عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها ترکیه شانس پذیرش از دانشگاه های ترکیه

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش از دانشگاه های ترکیه
آفلاین sharif
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-03-2017, 08:28 PM
(14-02-2017, 11:44 AM)Torkan نوشته: درود

شانس دارین نمرات زبان رو تکمیل کنید بفرستید
بله وربال کاری ندارن
شما شانس فاند در دانشگاههای خصوصی رو هم دارین. همینطوریشم از دانشگاههای دولتی با شرط مینیمم جی ار ای پذیرش میگیرین

sabanci  اصلا ایلتس قبول نمیکنه میگه valid نیست.
نقل قول  

آفلاین Bardia92
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-05-2017, 03:17 PM
با عرض سلام و وقت بخیر
من فارغ التحصیل بیوتکنولوژی - ژنتیک با معدل 15.70 یا GPA 3 هستم
تافل 90
gre Q:152
1 سال سابقه کار در آزمایشگاه تشخیص طبی

از استرس دارم میمیرم. ددلاین نزدیکه و وقتی واسه gre بهتر ندارم. به نظرتون چقدر شانس پذیرش از دانشگاههای دولتی تو فیلد بیولوژی دارم؟
ممنون.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-05-2017, 05:28 PM
(28-05-2017, 03:17 PM)Bardia92 نوشته: با عرض سلام و وقت بخیر
من فارغ التحصیل بیوتکنولوژی - ژنتیک با معدل 15.70 یا GPA 3 هستم
تافل 90
gre Q:152
1 سال سابقه کار در آزمایشگاه تشخیص طبی

از استرس دارم میمیرم. ددلاین نزدیکه و وقتی واسه gre بهتر ندارم. به نظرتون چقدر شانس پذیرش از دانشگاههای دولتی تو فیلد بیولوژی دارم؟
ممنون.

درود

اگر رفتن به دانشگاهی که در هر رنکی هست براتون مهم نیس ببه شانس دارین هر چند gre اون کمه. بگردید اگر عجله برا رفتن دارید دانشگاههایی شاید باشند که gre مینیمم کمتری داشته باشند.  اگر gre تون کمی بالاتر بود مثلا در حد 160 میگفتم از metu  که برترین دانشگاه دولتی ترکیه هست پذیرش میگیرید. 
مینیمم ها رو چک کنید
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین HESASA
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-07-2017, 06:24 AM
(06-04-2014, 11:37 AM)saeide-72 نوشته: سلام و خسته نباشین .
یکی میشه یه زحمتی برام انجام بده ؟؟؟؟؟؟؟
خودم از سایت اصلی چیز زیادی نفهمیدم اما میشه یکی ببینه پذیرش برای رشته مدیریت توی دانشگاه حاجت تپه زبان ترکی هستش ؟ و اینکه چه چیزایی میخواد ( آزموناش : آیلتس و آلس و اینا )  برای مقطع ارشد .
درضمن آیا بورس نمیکنن خودمم آذریم .
سپاس .....................................

سلام، بله باید نمره تومر داشته باشید+ آیلتس حداقل 5.5
نقل قول  

آفلاین HESASA
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-07-2017, 06:29 AM
سلام به همه دوستان، نمی دونم دوستانی که با اطمینان در مورد گرفتن بورس دولتی به کسانی که می خوان در مقطع ارشد وارد دانشگاه های ترکیه بشن جواب می دن از چه منبعی حرف می زنن فقط باید بگم که گرفتن بورس در مقطع ارشد بخصوص در دانشگاه های دولتی ترکیه علی الخصوص برای ایرانی ها احتمالش در حدود صفره و در مقطع دکترا هم اونقدر سخت و پیچیده است که خیلی ها وسط راه منصرف می شن. بطور کلی دوستانی که می خوان بورس بگیرن باید به فکر مقطع دکترا باشند اون هم در معدود دانشگاه هایی مثل بیلکنت.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-07-2017, 08:21 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-07-2017, 08:24 AM توسط Torkan.)
(20-07-2017, 06:29 AM)HESASA نوشته: سلام به همه دوستان، نمی دونم دوستانی که با اطمینان در مورد گرفتن بورس دولتی به کسانی که می خوان در مقطع ارشد وارد دانشگاه های ترکیه بشن جواب می دن از چه منبعی حرف می زنن فقط باید بگم که گرفتن بورس در مقطع ارشد بخصوص در دانشگاه های دولتی ترکیه علی الخصوص برای ایرانی ها احتمالش در حدود صفره و در مقطع دکترا هم اونقدر سخت و پیچیده است که خیلی ها وسط راه منصرف می شن. بطور کلی دوستانی که می خوان بورس بگیرن باید به فکر مقطع دکترا باشند اون هم در معدود دانشگاه هایی مثل بیلکنت.

درود
کسی اینجا در مورد بورس دولتی حرف نزد! بورس دولتی پروسه جداگانه ای داره و اصلا ربطی به دانشگاه های خصوصی نداره. در سایت مخصوص ثبت نام میکنید و دانشگاههای خاصی رو انتخاب میکنید و منتظر مصاحبه میشید. هر چند خیلی بورس به درد بخوری نیس.
بله با اطمینان مبگم یکی از بهترین کشورها برای گرفتن فاند از همان شروع تحصیل در مقطع ارشد ترکیه است. دقت کنید از شروع تحصیل آن هم فول فاند عرضم بود.
همین امروز چند تا رزومه برای شما میتونم در اختیار بزارم که ارشد از دانشگاه های کوچ بیلکنت سابانجی توب یدی تپه پذیرش با فان کامل گرفتند. حتی دو نفر امسال با پیدا کردن استاد توانستند از دانشگاه های دولتی هم فاند بگیرند. یکی ارشد که رزومه خوبی داشت واقعا یکی هم دکتری. البته اولی از ترم دوم پول میگیره. 
توبیتاک میدونید چیه؟
اول راهی را که رفتید و خودتان مطمین هستید اینگونه در موردش حرف بزنید نه از روی حرف یا شنیده ها.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-07-2017, 08:26 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-07-2017, 08:27 AM توسط Torkan.)
(20-07-2017, 06:24 AM)HESASA نوشته: سلام، بله باید نمره تومر داشته باشید+ آیلتس حداقل 5.5

رشته هایی که به زبان ترکی هستند و دانشگاههایی که ترکی هستند تومر میخواهند
در مورد ترکیه دوستان بهتره تافل بدهند. آیلتس کم کم داره از طرف اداره yok غیر قابل قبول اعلام میشه. خیلی از دانشگاه ها دیگه آیلتس قبول ندارن. نمونه ساده اش سابانجی. برید سایتهاشون رو ببینید دستتان میاد
این پستی که نقل قول کردید برا 3 سال پیش هست و احتمالا ایشون فارغ التحصیل شدن تا حالا!
نقل قول  

آفلاین fatima204
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

31-07-2017, 11:38 AM
سلام دوستان
میشه یه کم در مورد نحوه پذیرش
ارجحیت دانشگاه های ترکیه برای ارشد نسبت به ایران بگید و در نتیجه نکات مثبت و منفیش
برادر من الان سال آخر کارشناسی برق هستن یعنی به جای ارشد تویه ایران به نفعشه که ترکیه اپلای کنه
فاند میتونه بگیره ؟
خیلی ممنونم
@Torkan
خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد، تا وقتی که آنان آنچه را که در خودشان است، تغییر دهند.
نقل قول  

آفلاین comboy
Banned
نقل قول

31-07-2017, 03:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-07-2017, 03:24 PM توسط comboy.)
@fatima204
ترکیه GRE می خاد، دو سال پیش با چهل پنج تا دانشگاه ایمیل زدم. البته چون GRE پنج سال اعتبار داره، میشه برای دکتری هم استفاده کرد.
من قبرس شمالی درس خوندم که جزو ترکیه است. جمعیتش خیلی پایینه. حدود ۵۰۰ تا دانشجوی ایرانی اونجاست . بعضی ها راضین، بعضی ها نیستن (خصوصا به خاطر سایزش و اینکه شهرش از یک روستا هم کوچیکتره)
بودن کسانیکه که فوق اونجا خوندن و بعد رفتن اروپا، کانادا . با من هم نیمرو خوردن .
احتمالن برین اذیت میشین، ناراحت میشین و به من بد و بیراه بگین . ولی احتمال موفقیت هم هست. GRE هم نمی خاد. راحت میشه رفت تو، اعتبار مدرکشم پایین نیست. فقط احساس می کنین دارین تو هاپو آباد درس می خونین که هر سال چند تا خواننده خفن هم می آد.
امیدوارم نرین، ولی خب اگه الان کانادا بودم می گفتم برین قبرس. تقصیر خودمه Smile
خواهشا از طریق موسسه اقدام نکنین، قبرس رفتن از آب خوردنم راحتتره. عمرا ریجکت کنن
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
01-08-2017, 07:17 AM
(31-07-2017, 11:38 AM)fatima204 نوشته: سلام دوستان
میشه یه کم در مورد نحوه پذیرش
ارجحیت دانشگاه های ترکیه برای ارشد نسبت به ایران بگید و در نتیجه نکات مثبت و منفیش
برادر من الان سال آخر کارشناسی برق هستن یعنی به جای ارشد تویه ایران به نفعشه که ترکیه اپلای کنه
فاند میتونه بگیره ؟
خیلی ممنونم
@Torkan

البته کمبوی عزیز بیشتر منحرف شدن به سمت قبرس شمالی و تجربشون رو گفتن. درسته قبرس شمالی جزو ترکیه هست ولی شما شهرهای استانبول ازمیر اآنکارا ترابزون و ...رو با اون جا نباید مقایسه کنید.
ببینید من نظرم اینه واقعا ارزش داره اگر فردی بتونه ارشد رو در جای خیلی خوب آمریکا یا کانادا دانشگاههای خوبش نشد بره ترکیه بخونه.  فضای آزاد امکانات زیاد آشنایی کم و بیش با نوع زندگی در خارج از ایران استادان مجرب و واقعا اموزگار نشون به این نشون 90 درصد ترکها بعد تحصیل در top20 آمریکا برمیگردن ترکیه و با جان و دل خدمت میکنن. در حالی که در ایران اساتید مشغول پروژه های غیر دانشگاهیشون هستن!
دیگر نکات مثبت هزینه تقریبا برابر با ایران اگر در شهری غیر از شهر خودتون بخونن و شهریه پایین دانشگاههای دولتیشون هست. و خصوصی ها با رزومه خوب فاند میدن.
نکات منفی هم امنیت کمتر به خصوص سالها اخیر هست. که اونم باز کمتر شده.
Gre قسمت ریاضی مهمه واقعا. مقاله داشته باشن استاد پیدا کنن که خیلی راحت فاند میگیرن
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »