عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1
آفلاین bgnaghmeh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-07-2017, 07:10 PM
سلام 
من برای لیسانس اقدام کردم و i-20 رو هم دریافت کردم فقط نمیدونم چه مدارکی باید اماده کنم برای سفارت؟؟؟/و اینکه برای سفارت انکارا میخوام اقدام کنم خودم چطوری میتونم وقت بگیرم؟بیشتر توضیحات در مورد فوق لیسانس و دکتری بود لطفا در رابطه با مدارک لیسانس هم راهنمایی کنید ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-07-2017, 04:45 PM
(06-07-2017, 07:10 PM)bgnaghmeh نوشته: سلام 
من برای لیسانس اقدام کردم و i-20 رو هم دریافت کردم فقط نمیدونم چه مدارکی باید اماده کنم برای سفارت؟؟؟/و اینکه برای سفارت انکارا میخوام اقدام کنم خودم چطوری میتونم وقت بگیرم؟بیشتر توضیحات در مورد فوق لیسانس و دکتری بود لطفا در رابطه با مدارک لیسانس هم راهنمایی کنید ممنون میشم

سلام دوست عزیز، شما خودتون می تونید وقت سفارت بگیرید. برای اطلاعات بیشتر در این مورد لطفا این تاپیک و این تاپیک  رو مطالعه کنید و در صورتی که همچنان سوال در مورد وقت سفارت امریکا داشتید در تاپیک مربوطه بپرسید. 
اما در مورد مدارک لازم برای سفارت، شما وقتی وقت مصاحبه رو می گیرید ایمیلی از سفارت دریافت می کنید توش مدارکی که حتما باید روز مصاحبه همراهتون باشه ذکر شده. ضمن اینکه ازتون خواسته میشه هرمدرک دیگه ای که خودتون فکر می کنید به اثبات وابستگی شما به ایران کمک می کنه رو ارائه بدید. تفاوت خاصی هم بین مدارک لازم برای دوره لیسانس و مقاطع بالاتر نیست. تنها تفاوتش شاید این باشه که شما مدارک و کارنامه های مدرسه ( دیپلم و پیش دانشگاهی) رو باید ارائه بدید و مقاطع بالاتر مدارک دوره لیسانس و فوق لیسانس رو. این یه چک لیست از مدارک هست:
  •     فرم I20
  •     کانفرمیشن فرمDS 
  •     رسید پرداخت fee  sevis
  •     رسید پرداخت وقت سفارت
  •     رزومه
  •    SOP    
  •    Job Offer
  •     عکس
  •     پاسپورت
  •     نامه پذیرش و آفر دانشگاه
  •     مدارک تحصیلی 
  •   نمره زبان مثل کارنامه تافل
  • Bank Statement
  • کارت پایان خدمت یا مدارکی که نشون دهنده وضعیت خدمت سربازی هست
  • عقدنامه و شناسنامه برای افراد متاهل
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین Sarah l
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

11-07-2017, 06:07 PM
یک پرسش! دانشجوها هم حتما باید جاب آفر لتر داشته باشند؟؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-07-2017, 06:39 PM
(11-07-2017, 06:07 PM)Sarah l نوشته: یک پرسش! دانشجوها هم حتما باید جاب آفر لتر داشته باشند؟؟

خیلی چیز روتینی نیست. داشته باشیدم بد نیست ولی بایدی نداره!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-07-2017, 07:29 PM
(11-07-2017, 06:07 PM)Sarah l نوشته: یک پرسش! دانشجوها هم حتما باید جاب آفر لتر داشته باشند؟؟

الزامی نیست اما جزء مدارکی هست که می تونه با استناد بهش نشون بدید که قصد برگشت به ایران رو دارید.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین Sarah l
**
نقل قول

11-07-2017, 08:08 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-07-2017, 08:08 PM توسط Sarah l.)
سلام دوستان و ممنون از پاسختان!
آخر من رشته ام بی نهایت حساسه! یعنی اسمش حساسه وگرنه پروژه و تحقیقات و تمام مقالاتم بسیار Eco-friendly است. خب گفتم اگر جاب آفر داشته باشم در یک فیلد غیر حساس مثلا محیط زیست شاید شانس گرفتن ویزایم را افزایش دهم.
بعد این جاب آفر باید از ایران باشد یا امریکا؟ آخر این دانشگاهی که به ما پذیرش داده در وبینارهایی که می گذارد بحث جاب آفر را هم مطرح می کند و اینکه شرکتهای امریکایی دانشجویان این دانشگاه را در همان ترم اول استخدام می کند و از این حرفها....اما البته با حرفی که خانم butterfly زدند باید از همین ایران خودمان جاب آفر داشته باشیم!
یک پرسش دیگر آیا می توان این جاب افر را از یک کشور سومی داشت؟ یعنی غیر از ایران و امریکا؟ برای امریکایی ها چه چیزی مهم است؟ اینکه به ایران برگردیم و یا اینکه در امریکا نمانیم ولی به یک کشور دیگری غیر از ایران برویم؟ مثلا در سفارت امریکا خوب است بگویم که امکان ادامه ی تحصیل و کار در کانادا را دارم و از اینرو قصد ماندن در امریکا را ندارم؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

11-07-2017, 08:51 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-07-2017, 08:52 PM توسط Torkan.)
(11-07-2017, 08:08 PM)Sarah l نوشته: سلام دوستان و ممنون از پاسختان!
آخر من رشته ام بی نهایت حساسه! یعنی اسمش حساسه وگرنه پروژه و تحقیقات و تمام مقالاتم بسیار Eco-friendly است. خب گفتم اگر جاب آفر داشته باشم در یک فیلد غیر حساس مثلا محیط زیست شاید شانس گرفتن ویزایم را افزایش دهم.
بعد این جاب آفر باید از ایران باشد یا امریکا؟ آخر این دانشگاهی که به ما پذیرش داده در وبینارهایی که می گذارد بحث جاب آفر را هم مطرح می کند و اینکه شرکتهای امریکایی دانشجویان این دانشگاه را در همان ترم اول استخدام می کند و از این حرفها....اما البته با حرفی که خانم butterfly زدند باید از همین ایران خودمان جاب آفر داشته باشیم!
یک پرسش دیگر آیا می توان این جاب افر را از یک کشور سومی داشت؟ یعنی غیر از ایران و امریکا؟ برای امریکایی ها چه چیزی مهم است؟ اینکه به ایران برگردیم و یا اینکه در امریکا نمانیم ولی به یک کشور دیگری غیر از ایران برویم؟ مثلا در سفارت امریکا خوب است بگویم که امکان ادامه ی تحصیل و کار در کانادا را دارم و از اینرو قصد ماندن در امریکا را ندارم؟

حساس بودن رشته که خیلی به جاب افر ربطی نداره
جاب افر یه مدرک صوری برا اثبات تای صوری هست! شما بهتره اگر سوال پرسیدن بگین میخوام برگردم ایران استاد بشم
جاب افر هم از ایران دیگه باید باشه
خیلی ساده!
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Sarah l
**
نقل قول

11-07-2017, 09:49 PM
(11-07-2017, 08:51 PM)Torkan نوشته: حساس بودن رشته که خیلی به جاب افر ربطی نداره
جاب افر یه مدرک صوری برا اثبات تای صوری هست! شما بهتره اگر سوال پرسیدن بگین میخوام برگردم ایران استاد بشم
جاب افر هم از ایران دیگه باید باشه
خیلی ساده!

آخر دانشگاه مرا مستر پذیرفته و یک استاد کانادایی هم برای سال 2018 پی اچ دی قبولم کرده خب من تصمیم دارم بعد از یکسال مستر اگر مرا پی اچ دی راه ندهند بروم کانادا و با این استاد کار کنم در ضمن دانشکده ایشان هم محیط زیست است و کارشان فقط در مورد تهویه هوا و ...اینها هست. آیا می توانم نامه از این استاد کانادایی بگیرم مبنی بر اینکه بعد از یکسال مستری می روم با او کار می کنم در سال 2018؟ رنک دانشگاهی که مرا پذیرفته 3 است و رشته ی من هم بسیار حساس و خب واقعا سخت است کسی بتواند ویزا بگیرد!
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

11-07-2017, 11:34 PM
(11-07-2017, 09:49 PM)Sarah l نوشته: آخر دانشگاه مرا مستر پذیرفته و یک استاد کانادایی هم برای سال 2018 پی اچ دی قبولم کرده خب من تصمیم دارم بعد از یکسال مستر اگر مرا پی اچ دی راه ندهند بروم کانادا و با این استاد کار کنم در ضمن دانشکده ایشان هم محیط زیست است و کارشان فقط در مورد تهویه هوا و ...اینها هست. آیا می توانم نامه از این استاد کانادایی بگیرم مبنی بر اینکه بعد از یکسال مستری می روم با او کار می کنم در سال 2018؟ رنک دانشگاهی که مرا پذیرفته 3 است و رشته ی من هم بسیار حساس و خب واقعا سخت است کسی بتواند ویزا بگیرد!

ببینید مشکلی نیس ولی مساله اینجاس ممکنه بگن اصلا چرا میری امریکا همون برو کانادا. در واقع ممکنه فک کنن اون نامه رو اوردی تا قانعشون کنی که مثلا رشتت بی خطره. در ضمن منظورتون از اینکه 1 سال مستر چیه؟  یعنی وسط راه برین کانادا پی اچ دی دایرکت؟
نقل قول  

آفلاین Sarah l
**
نقل قول

12-07-2017, 12:30 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-07-2017, 12:30 AM توسط Sarah l.)
(11-07-2017, 11:34 PM)Torkan نوشته: ببینید مشکلی نیس ولی مساله اینجاس ممکنه بگن اصلا چرا میری امریکا همون برو کانادا. در واقع ممکنه فک کنن اون نامه رو اوردی تا قانعشون کنی که مثلا رشتت بی خطره. در ضمن منظورتون از اینکه 1 سال مستر چیه؟  یعنی وسط راه برین کانادا پی اچ دی دایرکت؟

خب برای اینکه دانشگاه رنکش خیلی عالیه الان 3 هست! و خب من در حقیقت می خواهم از مستر به پی اچ دی خودم را انتقال بدهم و البته بروم پی اچ دی یک رشته ی دیگر در همان دانشگاه با استاد هم اوکی کردم در ضمن در همین رشته هم می توانم به پی اچ دی تغییر دهم و استاد مربوطه هم ای شرط را بر آمدن من به اینجا گذاشته! ولی دانشگاه کانادا یک دانشگاه رنک پایین است نسبتا و در 100 تا اول نیست.
مسترش یکساله است meng
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 بعدی »