عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی نروژ تحصیل در نروژ شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های نروژ
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-07-2017, 10:56 AM
(07-07-2017, 11:37 AM)abbas98 نوشته: سلام دوستان
رشته لیسانس: شیمی کاربردی از پیام نور با معدل 13/81
رشته ارشد: مهندسی شیمی از دانشگاه رازی کرمانشاه با معدل 15/02
زمینه تحقیقاتی:محیط زیست و تصفیه پساب
مقاله:یک مقاله آی اس آی در بهترین مجله دنیا در زمینه محیط زیست (water research) با ایمپکت 7 که مقالات بهترین دانشگاههای دنیا از جمله استنفورد در اون چاپ میشه... نویسنده اول هم خودم هستم.
برای کدام یک از دانشگاهها نروژ برای دکترای مهندسی شیمی (فول فاند) شانس پذیرش دارم...
سال اول دکترای دانشگاه شیراز هم هستم.
خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید چون اطلاعات کمی در این زمینه دارم.
سپاس فراوان

خیلی رزومه خوبی متاسفانه ندارید، ضمناً چون رقابت بالایی در نروژ هست خیلی توصیه نمیکنم. بهتره به کشورهای دیگر شامل ایتالیا و اسپانیا و فرانسه اقدام کنید
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین abbas98
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-07-2017, 03:08 PM
(12-07-2017, 10:56 AM)Shihan نوشته: خیلی رزومه خوبی متاسفانه ندارید، ضمناً چون رقابت بالایی در نروژ هست خیلی توصیه نمیکنم. بهتره به کشورهای دیگر شامل ایتالیا و اسپانیا و فرانسه اقدام کنید

سلام وقتتون بخیر مرسی که پاسخ دادین.
ببخشید بنظرتون برای کدوم کشور و در چه رنکینگی شانس پذیرش با بورس رو دارم؟
از لحاظ مقاله کسی مقاله در این حد به ندرت داره...
نقل قول  

آفلاین comboy
Banned
نقل قول

12-07-2017, 05:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-08-2017, 08:13 AM توسط Shihan.)
(12-07-2017, 03:08 PM)abbas98 نوشته: سلام وقتتون بخیر مرسی که پاسخ دادین.
ببخشید بنظرتون برای کدوم کشور و در چه رنکینگی شانس پذیرش با بورس رو دارم؟
از لحاظ مقاله کسی مقاله در این حد به ندرت داره...

دانشگاه شیراز که خیلی خوب هست. اگه یه کم بیشتر بمونین شاید بتونین معرفی نامه های خوبی بگیرین.
بهترین کار تماس با استاد هست برای اقدام در مقطع دکتری. خوب بچرخین ببینین کسی هست که زمینه تحقیقش کاملا با شما جور باشه. عین کسی که چند سال تو دفترش نشسته منتظره کسی هست که عاشق آب باشه.

با بررسی مقالات استاد مورد نظر می تونین افراد دیگری که در نوشتن مقاله باهاش همکاری کردن را پیدا کنین و عین موریانه در مطلب رخنه کنید (منظورم اینه که شبکه افراد علاقه مند به این زمینه تحقیق را دستگیر کنید)

راجب کشورها: نروژ جزو اتحادیه اروپا نیست و خرج زندگی نسبت به بقیه اروپا بالاتره. مثل سوئیس
درصد بیکاری در اسپانیا خیلی بالاست و نزدیک یونانه. البته هر سال 2 درصد کاهش پیدا می کنه.
فرانسوی ها نسبت به ایتالیا و اسپانیا محبت کمتری دارند. تعداد توریست در فرانسه رتبه اوله جهانه، ولی اسپانیا با جمعیت کمتری که داره به ازای هر دو اسپانیایی 3 تا توریست اونجا هست. طبق این آمار اسپانیایی ها باید رفتار بهتری با خارجی ها داشته باشند.
ایتالیایی ها مذهبی تر هستند، هنوز ازدواج همجنسگرایان ندارند.

در هر حال بهترین کار اینه که با استاد حرف بزنین. هر کی زودتر جواب ایمیل بده، استادی که بدونه نمی تونه به شما بورس بده، در پاسخگویی هم کم محلی می کنه تا شما را به جستجوی بیشتر تشویق کنه. استادی که زیاد تحویل بگیره خودش دچار عذاب وجدان میشه اگه بهتون فاند نده.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-07-2017, 06:57 PM
(07-07-2017, 11:37 AM)abbas98 نوشته: سلام دوستان
رشته لیسانس: شیمی کاربردی از پیام نور با معدل 13/81
رشته ارشد: مهندسی شیمی از دانشگاه رازی کرمانشاه با معدل 15/02
زمینه تحقیقاتی:محیط زیست و تصفیه پساب
مقاله:یک مقاله آی اس آی در بهترین مجله دنیا در زمینه محیط زیست (water research) با ایمپکت 7 که مقالات بهترین دانشگاههای دنیا از جمله استنفورد در اون چاپ میشه... نویسنده اول هم خودم هستم.
برای کدام یک از دانشگاهها نروژ برای دکترای مهندسی شیمی (فول فاند) شانس پذیرش دارم...
سال اول دکترای دانشگاه شیراز هم هستم.
خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید چون اطلاعات کمی در این زمینه دارم.
سپاس فراوان

با شرایط شما فقط استاد پیدا کنید
تو این دوره زمونه بدون استاد کار پیش نمیره خیلی
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین abbas98
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

12-07-2017, 08:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-08-2017, 08:14 AM توسط Shihan.)
(12-07-2017, 05:01 PM)comboy نوشته: دانشگاه شیراز که خیلی خوب هست. اگه یه کم بیشتر بمونین شاید بتونین معرفی نامه های خوبی بگیرین.
بهترین کار تماس با استاد هست برای اقدام در مقطع دکتری. خوب بچرخین ببینین کسی هست که زمینه تحقیقش کاملا با شما جور باشه. عین کسی که چند سال تو دفترش نشسته منتظره کسی هست که عاشق آب باشه.

با بررسی مقالات استاد مورد نظر می تونین افراد دیگری که در نوشتن مقاله باهاش همکاری کردن را پیدا کنین و عین موریانه در مطلب رخنه کنید (منظورم اینه که شبکه افراد علاقه مند به این زمینه تحقیق را دستگیر کنید)

راجب کشورها: نروژ جزو اتحادیه اروپا نیست و خرج زندگی نسبت به بقیه اروپا بالاتره. مثل سوئیس
درصد بیکاری در اسپانیا خیلی بالاست و نزدیک یونانه. البته هر سال 2 درصد کاهش پیدا می کنه.
فرانسوی ها نسبت به ایتالیا و اسپانیا محبت کمتری دارند. تعداد توریست در فرانسه رتبه اوله جهانه، ولی اسپانیا با جمعیت کمتری که داره به ازای هر دو اسپانیایی 3 تا توریست اونجا هست. طبق این آمار اسپانیایی ها باید رفتار بهتری با خارجی ها داشته باشند.
ایتالیایی ها مذهبی تر هستند، هنوز ازدواج همجنسگرایان ندارند.

در هر حال بهترین کار اینه که با استاد حرف بزنین. هر کی زودتر جواب ایمیل بده، استادی که بدونه نمی تونه به شما بورس بده، در پاسخگویی هم کم محلی می کنه تا شما را به جستجوی بیشتر تشویق کنه. استادی که زیاد تحویل بگیره خودش دچار عذاب وجدان میشه اگه بهتون فاند نده.

ممنون دوست عزیز از اینکه وقت گذاشتی و جواب دادی...
با این توضیحاتی که دادین بیشترین شانس برای بورس یک دانشگاه خوب واسه کدوم کشور اروپایی میتونه باشه؟(آلمان، هلند، اتریش، ایتالیا)
کانادا که خیلی به معدل حساس هستن و بعید میدونم شانسی داشته باشم...(معدل و دانشگاه لیسانسم نقطه ضعف بزرگی هستش).
نقل قول  

آفلاین فرشته هدایتی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-07-2017, 12:45 PM
با سلام
من مهندسی نفت خوندم در دانشگاه صنعت نفت با معدل ۱۷ و ارشد دانشگاه ازاد با معدل ۱۸. ۷ سال سابقه کار به صورت رسمی در صنعت نفت دارم. همسرم مهندس مکانیک دانشگاه چمران با معدل ۱۴ و ارشد تبدیل اترژی با معدل ۱۸ از دانشگاه آزاد هست و با ۸ سال سابقه کار در صنعت نفت. هنوز مقاله isiندادیم. میخواستم ببینم شانسی برای پذیرش در دانشگاههای نروژ داریم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-07-2017, 10:00 PM
(18-07-2017, 12:45 PM)فرشته هدایتی نوشته: با سلام
من مهندسی نفت خوندم در دانشگاه صنعت نفت با معدل ۱۷ و ارشد دانشگاه ازاد با معدل ۱۸. ۷ سال سابقه کار به صورت رسمی در صنعت نفت دارم. همسرم مهندس مکانیک دانشگاه چمران با معدل ۱۴ و ارشد تبدیل اترژی با معدل ۱۸ از دانشگاه آزاد هست و با ۸ سال سابقه کار در صنعت نفت. هنوز مقاله isiندادیم. میخواستم ببینم شانسی برای پذیرش در دانشگاههای نروژ داریم؟

شانس کلی خوبی دارید اما برای بورس رقابت بسیار بالاست ضمناً شما ها در حوزه پژوهش کار خاصی نکردید. به هر حال در رقابت با سایر متقاضیان عقب خواهید بود.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین فرشته هدایتی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-07-2017, 02:20 AM
متشکرم از پاسختون. برای اینکه رزومه مون رو ارتقا بدیم طوری که بشه بورس گرفت رو چه مواردی باید بیشتر کار کنیم. منظورم نمره زبان و تعداد مقالاته.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-07-2017, 07:59 PM
(19-07-2017, 02:20 AM)فرشته هدایتی نوشته: متشکرم از پاسختون. برای اینکه رزومه مون رو ارتقا بدیم طوری که بشه بورس گرفت رو چه مواردی باید بیشتر کار کنیم. منظورم نمره زبان و تعداد مقالاته.

مسلماً فاکتورهای مهمی نقش داره، مقالات خارجی با کیفیت، توصیه نامه های قوی، پروپزال و داشتن ایده خوب، و ......
نقل قول  

آفلاین Parnia.alipour
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-09-2017, 07:12 PM
سلام
من سال آخر كارشناسى معماري هستم
و معدل فعليم ١٦/١١ هست و البته هنوز ٣٨ واحد ديگه دارم كه ميتونه معدلم رو بالاي ١٧ بياره
من براي ارشد معماري براي ترم زمستون سال آينده براي دانشگاه هاي oslo va NTNU ميخوام اقدام كنم
آيلتس رو دارم ميخونم كه خرداد ماه امتحان بدم
با فرص آيلتس ٦.٥ چقدر احتمالش هست كه قبول بشم ؟ براي فاند چطور؟
و در آخر به جز نروژ چه كشوري ميتونم راحت پذيرش بگيرم كه كمك هزينه ي تحصيلي هم راحت تر بده؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »