عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... 63 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-08-2017, 02:28 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-08-2017, 02:32 AM توسط M1KE.)
از نظر اداره مهاجرت فرقی نمی کنه. اگر می خواهید با حجاب باشه می بایست صورت پیدا باشه (شبیه همون عکس هایی که برای گذرنامه ایرانی داده میشه). عکس باید رنگی، با پس زمینه سفید و در شش ماه اخیر گرفته شده باشه.

https://travel.state.gov/content/visas/e...hotos.html
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

22-08-2017, 11:05 PM
سلام
من حدود یکسال قبل با اقایی که سیتی زن امریکاست ازدواج کردم ولی متاسفانه اقدامی بابت گرین کارت نکردیم و الان طلاق فایل کردیم یکنفر مطلع به من گفتند چون این اقا باعث اختلال در زندگی شما و دخترتون شده و شهروند هم هست میتوانید فایل کنید و گرین کارت بگیرید بدون نیاز داشتن به این اقا
میخواستم بدونم 1-این قضیه صحت دارد؟
2-ایا اسیب اجتماعی به این اقا و ما وارد نمیشود؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

23-08-2017, 05:01 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-08-2017, 05:01 AM توسط M1KE.)
اگر فقط فرم I130 تایید شده و هنوز وضعیت اقامت دایم شما تایید نشده در اونصورت شما هنوز حق اقامت در آمریکا رو به دست نیاوردین که گرفته بشه و متاسفانه تا جایی که من اطلاع دارم کار خاصی نمیشه کرد. اگر گرین کارت مشروط گرفته بودین و بعد طلاق اتفاق افتاده بود میشد با ارایه یک سری مدارکی ثابت کرد که با حسن نیت ازدواج کرده بودین و طلاق هم به دلایل محکمه پسند بوده و بدون ایشون مراحل بعدی ادامه پیدا کنه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین hodabahar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-08-2017, 03:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-08-2017, 03:22 PM توسط hodabahar.)
سلام
من حدود 2 سال هست که با آقایی آشنا شدم، ایشون با ویزای J1  وارد آمریکا شدن، متاسفانه به دلیل اینکه ایشون ویزای single داشتن توی این مدت نتونستن وارد ایران بشن و مراسم نامزدی ما بدون حضور ایشون انجام شد. برای گرین کارت اقدام کردن که فروردین ماه Travel Document خودشون رو دریافت کردن، میخواستن سفری به ایران داشته باشن که متاسفانه به دلیل اجرایی شدن فرمان مهاجرتی آقای ترامپ مجبور شدن بلیطشون رو کنسل کنن
با توجه به شرایط پیش اومده بنده چند سوال داشتم:
1- چنانچه ما در حال حاضر عقد غیابی انجام بدیم، من میتونم درخواست ویزای j2 بدم؟
2- اگر ایشون بیان ایران و ما ازدواج کنیم، میتونن من رو با ویزای j2 از ایران ببرن یا به محض خروج از آمریکا ویزای J2 ایشون باطل میشه؟
3- در صورتیکه من با ویزای همراه نمیتونم به ایشون ملحق بشم، سریع ترین راه ورود من به آمریکا چی میتونه باشه؟
4-من میتونم از دانشگاهی برای تحصیل در دوره زبان پذیرش بگیرم و امیدوار باشم که با این شیوه  با توجه به سنم (32 سال) به من ویزا میدن؟
ما عکس مشترکی با هم نداریم چون ملاقات حضوری نداشتیم، اما تمام پیغامها و ایمیل هایی که رد و بدل کردیم موجوده. ایشون تعطیلات کریمس برای برگزاری مراسم عروسی میان ایران
ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-08-2017, 01:06 AM
از توضیحاتی که دادین اینطور برمیاد که ایشون برگه عبور از نوع Advance Parol گرفتن. در مورد پرونده های گرین کارت، اداره مهاجرت ازدواج های غیابی رو قبول نمی کنه و می بایست هر دو در مراسم عقد حضور فیزیکی داشته باشین. از اونجاییکه ایشون پرونده گرین کارت دارن و شما هم می تونید برای مهاجرت اقدام کنید حتی اگر از نظر قانونی منعی برای درخواست ویزای غیرمهاجرتی (توریستی، دانشجویی، غیره) نداشته باشین، درخواست ویزای غیرمهاجرتی شما به احتمال خیلی زیاد رد میشه چون واضحه این کار با هدف کوتاه کردن پروسه انتظار برای گرین کارت هست (به استثنای ویزای K3 که شما به دلیل شهروند نبودن ایشون نمی تونید در حال حاضر براش درخواست بدین). با این شرایط تنها راه معقول برگزاری مراسم عقد و سپس درخواست ویزای مهاجرتی برای گرفتن گرین کارت هست و در این بازه زمانی عملا کار خاصی نمیشه کرد که زودتر وارد بشین.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

