عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز سایر مدارک گواهی تمکن مالی برای پذیرش (Bank Statement)

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گواهی تمکن مالی برای پذیرش (Bank Statement)
آفلاین rezaazar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-10-2017, 03:00 PM
با درود فراوان خدمت دوستان
توی مدارک دانشگاه استاوانگر گواهی تمکن مالی نوشتهApplicants must document NOK 111 657 per year (subject to change) for their living expenses in Norway آیا برای دوره فوق لیسانس دو برابر این مبلغ نیاز است؟ یعنی kr 223314 که به پول خودمان امروز میشود111.657.000میلیون تومان ؟ممنون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

17-10-2017, 03:10 PM
(17-10-2017, 03:00 PM)rezaazar نوشته: با درود فراوان خدمت دوستان
توی مدارک دانشگاه استاوانگر گواهی تمکن مالی نوشتهApplicants must document NOK 111 657 per year (subject to change) for their living expenses in Norway آیا برای دوره فوق لیسانس دو برابر این مبلغ نیاز است؟ یعنی kr 223314 که به پول خودمان امروز میشود111.657.000میلیون تومان ؟ممنون

بله دو سال
البته اصولا باید با مبلغ بازار حساب کرد چون شما از بازار میگیرید که حدودا میشه 112 میلیون.
این فقط هزینه زندگی هست یا تحصیل رو هم شامل میشه (شهریه و ...)؟
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین rezaazar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-10-2017, 03:35 PM
نه فقط هزینه زندگیه اگه دانشگاه شهریه هم داشته باشه باید اونو هم به این مبلغ اضافه کرد
نقل قول  

آفلاین rezaazar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-10-2017, 11:36 PM
من از موسسه های مهاجرتی پرسیدم گفتن واسه گواهی تمکن مالی۷۰ ملیون کفایت میکنه
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

20-10-2017, 09:19 AM
(19-10-2017, 11:36 PM)rezaazar نوشته: من از موسسه های مهاجرتی پرسیدم گفتن واسه گواهی تمکن مالی۷۰ ملیون کفایت میکنه

خب یا اینجا ملاک هست یا موسسه. و یا خود سایت دانشگاه و سفارت!
وقتی دانشگاهی نوشته فلانقدر تخمین زندگی هست شما باید اون پول رو به سفارت نشون بدین. حالا هر طور شده.
تا اونجا که میدونم نروژ 1000 یورو در ماه هزینه که دو ساله میشه حدودا 110 الی 120 میلیون
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mehr5had
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-10-2017, 02:20 AM
سلام
اگر از کانادا فول فاند داشته باشیم آیا ارائه نامه bank statement برای سفارت الزامی است؟
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

23-10-2017, 04:01 AM
(23-10-2017, 02:20 AM)mehr5had نوشته: سلام
اگر از کانادا فول فاند داشته باشیم آیا ارائه نامه bank statement برای سفارت الزامی است؟

سلام - در مدارکی که میخواید برای درخواست ویزا آپلود کنید قسمتی هست با عنوان proof of financial means، یعنی آفیسر باید متفاعد بشه هزینه هاتون در کانادا کاور میشه. متداول اینه در کنار اپلود نامه فاند، یه تعهدنامه محضری + ترجمه اش که مثلا پدر میگه تمام هزینه های تحصیل ایشون با من هست + Bank statement حساب ساپورتر یا سند زمینی خونه ای چیزی + موجودی حساب از حساب خود فرد متقاضی بذارند
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین mehr5had
**
نقل قول

23-10-2017, 03:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-10-2017, 03:33 PM توسط mehr5had.)
(23-10-2017, 04:01 AM)AitUniversity نوشته: سلام - در مدارکی که میخواید برای درخواست ویزا آپلود کنید قسمتی هست با عنوان proof of financial means، یعنی آفیسر باید متفاعد بشه هزینه هاتون در کانادا کاور میشه. متداول اینه در کنار اپلود نامه فاند، یه تعهدنامه محضری + ترجمه اش که مثلا پدر میگه تمام هزینه های تحصیل ایشون با من هست + Bank statement حساب ساپورتر یا سند زمینی خونه ای چیزی + موجودی حساب از حساب خود فرد متقاضی بذارند

ممنون
اگر نامه فاند را به همراه پنجاه میلیون تومان که در حساب خودم هست ارائه بدم کافی هست؟ ساپورتر ندارم و میخواهم خودم ساپورتر بشم.
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-10-2017, 05:00 PM
(23-10-2017, 03:29 PM)mehr5had نوشته: ممنون
اگر نامه فاند را به همراه پنجاه میلیون تومان که در حساب خودم هست ارائه بدم کافی هست؟ ساپورتر ندارم و میخواهم خودم ساپورتر بشم.

بله عرض کردم اینا معمولش هست. خب وقتی ساپورتر ندارید قضیه منتفیه و هرچی که دارید بذارید. بله 50 تومن کافیه، اما اگر سابقه کار دارید و این پول سپرده نیست بنظرم یکم گردش حسابتون رو بیارید بالا
همون 50 تومن رو بتونی از ATM یا موبایل بانک به حسابی دیگر از همون بانک واریز کنید و بعد پس بفرستید. چند روز این کار انجام بشه گردشتون میاد بالا.
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین mehr5had
**
نقل قول

23-10-2017, 07:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-10-2017, 08:56 PM توسط mehr5had.)
(23-10-2017, 05:00 PM)AitUniversity نوشته: بله عرض کردم اینا معمولش هست. خب وقتی ساپورتر ندارید قضیه منتفیه و هرچی که دارید بذارید. بله 50 تومن کافیه، اما اگر سابقه کار دارید و این پول سپرده نیست بنظرم یکم گردش حسابتون رو بیارید بالا
همون 50 تومن رو بتونی از ATM یا موبایل بانک به حسابی دیگر از همون بانک واریز کنید و بعد پس بفرستید. چند روز این کار انجام بشه گردشتون میاد بالا.

ممنون. ببخشید که سوالاتم زیاد هست.
نه سپرده بلند مدت نیست و میتونم پول رو جابه جا کنم.
نکته ای که هست این که من سابقه کار ندارم و این پول رو از راه های مختلفی جمع آوری کردم.
میخواستم بپرسم که این میتونه مشکل ایجاد کنه؟ یعنی ممکنه مثلا بپرسند که این پول رو از کجا آوردی یا منبع این پول چیه و غیره
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
3 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 29-06-2025، 10:43 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی