عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌

صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 304 305 306 307 308 309 310 311 312 ... 366 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 17 رای - 4.24 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#3,071
17-11-2017, 05:53 PM
(11-11-2017, 12:45 AM)مهمان\ نوشته: سلام اگریک بندازانگشت اشاره دست راست قطع شده باشد‌آیامعافیت تعلق میگرد؟

سلام

بند 20:
فقدان انگشتان دست :
الف) سه انگشت و يا بيشتردر يك دست : معاف دائم
تبصره: براي دارندگان مدارك کارشناسي و بالاتر، بيش از سه انگشت و يا انگشت شست بهمراه دو انگشت در يک دست : معاف دائم
ب)قطع يک بند انگشت شست يا سبابه ويا بيش از دو بند در ساير انگشتان يک دست : معاف از خدمات رزمي
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین pedrammax
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#3,072
17-11-2017, 09:05 PM
سلام. من 10 ماه هست که در حال خدمت سربازی هستم، 9ماه دیگه دارم، به شدت اوضاع بدی دارم از لحاظ روحی . میخوام معافیت اعصاب و روان بگیرم، یا معافیت دندان کمتر از 14 عدد، چونکه پوکی استخوان هم دارم و عکس های دندان هام نشون میده 80% اونها باید عصب کشی بشه یا کشیده بشه،چونکه از داخل خالی هستند و به آب گرم و سرد حساسیت شدید پیدا کردم و روز به روز بیشتر میشه.
حالا من اگر معافیت اعصاب بگیرم قطعاً نیازی به استخدام دولتی ندارم چونکه حرفه ام تدوین حرفه ای و ساخت کلیپ عروسی و موزیک ویدئو هست. پس در گرفتن پاسپورد و ویزا به مشکل بر نمیخورم؟ و میتونم شرکت هم ثبت کنم؟
اگر در مورد دندان هم چیزی میدونید و بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,073
23-11-2017, 12:25 AM
سلام من برای معافیت اقدام کرده بودم برای گوشم که کم شنوایی داشتم بعد از اونجایی که فهمیدم معاف نمیشم قراره معاف از رزم بشم ایا میتونم پا پزشک اونجا صحبت کنم که اون معاف از رزمم نکنن؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,074
24-11-2017, 03:22 AM
سلام و عرض ادب من 17سالمه و دارم ميرم تو 18 سال من الان تقريبا 11 ساله كه دارو مصرف ميكنم اوايلش به خاطر بيش فعالي و نداشتن تمركز بود داروهايي هم كه مصرف ميكنم دپاكين500 و فلووكسامين100 و ي داروي ديگه قبلا زلفت و ريسپريدونو و ريتالين ميخوردم و خواستم بگم الان وسواس دارم از نوع ocd خواستم بدونم معاف ميشم يا نه لطفا پاسخ بديد
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,075
25-11-2017, 01:57 AM
باسلام من یک سال خدمت انجام داده ام ولی دچار بیماری اعصاب وروان شده ام که حدود یک سال است تحت درمان هستم وسابقه بستری در بیمارستان اعصاب وروان را دارم وگواهی های پزشکی هم موجود است .وخدمت نرفتم غیبت برایم زده اند وحکم جلب .حالا میخواهم تقاضای معافیت پزشکی کنم باید از کجا شروع کنم محل خدمتم اصفهان است لطفا راهنایی کنید
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#3,076
25-11-2017, 04:35 PM
(24-11-2017, 03:22 AM)مهمان نوشته: سلام و عرض ادب من 17سالمه و دارم ميرم تو 18 سال من الان تقريبا 11 ساله كه دارو مصرف ميكنم اوايلش به خاطر بيش فعالي و نداشتن تمركز بود داروهايي هم كه مصرف ميكنم دپاكين500 و فلووكسامين100 و ي داروي ديگه قبلا زلفت و ريسپريدونو و ريتالين ميخوردم و خواستم بگم الان وسواس دارم از نوع ocd خواستم بدونم معاف ميشم يا نه لطفا پاسخ بديد

سلام
بند 4:
اختلال وسواس (OCD) ، اختلال پانيك ، اختلال اضطراب ، فوبيا يا PTSD يا سايراختلالات اضطرابي :
الف) نوع شديد مقاوم به درمان : معاف دائم
ب) نوع خفيف : معاف از خدمات رزمي

(25-11-2017, 01:57 AM)مهمان نوشته: باسلام من یک سال خدمت انجام داده ام ولی دچار بیماری اعصاب وروان شده ام که حدود یک سال است تحت درمان هستم وسابقه بستری در بیمارستان اعصاب وروان را دارم وگواهی های پزشکی هم موجود است .وخدمت نرفتم غیبت برایم زده اند وحکم جلب .حالا میخواهم تقاضای معافیت پزشکی کنم باید از کجا شروع کنم محل خدمتم اصفهان است لطفا راهنایی کنید

سلام
لطفا به پزشک مراجعه کنید و نام دقیق بیماری خود را مطلع شوید (مثلا اختلال شخصیتی با احتلال وسواس با اختلال در تکلم متفاوت است و تمام این‌ها زیر گروه اختلال روان هستند و معافیت هر کدام متفاوت است)
تا زمانی که از نام بیماری خود بی اطلاع باشید نمی‌توان پاسخ دقیقی ارائه کرد، لینک زیر آیین نامه معافیت بخش اختلال روان است، حتما لینک زیر را مشاهده کنید.
بخش پنجم : بيماري هاي اعصاب و روان
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,077
26-11-2017, 01:10 AM
سلام بنده دیسکم پاره شده و الان نزدیک سه سال هست که غیبت دارم اما الان این بیماری برام پیش امده که فقط با استراحت یا عمل میتونم بهبود پیدا کنم آیا شامل حال بنده میشه معافی؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#3,078
26-11-2017, 09:59 AM
(26-11-2017, 01:10 AM) نوشته: سلام بنده دیسکم پاره شده و الان نزدیک سه سال هست که غیبت دارم اما الان این بیماری برام پیش امده که فقط با استراحت یا عمل میتونم بهبود پیدا کنم آیا شامل حال بنده میشه معافی؟

سلام
لینک زیر را مشاهده کنید.

بخش ششم: بيماري هاي جراحي مغز واعصاب
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#3,079
02-12-2017, 01:03 AM
سلام دوستان توروخدا یکی جواب منو بده من با مادر 57 ساله که اخنلالات روانی داره و سه تا خواهر مجرد بالای 25 سال زندگی میکنم پدرم 6 ساله فوت شده دوتا برادر بزرگتر از خودم دارم که متاهل هستنو توی یه شهر دیگه زندگی میکنن البته هیچ کدوم از اونا سربازی نرفتن یکیشون سربازیو خریده و این یکیم با امتیاز بنیاد شهید معاف شده بخاطر مشکلاتی که پیش اومد نتونستم از خونوادم دور بشم و توی شهر خودم به دانشگا رفتم ایا میتونم معافیت کفالت بگیرم البته اینو بگم هیچ کدوم از برادرام با ما کاری ندارن
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#3,080
02-12-2017, 04:07 PM
(02-12-2017, 01:03 AM) نوشته: سلام دوستان توروخدا یکی جواب منو بده من با مادر 57 ساله که اخنلالات روانی داره و سه تا خواهر مجرد بالای 25 سال زندگی میکنم پدرم 6 ساله فوت شده دوتا برادر بزرگتر از خودم دارم که متاهل هستنو توی یه شهر دیگه زندگی میکنن البته هیچ کدوم از اونا سربازی نرفتن یکیشون سربازیو خریده و این یکیم با امتیاز بنیاد شهید معاف شده بخاطر مشکلاتی که پیش اومد نتونستم از خونوادم دور بشم و توی شهر خودم به دانشگا رفتم ایا میتونم معافیت کفالت بگیرم البته اینو بگم هیچ کدوم از برادرام با ما کاری ندارن

سلام
این موضوع که برادران شما سربازی نرفته‌اند در روند دریافت کفالت هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند.
اما مشکل اصلی جای دیگر است، قانون زیر را مطالعه کنید.

ضوابط اختصاصی کفالت مادر
1- شروط اصلي براي بهره‌مندي از معافيت كفالت مادر كدامند؟
جواب :
الف) مادر به سبب طلاق يا فوت همسر فاقد شوهر باشد.
ب) مشمول تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال براي مادر باشد.
تبصره 4:

درصورتي كه برادر يا برادران يا پدر مشمول به دليل بيماري يا معلوليت زمين‌گير بوده و بنا به تشخيص شوراي پزشكي فاقد صلاحيت و يا ناتوان براي سرپرستي باشند و مشمول نيز عملاً مراقبت يا سرپرستي را برعهده داشته باشد، مي‌تواند از معافيت كفالت برخوردار گردد.

این موضوع که برادران شما سالم هستند و در شهر دیگری زندگی می‌کنند به این معنا است که آن‌ها می‌توانند از مادر شما پرستاری و مراقبت کنند و هرچند این موضوع در عمل اتفاق نیافتد.

پی نوشت: قوانین زیاد است اما شامل حال شما نمی‌شود و شما نمی‌توانید کفیل شوید،
اما اگر میخواهید شانس خود را امتحان کنید، برای کفالت اقدام کنید البته قبل از آن قوانین زیر را کاملا مطالعه کنید. (به نظر من با چند افسر صحبت کنید و شاید یک وکیل بتواند راهی قانونی بر سر راه شما قرار بدهد، هرچند مطمئن نیستم)

لینک 1

آیین‌نامه معافیت کفالت

پرسش‌های متداول

و شرایطی که مادر/پدر/خواهر باید داشته باشند که بتوان کفیل آن‌ها شد.
آیین‌‌نامه کسان مشمول
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 304 305 306 307 308 309 310 311 312 ... 366 بعدی »