عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 92 93 94 95 96 97 98 99 100 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی
آفلاین negarf
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-09-2017, 10:43 PM
(05-09-2017, 05:55 PM)lakistan نوشته: دوست من، این بخشنامه فقط شامل کسایی میشه که بعد از سوم خرداد ثبت نام کاریابی کردن، یعنی شامل شما نمیشه

با سلام.
ببخشید شما بر اساس چه منبعی میگید که شامل افرادی که قبل از این تاریخ ثبت نام کردن نمیشه؟
من خودم ۹۴ فارغ‌التحصیل شدم، شهریور ۹۵ ثبت‌نام کردم و اسفند ۹۵ هم شش ماهم تموم شده اما امروز بعد از یکسال برای آزادسازی مدرک به دانشگاه مراجعه کردم و متاسفانه نامه من رو قبول نکردن! گفتن که وزارت خونه مشخص نکرده که قانون شامل افراد قبل هم میشه یا نه و شفاهی به ما گفتن فعلا قبول نکنید تا جواب استعلام کتبی برسه به دستتون.
شما اطلاعی دارید که واقعا بخشنامه شامل ما میشه یا نه؟ راهی میشناسید برای پیگیری؟
ممنون.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-09-2017, 11:26 AM
@negarf

سلام
متاسفانه هیچ مدرک معتبر را رو نوشتی از این قانون موجود نیست، ظاهرا بحث و ابلاغیه درون سازمانی بوده است، شاید میتوانستید از ایشان درخواست کنید که ابلاغیه و قانون جدید را به شما نشان بدهند.
امیدوارم این موضوع به زودی روشن شود.

پی نوشت: اگر بتوانید موضوع را رسانه‌ای کنید بسیار مفید است، با 20:30 تماس بگیرید یا موارد مشابه.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین lakistan
**
نقل قول

14-09-2017, 09:46 AM
(12-09-2017, 10:43 PM)negarf نوشته: با سلام.
ببخشید شما بر اساس چه منبعی میگید که شامل افرادی که قبل از این تاریخ ثبت نام کردن نمیشه؟
من خودم ۹۴ فارغ‌التحصیل شدم، شهریور ۹۵ ثبت‌نام کردم و اسفند ۹۵ هم شش ماهم تموم شده اما امروز بعد از یکسال برای آزادسازی مدرک به دانشگاه مراجعه کردم و متاسفانه نامه من رو قبول نکردن! گفتن که وزارت خونه مشخص نکرده که قانون شامل افراد قبل هم میشه یا نه و شفاهی به ما گفتن فعلا قبول نکنید تا جواب استعلام کتبی برسه به دستتون.
شما اطلاعی دارید که واقعا بخشنامه شامل ما میشه یا نه؟ راهی میشناسید برای پیگیری؟
ممنون.

من از اداره کار، کاریابی معتبر و دانشگاه پرسیدم.
نقل قول  

آفلاین lakistan
**
نقل قول

14-09-2017, 09:49 AM
(12-09-2017, 10:43 PM)negarf نوشته: با سلام.
ممنون.

آخه نامه ی کاریابی بعد بیست روز باطل میشه. شما اسفند نامه گرفتین، الان بردین دانشگاه؟
نقل قول  

آفلاین negarf
**
نقل قول

17-09-2017, 10:53 PM
(13-09-2017, 11:26 AM)automotive نوشته: @negarf

سلام
متاسفانه هیچ مدرک معتبر را رو نوشتی از این قانون موجود نیست، ظاهرا بحث و ابلاغیه درون سازمانی بوده است، شاید میتوانستید از ایشان درخواست کنید که ابلاغیه و قانون جدید را به شما نشان بدهند.
امیدوارم این موضوع به زودی روشن شود.

پی نوشت: اگر بتوانید موضوع را رسانه‌ای کنید بسیار مفید است، با 20:30 تماس بگیرید یا موارد مشابه.

من بعدش با امور دانشجویان وزارت علوم هم تماس گرفتم و گفتن که ما خودمون از بخش قوانین و لوایح وزارت‌خونه استعلام کردیم و هنوز جواب ندادن. در واقع اونا هم تایید کردن کار دانشگاه رو.
آره رسانه‌ای کردن به نظرم فکر خوبی باشه. 
ممنون.
نقل قول  

آفلاین negarf
**
نقل قول

17-09-2017, 10:54 PM
(14-09-2017, 09:46 AM)lakistan نوشته: من از اداره کار، کاریابی معتبر و دانشگاه پرسیدم.

اداره کار هم میگه که قانون شامل شما نمیشه اما متاسفانه دانشگاه زیربار نمیره.
کدوم دانشگاه شما پرسیدید؟ میشناسید موردهایی که بعد از این تاریخ اقدام کرده باشن و مدرک رو گرفته باشن؟
نقل قول  

آفلاین negarf
**
نقل قول

17-09-2017, 10:56 PM
(14-09-2017, 09:49 AM)lakistan نوشته: آخه نامه ی کاریابی بعد بیست روز باطل میشه. شما اسفند نامه گرفتین، الان بردین دانشگاه؟

نه، گفتم اسفندماه شش ماهم تموم میشد و از اون زمان میتونستم اقدام کنم. ولی همین چند روز پیش رفتم و اداره کار نامه داد که توش تاریخ ثبت‌نام رو ذکر کردن. دانشگاه هم به تاریخ ثبت‌نام من که شهریور ۹۵ بود و میشد ۷ ماه بعد از فارغ‌التحصیلی‌ام گیر داد و قبول نکرد.
نقل قول  

آفلاین parisa h
**
نقل قول

23-09-2017, 12:31 PM
سلام

30 خرداد ماه 96 دفاعیه کارشناسی ارشد بنده بود، هم لیسانس و هم فوق لیسانسمو رو دانشگاه دولتی خوندم،گویا شرط گذشت یکسال از فارغ التحصیلی برداشته شده، برای آزاد شدن مدرکم از طریق عدم کاریابی باید چه کار کنم و کی اقدام کنم؟ میخام از طریق عدم کاریابی حتما آزاد بشه
یه سوال دیگه اینکه اگر در این مدت که مدرک رو گذاشتیم آزاد بشه جایی کار کنیم ولی برامون بیمه رد نشه مشکلی ایجاد میکنه؟ راستش میخوام هزینه ی خروج از کشورمو با کار پاره وقت در بیار و نمیتونم هزینه ای برای آزاد کردن مدرک بپردازم، میشه راهنماییم کنید؟
نقل قول  

آفلاین lakistan
**
نقل قول

23-09-2017, 12:50 PM
(17-09-2017, 10:56 PM)negarf نوشته: نه، گفتم اسفندماه شش ماهم تموم میشد و از اون زمان میتونستم اقدام کنم. ولی همین چند روز پیش رفتم و اداره کار نامه داد که توش تاریخ ثبت‌نام رو ذکر کردن. دانشگاه هم به تاریخ ثبت‌نام من که شهریور ۹۵ بود و میشد ۷ ماه بعد از فارغ‌التحصیلی‌ام گیر داد و قبول نکرد.

ببخشید کدوم دانشگاهید؟!! اخه باید مدارکتون رو بهتون بدن، کارشون غیرقانونیه. چرا زود کوتاه میاید؟!!
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

23-09-2017, 03:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-09-2017, 03:06 PM توسط automotive.)
(23-09-2017, 12:31 PM)parisa h نوشته: سلام

30 خرداد ماه 96 دفاعیه کارشناسی ارشد بنده بود، هم لیسانس و هم فوق لیسانسمو رو دانشگاه دولتی خوندم،گویا شرط گذشت یکسال از فارغ التحصیلی برداشته شده، برای آزاد شدن مدرکم از طریق عدم کاریابی باید چه کار کنم و کی اقدام کنم؟ میخام از طریق عدم کاریابی حتما آزاد بشه
یه سوال دیگه اینکه اگر در این مدت که مدرک رو گذاشتیم آزاد بشه جایی کار کنیم ولی برامون بیمه رد نشه مشکلی ایجاد میکنه؟ راستش میخوام هزینه ی خروج از کشورمو با کار پاره وقت در بیار و نمیتونم هزینه ای برای آزاد کردن مدرک بپردازم، میشه راهنماییم کنید؟

سلام، این قانون برداشته نشده، قانون تغییر کرده، تا 6 ماه پس از فارغ‌التحصیلی فرصت دارید تا برای عدم کاریابی اقدام کنید و پس از آن دیگر نمی‌توانید اقدام کنید، پس هرچه سریع‌تر اقدام کنید.
خیر مشکلی پیش نمیاد، فقط بیمه رد نشود و مشکلی نیست.
عدم کاریابی بهترین گزینه است، هرچه سریع‌تر اقدام کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 92 93 94 95 96 97 98 99 100 ... 109 بعدی »