عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌

صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 315 316 317 318 319 320 321 322 323 ... 366 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 17 رای - 4.24 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌
مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,181
21-02-2018, 03:45 AM
من 19 فروردین اعزام خوردم.ولی میخام کنکور بدم.2 ماه میشه تاخیر زد.از طرفی میشه با درخواست برای معافیت پزشکی مثل تکرر ادرار یا پرکاری تیرویید یک ماه اعزامو عقب بندازم؟؟؟؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,182
23-02-2018, 05:47 AM
سلام منو از دادسرا فرستادن کمسیون بیمارستان چمران
مراحل معافی بیمارستان چمران چطوریه؟کسی تا حالا اونجا معاف شده؟
میگن اگه از اونجا بفرستن بیمارستان امام سجاد هم دکتر نظر بده معافی میدن درسته؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,183
23-02-2018, 09:15 PM
سلام من بيماري پسوريازيس دارم بيمارستان سجادم رفتم دكتر تاييد كرد بيماريمو
حالا كي بايدبرم سازمان نظام وظيفه ؟؟؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,184
27-02-2018, 12:05 PM
سلام
من چند سال پیش با مدرک لیسانس برای معافیت چشم اقدام کردم و بهم معافیت دائم ندادند. الان کارشناسی ارشدم تموم شده و شماره چشمم هم کمی تغیر کرده..آیا مجددأ میتونم اقدام کنم؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,185
27-02-2018, 03:05 PM
سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم من می خواستم دفترچه رو بفرستم بعد بهم یه برگه دادن برای معاینه اولیه پزشک بعد رفتم پیش پزشک به دستم که پلاتین داشت   ایراد گرفت (البته اشتباه کردم و خودم بهش گفتم) و گفت باید بری کمیسون پزشکی هنوز مدراک ندادم برای معافیت پزشکی حالا سوال اینکه الان می تونم دوباره برم پلیس +10 و بگم که اون برگه رو گم کرد و یه برگه دیگه بده تا برم پیش یه دکتر دیگه ؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#3,186
27-02-2018, 04:04 PM
سلام به شما

(23-02-2018, 09:15 PM) نوشته: سلام من بيماري پسوريازيس دارم بيمارستان سجادم رفتم دكتر تاييد كرد بيماريمو
حالا كي بايدبرم سازمان نظام وظيفه ؟؟؟
باید برای معافیت اقدام کنید، خود آن ها شما را به پزشک متخصص برای تشخصی شدت و نوع بیماری ارجاع می‌دهند و در نهایت کمیسیون پزشکی باید معافیت شما را تایید کنید.
(27-02-2018, 12:05 PM) نوشته: سلام
من چند سال پیش با مدرک لیسانس برای معافیت چشم اقدام کردم و بهم معافیت دائم ندادند. الان کارشناسی ارشدم تموم شده و شماره چشمم هم کمی تغیر کرده..آیا مجددأ میتونم اقدام کنم؟
بله این امکان وجود دارد.
(27-02-2018, 03:05 PM) نوشته: سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم من می خواستم دفترچه رو بفرستم بعد بهم یه برگه دادن برای معاینه اولیه پزشک بعد رفتم پیش پزشک به دستم که پلاتین داشت    ایراد گرفت (البته اشتباه کردم و خودم بهش گفتم) و گفت باید بری کمیسون پزشکی هنوز مدراک ندادم برای معافیت پزشکی حالا سوال اینکه الان می تونم دوباره برم پلیس +10 و بگم که اون برگه رو گم کرد و یه برگه دیگه بده تا برم پیش یه دکتر دیگه ؟
مشکل دقیقا کجاست؟ قصد معافی و کمیسون ندارید یا دارید؟ به هر حال پلیس +10 بهتر شما را راهنمایی خواهد کرد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,187
27-02-2018, 04:37 PM
می خواستم دفترچه رو بفرستم  تا با داشتن برگه اعزام به خدمت پاسپورت بگیریم ولی حالا باید 2 یا 3 ماه صبر کنم تا نتیجه کمیسیون پزشکی معلوم بشه. هنوز هیچ مدارکی واسه تشکیل معافیت پزشکی ندادم فقط اون پزشک  معاینه اول برگه رو نگه داشت و گفت برو دنبال معافیت پزشکی حالا نمی دونم اون دکتر تو سیستم چیزی ثبت کرده یا نه
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

#3,188
27-02-2018, 07:22 PM
(27-02-2018, 04:37 PM) نوشته: می خواستم دفترچه رو بفرستم  تا با داشتن برگه اعزام به خدمت پاسپورت بگیریم ولی حالا باید 2 یا 3 ماه صبر کنم تا نتیجه کمیسیون پزشکی معلوم بشه. هنوز هیچ مدارکی واسه تشکیل معافیت پزشکی ندادم فقط اون پزشک  معاینه اول برگه رو نگه داشت و گفت برو دنبال معافیت پزشکی حالا نمی دونم اون دکتر تو سیستم چیزی ثبت کرده یا نه

امیدوارم پلیس +10 بتواند به شما راه حل مناسبی ارائه دهد. آن‌ها از سیستم کاری خودشان بهتر اطلاع دارند.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین علیرضا ۷۰۱۲
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#3,189
03-03-2018, 07:26 PM
سلام
مشمولی از ناحیه ساعد دست چپ دچار قطع عصب رادیال شده بطوری که مچ دست حرکت به بالا ندارد انگشتان از پنجه باز نمیشوند.آیا شامل معافیت دائم میشود؟
نقل قول  

آفلاین dadgw
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#3,190
03-03-2018, 08:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-03-2018, 08:24 PM توسط dadgw.)
سلام دوستان
از مدیر مربوطه خواهش میکنم در صورت بی ربطی پست منو پاک نکنه
امروز بعد از 20 ماه خدمت سربازیم تموم شد
این متن رو برای راهنمایی کسایی مینویسم که با سد خدمت رو به رو هستن و دنبال فرار و پیچوندنش میرن
اگه برین و پست های من رو توی بخش معافیت بخونین متوجه میشین که چقد فراری بودم از خدمت - شاید بیشتر از همه ی شما - ولی بالاخره با  9 - 8 سال تاخیر رفتم و تمومش کردم - با اینکه لحظات خیلی سخت و دردناکی رو خصوصا توی آموزشی سپری کردم، ولی از کاری که کردم خوشحالم، در واقع الان که تموم کردم میفهمم که چقد کار درستی کردم
دوستان نمیخوام دراز گویی کنم
فقط از من به شما نصیحت
 درسته خدمت سخته (خصوصا واسه امثال من که سرباز صفر بودم با سن 26 سال!)
درسته وقتت رو تلف میکنه
درسته غرورت رو میشکونه و شخصیتتو جریحه دار میکنه
اهداف بزرگت رو از یادت میبره
و چیزای دیگه
ولی هر چه زودتر بهتون میفهمونه که دنیا دست کیه
بهتون میفهمونه که کی به کیه
بهتر از هر چیز دیگه ای میفهمونه
پس هر چه زودتر تکلیفتون رو معلوم کنین
اگه میتونین بخرین یا پارتی دارین بسم الله
در غیر این صورت، نه معافیت توصیه میشه نه راه های عجیب و غریب. بهتون قول میدم بعدا میفهمین که چقد کار اشتباهیه معافیت الکی
برین شرش رو بکنین
شتریه که در خونتونه
چیزای زیادی هم یادتون میده
مطمئن باشین یه روزی تموم میکنین و به حرف من فکر میکنین
زندگی یه جنگ دائمیه
سربازی شروع جنگه
مرد باشین
موفق باشین 
بدرود...
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 315 316 317 318 319 320 321 322 323 ... 366 بعدی »