عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس از دانشگاههای ایتالیا

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس از دانشگاههای ایتالیا
آفلاین amir_ehya
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
31-12-2016, 08:10 PM
(31-12-2016, 07:18 PM)Torkan نوشته: درود

دوست من البته اینکه ایمیل زدید و گفتن بررسی باید بشه چیز خاصی رو اثبات نمیکنه! با اینحال بله دانشگاه پلیمی با اینکه شناخته شده هست ولی بر خلاف اسم و رسمش خیلی حساسیت نداره روی پذیرش و فاند و تقریبا میشه گفت مینیمم رو داشته باشین و کمی زرنگ بجنبید پذیرش میده بهتون. فاند هم که فاندهیا استانی تقریبا به همه با جور کردن مدرک کم درامدی میدن! یکی از دوستان من که پدرش ساختمان ساز بود در شهرمون مدرک جور کرد که درامدش کمه و بورس استانی گرفت و رزومش هم که خوب نبود!!
بعضی دانشگاهها در بعضی کشورها چند سالی است این رویه رو پیش گرفتن حالا دلیلش شاید زیاد شدن دانشجوهای بین الملل است.

ممنون از شما دوست خوب. درسته دانشگاه اینو گفت ولی گفت باید مدارکتون بررسی بشه و صرفا همینجوری نمیشه از رو معدل نظر داد.
من خودم خیلی امید ندارم ولی امیدوارم با انگیزه نامه و رزومه نسباتا خوبی که براشون فرستادم بتونم پذیرش بگیرم و خوبی رشته مکانیک این بود که در دو محل هست و این شانس رو دو برابر میکنه در ضمن من برای first call اقدام کردم و 9 سال هم مرتبط با رشته تو شرکتی که پدرم مدیرش هست بودم و اینو تو انگیزه نامه بست دادم.
حالا چه پذیرش بگیرم از این دانشگاه یا نگیرم میخواستم بدونم از بچه هایی که اونجا میخونن در مورد درس هایی که باید قبل اومدن مسلط باشم بهم بگه عالی میشه. میخوام بدونم اصلا نیازی به مرور درس های لیسانس هست یا نه؟ بعضی از دوستان من میگن اونجا درسا با اینجا کلی فرق داره و به زیاد به دردت نخواهد خورد. ولی میخوام مطمئن بشم.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

31-12-2016, 10:01 PM
(31-12-2016, 06:38 PM)amir_ehya نوشته: به نظرتون دانشگاه دیگه که شانسم بالا باشه کدومه؟
فرمایش شما متین ولی نمیدونم شما از کجا میگید بعیده. چون رفیق خودم با شرایط مشابه من پذیرش گرفت البته در رشته برق.
شما خیلی مطمئن میفرمایید که نمیشه. احتمالا جزو کمیته بررسی دانشگاه پلی تکنیک هستید.
چون به خود دانشگاهم که ایمیل دادم گفتن شرایط باید بررسی بشه بعد جواب میدن و حتی خود دانشگاه هم با این قطعیت نمیگه.

سال ۲۰۱۵ دو تا برقی از خواجه نصیر با معدل هایی حدودا ده صدم از شما بالاتر این program رو رد شدند...
تو بخش نتایج پذیرش فروم هم می تونید حدودی از رزومه پذیرفته شده ها و ریجکتی ها رو ببینید...
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

31-12-2016, 11:27 PM
(31-12-2016, 08:10 PM)amir_ehya نوشته: ممنون از شما دوست خوب. درسته دانشگاه اینو گفت ولی گفت باید مدارکتون بررسی بشه و صرفا همینجوری نمیشه از رو معدل نظر داد.
من خودم خیلی امید ندارم ولی امیدوارم با انگیزه نامه و رزومه نسباتا خوبی که براشون فرستادم بتونم پذیرش بگیرم و خوبی رشته مکانیک این بود که در دو محل هست و این شانس رو دو برابر میکنه در ضمن من برای first call اقدام کردم و 9 سال هم مرتبط با رشته تو شرکتی که پدرم مدیرش هست بودم و اینو تو انگیزه نامه بست دادم.
حالا چه پذیرش بگیرم از این دانشگاه یا نگیرم میخواستم بدونم از بچه هایی که اونجا میخونن در مورد درس هایی که باید قبل اومدن مسلط باشم بهم بگه عالی میشه. میخوام بدونم اصلا نیازی به مرور درس های لیسانس هست یا نه؟ بعضی از دوستان من میگن اونجا درسا با اینجا کلی فرق داره و به زیاد به دردت نخواهد خورد. ولی میخوام مطمئن بشم.

