عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (70): « قبلی 1 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... 70 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-07-2017, 02:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-07-2017, 02:41 PM توسط Torkan.)
(15-07-2017, 01:23 PM)ehasn نوشته: سلام دوستان خسته نباشید ...

من تازه عضو این انجم شدم ، چند تا سوال حیاتی دارم ممنون میشم جواب بدید ...

من دانشجوی ترم 5 مدیریت بازرگانی هستم با معدل 19 + دارنده آیلتس با نمره 8

از ترم 3 واسه کنکور ارشد خودم رو آماده کردم و میتونم رتبه زیر 10 ارشد رو بیارم ...

با این شرایط میتونم تو یکی از دانشگاه های تراز اول آلمان ارشدم رو تحصیل کنم ؟؟؟؟؟

خیلی حیاتیه ، لطفا جواب بدید ...

سلام
بله شانس دارین
کدام رشته میخواید اپلای کنید؟ بگردید یونی هایی که سابقه کار نمیخوان اپلای کنید. منهیم مثلا تراز اوله در این رشته ها. برخلاف تصور بعضیا کاملا رشته های مهندسی با رشته های مدیریتی و فایننس متفاوته و ممکنه دانشگاههایی در المان باشن که اصلا یک دانشجوی مهندسی تا حالا بهش برنخورده!
شما کمی هم زبان المانی یاد بگیرین!
همچنین برخی دانشگاهها مثل فرانکفورت gre خواهند خواست.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین ehasn
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-07-2017, 09:23 PM
(15-07-2017, 02:40 PM)Torkan نوشته: سلام
بله شانس دارین
کدام رشته میخواید اپلای کنید؟ بگردید یونی هایی که سابقه کار نمیخوان اپلای کنید. منهیم مثلا تراز اوله در این رشته ها. برخلاف تصور بعضیا کاملا رشته های مهندسی با رشته های مدیریتی و فایننس متفاوته و ممکنه دانشگاههایی در المان باشن که اصلا یک دانشجوی مهندسی تا حالا بهش برنخورده!
شما کمی هم زبان المانی یاد بگیرین!
همچنین برخی دانشگاهها مثل فرانکفورت gre خواهند خواست.

سلام دوست عزیز واقعا ممنون که پاسخ دادید و بنده رو راهنمایی کردید ...  Smile

من میخوام ارشد رو در گرایش MBA یا بازرگانی بین الملل تحصیل کنم ...

به نظر شما شانس من از صد در صد چقدر خواهد بود ؟؟؟؟؟ ( اگه رتبه زیر 10 بیارم واسه ارشد )
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

15-07-2017, 09:36 PM
(15-07-2017, 09:23 PM)ehasn نوشته: سلام دوست عزیز واقعا ممنون که پاسخ دادید و بنده رو راهنمایی کردید ...  Smile

من میخوام ارشد رو در گرایش MBA یا بازرگانی بین الملل تحصیل کنم ...

به نظر شما شانس من از صد در صد چقدر خواهد بود ؟؟؟؟؟ ( اگه رتبه زیر 10 بیارم واسه ارشد )
خواهش
برا دکتری میخواید اپلای کنید؟
رتبه ارشد تاثیری نداره. همون که دانشگاه خوب بخونید تاثیرش را میزاره.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین ehasn
**
نقل قول

16-07-2017, 12:43 PM
(15-07-2017, 09:36 PM)Torkan نوشته: خواهش
برا دکتری میخواید اپلای کنید؟
رتبه ارشد تاثیری نداره. همون که دانشگاه خوب بخونید تاثیرش را میزاره.

نه دوست عزیز ، میخوام واسه مقطع ارشد در آلمان تحصیل کنم ...

1- منظورم اینه که آیا رتبه برتر ارشد شدن ، میتونه شانس پذیرش در دانشگاه های تراز اول رو زیادتر کنه یا نه ؟؟؟؟؟

2- در کل با این شرایط ذکر شده ، شانس بنده در پذیرش دانشگاه های تراز اول چقدر هست ؟؟؟؟؟

سپاس گذارم ...
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

16-07-2017, 01:11 PM
(16-07-2017, 12:43 PM)ehasn نوشته: نه دوست عزیز ، میخوام واسه مقطع ارشد در آلمان تحصیل کنم ...

