عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز توصیه نامه (Recommendation Letter) توصيه نامه آنلاين Online recommendation

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
توصيه نامه آنلاين Online recommendation
آفلاین xavier
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-12-2014, 10:57 AM
(13-12-2014, 10:40 AM)'فرید' نوشته:
سلام
معمولا لینک این ایمیل ها وقتی فرورد میشه کار نمی کنه و حتما باید از طریق همون ایمیل استاد وارد سایت شد.

ممنون از پاسختون،
دوست عزیز جسارتا تجربه ی شخصی در این مورد دارین؟
چون به هر حال اون لینک یک URL هست دیگه. توی هر مرورگری کپی و پیست بشه، باید عمل کنه. هر جور تصور می کنم، نمیشه که جوری تعریف و محدود کرد که حتما باید از طریق همون ایمیل وارد سایت شد.
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
13-12-2014, 11:11 AM
(13-12-2014, 10:57 AM)'xavier' نوشته:
ممنون از پاسختون،
چون به هر حال اون لینک یک URL هست دیگه. توی هر مرورگری کپی و پیست بشه، باید عمل کنه. هر جور تصور می کنم، نمیشه که جوری تعریف و محدود کرد که حتما باید از طریق همون ایمیل وارد سایت شد.
روند ثابتی نداره. معمولاً به صورت ترکیبی هست. اینطور که مثلاً یک اسکن از توصیه نامه توسط ایمیل معرفی شده به ایمیلی خاص فرستاده بشه و همینطور لینکی موجود هست که به صورت پرسشهای چند گزینه ای راجع به دانشجو است که استاد تکمیل می کند. در هر صورت همانطور که گفتم روند ثابتی نداره که بشه پاسخ قاطع ای بهش داد. به نظر من اگر فرصت ندارن، برید اتاقشون در دانشگاه و به همراه ایشون فرمها و سایر مدارک رو تکمیل کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-12-2014, 01:00 PM
(13-12-2014, 10:57 AM)'xavier' نوشته:
ممنون از پاسختون،

سلام

البته این کار شما اخلاقا درست نیست ولی با توجه به سیستم ضعیف اداری دانشگاه ها گاها چاره نیست. خیر در بیشتر موارد لینک کار میکنه . اتفاقاتی که ممکنه بیوفته :
برخی دوستان زحمت توصیه خودشون توسط هر سه استاد رو با یک سیستم میکشند که نهایتا گاهی قابل شناسایی هست. 
حتما یک نفر رو با این روش انجام بدید. توجه کنید که کسی به واقع نمیدونه امسال نسبت به سال گذشته سیستم پیشرفته تری روی این توصیه های انلاین نصب شده یا نه پس تبعات این کارتون پای خودتون. 
در صورت رو شدن دست شما اون دانشگاه رو احتمالا برای مدت طولانی یا همیشه از دست میدید.
کلا بهتون صداقت رو توصیه میکنم. این توصیه نامه ها به جز TOP10 ارزش خیلی بالایی در امر پذیرش ندارند. یک فایل Word میتونید به استاد بدید یا زمانی که قراره پر کنه هماهنگ باشید که کنارشون کمکشون کنید. 
در پیک کاری از استاد توصیه نخواهید و خیلی زودتر این توصیه ها رو ارسال کنید که سرش خلوت باشه و همکاری کنه.
ارادت 
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین bahar456
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

08-02-2016, 10:38 PM
سلام دوستان عزیز
یک دانشگاه گفته:
  • The recommender can scan and upload   the form  along with the on-line recommendation letter

اگه فرم رو ببینین ( لیییییییینک) توی قسمتی که استاد باید کلیک کنه برای مقایسه دانشجوش بادانشجوهای دیگه در مورد پنج مورد، استاد میتونه فقط یک مورد رو  Upper 10% Upper انتخاب کنه. 3 سوال دارم ممنون میشم ج بدین:

1-با توجه به اینکه استاد باید بعصی از موارد رو Lower 3rd   یا    Middle 3rd   یا    Upper 3rd  انتخاب بکنه.  این به صرر دانشجو نیست. من خودم هر سه ریکام رو نوشتم و کلی در مورد همین پنج تا چیز (teaching abilityو creativity و .. ) از خودم تعریف کردم.

2- با توجه به سوال بالا، اگه اسکن بکنیم بعد با خودکار پر بکنیم تبعاتش بیشتر از اینه که توی فرم اینجوری بد پر بکنیم. 

3- برای گرفتن assistanship به نظرتون اهمیت موارد زیر به چه ترتیب هست.
A--Native Intellectual Ability 
B--Competence in Chosen Field 
C--Motivation plus Diligence
D--Creativity or Research Potential 
E--Potential as a Teacher

ممنوون میشم بهم ج بدین جون خیلی برام مهمه و نمیخوام این امکان رو ازدست بدم.
نقل قول  

آفلاین iman7
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-02-2016, 02:20 AM
(08-02-2016, 10:38 PM)bahar456 نوشته: سلام دوستان عزیز
یک دانشگاه گفته:
  • The recommender can scan and upload   the form  along with the on-line recommendation letter
اگه فرم رو ببینین ( لیییییییینک) توی قسمتی که استاد باید کلیک کنه برای مقایسه دانشجوش بادانشجوهای دیگه در مورد پنج مورد، استاد میتونه فقط یک مورد رو  Upper 10% Upper انتخاب کنه. 3 سوال دارم ممنون میشم ج بدین:

1-با توجه به اینکه استاد باید بعصی از موارد رو Lower 3rd   یا    Middle 3rd   یا    Upper 3rd  انتخاب بکنه.  این به صرر دانشجو نیست. من خودم هر سه ریکام رو نوشتم و کلی در مورد همین پنج تا چیز (teaching abilityو creativity و .. ) از خودم تعریف کردم.

2- با توجه به سوال بالا، اگه اسکن بکنیم بعد با خودکار پر بکنیم تبعاتش بیشتر از اینه که توی فرم اینجوری بد پر بکنیم. 

3- برای گرفتن assistanship به نظرتون اهمیت موارد زیر به چه ترتیب هست.
A--Native Intellectual Ability 
B--Competence in Chosen Field 
C--Motivation plus Diligence
D--Creativity or Research Potential 
E--Potential as a Teacher

ممنوون میشم بهم ج بدین جون خیلی برام مهمه و نمیخوام این امکان رو ازدست بدم.

خوب ظاهرا فرم اشکال داره. اگه فرصت دارید ایمیل بزنید اطلاع بدید تا درستش کنن. اسکن بکنید هم فکر نکنم مشکلی باشه. دردسرش برای شما بیشتره.
من ترتیب زیر رو می زدم: (از چپ به راست)
D - E - B - C - A
نقل قول  

آفلاین fatima204
نقل قول

10-10-2017, 07:33 PM
دوستان در اپلیکیشن اروپا ، وقتی ما اسم ریکامندرهامونو اضافه می کنیم ، ایا به محض سابمیت شدن مسیول دریافت اپلیکیشن ها به ریکامندرها ایمیل میزنن و ازشون ریکام میگیرن یا فقط وقتی یه فرد تا مرحله نهایی رفت و جز short list بود ریکام میگیرن ؟
خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد، تا وقتی که آنان آنچه را که در خودشان است، تغییر دهند.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
11-10-2017, 01:47 AM
@fatima204

بستگی به طراحی وبسایت اپلیکیشن اون موسسه یا دانشگاه داره، و معمولا عرف این هست که توی وبسایت، توضیحی در این زمینه وجود داره.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7