عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا

صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
28-06-2017, 12:46 PM
(26-06-2017, 02:18 PM)مهسا ایزدی نوشته: ممنون از راهنماییتون.
کدوم ایالت هزینه کمتری برای زندگی میخواد؟
ما چون هردومون تازه فارغ التحصیل شدیم و زیاد سابقه کاری نداریم، چه مدت طول میکشه که کار پیدا کنیم؟ و در طول این مدت چقد با خودمون ببریم که بتونیم اونجا زندگی کنیم؟

ایالت‌هایی مثل کالیفورنیا و نیویورک از جمله گرون‌ترین ایالت‌های امریکا هستند و از بین سه ایالت کالیفورنیا، واشنگتن، و تگزاس که در پست قبل گفتم، کالیفورنیا گرون‌ترین و تگزاس ارزون‌ترین هست. برای گرفتن اطلاعات تکمیلی در مورد هزینه زندگی در امریکا توصیه می‌کنم موضوع هزینه زندگی در امریکا رو ببینید.
در مورد زمان پیدا کردن کار، نمی‌شه زمان خاصی رو با قطعیت گفت. خیلی بستگی به این داره که چقدر به زبان انگلیسی و رشته‌ تحصیلی‌تون تسلط داشته باشید و البته چقدر خوش شانس باشید، ولی به نظرم شما حدود ۶ ماه تا یک سال رو در نظر بگیرید. در جایی مثل تگزاس فکر کنم بتونید با حدود ماهی ۱۵۰۰ دلار زندگی کنید و در جایی مثل کالیفورنیا احتمالا حدود ۲۵۰۰ دلار (یا حتی بیشتر) در ماه نیاز داشته باشید. توجه داشته باشید که عمده هزینه زندگی شما اجاره خونه خواهد بود و بستگی به این که در کدوم شهر از این ایالت‌ها زندگی کنید، هزینه شما تغییر خواهد کرد. همون موضوع هزینه زندگی در امریکا که بالاتر گفتم رو اگر ببینید، یه تخمین کلی دست‌تون خواهد اومد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین m.qavidel
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-10-2017, 04:27 PM
سلام خسته نباشید

چند وقته به فکر اپلای کردن  در امریکا هستم در حال حاضر دارم کارشناسی ارشد رشته حمل و نقل می خونم و می خواستم تو رشته خودم دکتری بگیرم ولی چیزی که منو می ترسونه پیدا کردن کار بعد گرفتن مدرک دکتری در امریکا هستش می خواستم در مورد فرصت های شغلی در رشته من چجوریه
بیشتر ترس من از اینه بعد گرفتن دکتری نتونم کاری گیر بیارم مجبور شم برگردم ایران
و اینکه مقالاتی زیاد خوندم در مورد گرفتن دکتری که باعث over qualify شدن میشه و شانس پیدا شغلو کمتر می کنه و اینکه خیلی از کسایی که دکتری می گرن با توجه به خروجی زیاد دانشجوی دکتری احتمال کار اکادمیک به شدت کمه
ممنون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-10-2017, 04:31 PM
(13-10-2017, 04:27 PM)m.qavidel نوشته: سلام خسته نباشید

چند وقته به فکر اپلای کردن  در امریکا هستم در حال حاضر دارم کارشناسی ارشد رشته حمل و نقل می خونم و می خواستم تو رشته خودم دکتری بگیرم ولی چیزی که منو می ترسونه پیدا کردن کار بعد گرفتن مدرک دکتری در امریکا هستش می خواستم در مورد فرصت های شغلی در رشته من چجوریه
بیشتر ترس من از اینه بعد گرفتن دکتری نتونم کاری گیر بیارم مجبور شم برگردم ایران
و اینکه مقالاتی زیاد خوندم در مورد گرفتن دکتری که باعث over qualify شدن میشه و شانس پیدا شغلو کمتر می کنه و اینکه خیلی از کسایی که دکتری می گرن با توجه به خروجی زیاد دانشجوی دکتری احتمال کار اکادمیک به شدت کمه
ممنون

درود

شما فعلا ارشدتون رو تموم کنید. توصیه میکنم اینترنشیپ برید و برید تو کار صنعتی برای رشته شما. اگر کار پیدا بشه. طول دادن و دکتری خوندن باید به فکر کار اکادمیک باشید برای کار اکادمیک هم فارغ از دانشگاه واقعا باید کار کنید. اگر ادمی هستید که 5 سال روز و شب تون کلمه RESEARCH , و ISI باشه فبهالمراد مشکلی نیست کار هم بعدا پیدا میشه اکادمیک. وگرنه این ریسک رو نکنید اگر  تونستید برید کار صنعتی
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین pooya 1995
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-10-2017, 11:01 AM
با سلام به دوستان عزیز من الان ترم آخر لیسانس هستم و قصد دارم بعد از فوق برای دکتری آمریکا اقدام کنم ولی با توجه به اوضاع اقتصادی آمریکا به نظر شما برای آمریکا اقدام کنم یا یک کشور دیگه در ضمن رشته من مهندسی عمران است کار در زمینه عمران در آمریکا چطور هست  با تشکر
نقل قول  

آفلاین sajjad sh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-10-2017, 03:04 PM
سلام 
من امسال پیش دانشگاهیم و هدفم اینه از یه دانشگاه در امریکا پذیرش بگیرم برای مقطع ارشد و این که حالا به هر روشی موندگار بشم / با توجه به این که شما تقریبا اطلاعاتی هم در مورد  پذیرش گرفتن و فاند و همینطور بازار کار رشته ها دارید جدا از بحث علاقه خودم به رشته به نظر شما برای پذیرش همراه با فاند و سپس شغل پیدا کردن  و یا حتی بحث گرفتن ویزا کدوم رشته میتونه بهتر باشه /  مهندسی مکانیک طراحی جامدات یا مهندسی کامپیوتر نرم افزار  ---- اگر رشته ای دیگر مد نظر شما هست که این فاکتور هارو داره حتما معرفی کنید >البته مهندسی<
ممنون از زحمات شما
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-10-2017, 05:25 PM
(30-10-2017, 03:04 PM)sajjad sh نوشته: سلام 
من امسال پیش دانشگاهیم و هدفم اینه از یه دانشگاه در امریکا پذیرش بگیرم برای مقطع ارشد و این که حالا به هر روشی موندگار بشم / با توجه به این که شما تقریبا اطلاعاتی هم در مورد  پذیرش گرفتن و فاند و همینطور بازار کار رشته ها دارید جدا از بحث علاقه خودم به رشته به نظر شما برای پذیرش همراه با فاند و سپس شغل پیدا کردن  و یا حتی بحث گرفتن ویزا کدوم رشته میتونه بهتر باشه /  مهندسی مکانیک طراحی جامدات یا مهندسی کامپیوتر نرم افزار  ---- اگر رشته ای دیگر مد نظر شما هست که این فاکتور هارو داره حتما معرفی کنید >البته مهندسی<
ممنون از زحمات شما

سلام

بدون شک مهندسی نرم افزار، اما در دانشگاه معتبر و با معدل بالا، افتخاراتی از قبیل دانشجوی برتر یا پژوهش‌‌گر برتر شدن نیز به این راه کمک می‌کند.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
02-11-2017, 10:32 AM
(26-10-2017, 11:01 AM)pooya 1995 نوشته: با سلام به دوستان عزیز من الان ترم آخر لیسانس هستم و قصد دارم بعد از فوق برای دکتری آمریکا اقدام کنم ولی با توجه به اوضاع اقتصادی آمریکا به نظر شما برای آمریکا اقدام کنم یا یک کشور دیگه در ضمن رشته من مهندسی عمران است کار در زمینه عمران در آمریکا چطور هست  با تشکر

منظور شما رو از قسمت «با توجه به اوضاع اقتصادی آمریکا» متوجه نشدم دقیقا چیه. منظورتون اینه اوضاع اقتصادیش بده؟ اوضاع اقتصادی آمریکا در حال حاضر بسیار خوبه و High Tech در یکی از بهترین زمان‌هاش قرار داره و بازار کار رشته‌های مرتبط باهاش بسیار خوبه. در زمینه مهندسی عمران، آمریکا در چند دهه اخیر جای چندان خوبی نبوده. شما در رشته عمران احتمالا بیکار نخواهید موند، اما حقوقی که در رشته‌های High Tech هست و تعداد مشاغل موجود در اون‌ها نسبت به رشته عمران خیلی بیشتره. این طور که شنیده‌ام استرالیا برای رشته عمران جای بهتریه، ولی باز هم خودتون بیشتر تحقیق کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین usphys
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

10-03-2018, 01:54 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-03-2018, 02:03 AM توسط usphys.)
سلام بابک خان. می خواستم نظر شما رو به عنوان فرد با تجربه بدونم در مورد کار کردن در شرکت های کوچیک برای اینترنشیپ یا بعد از تمام شدن درس. الان من آفر برای اینترنشیب از یه شرکت نسبتا کوچیک دارم که کار خیلی خوبیه و احتمالا هم بتونم 8-9 ماه دیگه که درسم تموم میشه همین جا تمام وقت مشغول بشم. زمینه کاری هم اگه اهمیتی داره:
 Bayesian c++ programming برای مارکتینگ
منتها بعید میدونم بتونم گرین کارت یا حتی h1b ازشون درخواست کنم. من روزمه ای برای گرفتن NIW ندارم و علاقه ای به چاپ مقاله اینها هم ندارم. به نظرتون چقدر کار کردن تو یه شرکت کوچیک میتونه آینده دار باشه طوری که بتونم به یه شرکت بزرگ برم یا اصلا مزیت کار کردن تو شرکت بزرگ چیه؟ من علاقه ای به کار کردن تو گوگل اینها ندارم و دوست دارم تو شرکتای کوچیک کار کنم ولی نمیدونم مقایسه اینها چه جوریه. آیا مزیت خاصی تو شرکتهای بزرگ هست؟ به جز گرین کارت اقدام کردن؟

@Babak
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
10-03-2018, 10:33 AM
@usphys

به طور کلی اینترنشیپ رفتن برای آینده کاری شما کاملا مفیده و توصیه می‌کنم حتما سعی کنید اینترنشیپ برید، اما بین شرکت‌های بزرگ و کوچیک برای اینترنشیپ، به نظر من شرکت‌های بزرگ و با اسم و رسم بهتر هستند. برای این که یکی از مهمترین اهداف اینترنشیپ ساختن رزومه هست. داشتن سابقه اینترنشیپ در شرکت مشهور رزومه شما رو پربارتر از داشتن سابقه در شرکتی که کسی اسمی ازش نشنیده خواهد کرد. البته این به این معنی نیست که اینترنشیپ در شرکت های کوچیک بی‌اهمیته. اینترنشیپ و انجام یکی دو تا پروژه خوب در طول دوران اینترنشیپ چه در شرکت کوچیک یا شرکت بزرگ ارزشمنده و به شما در آینده کمک خواهد کرد.

کار دائم (بعد از تحصیل) در شرکت‌های کوچیک یا بزرگ مزایا و معایب خاص خودش رو داره. همون طور که گفتید یکی از مزایای شرکت‌های بزرگ می‌تونه راحت‌تر گرفتن ویزای کار یا گرین کارت باشه. همچنین شرکت‌های بزرگ بعضا مزایای جانبی بهتری دارند. به عنوان مثال بیمه درمانی بهتری ممکنه به کارمندان بدند یا پول بیشتری به حساب‌های بازنشستگی (401k) کارمندانشون واریز کنند. یکی دیگه از مزایای شرکت‌های بزرگ اینه که معمولا در مقابل نوسانات اقتصادی مقاومت بیشتری دارند و با خراب شدن وضعیت اقتصادی کاملا از بین نمی‌رن. در نتیجه احتمال این که در شرایط بد اقتصادی بتونید کارتون رو در شرکت‌های بزرگ حفظ کنید بیشتر از شرکت‌های کوچیکه. 
شرکت‌های کوچیک هم مزایای خاص خودشون رو دارند. به عنوان مثال معمولا بالا رفتن و گرفتن ارتقا در شرکت‌های کوچیک راحت‌تر از شرکت‌های بزرگه. همچنین اگر در شرکت‌های کوچیک سهام از شرکت دریافت کنید و بعد از چند سال شرکت بزرگ بشه یا شرکت بزرگی شرکت شما رو خریداری بکنه، ممکنه سهام شما به مبلغ قابل توجهی تبدیل بشه. یکی دیگه از مزایای شرکت‌های کوچیک اینه که معمولا کاغذبازی و پروسه‌های پیچیده ندارند و کارها سریع‌تر پیش می‌ره. به همین خاطر شما ممکنه کارهای بسیار بیشتری رو در زمان مشابه نسبت به شرکت‌های بزرگ بتونید انجام بدید و تجربه بسیار بیشتری به دست بیارید.

نقل قول  

آفلاین امید جعفری
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-10-2018, 03:28 PM
سلام . عذر میخوام اخیر یک ایمیل از یک شرکت انتقال خطوط نفتی از کشور امریکا برای بنده اومده .و از من خواسته ک واسشون رزومه بفرستم . این در حالیکه من برای اون شرکت تابحال هیچ درخواستی نفرستادم و جز این سایت عضو هیچ سایت دیگه ای نیستم . با شرکت مکاتبه کردم و حتی جواب ایمیل من رو هم میدن ‌‌. سوالی که برام پیش اومده اینه که بر چ اساس این ایمیل برای من اومده . ایا از این سایت یا شرکت در لاتاری میتونن به ادرس ایمیل ها دسترسی پیدا کنن.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 بعدی »