عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی فرانسه روادید فرانسه ریجکت شدن ویزای فرانسه (دلایل و راهکارها)

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ریجکت شدن ویزای فرانسه (دلایل و راهکارها)
آفلاین مهتاب 123
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-03-2018, 05:11 PM
با سلام ویزای توریستی فرانسه من و همسرم هفته پیش در کمال ناباوری ریجکت شد در حالی که سایقه 3 بار ویزای شینگن از سوییس و ایتالیا داشتیم ویزای 5 ساله مولتیپل کانادا داریم . دعوت نامه داشتیم از طرف یه دوست فرانسوی که وضع مالیشم خیلی خوبه . من وهمسرم هر دو پزشک هستسم و مجوز کلینیک داریم . دلیلشون این بود که دلایلتون واسه برگشت اثبات نشد . به نظرتون چرا این پرونده باید ریجکت بشه؟ دیگه سفارت فرانسه به کی ویزا میده اخه؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

04-03-2018, 02:52 PM
سلام به شما

(26-12-2017, 07:04 PM)parisabg60 نوشته: باسلام من ازطريق يك اژانس واسه ويزاي فرانسه بصورت تضميني اقدام كردم وتمام مدارك لازم وترجمه ها روكامل بردم روز پالاديوم رفتم با يكي ازمسافرهاي ديگه اژانس بودم وكنارهم نشستيم وصحبت كرديم و ازقضا نوبتمون پشت سرهم بود وكانترتحويل مداركمون كنارهم وبعداتمام كارباهم خارج شديم حالا بعد دوهفته جواب ردي دادن به من اژانس ميگه دليلش اين بوده كنارهم بودين وباهم حرف زدين ميخواستم ببينم ايا همچين حرفي صحت داره؟؟؟اون مسافرا زرشت بودمن ازمشهد?!!!!

بارها اعلام شده در داخل سفارت، حتی در صف بیرون سفارت نیز با کسی صحبت نکنید، اصلا به دین و مذهب و رنگ پوست و ملیت ارتباطی ندارد، روز سفارت با کسی صحبت نکنید به جای اینکار دعا کنید، سوالات را مرور کنید، تمرکز کنید.
(03-03-2018, 05:11 PM)مهتاب 123 نوشته: با سلام ویزای توریستی فرانسه من و همسرم هفته پیش در کمال ناباوری ریجکت شد در حالی که سایقه 3 بار ویزای شینگن از سوییس و ایتالیا داشتیم ویزای 5 ساله مولتیپل کانادا داریم . دعوت نامه داشتیم از طرف یه دوست فرانسوی که وضع مالیشم خیلی خوبه . من وهمسرم هر دو پزشک هستسم و مجوز کلینیک داریم . دلیلشون این بود که دلایلتون واسه برگشت اثبات نشد . به نظرتون چرا این پرونده باید ریجکت بشه؟ دیگه سفارت فرانسه به کی ویزا میده اخه؟

شما مجوز کلینیک دارید و دوست ثروتمندی که میتواند به شما در یافتن اقامت و کار در کلینیک کمک کند. اما همیشه در نظر داشته باشید که رفتار سفارت خطی نیست، فقط احتمالات است که کم و زیاد می‌شود و قطعیتی در کار نیست.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین مهتاب 123
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-03-2018, 04:10 PM
متوجه منظورتون نشدم  کار در کلینیک در فرانسه منظورتونه؟ یعنی من با داشتن ویزای کانادا میرم فرانسه غیر قانونی میمونم و برنمیگردم؟

نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

04-03-2018, 05:14 PM
(04-03-2018, 04:10 PM)مهتاب 123 نوشته: متوجه منظورتون نشدم  کار در کلینیک در فرانسه منظورتونه؟ یعنی من با داشتن ویزای کانادا میرم فرانسه غیر قانونی میمونم و برنمیگردم؟

بانوی گرامی
شما سایر ایرانی‌ها را نیز در نظر بگیرید، وقتی عده‌ی قابل توجهی از سفر اروپا باز نمی‌گردند به این معنا است که احتمال بازگشت شما نیز پایین است.
البته فقط احتمال است، هرچند شما این موضوع را انتخاب نکنید.
هرچند شما سابقه ویزای شنگن دارید و ویزای کانادا را نیز دارید و اگر قبل از رفتن به سفارت از من سوال می‌کردید اعلام می‌کردم که به احتمال زیاد ویزا دریافت خواهید کرد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

آفلاین مهتاب 123
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-03-2018, 12:09 PM
بله خودمون هم کاملا مطمین بودیم که ویزا رو میگیرم ولی معلوم نیست چه خبره و چه اتفاقاتی داره می افته؟ متاسفانه ازانس های مسافرتی هم خیلی کارو خراب کردن مبالغ کلون میگرن و ویزا میگیرن واسه مسافر .
نقل قول  

آفلاین Zahrablue
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-05-2018, 08:40 PM
درود و سپاس از شما
من به همراه همسر و پسر ٩سالم براي اخذ ويزاي فرانسه اقدام كرديم با توجه به كامل بودن مدارك و ارائه سپرده بانكي و گردش مالي خوب و داشتن دعوتنامه از دوستان فرانسوي متاسفانه به دليل بند٩ كه همان قانع نشدن سفارت از برگشتمان ميباشد ريجكت شديم سوالم اين است كه اگر ما اعتراض كنيم ترتيب اثر خواهند داد؟ توضيح بر اينكه دوستانمان در فرانسه ميتوانند تضمين مالي هزينه سفر(تمكن مالي) و يا اگر تضميني هم براي برگشت باشه ارائه دهند
قبلا از راهنمايي شما سپاسگزارم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-05-2018, 11:32 PM
(08-05-2018, 08:40 PM)Zahrablue نوشته: درود و سپاس از شما
من به همراه همسر و پسر ٩سالم براي اخذ ويزاي فرانسه اقدام كرديم با توجه به كامل بودن مدارك و ارائه سپرده بانكي و گردش مالي خوب و داشتن دعوتنامه از دوستان فرانسوي متاسفانه به دليل بند٩ كه همان قانع نشدن سفارت از برگشتمان ميباشد ريجكت شديم سوالم اين است كه اگر ما اعتراض كنيم ترتيب اثر خواهند داد؟ توضيح بر اينكه دوستانمان در فرانسه ميتوانند تضمين مالي هزينه سفر(تمكن مالي) و يا اگر تضميني هم براي برگشت باشه ارائه دهند
قبلا از راهنمايي شما سپاسگزارم

سلام
به نظر من اعتراض نکنید و دوباره اقدام کنید بهتر است. به هر حال یک خانواده که هیچ ضمانتی برای بازگشت آن ها نیست و احتمال بازگشت آن ها پایین است باید دلایل قانع کننده تری ارائه کنید.
و اگر سفر تشریف میبرید از یک آژانس معتبر اقدام کنید.
در نهایت هم شاید مجبور شوید تنهایی سفر کنید. این روزها اوضاع ویزاها اصلا خوب نیست. ایرانی ها به شدت در حال خروج از مرزها هستند. خبر گرجستان را حتما مطالعه کنید.
امیدوارم به زودی ویزا دریافت کنید، ضمنا ضمانت را باید از ایران تهیه کنید، مثلا نامه مرخصی که اعلام کند شما شاغل هستید و حتما باز میگردید، یا سند ملکی و از این قبیل مسائل، البته نامه مرخصی تاثیر بیشتری دارد به هر حال ملک را با وکالت نیز میتوان فروخت و نیازی به حضور فیزیکی شما در ایران نیست.
محک
نقل قول  

آفلاین Zahrablue
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-05-2018, 12:17 PM
از پاسخ شما بسيار سپاسگزارم
ميتوانم بپرسم كسي با اعتراض توانسته مجددا ويزا دريافت كنه ؟
و آيا اعتراض كردن ميتوانه شرايط بدتر كنه
منظورم اين است كه زير ذره ببن يا هايلات تر ميشيم ؟

و اينكه من خودم خانه دار هستم همسرم كارمند شركت خصوصي كه ١٤ سال سابقه بيمه داشتند و ارسال كرديم با فيش حقوقي و همچنين نامه مرخصي ارايه داده ايم
و سند ملك ترجمه شده و حتي يك سند ملك ديگري بدون ترجمه بهشون تحويل داديم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-05-2018, 12:47 PM
(09-05-2018, 12:01 PM)Zahrablue نوشته: از پاسخ شما بسيار سپاسگزارم
ميتوانم بپرسم كسي با اعتراض توانسته مجددا ويزا دريافت كنه ؟
و آيا اعتراض كردن ميتوانه شرايط بدتر كنه
منظورم اين است كه زير ذره ببن يا هايلات تر ميشيم ؟

و اينكه من خودم خانه دار هستم همسرم كارمند شركت خصوصي كه ١٤ سال سابقه بيمه داشتند و ارسال كرديم با فيش حقوقي
و سند ملك ترجمه شده و حتي يك سند ملك ديگري بدون ترجمه بهشون تحويل داديم

بله، افرادی هستند که با اعتراض ویزا دریافت کرده اند. اما مساله اینجاست که مدت زمان پاسخ سفارت به اعتراض ها تا آنجا که من اطلاع دارم طولانی تر از دریافت وقت مجدد است.
اگر فیش حقوقی ایشان را ارسال کرده اید، اعتراض کنید و نامه مرخصی را نیز ارائه کنید. ان شا الله ویزا دریافت خواهید کرد.
تفاوت زیادی ندارد که اعتراض کنید یا دوباره درخواست وقت سفارت بدهید. هر دو مورد Insist حساب میشود هرچند چیز زیادی از دست نخواهید داد.
برای ویزای توریستی به فرانسه نباید زیاد سختگیری شود اما به هر حال افسر اینگونه تشخصی داده و درخواست ویزای شما را رد کرده است.
محک
نقل قول  

آفلاین saeedsaadat
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-05-2018, 12:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-05-2018, 02:05 PM توسط saeedsaadat.)
با سلام خدمت دوستان،
من 35 سالمه و متاهل هستم. میخوام برای ویزای تحصیلی اقدام کنم و پذیرش دارم از یک دانشگاه فرانسوی در مقطع M2 که به زبان انگلیسی هست. تقریبا تمام مدارک آماده اس. نکته اینجاس که من در سال 2010 فارغ التحصیل شدم. اما بعدش 4 سال سابقه کار با بیمه دارم و در حال حاضر هم اشتغال به تحصیل دارم (از 2015). (مرداد تمام میشه درسم) میخواستم راهنماییم کنید اگر نکته ای هست که باید رعایت کنم تا شانس ویزا گرفتنم بره بالا. پیشاپیش ممنونتونم. نکته دیگه اینکه اگر بخوام از یه شرکت حصوصی نامه مرخصی بگیرم باید به چه فرمتی باشه (اگر نمونه نامه رو دوستان نشونم بدن ممنون میشم)
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »