عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور تمدید و تعویض گذرنامه

صفحه‌ها (33): « قبلی 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 33 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تمدید و تعویض گذرنامه
مهمان
Unregistered
نقل قول

10-06-2017, 01:38 PM
(25-05-2014, 06:38 PM)Sina_77 نوشته: سلام ،  من تازه گذرنامم اومده محل تولدم اشتباهه اون روزی که مدارکمو دادم پلیس+10 من درست نوشته بودم اون اشتباه وارد کرده منم اون موقع که پرینت اطلاعاتمو داد چک کنم اصن این مورد ندیدم گفتم درسته بعدش فهمیدم حالا سوالم اینه که اصن این مورد مهمه بعدا ممکنه مشکلی برام پیش بیاد یا محل تولد چندان اهمیتی نداره (چون صادره رو درست زده) که بخوام برم گذرناممو تعویض کنم دوباره پول بدم
ممنون میشم راهنماییم کنید

منم دقيقاً همين مشكل رو دارم، آيا موقع خروج مشكلى برام پيش مياد يا نه زياد مهم نيست؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-06-2017, 04:25 PM
پاسخ کامل این سوال در اینجا اعلام شده است. در خروج هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد.

(10-06-2017, 01:38 PM)مهمان نوشته: منم دقيقاً همين مشكل رو دارم، آيا موقع خروج مشكلى برام پيش مياد يا نه زياد مهم نيست؟
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

24-06-2017, 09:48 PM
سلام
گذرنامه من هنوز تا ١٤ ماه ديگه اعتبار داره ، يعني تا ٢١/٨/٢٠١٨ ولي چون ميخواهم از ١٥/٩/٢٠١٧ تا ١٥/٩/٢٠١٨ ويزاي تحصيلي بگيرم ، امكان تمديد گذر نامه الان هست يانه ؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-06-2017, 02:43 PM
(24-06-2017, 09:48 PM)مهمان نوشته: سلام
گذرنامه من هنوز تا ١٤ ماه ديگه اعتبار داره ، يعني تا ٢١/٨/٢٠١٨ ولي چون ميخواهم از ١٥/٩/٢٠١٧ تا ١٥/٩/٢٠١٨ ويزاي تحصيلي بگيرم ، امكان تمديد گذر نامه الان هست يانه ؟
سلام
برای موارد خاص معمولا همکاری می‌کنند. به یک دفتر پلیس +10 مراجعه کنید، اگر همکاری نکردند، به دفتر دیگری مراجعه کنید و اعلام مفقودی کنید.
خودشون اطلاع دارند که اگر همکاری نکنند اعلام مفقودی خواهید کرد، پس معمولا همکاری می‌کنند.
من از هزینه‌ها یا جریمه‌های اعلام مفقودی اطلاعی ندارم.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

افشین136730
Unregistered
نقل قول

03-07-2017, 01:38 PM
سلام

مدت پاساپورت بنده منقضی شده و متاسفانه اون رو هم گم کردم.قصد سفر به ترکیه رو دارم.چقد زمان می بره که بتونم پاسپورت جدید رو در بیارم؟شنیدم شش ماه زمان نیاز داره.درسته؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

13-07-2017, 01:47 PM
سلام
اگر پاسپورت مون دو سال اعتبار داشته باشه و ویزای ۵ ساله بگیریم. در زمان تعویض پاسپورت تکلیف ویزا چی میشه؟
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-07-2017, 10:06 PM
در اینصورت باید موقع سفر گذرنامه جدید و قدیم رو‌ همراه داشته باشید. ویزا همچنان معتبر خواهد بود.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

08-08-2017, 02:02 PM
با سلام اگه آدم تو پاسپورتش مهر ورود كشور ديگه خورده باشه بخواد پاسپورت عوض كنه ولي پاسپورتش 4 سال ديگه اعتبار داره چكار بايد بكنه ؟ ممنون ميشم اگه جواب بديد
نقل قول  

آفلاین Er.fun
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-08-2017, 02:07 AM
دوستان سلام و عرض خسته نباشيد،من به شدت درگير يك مسئله اي هستم.
بنده قصد دارم در سال آينده از كشور خارج شم و از آذر ماه ميخوام براي اپلاي در كانادا اقدام كنم.
اما مشكل اصلي من گذرنامم هستش،كه هم داخلش مهر عراق خورده و هم در مورد چهره م در عكس گذرنامه م خيلي ريش دارم،كه از چند نفر شنيدم كه تو سفارت ممكنه به مشكل بر بخورم.
اول كه راجع به اين موضوع ميخواستم ببينم دوستان اطلاع دارند يا نه.
و موضوع اصلي اين كه اگر اين مسئله مشكل ساز باشه،من چگونه ميتونم گذر نامه م رو عوض كنم ؟؟؟ ممنون ميشم اگه كمك كنيد...
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

17-08-2017, 11:55 AM
(11-08-2017, 02:07 AM)Er.fun نوشته: دوستان سلام و عرض خسته نباشيد،من به شدت درگير يك مسئله اي هستم.
بنده قصد دارم در سال آينده از كشور خارج شم و از آذر ماه ميخوام براي اپلاي در كانادا اقدام كنم.
اما مشكل اصلي من گذرنامم هستش،كه هم داخلش مهر عراق خورده و هم در مورد چهره م در عكس گذرنامه م خيلي ريش دارم،كه از چند نفر شنيدم كه تو سفارت ممكنه به مشكل بر بخورم.
اول كه راجع به اين موضوع ميخواستم ببينم دوستان اطلاع دارند يا نه.
و موضوع اصلي اين كه اگر اين مسئله مشكل ساز باشه،من چگونه ميتونم گذر نامه م رو عوض كنم ؟؟؟ ممنون ميشم اگه كمك كنيد...

سلام
مساله اینگونه که شما اعلام کرده‌اید نیست، اگر بر این کار مسر هستید، اعلام مفقودی کنید و گذرنامه جدید دریافت کنید.
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (33): « قبلی 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 33 بعدی »