶-۷ بار هم دکتر رفتم باباتش 
بیماری من ارثیه
مدتی هم هست که بیرون از خونه زیاد نرفتم و کفش نپوشیدم و از وسعتش کم شده
تو ناحیه دست بعد از خشکی دچار پارگی می شه
حالا به نظرتون به دلیل کمی وسعتش معاف از رزم می شم؟
مچکرم از رهنمایی شما

بند 1:
انواع اگزماي وسيع و شديد :
الف) درصورتي كه مزمن و مقاوم به درمان بوده و مانع از فعاليت در نيروهاي مسلح شود : معاف دائم
ب)اگزماي شديد ، مزمن و مقاوم به درمان هر دو دست (از مچ به پائين به طور کامل ) و يا هر دو پا ( از مچ به پائين به طور کامل) : معاف دائم
ج) درساير موارد : معاف از خدمات رزمي

بله احتمالا معاف از رزم خواهید شد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,318
02-06-2018, 12:11 AM
با سلام و خسته نباشيد من ٢٤همين ماه اقدام كردم براي كميسيون پزشكي و درحال خدمت هستم و مشكل من اسكوليوز با زاويه ٥٦درجه هست و داخل شيراز هستم وقتي مداركايي كه ميخواستنو فراهم كردم و جمع كردم بردم كميسيون ايين نامه رو نگاه كرد گفت معافي ولي چون ليسانس داري شايد معافت نكنن كه تو شيراز فقط اگه معاف از رزم بشي همينجا كاراتو ميكنن ولي واسه معافي دائم ميفرستن كميسيون عالي كه تهران هست
حالا سوال من اين هست كه من طبق ايين نامه معاف ميشم خود طرف تو كميسيون شيرازم بهم گفت ولي گفت ميفرسمت كميسيون عالي تهران اونجا مشخص ميشه ولي تو نامم زده بود اسكوليوز شديد با زاويه زياد گفتن كه اگه اونجا هم اينو تاييد كنن كه معاف ميشي حالا نميدونم اصلا هي ميگن ليسانس داري در صورتي كه چيزي كه تو ايين نامه هست تا ٤٥درجه معاف از رزمي داره ولي من ٥٦درجه هست كه قانونا معاف ميشم حالا بنظرتون اونجا هم همين حرفارو ميزنن اصلا چيكار ميكنن كميسيون عالي دوباره بايد تو تهران مدرك جمع كنم؟؟؟حالا معاف ميشم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,319
04-06-2018, 12:48 AM
سلام  مچکرم از راهنماییتون
من بیماری اگزما دارم
با توجه به بخش بیماری های قابل بررسی در حین تحصیل-بخش سوم (بیماری های پوست و بافت های زیر پوست) بند ۱۸-(بیماری های پوستی که در حین انجام خدمت وظیفه یا در اثر حساسیت و یا مسمومیت نسبت به مواد شیمیایی(شغلی-دارویی-جنگی) ایجاد شده و به درمان مقاوم باشند:معاف دایم ) بهتر نیست که فبل از اعزام بیماری پوستی رو اعلام نکینم تا در حین خدمت این بیماری رو اعلام کنیم تا اینطوری احتمال معافیتمون صد در صد بشه؟

من الان به دلیل کمی وسعت بیماری اگزما در ناحیه پاهام احتمالا معاف از رزم بشم ولی اگه فقط به عامل وسعت توجه بکنی چون به نظر خودم اگزمای پام وقتی عود می کنه دچار زخم می شه و ممکنه عفونی بشه و خطرناکه
اگه وسعتش انقدر مهمه بهتر به همین روشی که در ابتدای مطلبم گفتم عمل کنم
حالا می خواستم بدونم کسی در مورد این بخش از ایین نامه چیزی می دونه؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,320
07-06-2018, 09:14 AM
سلام من سربازم و برای معافیت اقدام کردم مینیسک دو زانوم پاره شده و پزشک متخصص چون فقط عکس یه پامو داشتم
گفته معاف از رزم میخواستم ببینم امکان داره تو روز کمیسیون رای تغییر کنه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 328 329 330 331 332 333 334 335 336 ... 366 بعدی »