عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مشاوره و رفع اشکال iBT مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT

صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 41 42 43 44 45 46 47 48 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT
آفلاین Moji67
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-12-2016, 11:46 PM
با سلام
من قصد دارم برای fall 2017 اقدام کنم. شهریور امسال از کانون زبان ایران فارغ شدم. قبل از تابستون هم 70 درصد لغات 504 و essential رو حفظ کرده بودم اما متاسفانه تا الان کنارشون گذاشتم. پیگیری هایی که تو این فروم داشتم و ارزیابی از چند تی پی او به نظرم بیشترین ضعف من مربوط به نت برداری لیسینیگ میشه. با این وضعیت اگه بخوام از اول دی شروع کنم برای تافل و بعد از اون جی آر ای، حداکثر برای چه تاریخی آزمون تافل و بعد از اون جی آر ای رو بدم؟ برای این تاریخایی که لطف می کنید و پیشنهاد میدید کی باید ثبت نام کنم؟ (با فزض اینکه ددلاین هیچ دانشگاهی رو تو یو اس و کانادا از دست ندم)
سپاس
نقل قول  

آفلاین raminz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
11-12-2016, 01:31 AM
(10-12-2016, 11:46 PM)Moji67 نوشته: با سلام
من قصد دارم برای fall 2017 اقدام کنم. شهریور امسال از کانون زبان ایران فارغ شدم. قبل از تابستون هم 70 درصد لغات 504 و essential رو حفظ کرده بودم اما متاسفانه تا الان کنارشون گذاشتم. پیگیری هایی که تو این فروم داشتم و ارزیابی از چند تی پی او به نظرم بیشترین ضعف من مربوط به نت برداری لیسینیگ میشه. با این وضعیت اگه بخوام از اول دی شروع کنم برای تافل و بعد از اون جی آر ای، حداکثر برای چه تاریخی آزمون تافل و بعد از اون جی آر ای رو بدم؟ برای این تاریخایی که لطف می کنید و پیشنهاد میدید کی باید ثبت نام کنم؟ (با فزض اینکه ددلاین هیچ دانشگاهی رو تو یو اس و کانادا از دست ندم)
سپاس

سلام. برای Fall 2017 شما الان دیگه کم کم باید اپلیکیشن هاتو بفرستی. با این اوصاف شما به Fall 2018 میرسی!
نقل قول  

آفلاین شهاب 66
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-04-2017, 09:35 PM
میشه منو راهنمایی کنید
لطفا Blush
من زبانم خوبه یعنی تقریبا میتونم بگم مهارت شنیداری و گفتاری مشکلی ندارم ، ولی دقیقا رایتینگ و اسپیکینگ من داغوونه یعنی یه وضعه افتضاحیه Big Grin البته چندتا مشکل دارم
1- وقتی تنهام قشنگ حرف میزنم بحث امتحان یا توو جمع میشه قاتی می کنم اصلا لغات یادم میره یعنی فک کنم مشکل از اعتماد ب نفسمه
2- من به فارسی نمیتونم یه انشا بنویسم موندم چطوری به انگلیسی بنویسم
3- میخوام شهریور امتحان بدم طرفای 105 اینا میخوام البته بگم تقریبا تی پی او که یه چندتایی زدم اصلا مشکل خاصی واسه دو مهارت اول نداشتم
ممنون میشم بگید چه کنم.
4- یه سوال ربط به تاپیک نداره اصلا من نمیدونم اصلا واسه یه کشور اروپایی کانادا واقعا احتیاجه اینهمه زحمت یانه
thanks Shy
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

09-04-2017, 10:49 AM
(08-04-2017, 09:35 PM)شهاب 66 نوشته: میشه منو راهنمایی کنید
لطفا Blush
من زبانم خوبه یعنی تقریبا میتونم بگم مهارت شنیداری و گفتاری مشکلی ندارم ، ولی دقیقا رایتینگ و اسپیکینگ من داغوونه یعنی یه وضعه افتضاحیه Big Grin  البته چندتا مشکل دارم
1- وقتی تنهام قشنگ حرف میزنم بحث امتحان یا توو جمع میشه قاتی می کنم اصلا لغات یادم میره یعنی فک کنم مشکل از اعتماد ب نفسمه
2- من به فارسی نمیتونم یه انشا بنویسم موندم چطوری به انگلیسی بنویسم
3- میخوام شهریور امتحان بدم طرفای 105 اینا میخوام البته بگم تقریبا تی پی او که یه چندتایی زدم اصلا مشکل خاصی واسه دو مهارت اول نداشتم
ممنون میشم بگید چه کنم.
4- یه سوال ربط به تاپیک نداره اصلا من نمیدونم اصلا واسه یه کشور اروپایی کانادا واقعا احتیاجه اینهمه زحمت یانه
thanks Shy

1- تنها راهش تمرینه و استفاده از فرمت های آماده ای مثل نت فول
2- زیاد بنویسین و حتما بدین یکی تصحیح کنه. بیشتر از اینکه به فکر استفاده از عبارات پیچیده باشین حواستون به انسجام نوشته تون باشه. یعنی ببینید پیوستگی موضوعی وجود داره یا نه. ساده بنویسین. قبل از شروع به نوشته تون حتما کمی فکر کنید و برنامه ریزی کنید که چی می خواید بنویسین. یه چارچوب برا هر دو سوال رایتینگ داشته باشین و طبق همون فرمت همیشه بنویسین. رایتینگ زیاد بخونین و به conjunction ها و عبارات و...این نوشته ها دقت کنید.
4- مسلما زحمت لازمه. رقابت سخته. مینی مم های دانشگاه هارو چک کنید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین fatima204
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

26-04-2017, 11:31 AM
دوستان سلام این نمونه رایت های تصحیح شده من هست که به عنوان نمونه براتون میزارم .

فایل‌های پیوست
.rar   My writings.rar (اندازه 155.83 KB / تعداد دانلود: 18)
خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد، تا وقتی که آنان آنچه را که در خودشان است، تغییر دهند.
نقل قول  

آفلاین omidfathi
**
نقل قول

14-08-2017, 06:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-08-2017, 06:02 PM توسط omidfathi.)
با سلام
دوستان من رفتم سفیر تعیین سطح دادم سطح سوم Pre-intermediate افتادم ساعتهاش بهم نمیخورد از سطح اولش شروع کردم و فشرده تا عید به قبل از Advanced میرسم. در این میان قصد دارم Essential words و 400 must have words رو خودم تا عید بخونم و بعد از عید حدود 5-4 ماه دوره تافل برم و آخر تابستون آزمون بدم جهت تافل بالای 90.
به نظرتون این برنامه ریزی خوبه و میتونه منو به هدفم برسونه؟ سر کارم روزی 3 ساعت میتونم بخونم و کلاسهام هم فشرده روزهای زوج 6:30 تا 21:45 هست.
پیشنهادهای سازندتون رو هم می پذیرم!
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

14-08-2017, 06:30 PM
(14-08-2017, 06:01 PM)omidfathi نوشته: با سلام
دوستان من رفتم سفیر تعیین سطح دادم سطح سوم Pre-intermediate افتادم ساعتهاش بهم نمیخورد از سطح اولش شروع کردم و فشرده تا عید به قبل از Advanced میرسم. در این میان قصد دارم Essential words و 400 must have words رو خودم تا عید بخونم و بعد از عید حدود 5-4 ماه دوره تافل برم و آخر تابستون آزمون بدم جهت تافل بالای 90.
به نظرتون این برنامه ریزی خوبه و میتونه منو به هدفم برسونه؟ سر کارم روزی 3 ساعت میتونم بخونم و کلاسهام هم فشرده روزهای زوج 6:30 تا 21:45 هست.
پیشنهادهای سازندتون رو هم می پذیرم!

سلام. بله، از نظر زمانی یکسال فرصت دارید و به نظرم خیلی خوب می تونید برای آزمون آماده شید. حتما در کنار کلاس، لغات تافل رو هم حفظ کنید و مسلط بشین. به نظرم در کنارش کم کم با ساختار آزمون تافل هم آشنا شید و برای تقویت مهارت های Listening  و Speaking پادکست های انگلیسی گوش بدید. همین طور می تونید هر روز یه متن کوتاه خبری انگلیسی هم مطالعه کنید. 

موفق باشید. Smile
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین omidfathi
**
نقل قول

15-08-2017, 09:46 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-08-2017, 09:54 AM توسط omidfathi.)
ممنون از راهنماییتون. پادکستهای کدوم سایتها خوب من تو قسمت منابع دیدم هرکی یه چیزی گفته بود. فقط لهجه بریتیش نباشه! چون واسه تافل می خوام.
دیروز اولین جلسه کلاسو رفتم به نظرم دلچسب نبود و اینکه آخر وقت انرژی نداری و باید بری 3 ساعت سر کلاس بشینی واقعاً سسخته!
فک نکنم این کلاسها به درد تافل بخوره به نظرم فقط باعث میشه که آدم Speaking ش راه بیوفته لیسنینگ رو هم که ماشالله هر استاد و دانشجویی یه سبک صحبت میکنه! به نظرم خودم باید یکسال  بخونم و به طور موازی از این کلاسها برای راه افتادن اسپیکینگ و تنبلی نکردن استفاده کنم!

دوستان الان کلاسهای آمادگی تافل کدوماشون خوبن؟کلاسهای موسسه عصر کلام زنگنه چطوره کسی رفته؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-08-2017, 11:11 AM
(15-08-2017, 09:46 AM)omidfathi نوشته: ممنون از راهنماییتون. پادکستهای کدوم سایتها خوب من تو قسمت منابع دیدم هرکی یه چیزی گفته بود. فقط لهجه بریتیش نباشه! چون واسه تافل می خوام.
دیروز اولین جلسه کلاسو رفتم به نظرم دلچسب نبود و اینکه آخر وقت انرژی نداری و باید بری 3 ساعت سر کلاس بشینی واقعاً سسخته!
فک نکنم این کلاسها به درد تافل بخوره به نظرم فقط باعث میشه که آدم Speaking ش راه بیوفته لیسنینگ رو هم که ماشالله هر استاد و دانشجویی یه سبک صحبت میکنه! به نظرم خودم باید یکسال  بخونم و به طور موازی از این کلاسها برای راه افتادن اسپیکینگ و تنبلی نکردن استفاده کنم!

دوستان الان کلاسهای آمادگی تافل کدوماشون خوبن؟کلاسهای موسسه عصر کلام زنگنه چطوره کسی رفته؟

تفاوتی ندارند، به هر موضوعی که علاقه مند هستید، پادکست مربوطه را گوش بدهید، هرچند موضوعات اصلی تافلی بیشتر علمی است (زیست شناسی، ستاره شناسی، جانورشناسی و غیره)، ضمنا پادکست‌‎ها اگر متن داشته باشند بسیار بهتر است.

برای بهتر شنیدن باید فرمول‌ها و کدها را بشناسید و از پادکست و غیره صرفا برای تسلط به آن کدها استفاده کنید.
برای حل یک مساله فیزیک ابتدا باید فرمول را فرا گرفت و سپس با حل مساله بر آن فرمول مسلط شد.
شنیدن بدون اطلاع از این کدها سخت خواهد بود، همانطور که بدون گرامر به سختی می‌توان جمله ساخت و فقط یک ساختار تکراری مدام تکرار خواهد شد.

تافل صرفا American نیست، British و سایر لحجه‌های معروف نیز در آن حضور فعال دارند، بهتر است به شنیدن لحجه‌های مختلف عادت کنید،
مثال: ما ایرانی‌ها Water را به صورت/ˈwɔːTər'/ تلفظ می‌کنیم (تلفظ اشتباه)، مردم بریتانیا /ˈwɔːə'/ و خود آمریکایی‌ها /ˈwɔːtər'/ تلفظ می‌کنند که تلفظ ما ایرانی‌ها مهم نیست، اما دو مورد بعدی را باید اطلاع داشته باشید.
البته شاید به نظر دیگر دوستان این کار زیاده روی باشد و این آزمون راحت‌تر از این صحبت‌ها است.

مهم‌ترین موضوعی که باید اطلاع داشته باشید این است که مردم بریتانیا همانند مردم ایران اصوات را از دهان، بینی و سر تولید می‌کنند، اما آمریکایی‌ها اصوات را از ریه‌ها و بدون استفاده از حرکات لب (که در فارسی و بریتانیایی استفاده می‌شود ((فارسی زبان است و بریتانیایی لحجه))) ادا می‌کنند که خروجی بسیار متفاوت است.

نکته: تلفظ‌ها با استفاده از Phonetic Alphabet نوشته شده‌اند که اولین قدم در راستای فراگیری تلفظ و لحجه است.
راهنمایی: International Phonetic Association
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Moji67
**
نقل قول

02-09-2017, 07:07 PM
سلام

من خودم رو باختم!
سطح زبانم خوبه. تا سطح آخر کانون زبان خوندم. چندتا مقاله انگلیسی نوشتم و کلی هم خوندم. لیسینیگ های تی پی او رو کامل میفهمم. با چندتا استاد مصاحبه کردم و مشکلی تو ارتباط باهاشون نداشتم و ازشون هم اوکی گرفتم. لغتای مربوط به تافل رو هم خوندم ولی مشکل دارم به شدت.
 من از دیروز شروع کردم به به زدن تی پی او ها. اول هم از رایتینگ شروع کردم. یه کوچولو متن رو نگاه میندازم و بعد میرم سراغ سوالات. فقط هم با توجه به سوالات به متن مراجعه مبکنم یعنی متن رو کامل نمیخونم. از تی پی او 19 و 20 شروع کردم. تو تی پی 20 استرس زمان باعث کم دقتیم شد. به خودم گفتم توی 19 دیگه عجله نکنم ولی نمیدونم چرا متن رو نمیفهمیدم چندتا سوال که گذشت استرس زمان هم بهش اضافه شد.
به نظرتون باید متن رو پیوسته بخونم؟ زمان چیکار کنم؟

لیسینیگ: تو فهم مشکل ندارم. اگه پاز کنم راحت میتونم اون قسمت رو تکرار کنم اما موقع جواب دادن جزییات یادم نمیاد! شروع به نت برداری هم میکنم از کانورسیشن عقب میوفتم. چیکار کنم؟

خیلی ناراحتم چون با یکی از اساتید هم وارد فرآیند پذیرش شدم و استرس از دست دادن این موقعیت خیلی اذیت میکنه!
22 مهر هم آزمون دارم.

کککککککککککککمک!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 41 42 43 44 45 46 47 48 بعدی »