عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 63 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
آفلاین asmaa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-11-2017, 10:51 PM
سلام دوستان، میخواستم بدونم اگر از طریق همسر برای گرین کارت اقدام کرده باشیم،  در حین این پروسه جدایی صورت بگیره، آیا گرین کارت داده نمیشه؟ فرض کنید که همسر بعد از جدایی پرونده را کنسل نکنه. 
ممنونم
نقل قول  

آفلاین s.ranjbaran
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-11-2017, 10:59 PM
خیلی ممنوونم  از پاسختون، بله میدونم زمانش مشخص نیست، من فکر میکردم ۱.۵ سال باشه، ولی جدیدا همسرم گفتن که جایی خوندن بیشتر از ۲ سال طول میکشه، میخواستم بدونم جدیدا کسی در جریان این کار بوده؟ 

و اینکه من احتمال ویزا دانشجویی برام خیلی پایینه درسته؟ بخاطر پرونده گرین کارت.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-12-2017, 12:46 AM
در چند مرحله بررسی میشه که ازدواج همچنان برقرار هست یا خیر. اگر هنوز ویزا نگرفتین که هیچ، چون در مصاحبه افسر کنترل می کنه و ویزا صادر نمی کنه، حتی اگر داخل آمریکا باشین ولی هنوز گرین کارت نگرفته باشین هم احتمال اینکه گرین کارتی داده بشه خیلی کمه. بر فرض که گرین کارت صادر شده باشه هم سر سال دوم که می بایست اون رو تمدید کنید دوباره بررسی میشه که ازدواج برقرار هست یا خیر، در این مرحله شاید بشه به شکلی ثابت کرد که جدایی ناخواسته بوده و از دست شما خارج بوده ولی در مراحل قبل این امکان وجود نداره.

(30-11-2017, 10:51 PM)asmaa نوشته: سلام دوستان، میخواستم بدونم اگر از طریق همسر برای گرین کارت اقدام کرده باشیم،  در حین این پروسه جدایی صورت بگیره، آیا گرین کارت داده نمیشه؟ فرض کنید که همسر بعد از جدایی پرونده را کنسل نکنه. 
ممنونم
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
01-12-2017, 12:58 AM
در دولت جدید سخت گیری های بیشتری در مورد پیشینه اعمال می کنند و در کل مراحل مختلف رو بیشتر کش میدن. دو مورد از گروه F2A که سراغ دارم یکی سپتامبر 2013 پرونده اش پذیرفته شده و آگوست 2016 ویزا گرفته که میشه در مجموع حدود 3 سال (البته ایشون حدود 3 ماهی به دلیل نقص مدارک پرونده شون عقب افتاده بوده و حدود 9 ماه هم کلیرنسشون طول کشیده) و دیگری هم مه 2014 پرونده شون تایید شده و دو سال بعد در جولای 2016 رفتن مصاحبه ولی متاسفانه هنوز کلیرنسشون تموم نشده و ویزا نگرفتن. اینطور که پیداست مرحله بعد از مصاحبه خیلی طولانی شده و به حدود یک سال رسیده در حالی که قبلا در حدود یکی دو ماه بوده.

احتمال گرفتن ویزاهای غیرمهاجرتی مثل توریستی و دانشجویی برای کسی که پرونده مهاجرتی داره در حدود صفر است.

(30-11-2017, 10:59 PM)s.ranjbaran نوشته: خیلی ممنوونم  از پاسختون، بله میدونم زمانش مشخص نیست، من فکر میکردم ۱.۵ سال باشه، ولی جدیدا همسرم گفتن که جایی خوندن بیشتر از ۲ سال طول میکشه، میخواستم بدونم جدیدا کسی در جریان این کار بوده؟ 

و اینکه من احتمال ویزا دانشجویی برام خیلی پایینه درسته؟ بخاطر پرونده گرین کارت.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین s.ranjbaran
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-12-2017, 04:11 PM
خییلی ممنون از پاسختون، بله متاسفانه خیلی طولانی شده Sad
میدونم شاید سوال بی ربطی باشه، اما حتی اگر حدود ۱ سال در اروپا باشم و از طریق سفارت اونجا مصاحبه برم ممکنه تفاوتی ایجاد بشه در زمان کلیرنس؟ 
همسر من الان اونجا زندگی میکنن، و من اینجا، چون نگران بودم که احتمالا ویزا بهم ندن، برای ویزا دانشجویی اروپا دارم اقدام میکنم، آگوست پرونده تشکیل دادیم، امیدوار بودم بعد از حدود دسامبر ۲۰۱۹ کارم درست شده باشه.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-12-2017, 08:03 PM
فکر نمی کنم در شرایط کنونی این موضوع تاثیر خاصی روی مدت زمان کلیرنس داشته باشه. اتفاقا بواسطه حضور در کشور دیگه می بایست مدارک اضافی بدین که نشون بده بیشتر از 6 ماه در اون کشور خواهید بود تا بهتون مصاحبه بدن و همین طور از اون کشور عدم سوپیشینه بگیرید.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

19-12-2017, 08:55 PM
سلام من همسرم ايراني است و سيتيزن امريكا هستن. ٧ سال ازدواج كردم. ٢ سال از ازش خبري ندارم. ايا من مي توانم به امريكا بروم؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

20-12-2017, 10:42 AM
تونستنش که می تونید ولی ایشون می بایست برای شما تشکیل پرونده بدن. شما به تنهایی نمی تونید اقدام کنید.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

20-12-2017, 03:52 PM
با سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم کسی که ازدواج کرده در ایران میتونه برای همسرش ویزای نامزدی اقدام کنه ؟
ایا از طرف امریکا استعلام گرفته میشه برای همسرم در ایران ؟
با سپاس فراوان
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

20-12-2017, 05:13 PM
جدای از اینکه این کار غیر قانونیه و در صورت رد شدن ویزای نامزدی ممکنه بعدا برای درخواست ویزای ازدواج هم مشکل ایجاد بشه، اساسا از اونجاییکه مشخصات همسر در شناسنامه ثبت میشه از همون ابتدا متوجه میشن.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... 63 بعدی »