عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
گرفتن تایید مدارک تحصیلی

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن تایید مدارک تحصیلی
آفلاین erfandl
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-09-2016, 12:34 PM
با سلام 

دوستان من برای تاییدیه دیپلم جهت ترجمه به آموزش پروزرش مراجعه کردم کارشناس بعد از بررسی گفت معدل دیپلم مغایرت داره با معدل ریز نمرات اصلاح باید بشه بعد از اصلاح یه موردی به نظرم اومد که شاید مشکل ساز بشه برام اونم تاریخ صدور دیپلم هستش که مورخه 95.6.20 اما تاریخ صدور لیسانس 88.7.13 هستش به نظر شما بعد از ترچمه دانشگاه مقصد برای این مغایرت تاریخ برام ایراد نگیرن ؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-09-2016, 07:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-09-2016, 07:08 PM توسط Matinking.)
(13-09-2016, 12:34 PM)erfandl نوشته: با سلام 

دوستان من برای تاییدیه دیپلم جهت ترجمه به آموزش پروزرش مراجعه کردم کارشناس بعد از بررسی گفت معدل دیپلم مغایرت داره با معدل ریز نمرات اصلاح باید بشه بعد از اصلاح یه موردی به نظرم اومد که شاید مشکل ساز بشه برام اونم تاریخ صدور دیپلم هستش که مورخه 95.6.20 اما تاریخ صدور لیسانس 88.7.13 هستش به نظر شما بعد از ترچمه دانشگاه مقصد برای این مغایرت تاریخ برام ایراد نگیرن ؟

سلام

تاریخ صدور اصلی همیشه با تاریخ اصلاحیه متفاوت هست و اگر این مسئله شفاف در متن سند و ترجمه اش بیاد، مشکلی براتون وجود نخواهد داشت...
چون معیار وجودی چنین سندی معمولا زمان صدور نسخه اصلی هست...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین pantea
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-08-2017, 01:08 AM
سلام من به پیش دانشگاهی محل تحصیلم رفتم برای ریز نمرات . به من گفتن قبلا بهت اصلش رو داده بودیم ولی از پرونده ام کارنامه کپی گرفته رو دراورد و ازش کپی گرفت و مهر جدید مدرسه رو روش زد ! البته این کارنامه مهر سابق مدرسه رو هم روی خودش داره . یعنی مهر سابق به صورت کپی و مهر جدید به صورت زنده . عکس دارش هم کردن برام . این الان قابل قبوله ؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-08-2017, 01:23 AM
(13-08-2017, 01:08 AM)pantea نوشته: سلام من به پیش دانشگاهی محل تحصیلم رفتم برای ریز نمرات . به من گفتن قبلا بهت اصلش رو داده بودیم ولی از پرونده ام کارنامه کپی گرفته رو دراورد و ازش کپی گرفت و مهر جدید مدرسه رو روش زد ! البته این کارنامه مهر سابق مدرسه رو هم روی خودش داره . یعنی مهر سابق به صورت کپی و مهر جدید به صورت زنده . عکس دارش هم کردن برام . این الان قابل قبوله ؟

ببرید برا تایید آموزش پرورش ناحیه و کل 
تمومه
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین aghazadeh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-08-2017, 11:53 AM
با سلام وقت بخیر
من دارای مدرک کارشناسی از پیام نور و ارشد از دانشگاه آزاد هستم می خواستم ببینم چطوری باید مدارکم را تایید کنم. من ریز نمرات و دانشنامه را برای کارشناسی و هم ارشد گرفته ام. لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

17-08-2017, 11:52 AM
(14-08-2017, 11:53 AM)aghazadeh نوشته: با سلام وقت بخیر
من دارای مدرک کارشناسی از پیام نور و ارشد از دانشگاه آزاد هستم می خواستم ببینم چطوری باید مدارکم را تایید کنم. من ریز نمرات و دانشنامه را برای کارشناسی و هم ارشد گرفته ام. لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر

سلام
مدارک دانشگاه آزاد نیازی به تایید ندارند و برای مدارک دانشگاه پیام نور نیز از دارالترجمه سوال میکردید (یا از قسمت آموزش دانشگاه خود) که آیا دانشنامه صادر شده قابل ترجمه است یا به مهر دیگری نیاز دارد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-08-2017, 01:23 PM
(14-08-2017, 11:53 AM)aghazadeh نوشته: با سلام وقت بخیر

دقت کنید ریزنمرات دانشگاه ازاد باید بره تهران سازمان مرکزی برا تایید.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

11-09-2018, 11:47 PM
اطلاعیه

قابل توجه دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه های:

جامع علمی کاربردی و پیام نور

خواهشمند است جهت تایید مدارک تحصیلی خود به آدرس اینترنتی ( www.portal.saorg.ir ) مراجعه نمایید.

لازم به ذکر است دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاههای فوق که دارای مدارک تحصیلی در مقاطع دیگر و

سایر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی تحت پوشش وزارت علوم هستند، ضرورت دارد همچنان از طریق سامانه

mad.saorg.ir در خصوص تایید مدارک دیگر اقدام نمایند.

اداره خدمات آموزشی

منبع: لینک
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-10-2018, 08:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-10-2018, 09:23 PM توسط automotive.)
سلام

تجربه شخصی اینجانب برای دریافت اصل دانشنامه کاردانی فنی و حرفه‌ای
در انتهای متن راهنمای تصویری استفاده از سامانه خدمات دانشجویی برای دریافت مهر برجسته وزارت علوم قرار داده شده است.

ابتدا به دانشگاه/دانشکده/آموزشکده فنی و حرفه‌ای که از آنجا فارغ‌التحصیل شده اید مراجعه کنید.

اگر دانشنامه شما صادر شده باشد، برای تایید باید به تهران ارسال شده باشد.
از طریق اداره فارغ‌التحصیلان دانشگاه خود اقدام به درخواست کتبی دریافت اصل دانشنامه داشته باشید
کارت معافیت سربازی یا پایان خدمت مورد نیاز است.
نامه شما پس از ثبت به صورت اتوماسیون درآورده خواهد شد و رئیس دانشگاه باید آن را تایید کند.
از منشی رئیس دانشگاه پیگیر این موضوع باشید که چه زمانی نامه شما تایید خواهد شد.
زمانی که نامه تایید شد به آدرس زیر حضوری مراجعه کنید، کارت شناسایی عکسدار به همراه داشته باشید
نشانی: تهران، میدان ونک، خیابان برزیل شرقی، پلاک 4 ساختمان مرکزی دانشگاه فنی  و حرفه ای
شماره تماس: 02142350000
طبقه‌ی همکف، دومین اطاق سمت چپ، خانم صفاپور مراجعه کنید و پس از دریافت مهر و امضا، اصل مدرک خود را دریافت کنید.

راهنمای مسیر:
اگر از ترمینال جنوب به سمت سازمان حرکت می‌کنید
سوار مترو خط 1 شوید، پس از 12 ایستگاه در ایستگاه مصلی از مترو پیاده شوید، به سمت خروج حرکت کنید، سپس در دوراهی خروج به سمت چپ حرکت کنید و پس از اینکه از پله‌ها به سطح خیابان رسیدید، ایستگاه اتوبوس مشخص است (دقیقا ابتدای خیابان مجتمع امام)، اتوبوس میدان ونک را سوار شوید، در میدان ونک پیاده شوید، تقریبا 10 دقیقه پیاده روی کنید به مقصد می‌رسید.

اگر از قطار به سمت سازمان حرکت می‌کنید
خطوط تندرو وجود دارند، سوال کنید کدام خط تندرو به میدان ونک منتهی می‌شود و از آن برای رسیدن به میدان ونک استفاده کنید، البته از مترو دیرتر می‌رسید.
برای بازگشت هم هر کدام که راحت‌تر است، من با اتوبوس بی آر تی برگشتم، مدت زمان زیادی سپری شد اما به هر حال

اشاره می‌کنم که با اتوبوس از مترو تا ترمینال جنوب (پایانه خزانه) فقط 10 دقیقه فاصله است، اگر بلیط قطار پیدا نشد یا بلیط اتوبوس فرقی نداره، به راحتی می‌تونید بین این دو بخش جا به جا شوید.

پس از دریافت اصل مدرک، به شهر خود بازگردید، اصل دانشنامه را به امور فارغ‌التحصیلان نشان بدهید، سپس باید دبیرخانه مدرک شما را ثبت کند و تمبر بر روی آن قرار دهد.
همانجا درخواست ریزنمرات برای ترجمه داشته باشید.
ریزنمرات به راحتی چاپ می‌شود و با امضای یکی از معاونین دانشگاه می‌توانید این مدرک را در اختیار داشته باشید.
سپس دوباره سوال کنید که موضوعی کم و کسر نباشد، اگر نبود، با دو مدرکی که در دست دارید برای ادامه راه اقدام کنید.
این دو مدرک را هرچه سریعتر اسکن کنید تا بتوانید برای دریافت تایید و دریافت مهر برحسته وزارت علوم اقدام کنید.

راهنمای جامع مرحله به مرحله استفاده از سامانه خدمات دانشجویی برای دریافت مهر برجسته وزارت علوم به صورت تصویری، همراه با تجربه شخصی اینجانب به پیوست تقدیم می‌گردد.

امیدوارم مفید واقع شود.

با احترام
Automotive

پی نوشت: الآن چک کردم دیدم خود پستچی به جای من امضا کرده!
فرم نظر سنجی هم رفتم فقط نوشته که مرسوله به موقع تحویل شما شد؟!
دیگه با چه وضعیتی به دست ما رسید نوشته نشده، به هر حال خوشحالم که اولا مدارکم به دستم رسید، دوما پاره نشده.
دانشنامه کارشناسی دانشگاه آزادم خیلی ضخامت کاغذ زیاد هستش، برای کاردانی مثل کاغذ های معمولی هستش.

فایل‌های پیوست
.rar   Automotive.rar (اندازه 3 MB / تعداد دانلود: 41)
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5