اگر بخوام جواب سوال رو بدم از تاپیک منحرف میشیم ولی در اینکه درسها خیلی فرق داره نه موافق نیستم. این سطح تحقیقات و مدلس هست که فرق داره. شاید بشه گفت در تیوری ایرانی ها واقعا قوی ان اونایی که درس خوندند البته. ددیا فرق زیادی نداره.
در مورد پذیرش خم حق با شماست. من رزومه های ضعیفی رو از دانشگاه خودمون دیدم که پذیرش گرفتند اینجا در مکانیک و عمران حداقل مطمینم ( ضعیف از نظر اینکه این دانشگاه خب شناخته شدس) وگرنه من نمیتونم از طرف کمیته نظر بدم که.
همچنین مساله شانس و عدم قطعیت در نظرات کاربرتن رو هم در نظر بگیرید.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین amir_ehya
**
نقل قول

01-01-2017, 12:36 AM
(31-12-2016, 10:01 PM)Matinking نوشته: سال ۲۰۱۵ دو تا برقی از خواجه نصیر با معدل هایی حدودا ده صدم از شما بالاتر این program رو رد شدند...
تو بخش نتایج پذیرش فروم هم می تونید حدودی از رزومه پذیرفته شده ها و ریجکتی ها رو ببینید...

دوست خوب من شنیدم شرایط هر سال با سال دیگه متفاوت هستش و بستگی به ورودی اون سال و ظرفیت اون سال دانشگاه داره.
و خیلی مسائل هست که ممکنه طرف ریجکت بشه مثل انگیزه نامه ضعیف و رزومه ضعیف و حتی رشته و ریز نمرات و نمره زبان.
این ها همه بررسی میشه و بعد پذیرش میاد من شنیدم اولین چیزی که برای اونا مهمه انگیزه نامه خوب و سابقه کاره.
ممکنه یکی چند صدم بالاتر باشه ولی فاکتور های مورد نظر اون دانشگاه رو نداشته باشه.
پس به طور قطع با دو نمونه نمیشه یقین کرد که شرایط امسالم مثل سال پبشه.
نقل قول  

آفلاین amir_ehya
**
نقل قول

01-01-2017, 12:38 AM
(31-12-2016, 11:27 PM)Torkan نوشته: اگر بخوام جواب سوال رو بدم از تاپیک منحرف میشیم ولی در اینکه درسها خیلی فرق داره نه موافق نیستم. این سطح تحقیقات و مدلس هست که فرق داره. شاید بشه گفت در تیوری ایرانی ها واقعا قوی ان اونایی که درس خوندند البته. ددیا فرق زیادی نداره.
در مورد پذیرش خم حق با شماست. من رزومه های ضعیفی رو از دانشگاه خودمون دیدم که پذیرش گرفتند اینجا در مکانیک و عمران حداقل مطمینم ( ضعیف از نظر اینکه این دانشگاه خب شناخته شدس) وگرنه من نمیتونم از طرف کمیته نظر بدم که.
همچنین مساله شانس و عدم قطعیت در نظرات کاربرتن رو هم در نظر بگیرید.

ممنون از شما.
امیدوارم که پذیرش از یکی از کمپ هارو بگیرم حداقل.
اگه نشد تورین باز شده و برای اون فک کنم شانسم بالاتره.
تشکر ازتون.
نقل قول  

آفلاین dadgw
**
نقل قول

01-06-2017, 09:27 PM
سلام دوست عزیز@Torkan
سنم 26 سال هست. تا آخر سال 96 خدمت سربازیم تموم میشه. دانشجوی انصرافی دانشگاه امیرکبیر تهران هستم با 44 واحد پاس شده ولی فعلا پیش دانشگاهی ریاضی دارم. معدل دیپلم و پیش دانشگاهیم هم 18 و 17 هست تقریبا. زبان انگلیسیم خوبه و میتونم راحت آیلتس آکادمیک 6 بگیرم. به نظرتون میتونم برای مقطع لیسانس در ایتالیا به زبان انگلیسی پذیرش بگیرم و از بورسیه هم استفاده کنم؟ ترجیحا به زبان انگلیسی
لطفا راهنماییم کنید چون هر چه سریعتر میخوام اماده شم برای اقدام کردن
نقل قول  

