عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز توصیه نامه (Recommendation Letter) گرفتن توصیه نامه در صورت وجود فاصله زمانی زیاد بین فارغ التحصیلی و اپلای

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن توصیه نامه در صورت وجود فاصله زمانی زیاد بین فارغ التحصیلی و اپلای
آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-04-2015, 05:32 PM
(06-04-2015, 12:18 PM)'gene' نوشته: با سلام . من می خواستم برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا از اساتیدم توصیه نامه بگیرم. حدود4سال و نیم است که از فارغ التحصیلی من می گذره .سوالم اینست که چون هنوز دقیقا نمی دونم برای کدام دانشگاهها می خوام اقدام کنم ایا می تونم توصیه نامه را کلی بگیرم یا حتما باید نام دانشگاه مقصد در ان ذکر شود؟وایا در سربرگ دانشگاه خودم چند توصیه نامه بگیرم از اساتیدم کافیه یا باید مثلا در فرم خاصی که از دانشگاه گرفته ام توصیه نامه نوشته بشه؟

در واقع توصیه نامه ها به صورت عمومی نوشته میشن و اغلب با عبارتی مانند To whom it may concern شروع میشن. نکته‌ای که موجوده اینه که بیشتر دانشگاه در هنگاه پر کردن فرم‌ها از شما میخوان که ایمیلی رو از رفرنستون (استادی که واستون توصیه نامه مینویسه) معرفی کنید که از طریق ایمیل باهاشون تماس بگیریند و خودشون توصیه نامه رو آپلود می‌کنند و فرم ارزیشابی احتمالی‌ای رو نیز پر می‌کنند. دسته‌ای از دانشگاهها مثل بعضی از دانشگاههای کانادایی از رفرنستون میخان که به همراه توصیه نامه فرم ارزشیابی ای هم پر کنند و گاهاً برای تکمیل فرآیند در پاکت مخصوص دانشگاه قرار داده و به دانشگاه پست کنند که البته خودتون هم می‌تونید توصیه نامه مهر و موم شده رو به همراه سایر مدارکتون در پاکت قرار داده و پست کنید.

توجه کنید که توصیه نامه های آکادمیک در سربرگ انگلیسی دانشگاه نوشته میشه. نمونه هایی از این توصیه نامه‌ها رو می تونید در اینجا بیابید. پس شاید در مرحله اول نیازی نباشه که شما چند توصیه نامه از استادتون دریافت کنید. هرچند، چند نسخه رسمی مهر و موم شده در صورت امکان ازشون دریافت کنید که اگر نیاز شد مدارکی رو پست کنید و ایشون در دسترس نبودن در موقعیت نامطلوبی قرار نگیرید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
10-04-2015, 08:47 PM
(06-04-2015, 12:18 PM)'gene' نوشته: با سلام . من می خواستم برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا از اساتیدم توصیه نامه بگیرم. حدود4سال و نیم است که از فارغ التحصیلی من می گذره .سوالم اینست که چون هنوز دقیقا نمی دونم برای کدام دانشگاهها می خوام اقدام کنم ایا می تونم توصیه نامه را کلی بگیرم یا حتما باید نام دانشگاه مقصد در ان ذکر شود؟وایا در سربرگ دانشگاه خودم چند توصیه نامه بگیرم از اساتیدم کافیه یا باید مثلا در فرم خاصی که از دانشگاه گرفته ام توصیه نامه نوشته بشه؟

سلام 

من متوجه نشدم برای چه کشوری. اگر برای امریکا مد نظرتون هست بهتره آنلاین باشه. به ایشون اطلاع میدید متنشون رو اماده دارند و زمانیکه از دانشگاه اطلاعات استاد رو در فرم ثبت نام میخوان شما اطلاعات استاد رو میدید و دانشگاه به محض تکمیل ثبت نام به استاد ایمیل میزنه و توصیه آنلاین ارسال میشه. تقریبا اعتبار توصیه کاغذی در دانشگاه های معتبر امریکا زیر سواله. 
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین payvand
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-05-2015, 11:21 AM
سلام من مشکل مشابه این تاپیک دارم که چند سال هست از فارغ التحصیلیم میگذره و همین طور برای دو-سه جای مختلف میخوام اپلای کنم و خب واضحه که هر دانشگاه روند خودش رو داره، سه مشکل هست اینجا من استادهایی که می شناسم سخت توصیه نامه میدن ولی من فکر میکنم که شانس گرفتنش رو دارم و نکته ی بعدی این که هرچه زودتر بگیرم راحتتره مخصوصاً چون استادها دوست ندارند به خودشون زیاد زحمت بدن کاغذی باشه و بعداً تأیید کنند از طریق ایمیل و ... به نظرم میرسه که بهتر باشه ولی سوالم اینجاست که نمی دونم میشه بدون تاریخ باشه؟ آیا حتماً باید در توصیه نامه به اسم دانشگاه اشاره بشه یا نه؟ آخه اگر برای دوتا جا اقدام کنم شانس این که در یکیش پذیرفته بشم بیشتره، گاهی گرفتن یه توصیه نامه سخته چه برسد به چندتا!
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-05-2015, 12:03 PM
(22-05-2015, 11:21 AM)'payvand' نوشته: سلام من مشکل مشابه این تاپیک دارم که چند سال هست از فارغ التحصیلیم میگذره و همین طور برای دو-سه جای مختلف میخوام اپلای کنم و خب واضحه که هر دانشگاه روند خودش رو داره، سه مشکل هست اینجا من استادهایی که می شناسم سخت توصیه نامه میدن ولی من فکر میکنم که شانس گرفتنش رو دارم و نکته ی بعدی این که هرچه زودتر بگیرم راحتتره مخصوصاً چون استادها دوست ندارند به خودشون زیاد زحمت بدن کاغذی باشه و بعداً تأیید کنند از طریق ایمیل و ... به نظرم میرسه که بهتر باشه ولی سوالم اینجاست که نمی دونم میشه بدون تاریخ باشه؟ آیا حتماً باید در توصیه نامه به اسم دانشگاه اشاره بشه یا نه؟ آخه اگر برای دوتا جا اقدام کنم شانس این که در یکیش پذیرفته بشم بیشتره، گاهی گرفتن یه توصیه نامه سخته چه برسد به چندتا!

ببینید، متأسفانه مشکل دریافت توصیه نامه در بین استاتید دانشگاههای ما تا اندازه‌ای وجود داره، به خصوص زمانی که برای چندین دانشگاه اقدام می‌کنید. توصیه نامه کاغذی نیازی به تاریخ نداره، فقط در سربرگ دانشگاه باشه کافیه. برای اطلاع از چگونگی تهیه این توصیه نامه ها از این تاپیک و این تاپیک بازدید کنید. در مرحله بعد هر دانشگاه روال خودشو داره. مثلاً بعضی از دانشگاهها پس از معرفی اساتید به عنوام Refrence ایمیلی به ایشان ارسال می‌کنند و در پاسخ به اون ایمیل فرم ارزشیابی ای رو پر می‌کنند و اسکن توصیه نامه رو آپلود می‌کنند. بعضی از دانشگاهها ممکنه علاوه بر نسخه آنلاین به نسخه کاغذی هم نیاز داشته باشند که در اینصورت، پس از پر کردن فرم آنلاین نسخه ای از همان رو در سربرگ و پاکت دانشگاهی که در آن فعالیت دارند آماده می‌کنند و روی درب پاکت امضا و چسب می‌زنند که در واقع نوعی Seal کردن هست.

پ.ن: متاسفانه تمام مواردی که شما در ادامه اشاره کردید من خودم شاهد بودم، ولی به قولی شما پیاده هستید و ایشان سواره. باید به  صورتی که هست از اساتید توصیه نامه ها رو تهیه کنید. در پذیرش این مسأله خیلی مسأله اهمیت داری نیست وقی که استاد شناخته شده نباشه. تنها روال کاری هست. پس سعی کنید در مرحله اول این توصیه نامه‌ها رو تهیه کنید و در مرحله بعد به اعتبار علمی شخصی که این توصیه نامه رو می نویسه فکر کنید. 
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین payvand
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-05-2015, 12:11 PM
خیلی ممنون از راهنماییتون پس همین طور که فکر میکردم کار از محکم کاری عیب نمیکنه و بهتره توصیه نامه در سربرگ دانشگاه رو بگیرم و بدون تاریخ و ... تا بشود باتوجه به نیاز استفاده کرد و با ایمیل یا یوزری که دانشگاه میده این رو استاد تأیید کنه.
باز هم ممنونم چون خیلی سردرگم بودم که بدون تاریخ ذکر نام دانشگاه میشه یا نه.
نقل قول  

آفلاین nox
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-08-2017, 12:04 PM
سلام

من از زمان فارغ اتحصیلیم مدت زیادیه که می گذره .. مشکلم اینه که اساتید من الان دیگه تو دانشگاهی که من درس خوندم نیستن و بعضی از اونها به خارج مهاجرت کردند.. با این اوصاف اگه استاد من تو دانشگاه محل تحصیلم نباشه .. بازم میتونه رفرنس باشه واسم ؟
سوال دیگه اینکه اکثر دانشگاها ( آمریکا ) چیزی ذکر نکردند که اساتید باید نامه ای بنویسن یا نه.. فقط مثلا گفته شده که ایمیل استاد رو تو فرم اپلیکیشن وارد کنید تا براشون فرم ارسال بشه.. من باید علاوه بر این نامه ای هم از استاد رو سربرگ آماده داشته باشم ؟اون نامه رو خود استاد باید آپلود کنه ؟  دانشگاه من تا اونجا که من پیگیری کردم سربرگ اینگلیسی نداره.. باید چی کار کنم ؟ Undecided
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2