عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی هلند روادید هلند ریجکت شدن ویزای هلند و اقدامات پس از آن

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ریجکت شدن ویزای هلند و اقدامات پس از آن
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-01-2018, 10:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-01-2018, 10:28 PM توسط Torkan.)
(15-01-2018, 08:32 PM)hامیر نوشته: سلام دوستان
پسر من برای ویزای بیزنسی عضو هیات مدیره شرکت و سهامدار هست ولی  بار دوم هست که ریجکت شده برای دو بار قبلا سفر هلند داشت  ایا تضمین مالی و یا ملکی برای تضمین برگشت وجود داره و راهکار قانونی وجود داره که بخوایم اعتراض بکنیم بنظر شما اعتراض موثر هست کسی با اعتراض ویزاش تایید شده ؟ لطفا راهنمایی کنید هدف ما دموندن در هلند نیست بخاطر کار مون باید بر و بیاد . سپاس

سلام

هیچ راهی نیست وقت و هزینه خودتون رو تلف نکنید. بی دلیل هم ویزا ندن بازم دستتون به جایی بند نیست. الان هر بلایی دوس دارن سر ایرانی ها میارن . به هیچ کی هم هیچی نمیتونه بگه چون اعتباری برا کشور نمونده
شما تنها کاری که میتونین بکنین از همون سفارت سر حق تون وایستین و اثبات کنین که هدفتون موندن نیست
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین peyman48
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-01-2018, 02:23 AM
با سلام من هم به همراه خانواده برای ویزای هلند اقدام کردم و با وجود کامل بودن مدارک   ریجکت شدم لطفا برای نامه اعتراض من را راهنمایی کنید و سوالی که دارم اینکه نامه و مدارک تکمیلی را باید با پست به آدرس هلند که در نامه نوشته شده  بفرستیم و یا اینکه تحویل سفارت بدهیم  و اینکه 4 هفته برای ارسال مهلت داده اند و یا اینکه ظرف 4 هفته نامه اعتراض باید به دستشان برسد بسیار سپاسگزارم
نقل قول  

آفلاین آيدا.م
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

26-01-2018, 05:45 PM
سلام بله باید با پست طی چهار هفته بقرستین به همون آدرس تو هلند
نقل قول  

آفلاین peyman48
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-01-2018, 07:46 PM
ممنون از پاسختون نامه رو که دادن یک هفته از تاریخی که زیرش نوشته بودن گذشته بود 2018/01/18 یک هفته هم برای جور کردن مدارک وقت میخوام به نظرتون پست تا دو هفته ای نامه رو میرسونه هلند فقط نامه رو بدم و مدارک رو بعدا میخوان یا اینکه مدارک رو هم همراه نامه بفرستم؟
نقل قول  

آفلاین آيدا.م
**
نقل قول

27-01-2018, 11:17 AM
من مدارک رو هم همراه نامه فرستادم البته مدارک کامل رو نه و متاسفانه نتیجه ی اعتراض هم رد شد اما به نظرم شما هم امتحان کنید. بله اگه با DHL بفرستین و ازشون بخواین پست فوری رو انجام بدن، ۲،۳ روزه می رسه. و این که من چند ماه بعد از ریجکت شدن از هلند از طریق ۱ آژانس برای اتریش اقدام کردم و ویزا رو گرفتم نگران نباشین
نقل قول  

آفلاین peyman48
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-01-2018, 08:02 PM
خیلی ممنون از توضیحات شما  خوشحال شدم که تونستید ویزا بگیرید میفرستم ببینیم چی میشه با یک وکیل هم صحبت کردم میگفت دعوتنامت قوی نبوده و ساپورت مالی نکردن چون اگر ساپورت کنن و برنگردی به ازا هر نفر 10000 یورو جریمه میشن و اگر ساپورت میکرد احتمال دادن ویزا بیشتر بود ضمنا میگفت این ریجکت حساب نمیشه فقط قانع نشدن که بهتون ویزا بدن اگر ریجکت میکردن توی پاسپورتها مهر میزدن من میخواستم برای کانادا هم اقدام کنم خداکنه این مسئله روی اون اثر نزاره
نقل قول  

آفلاین mah.s
**
نقل قول

14-02-2018, 08:53 PM
سلام و عرض ادب
بنده و همسرم با مدارک کامل کامل(شغلی.بیمه.تمکن و گردش حساب خوب. دعوتنامه تجاری زیرنظر اتاق بازرگانی) برای ویزا اقدام کردیم بنده قبول شدم اما خانومم ریجکت شد حتی چون ما میخواستیم تجاری بریم و تفریحی نبود فرزندمون قرار بود اینجا بمونه و یه دلیل محکم برای برگشت ما بود اما ریجکت کردن خانوممو
اعتراض زدم تقریبا 2ماه و نیم جواب نیومده و میگن 3 الی 4 ماه طول میکشه
اما من یک دعوتنامه کاری دیگه به همراه همسرم از اتریش دارم میخواستم بدونم این موضوع صحت داره که میگن اتریش به ریجکتی قبلی اهمیتی نمیده یعنی نیازی به 6 ماه صبر کردن نیست و مدارکی که تحویلش میدی براش مهمه
میشه الان اقدام کرد؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

15-02-2018, 01:00 PM
(14-02-2018, 08:53 PM)mah.s نوشته: سلام و عرض ادب
بنده و همسرم با مدارک کامل کامل(شغلی.بیمه.تمکن و گردش حساب خوب. دعوتنامه تجاری زیرنظر اتاق بازرگانی) برای ویزا اقدام کردیم بنده قبول شدم اما خانومم ریجکت شد حتی چون ما میخواستیم تجاری بریم و تفریحی نبود فرزندمون قرار بود اینجا بمونه و یه دلیل محکم برای برگشت ما بود اما ریجکت کردن خانوممو
اعتراض زدم تقریبا 2ماه و نیم جواب نیومده و میگن 3 الی 4 ماه طول میکشه
اما من یک دعوتنامه کاری دیگه به همراه همسرم از اتریش دارم میخواستم بدونم این موضوع صحت داره که میگن اتریش به ریجکتی قبلی اهمیتی نمیده یعنی نیازی به 6 ماه صبر کردن نیست و مدارکی که تحویلش میدی براش مهمه
میشه الان اقدام کرد؟

سلام
6 ماه زمان انتظار بر چه اساس به شما گفته شده؟
تمام سفارت ها به ریجکت اهمیت میدهند و سابقه شما درج شده است، اگر قصد دارید دوباره اقدام کنید، این کار را انجام بدهید، ضمنا بهتر بود پس از دریافت ویزا به صورت مجردی به اتریش سفر میکردید و در سفر بعدی همسر خود را همراه خود می‌بردید، به هر حال دوباره اقدام کنید و امیدوارم که اینبار بتوانید ویزا دریافت کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین mah.s
**
نقل قول

15-02-2018, 01:46 PM
(15-02-2018, 01:00 PM)automotive نوشته: سلام
6 ماه زمان انتظار بر چه اساس به شما گفته شده؟
تمام سفارت ها به ریجکت اهمیت میدهند و سابقه شما درج شده است، اگر قصد دارید دوباره اقدام کنید، این کار را انجام بدهید، ضمنا بهتر بود پس از دریافت ویزا به صورت مجردی به اتریش سفر میکردید و در سفر بعدی همسر خود را همراه خود می‌بردید، به هر حال دوباره اقدام کنید و امیدوارم که اینبار بتوانید ویزا دریافت کنید.
ممنونم از راهنمایتون دوست عزیز
ما برای هلند اقدام کرده بودیم خانومم ریجکت شد و الان با دعوت نامه میخوایم برای اتریش اقدام کنیم.
آخه من شنیده بودم هرکس ریجکت میشه باید 6 ماه صبر کنه دوباره اقدام کنه اما برای اتریش و ایتالیا نیاز به صبر نیست>
راستش میخواستم برم بصورت انفرادی اما یک اتفاق بدی افتاد برام مقدور نشد برم.
پس الان من با گذشت 2 ما و نیم از ریجکتیه خانومم میتونم برا اتریش اقدام کنم؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

15-02-2018, 03:18 PM
(15-02-2018, 01:46 PM)mah.s نوشته: ممنونم از راهنمایتون دوست عزیز
ما برای هلند اقدام کرده بودیم خانومم ریجکت شد و الان با دعوت نامه میخوایم برای اتریش اقدام کنیم.
آخه من شنیده بودم هرکس ریجکت میشه باید 6 ماه صبر کنه دوباره اقدام کنه اما برای اتریش و ایتالیا نیاز به صبر نیست>
راستش میخواستم برم بصورت انفرادی اما یک اتفاق بدی افتاد برام مقدور نشد برم.
پس الان من با گذشت 2 ما و نیم از ریجکتیه خانومم میتونم برا اتریش اقدام کنم؟

خواهش می‌کنم.
سیستم شنگن یکپارچه است، هرچند از کشورهای مختلف می‌توان اقدام کرد.
در ارتباط با ویزا حرف های زیادی زده میشود، اما کدام یک از آن ها حقیقت دارد، آیا کسی که به شما اعلام کرده 6 ماه صبر کنید، از روی تجربه بوده یا از قوانین اطلاع داشته اند.
من قانونی برای این موضوع ندیده ام، به نظر من اقدام کنید و ان شا الله مشکلی پیش نخواهد آمد.
به هر حال دریافت ویزای شنگن سخت تر شده است و این به علت این است که برخی هموطنان از موقعیت سو استفاده کرده‌اند و پ ن ا ه ن د گ ی دریافت کرده اند.

موفق باشید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »