عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
انصراف از تحصیل در ایران و تلاش برای گرفتن پذیرش در خارج از کشور

صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انصراف از تحصیل در ایران و تلاش برای گرفتن پذیرش در خارج از کشور
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-09-2017, 09:57 AM
(15-08-2017, 03:16 PM)rainfall.rainy نوشته: سلام
من از هزینه فرصت مطالعاتی استفاده کردم و بعد از اتمام دوره به ایران بازگشتم و تسویه حساب واسه برگشت انجام دادم. حالا اگه بخوام انصراف بدم چه اتفاقی میفته؟ اون تعهدی که داده بودم اجرا میشه؟ یا کلا اون تعهدی که داده بودم با برگشت به ایران به خودی خود لغو میشه؟
ممنونم از راهنماییهاتون

سلام
از دکتری انصراف بدهید؟ بله جریمه خواهید شد اما از میزان آن بی اطلاع هستم.
(01-09-2017, 08:46 PM)مهمان نوشته: سلام‌دوستان یه مشورتی داشتم من الان دکتری روزانه قبول شدم ولی واقعا دلم نیست اینجا علم و عمرم تلف شه از طرفیم‌هزینه انصراف خیلی گزافه‌
ایا میشه ترم‌اول و مرخصی بگیرم و تو این فرجه اگه پذیرش گرفتم‌ انصراف بدم اینجوری چون واحدی پاس نکردم  احتمالا هزینه ای هم‌ بابت انصراف نگیرن . از‌طرفیم‌چون دانشگاه ارشدم هم‌بوده واسه ازاد سازی مدرک بحث جریمه حتما مطرح میشه

اگر دکتری انتخاب رشته کرده باشید و در دانشگاه اسم شما به عنوان دانشجو اعلام شده و هنوز ثبت نام نکرده‌اید، ثبت نام نکنید و فقط با این کار دو سال از کنکور محروم می‌شوید، اما اگر ثبت‌نام کنید و بعد انصراف بدهید  باید جریمه پرداخت کنید.
هرچند به نظر من با توجه به بحث اپلای و قطعی نبودن دریافت ویزا و پذیرش، ثبت نام و مرخصی گرفتن بسیار بهتر است، شما می‌توانید از آموزش سوال کنید که با این کار چه میزان جریمه خواهید شد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

02-09-2017, 11:59 AM
(02-09-2017, 09:57 AM)automotive نوشته: سلام

اگر دکتری انتخاب رشته کرده باشید و در دانشگاه اسم شما به عنوان دانشجو اعلام شده و هنوز ثبت نام نکرده‌اید، ثبت نام نکنید و فقط با این کار دو سال از کنکور محروم می‌شوید، اما اگر ثبت‌نام کنید و بعد انصراف بدهید  باید جریمه پرداخت کنید.
هرچند به نظر من با توجه به بحث اپلای و قطعی نبودن دریافت ویزا و پذیرش، ثبت نام و مرخصی گرفتن بسیار بهتر است، شما می‌توانید از آموزش سوال کنید که با این کار چه میزان جریمه خواهید شد.

ممنون از پاسختون فک کنم‌همین‌کار بهترین‌کار باشه نه سیخ بسوزه نه کباب
نقل قول  

آفلاین pegyyy
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

16-09-2017, 01:36 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-09-2017, 02:17 AM توسط pegyyy.)
سلام دوستان. من قصد دارم بدون انصراف از تحصیل، دکتری رو اینجا رها کنم و نهایتا اخراج بشم. من در حال حاضر بدهی صندوق رفاه دارم بابت وام هایی که گرفتم و نمیتونم قبل از انصراف و یا اخراج تسویه حساب کنم. با این اوصاف نهایتا چی میشه و من چه قدر جریمه میشم؟ آیا از حساب ضامنم برداشت میشه با توجه به اینکه کسر از حقوق دادم؟ بعد ازینکه اخراج شدم باید برای باز پرداخت به دانشگاه مراجعه کنم یا از طریق سامانه میشه بدهی رو پرداخت کرد؟ بدهی داشتن که باعث ممنوع الخروجی نمیشه؟ با توجه به اینکه من هیچ مدرکی از دانشگاه مبنی اینکه این مدت اینجا درس خوندم نمیخوام، انصراف بدم بهتره یا اخراج بشم؟
نقل قول  

آفلاین pegyyy
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-09-2017, 02:19 AM
(02-09-2017, 09:57 AM)automotive نوشته: سلام

جریمه شدن برای همه دانشگاها صادق نیست. مسئول آموزش ما گفت انصراف هزینه نداره مگه اینکه بخوای گواهی مبنی بر تحصیل و کارنامه بگیری.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

01-10-2017, 09:06 PM
دوستان یک سوال مهم
من دانشجوی دکتری روزانه هستم. ارشدم دانشگاه آزاد بوده و اصل مدرکمو گرفتم به همراه ریز نمرات قابل ترجمه. لیسانسم دولتی بودم اما چون بعد از لیسانس به تعداد سنوات کار کردم تونستم اصل مدرک و ریزنمرات قابل ترحمه رو برای کارشناسی هم بگیرم. با این اوصاف، دانشگاهی که الان دارم توش دکتری می خونم فقط دیپلم دبیرستانم رو داره و هیچ مدرک دیگه ای نداره که بخواد گرئ نگه داره. اگه من رفتنم جور شه و یه هو بذارم برم (پایان خدمت و پاسپورت دارم) چه اتفاقی میفته؟ برای ضامن ها؟ برای خودم؟ کلا چی میشه؟
نقل قول  

آفلاین pegyyy
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-10-2017, 09:15 PM
(01-10-2017, 09:06 PM)مهمان نوشته: دوستان یک سوال مهم
من دانشجوی دکتری روزانه هستم. ارشدم دانشگاه آزاد بوده و اصل مدرکمو گرفتم به همراه ریز نمرات قابل ترجمه. لیسانسم دولتی بودم اما چون بعد از لیسانس به تعداد سنوات کار کردم تونستم اصل مدرک و ریزنمرات قابل ترحمه رو برای کارشناسی هم بگیرم. با این اوصاف، دانشگاهی که الان دارم توش دکتری می خونم فقط دیپلم دبیرستانم رو داره و هیچ مدرک دیگه ای نداره که بخواد گرئ نگه داره. اگه من رفتنم جور شه و یه هو بذارم برم (پایان خدمت و پاسپورت دارم) چه اتفاقی میفته؟ برای ضامن ها؟ برای خودم؟ کلا چی میشه؟
برای کدوم ضامن؟ منظورتون ضامن های وام های دکتری هست؟ خودتون هم بعد از 1 ترم غیبت اخراج میشید. سعی کنید از دانشگاه بپرسید اگه هزینه سنواتی که تحصیل کردید رو نمیگیرن، انصراف بدید که خیالتون راحت بشه.
نقل قول  

آفلاین saeedearas
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-11-2017, 08:51 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-11-2017, 08:52 PM توسط saeedearas.)
(01-10-2017, 09:15 PM)pegyyy نوشته: برای کدوم ضامن؟ منظورتون ضامن های وام های دکتری هست؟  خودتون هم بعد از 1 ترم غیبت اخراج میشید. سعی کنید از دانشگاه بپرسید اگه هزینه سنواتی که تحصیل کردید رو نمیگیرن، انصراف بدید که خیالتون راحت بشه.

سلام من ترم 6 دکتری دانشگاه دولتی هستم... هفته گذشته درخواست انصراف دادم که اپلای کنم برای تسویه حساب از من از بابت ترم جاری و دو ترم آینده به اندازه ی شهریه بچه های شبانه پول گرفتند. در ضمن از انجایی که مدارکم گرو دانشگاه بود و احتیاجشون داشتم برا گرفتن دانشنامه، ازم 70 میلیون سفته گرفتن که مدارک رو برگردونم... تسویه حسابم رو هم الان نمتونم انجام بدم رفت تا اخر دی ماه که مدارک رو پس بدم سفته ها رو بگیرم و تسویه کنم
نقل قول  

آفلاین Roxana-D
**
نقل قول

22-02-2018, 01:31 PM
سلام،

من دانشجوی دکتری هستم و قصد دارم اپلای کنم برای دکتری، خواستم بپرسم اگر بخوایم بدون انصراف از دانشگاه و پرداخت جریمۀ انصراف، از کشور خارج بشیم با مشکل مواجه می شیم؟ آیا لازمه هنگام خروج از دانشگاه مرخصی تحصیلی گرفته باشیم؟ شرایطش رو کسی می دونه؟

خیلی ممنونم اگر کسی در این مورد من رو راهنمایی کنه Smile
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

22-02-2018, 05:12 PM
(22-02-2018, 01:31 PM)Roxana-D نوشته: سلام،

من دانشجوی دکتری هستم و قصد دارم اپلای کنم برای دکتری، خواستم بپرسم اگر بخوایم بدون انصراف از دانشگاه و پرداخت جریمۀ انصراف، از کشور خارج بشیم با مشکل مواجه می شیم؟ آیا لازمه هنگام خروج از دانشگاه مرخصی تحصیلی گرفته باشیم؟ شرایطش رو کسی می دونه؟

خیلی ممنونم اگر کسی در این مورد من رو راهنمایی کنه Smile

سلام
اگر اصل دانشنامه ارشد را در اختیار دارید، اپلای کنید، ویزا دریافت کنید و از کشور خارج شوید.
مشکل زمانی به وجود می‌آید که شما تعهد محضری داده باشید و مفاد آن تعهد نامه بتواند حصول یابد.
به هر حال فکر نمیکنم دانشگاه پیگیر این موضوع شود، البته اگر دانشنامه در اختیار دانشگاه است که به این راحتی ها آن را در اختیار شما قرار نمیدهد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Roxana-D
**
نقل قول

22-02-2018, 07:43 PM
(22-02-2018, 05:12 PM)automotive نوشته: سلام
اگر اصل دانشنامه ارشد را در اختیار دارید، اپلای کنید، ویزا دریافت کنید و از کشور خارج شوید.
مشکل زمانی به وجود می‌آید که شما تعهد محضری داده باشید و مفاد آن تعهد نامه بتواند حصول یابد.
به هر حال فکر نمیکنم دانشگاه پیگیر این موضوع شود، البته اگر دانشنامه در اختیار دانشگاه است که به این راحتی ها آن را در اختیار شما قرار نمیدهد.

ممنون از راهنمایی شما،

هیچ تهعد محضری هنگام ثبت نام دکتری از ما نخواستند.
من قصد دارم مدارک دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد را از طریق پرداخت پول آزاد کنم، یعنی این امکان برای من که اکنون دانشجوی دکتری هستم وجود ندارد؟ منظور شما از اینکه دانشنامه را به راحتی در اختیار ما قرار نمی دهد چیست؟

آیا برای اپلای دکتری به هر دو دانشنامۀ کارشناسی و کارشناسی ارشد نیاز است یا صرفاً دانشنامه ارشد؟ یا اینکه برحسب دانشگاه مقصد این موارد متغیر هستند؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (15): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 بعدی »