1- منظورم اینه که آیا رتبه برتر ارشد شدن ، میتونه شانس پذیرش در دانشگاه های تراز اول رو زیادتر کنه یا نه ؟؟؟؟؟

2- در کل با این شرایط ذکر شده ، شانس بنده در پذیرش دانشگاه های تراز اول چقدر هست ؟؟؟؟؟

سپاس گذارم ...

خواهش

نه تاثیر نداره! ارشد رتبه اول بیارید بعد برید اونجا برا ارشد اپلای کنید کسی کاری نداره اینجا رتبه 1 بودید یا 100. شاید در رزومه بیارید و یا بدید ترجمه کنن ولی خیلی براشون مفهومی نخواهد داشت. البته المانیا با سیستم ایران کم و بیش اشنایی دارن
شما اخه برا کنکور چرا انرژیتون رو گذاشتید. واللا اگر بخواید در دانشگاه خیلی سطح بالایی بخونید درالمان من نظرم اینه ارشد رو ایران بخونید (چون وقت زیاد گذاشتید برا کنکور یه جورایی حیفه!) بعد دکتری برید ولی اگر هدف دیگری دارید مثلا کار بعد مستر و ... خب اون موقع شانستون نسبتا خوبه
برای منهیم اپلای کنید ببینید GRE میخواد یا نه.
GRE/GMAT در بعضی دانشگاهها نیازه این رو سرچ کنید.
متاسفانه این رشته در اکثر دانشگاهها پولی هست ولی هستن دانشگاههایی که هنوز پولی نشدن و اگر هزینه براتون مساله هست برا اونا اپلای کنید.

توصیه میکنم خودتون رو محدود نکنید به دانشگاههای خاص. اپلای کنید ولی اگر نشد هم مهم نیست.
اگر شانس بیارید و GRE بدید بله من شانس شما رو خوب میبینم.
نقل قول  

آفلاین ehasn
**
نقل قول

16-07-2017, 08:04 PM
(16-07-2017, 01:11 PM)Torkan نوشته: خواهش

نه تاثیر نداره! ارشد رتبه اول بیارید بعد برید اونجا برا ارشد اپلای کنید کسی کاری نداره اینجا رتبه 1 بودید یا 100. شاید در رزومه بیارید و یا بدید ترجمه کنن ولی خیلی براشون مفهومی نخواهد داشت. البته المانیا با سیستم ایران کم و بیش اشنایی دارن
شما اخه برا کنکور چرا انرژیتون رو گذاشتید. واللا اگر بخواید در دانشگاه خیلی سطح بالایی بخونید درالمان من نظرم اینه ارشد رو ایران بخونید (چون وقت زیاد گذاشتید برا کنکور یه جورایی حیفه!) بعد دکتری برید ولی اگر هدف دیگری دارید مثلا کار بعد مستر و ... خب اون موقع شانستون نسبتا خوبه
برای منهیم اپلای کنید ببینید GRE میخواد یا نه.
GRE/GMAT در بعضی دانشگاهها نیازه این رو سرچ کنید.
متاسفانه این رشته در اکثر دانشگاهها پولی هست ولی هستن دانشگاههایی که هنوز پولی نشدن و اگر هزینه براتون مساله هست برا اونا اپلای کنید.

توصیه میکنم خودتون رو محدود نکنید به دانشگاههای خاص. اپلای کنید ولی اگر نشد هم مهم نیست.
اگر شانس بیارید و GRE بدید بله من شانس شما رو خوب میبینم.

در کل جدای از بحث کنکور و ارشد ، به نظر شما تو کدوم یکی از دانشگاه های آلمان شانس پذیرش دارم ، البته با داشتن GRE ؟؟؟؟

GRE هم گرفتن واسه من زیاد سخت نیست چون من زبان انگلیسی رو خیلی خوب یاد گرفتم ، الان هم میخوام آلمانی یاد بگیرم ...

سوال بعدی اینکه ، آیا مدرک پیام نور مورد قبول کشور آلمان هست ؟؟؟؟؟

دیگه خودتون با دانشگاه پیام نور و سیستم آموزشیش آشنایی داره و مدرک معتبرتری نسبه به آزاد داره ....

و اینکه معدل بالا آوردن در پیام نور خیلی خیلی سخته ...
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

17-07-2017, 07:38 AM
(16-07-2017, 08:04 PM)ehasn نوشته: در کل جدای از بحث کنکور و ارشد ، به نظر شما تو کدوم یکی از دانشگاه های آلمان شانس پذیرش دارم ، البته با داشتن GRE ؟؟؟؟

GRE هم گرفتن واسه من زیاد سخت نیست چون من زبان انگلیسی رو خیلی خوب یاد گرفتم ، الان هم میخوام آلمانی یاد بگیرم ...

سوال بعدی اینکه ، آیا مدرک پیام نور مورد قبول کشور آلمان هست ؟؟؟؟؟

دیگه خودتون با دانشگاه پیام نور و سیستم آموزشیش آشنایی داره و مدرک معتبرتری نسبه به آزاد داره ....

و اینکه معدل بالا آوردن در پیام نور خیلی خیلی سخته ...

بله شانس دارید. برای هر رنکی اپلای کنید دیگه. من نمیتونم بگم که مثلا از رنک 5 شانس دارین یا ندارین!
رنک مهم نیست برادر. برید اساتید رو ببینید کدوم دانشگاهها در موضوع مورد نظر شما زیاد کار کردن.
یه سایتی بود صفحه های پیش دوستان گذاشتن اونجا اسم دانشگاه رو بزنید میبینید که مورد تایید هست یا نه.
بله معدل مهمه بر المان
نقل قول  

آفلاین بهزاد بابایی
**
نقل قول

17-07-2017, 12:32 PM
با سلام 
من کاردانی نرم افزار از دانشگاه آزاد  دارم با معدل 19.20 و مدرک کارشناسی از دانشگاه سراسری (شمسی پور) با معدل 14.27 و نمره آیلتس هم 7.5 هست.
مقاله پابلیش شده در حال حاضر ندارم ولی دارم روی یکی کار می کنم.
2 سال سابقه کار در حوزه برنامه نویسی دارم.
به نظرتون من شانس پذیرش برای آلمان با فاند یا اسکالرشیپ دارم؟
لطفا جواب بدهید!!!!
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

17-07-2017, 08:00 PM
(17-07-2017, 12:32 PM)بهزاد بابایی نوشته: با سلام 
من کاردانی نرم افزار از دانشگاه آزاد  دارم با معدل 19.20 و مدرک کارشناسی از دانشگاه سراسری (شمسی پور) با معدل 14.27 و نمره آیلتس هم 7.5 هست.
مقاله پابلیش شده در حال حاضر ندارم ولی دارم روی یکی کار می کنم.
2 سال سابقه کار در حوزه برنامه نویسی دارم.
به نظرتون من شانس پذیرش برای آلمان با فاند یا اسکالرشیپ دارم؟
لطفا جواب بدهید!!!!

دروود

بهتره ابتدا تاپیک رو مطالعه کنی بیشتر اطلاعات دستت میاد. شانست برای پذیرش خوبه. اما برای ارشد فاند تعلق نمیگیره
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین rmansoory
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-07-2017, 02:08 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-07-2017, 02:10 AM توسط rmansoory.)
سلام من دانشجوی  کارشناسی ناپیوسته الکترونیک از دانشگاه شهید منتظری مشهد هستم احتمال میدم معدلم 14 الی 15 بشه میخواستم بدونم شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های المانو رو در مقطع ارشد دارم یا خیر
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (70): « قبلی 1 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... 70 بعدی »