آفلاین Razi131322
**
نقل قول

28-08-2017, 08:37 PM
سلام دوستان. من بعد از کلی جستجو تونستم توی دانشگاه Sapienza یه برنامه ارشدی رو که برام مناسبه پیدا کنم. باهشون تماس گرفتم و گفتن شهریه برای دانشجوهای کشورهای در حال توسعه ترمی 640 یورو هست. در ضمن دوره به زبان ایتالیایه و من میخوام توی 6،7 ماه پیش رو سطح ایتالیاییم رو به A2 یا B1برسونم. به نظرتون توی این شرایط شانسم برای کسب کمک هزینه استانی میره بالا؟ همچنین اگه اطلاعاتی در مورد رم و دانشگاهش بدید ممنون میشم.
نقل قول  

آفلاین Razi131322
**
نقل قول

31-08-2017, 02:41 PM
سلام، هموطور که توی پست قبلی گفتم یه حرفهایی با Sapienza زدم، چون ورودی اونجا توی سپتامبر هست و آزمون ایتالیایی رو گفتن که بعد از ورودت به ایتالیا ازت میگیریم و این یعنی من دقیقآ یکسال فرصت دارم برای این کار، به نظرتون معقوله که توی تقریبأ یکسال پیش رو اقدام به خوندن ایتالیایی کنم و یه برنامه ارشد به زبان ایتالیایی ثبت نام کنم؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-09-2017, 11:57 AM
(28-08-2017, 08:37 PM)Razi131322 نوشته: سلام دوستان. من بعد از کلی جستجو تونستم توی دانشگاه Sapienza یه برنامه ارشدی رو که برام مناسبه پیدا کنم. باهشون تماس گرفتم و گفتن شهریه برای دانشجوهای کشورهای در حال توسعه ترمی 640 یورو هست. در ضمن دوره به زبان ایتالیایه و من میخوام توی 6،7 ماه پیش رو سطح ایتالیاییم رو به A2 یا B1برسونم. به نظرتون توی این شرایط شانسم برای کسب کمک هزینه استانی میره بالا؟ همچنین اگه اطلاعاتی در مورد رم و دانشگاهش بدید ممنون میشم.

سلام
خیر، بورسیه استانی بر اساس میزان درآمد است که به ایرانی‌ها (یه علت درآمد بسیار پایین) تعلق می‌گیرد. برای اطلاعات بیشتر به کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا مراجعه کنید.

(31-08-2017, 02:41 PM)Razi131322 نوشته: سلام، هموطور که توی پست قبلی گفتم یه حرفهایی با Sapienza زدم، چون ورودی اونجا توی سپتامبر هست و آزمون ایتالیایی رو گفتن که بعد از ورودت به ایتالیا ازت میگیریم و این یعنی من دقیقآ یکسال فرصت دارم برای این کار، به نظرتون معقوله که توی تقریبأ یکسال پیش رو اقدام به خوندن ایتالیایی کنم و یه برنامه ارشد به زبان ایتالیایی ثبت نام کنم؟
خیر، همیشه راهی را پیش بگیرید که فقط به یک مقصد ختم نشود و در صورت لزوم بتوان به مقاصد دیگر نیز فکر کرد، اما باز هم تصمیم نهایی با شما است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Razi131322
**
نقل قول

01-09-2017, 02:11 PM
(01-09-2017, 11:57 AM)automotive نوشته: سلام
خیر، بورسیه استانی بر اساس میزان درآمد است که به ایرانی‌ها (یه علت درآمد بسیار پایین) تعلق می‌گیرد. برای اطلاعات بیشتر به کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا مراجعه کنید.

خیر، همیشه راهی را پیش بگیرید که فقط به یک مقصد ختم نشود و در صورت لزوم بتوان به مقاصد دیگر نیز فکر کرد، اما باز هم تصمیم نهایی با شما است.

سلام دوست عزیز. خیر دوم که در جواب گفتید بدین معنیه که این کار ریسک محسوب میشه؟ اگر بله، میشه بگید به چه دلایلی؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 بعدی »