27-08-2017, 11:35 AM
ممنونم از جواب كاملى كه به سوال من دادين
يعنى تنها راه ما اينه كه بعد از مراسم عقد منتظر پروسه ١ تا ١ سال و نيم بعد از اقدام ايشون براى من باشيم، درسته؟ يعنى حدودا بين ١ تا ٢ سال بعد از زمان عقد من ميتونم به ايشون ملحق بشم...
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-08-2017, 07:30 PM
همین طوره. وقتی متقاضی پتانسیل گرفتن ویزای مهاجرتی داشته باشه و برای ویزای غیرمهاجرتی اپلای کنه غالبا درخواستش رد میشه و هزینه الکی هست. می بایست همین مسیر ویزای مهاجرتی رو دنبال کنید و‌ یک و نیم تا دو سال بعد وارد آمریکا بشین.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین asherhanookai
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-08-2017, 03:01 PM
سلام
ممنون میشم اگر به سوالات بنده پاسخ بدید:
1- همسر دوم من گرین کارت داره آیا اگر تمام شرایط دیگر اوکی باشه، به واسطه اینکه من دو همسر دارم در دادن گرین کارت به من مشکلی پیش نمیاد یا اینکه باید حتما یک همسر داشته باشم؟
2- اگر همسر دوم من ایران باشه میتونه به صورت آنلاین فرم I-130 رو ارسال کنه و بعد بره آمریکا چون تازه اومده و شاید تا 6 ماهه دیگه بره یا اینکه الزاماً باید از داخل آمریکا این فرم ارسال بشه؟
3-اگر همسرم در آمریکا هیچ درآمدی نداشته باشه و طبعا مالیاتی هم نمیده و با مادرش زندگی میکنه ولی در ایران منزل شخصی داشته باشه میتونه از اون به عنوان حمایت مالی من استفاده کنه؟ (فرض کنید روی خونه وام نباشه و حداقل قیمتشم از 125% مقدار گفته شده در Affidavit of Support بیشتر باشه)
ممنون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

29-08-2017, 02:36 AM
1- اداره مهاجرت چند همسری رو قبول نداره و می بایست قبل از اقدام برای گرین کارت، ازدواج های دیگه در همون کشوری که ثبت شدن باطل بشن (طلاق نامه صادر بشه) و فقط یک مورد باقی بمونه.
2- این تاپیک رو نگاه کنید:
اثبات حضور همسر در آمریکا (Domicile) برای پرونده های نامزدی و ازدواج
3- تا جایی که من اطلاع دارم داشتن خونه درآمد حساب حساب نمیشه. درآمد همون چیزی هست که بهش مالیات تعلق می گیره و اساسا برای محاسبه درآمد همون همون فرم های مالیاتی اسپانسر یکی از ملاک های اصلیش هست. با این شرایط بهتره ایشون یک کواسپانسر داشته باشند.
حامی مالی یا اسپانسر (Sponsor) برای ویزای مهاجرتی آمریکا از روش خانوادگی
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

13-09-2017, 02:24 PM
جناب آقای ترکان ، منظورتون چیه ؟ 
داخل این گروه فقط کسانی فعالیت میکنند که مهاجر هستند و پرونده دارند . 
شما تشریف بیارید داخل گروه جو را ببینید بعد بگید چسباندن خود به یک آمریکایی !
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (63): « قبلی 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... 63 بعدی »