عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا زندگی در ایتالیا اطلاعات مفید درباره زندگی در ایتالیا

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اطلاعات مفید درباره زندگی در ایتالیا
آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-08-2017, 10:57 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-08-2017, 11:01 AM توسط automotive.)
(21-08-2017, 10:21 AM)clueless نوشته: سلام، میشه در مورد شرایط زندگی در ایتالیا بیشتر توضیح بدین؟ آیا کشور ناامن و شلوغیه که آمار جرم و جنایت بخصوص دزدی درش زیاده؟ دو نفر تا حالا بهم هشدار دادند که اونجا دزدی زیاد اتفاق میفته و برای ادامه تحصیل ایران شاید گزینه ی بهتری باشه. ولی من فکر نمی کنم همه ی شهرها به شلوغی و ناامنی رم باشه و احتمالا بقیه ی شهرها اوضاع مناسبی داره. نظر شما چیه؟

سلام
Country vs country: Iran and Italy compared: Crime stats
لینک

Crime in Italy
و
Italy 2016 Crime & Safety Report: Rome
حتما لینک زیر را هم مطالعه کنید که بسیار مهم است.
لینک
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
21-08-2017, 12:24 PM
(21-08-2017, 10:21 AM)clueless نوشته: سلام، میشه در مورد شرایط زندگی در ایتالیا بیشتر توضیح بدین؟ آیا کشور ناامن و شلوغیه که آمار جرم و جنایت بخصوص دزدی درش زیاده؟ دو نفر تا حالا بهم هشدار دادند که اونجا دزدی زیاد اتفاق میفته و برای ادامه تحصیل ایران شاید گزینه ی بهتری باشه. ولی من فکر نمی کنم همه ی شهرها به شلوغی و ناامنی رم باشه و احتمالا بقیه ی شهرها اوضاع مناسبی داره. نظر شما چیه؟

یه خط از وسط بکشید قسمت جنوبی نا امن هست و جای جالبی نخواهد بود برای رندگی. کلا مواظب ایتالیا باشید ممکنه سرتون کلاه بره. اگه بخوام ساده بگم یه جورایی مثل ایران هست از نظر نوع کلاه برداری و کارهای اداری! فرهنگ مردم هم شبیه به ایران هست.
کارهای اداریش هم دست کمی نداره از ایران.
قسمتهای شمال و شمال غربی باز نسبتا بهتر هستن
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین clueless
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-08-2017, 11:01 AM
اگه ناامنی ش در حد ایران باشه باز قابل تحمله ولی به خاطر شلوغی زیادش فکر کنم بدتر باشه! یه بار به رم سفر کردم تقریبا هیچ کس انگلیسی بلد نبود حتی مغازه دار یا پیشخدمت هتل :@اتوبوس و مترو هم که همیشه پر بود صد رحمت به متروهای ایران. رفتارشونم یه جوری بود مثل اینکه به نژادپرستی معروفند Sad
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-08-2017, 11:54 AM
(24-08-2017, 11:01 AM)clueless نوشته: اگه ناامنی ش در حد ایران باشه باز قابل تحمله ولی به خاطر شلوغی زیادش فکر کنم بدتر باشه! یه بار به رم سفر کردم تقریبا هیچ کس انگلیسی بلد نبود حتی مغازه دار یا پیشخدمت هتل :@اتوبوس و مترو هم که همیشه پر بود صد رحمت به متروهای ایرنا. رفتارشونم یه جوری بود مثل اینکه به نژادپرستی معروفند Sad

توصیه دارم رم رو فراموش کنید
بله انگلیسی بلد نیستن حتی سفارت ش هم به درب و داغونی معروفه
اگر تونستید برید بلونیا میلان گفتم قسقسمت های شمالی
کلا علت اینکه ایرانی هجوم میبرن ایتالیا 90 درصد به خاطر بورس استانیه
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-04-2022, 01:19 AM
@PeymanSa
سلام
بسیاری از ایرانی هایی که در ایتالیا تحصیل میکنند، بلافاصله این کشور رو ترک میکنند و کمتر کسی در ایتالیا ساکن میشه. میشه لطفا تجربه چند سال زندگی در ایتالیا رو با ما به اشتراک بذارید و بگید چرا بیشتر شنیده ها و دیده ها از ایتالیا منفی هستش؟
و آیا ایتالیا رو برای تحصیل پیشنهاد میکنید یا نه.
با تشکر
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین PeymanSa
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-04-2022, 12:42 PM
(28-04-2022, 01:19 AM)automotive نوشته: @PeymanSa
سلام
بسیاری از ایرانی هایی که در ایتالیا تحصیل میکنند، بلافاصله این کشور رو ترک میکنند و کمتر کسی در ایتالیا ساکن میشه. میشه لطفا تجربه چند سال زندگی در ایتالیا رو با ما به اشتراک بذارید و بگید چرا بیشتر شنیده ها و دیده ها از ایتالیا منفی هستش؟
و آیا ایتالیا رو برای تحصیل پیشنهاد میکنید یا نه.
با تشکر
برای هرکسی میتونه متفوات باشه مهاجرت کلا ولی ایتالیا مشکلات اقتصادی خودش رو داره و اشتغال در یک سری رشته ها سخته در یه سری رشته ها هم خوب..سظح درآمد واقعا عالی نیست به نسبت جاهای دیگه با مالیات چشمگیر..برای تحصیل برای کسی که هیچ جای دیگه در اروپا نتونه بره بله عالیه
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3