عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت پزشکی سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌

صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 282 283 284 285 286 287 288 289 290 ... 366 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 17 رای - 4.24 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی‌
مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,851
28-06-2017, 02:59 PM
سلام
به آئین نامه زیر نگاهی بیاندازید و با توجه به مدرک تحصیلی و میزان مراتومتری چشم خود به این نتیجه خواهید رسید که معاف می‌شوید یا خیر.

لینک رسمی آئین نامه‌ی معافیت سازمان وظیفه‌ عمومی بخش سيزدهم: بيماري هاي چشم و عوارض بينائی اینجا کلیک کنید

سلام دوست عزیز داخل آیین نامه یه چیز کلی نوشته شده آیا شما معافیت قوز قرنیه دارید چون شرایط من اینه که مدرکم فوق دیپلم هستش دیدم با عینک 6 دهم میشه و شماره چشمم هم 5 هستش و یک دفعه هم عمل ccl انجام دادم و کراتومتری چشمم48 شده بعد از عمل فقط هم یکی چشمم مشکل داره تو رو خدا کمکم کنین همین روزها باید برم شورای عالی نمیدونم هم چه شرایطی باید داشته باشم خیلی استرس دارم ممنون
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,852
28-06-2017, 03:01 PM
سلام
آیا شما معافیت قوز قرنیه دارید
خیر
استرس نداشته باشید، اگر معافیت شامل حال شما بشود، معاف خواهید شد و من هم کمکی به جز آئین‌نامه از دستم بر نمی‌‎آید، تجربه مشابه هم نبوده که اعلام کنم.
امیدوارم آنچه به صلاح شما است، اتفاق بیافتد.

ممنون دوست عزیز از راهنماییتون
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,853
01-07-2017, 01:41 PM
(26-06-2017, 06:11 PM)مهمان نوشته: سلام
وقت بخیر
من مشکل شب ادراری بی‌اختیار داشتم و یکی دو دوره درمانی که انجام دادم به جایی نرسیده. لیسانس رو گرفتم تو این مدت.
الان چند ماهی هست تو غیبت هستم و برای معافیت اقدام کردم. پزشکم که دوره‌های درمان ناموفق رو پیشش گذروندم (که پزشک معتمد هم هست) دو سری آزمایش نوشت انجام دادم و تو هر کدوم یک یا چند دلیل برای تایید بیماریم پیدا کرد و بیماریم رو در برگه معاینه تایید کرد.
با این توصیف، به نظر شما ممکن هست باز هم مشکلی برای معافیتم پیش بیاد؟ چون دکتر میگفت کمیسیون پزشکی معمولا ترجیحش اینه که سرباز بره تو پادگان و اگر اونجا اتفاق افتاد تایید کنه. -_- :/  

ممنون.
اقدام کنید.متخصص احتمالا نوار عصب مثانه براتون تجویز میکنه.من هم بی اختیاری دارم و معاف شدم.
چه مشکلی توی برگه معاینه نوشته واستون؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,854
01-07-2017, 06:03 PM
سلام و خسته نباشید.من حدود پنج ساله کمر درد دارم.اینم mri:multilevel disc dehydration and diffuse bulging are seen from l2 down to the s1 cause mild canal stenosis.میخواستم ببینم این مشکل شامل معافی میشه...ممنون.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#2,855
02-07-2017, 08:29 PM
(01-07-2017, 06:03 PM)مهمان نوشته: سلام و خسته نباشید.من حدود پنج ساله کمر درد دارم.اینم mri:multilevel disc dehydration and diffuse bulging are seen  from l2 down to the s1 cause mild canal stenosis.میخواستم ببینم این مشکل شامل معافی میشه...ممنون.

سلام
با توجه به آیین نامه
بخش ششم: بيماري هاي جراحي مغز واعصاب
اگر اشتباه نکنم با توجه به بند 1 قسمت ج شما معاف دائم می‌شوید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,856
05-07-2017, 01:56 AM
سلام
توروخدا راهنماییم کنین
من ساکن اهواز هستم. امروز رفتم دفترچه پست کنم که پزشک اولیه خیلی اتفاقی ازم فشار خون گرفت گفت فشارت تو حالت طبیعی خیلی بالاس
واسم فشار خون زد : 145/80 و تنفس : 16 زد
بهش گفتم یعنی معاف میشم من خبر نداشتم . گفت اره خیلیا اینجور معاف شدن
بیماری لکه پیسی ویتیلیگو دارم اونم زدم البته خیلی کم هستش
واسم کمیسیون زد
حالا میخوام ببینم پیگیر بشم امکان معافیت هست؟؟؟؟
نمیخوام هم علکی هزینه کنم هم بیشتر طول بکشه اگه معاف نمیشم
میشه راهنماییم کنید ؟ دست بوستون میشم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

#2,857
05-07-2017, 10:09 AM
(05-07-2017, 01:56 AM)مهمان نوشته: سلام
توروخدا راهنماییم کنین
من ساکن اهواز هستم. امروز رفتم دفترچه پست کنم که پزشک اولیه خیلی اتفاقی ازم فشار خون گرفت گفت فشارت تو حالت طبیعی خیلی بالاس
واسم فشار خون زد : 145/80 و تنفس : 16 زد
بهش گفتم یعنی معاف میشم من خبر نداشتم . گفت اره خیلیا اینجور معاف شدن
بیماری لکه پیسی ویتیلیگو دارم اونم زدم البته خیلی کم هستش
واسم کمیسیون زد
حالا میخوام ببینم پیگیر بشم امکان معافیت هست؟؟؟؟
نمیخوام هم علکی هزینه کنم هم بیشتر طول بکشه اگه معاف نمیشم
میشه راهنماییم کنید ؟ دست بوستون میشم
سلام
از نظر پزشکی باید سه روز متوالی از یک فرد که در آرامش قرار دارد و حداقل 5 دقیقه قبل از گرفتن فشار خون نشسته باشد و هیچ هیجانی به این فرد وارد نباشد، فشار خون گرفت و در غیر این صورت نمی‌توان فشار خون را بالا یا پایین اعلام کرد.
شاید شما دچار اضطراب شده باشید، گرمای هوا، فعالیت بدنی و ...

این هم متن قانونی آیین‌نامه معافیت سازمان وظیفه عمومی

بخش پانزدهم: بيماري هاي قلب و عروق

بند7- ازدياد فشار خون شرياني :
            الف)در صورتي كه در بيش از 60% از اندازه گيريها ، فشار خون بازسيستوليك از 160 ميليمتر جيوه و يا دياستوليك از 100 ميليمتر جيوه بالاتر باشد ، (مقصود از فشارخون باز آن است كه حداقل بيمار 72 ساعت در بيمارستان نظامي يا دانشگاهي بستري و توسط هولتر مانيتورينگ بررسي و اثبات شود) : معاف دائم
            ب )  در صورتي كه در بيش از 60% اندازه گيريها ، فشار خون بازسيستوليك بين 160 – 140 ميليمتر جيوه و يا دياستوليك بين 100 – 90 ميليمتر جيوه باشد : معاف ازخدمات رزمي

شما حتی معاف از رزم هم نخواهید شد چون فشار پایین شما 80 است و محدوده اعلام شده برای معافیت دائم بالاتر از 100 و برای معاف از رزم بین 90 تا 100 است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,858
05-07-2017, 01:42 PM
سلام من در حال خدمت هستم که الان 3ماه خدمت نرفتم پارگی دیسک کمر دارم کمیسیون اول منو معاف کرد ولی منو معرفی کردن به کمیسیون عالی تهران رفتم اونجا منو معاف از رزم کردن آیا میتونم اعتراض کنم میتونم باز برم واسه کمیسیون
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

#2,859
05-07-2017, 04:09 PM
(05-07-2017, 01:42 PM)مهمان نوشته: سلام من در حال خدمت هستم که الان 3ماه خدمت نرفتم پارگی دیسک کمر دارم کمیسیون اول منو معاف کرد ولی منو معرفی کردن به کمیسیون عالی تهران رفتم اونجا منو معاف از رزم کردن آیا میتونم اعتراض کنم میتونم باز برم واسه کمیسیون
سلام
بله قانونا شما حق اعتراض دارید.
8.مشمولي در شوراي پزشكي معاف شناخته نمي‌شود. آيا مي‌تواند به راي شورا اعتراض كند؟
جواب: بله، در راستای ماده 42 مکرر قانون مشمولان میتوانند به رای شورای پزشکی و یا به با نظریه تخصصی اعتراض نمایند.
لینک
محک
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#2,860
05-07-2017, 05:45 PM
یک سوال دیگه داشتم با وجودی که من دیسک L5 s1 دارم کمیسیون عالی منو معاف از رزم کرد در صورتی که چندین مورد مصل خودم معاف کامل شدن با این میتونم با اعتراض معاف بشم.ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (366): « قبلی 1 ... 282 283 284 285 286 287 288 289 290 ... 366 بعدی »