عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
گرفتن اقامت دائم (گرین کارت) امریکا بعد از اتمام تحصیلات

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن اقامت دائم (گرین کارت) امریکا بعد از اتمام تحصیلات
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-11-2016, 10:30 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-11-2016, 11:46 AM توسط Torkan.)
(25-11-2016, 09:47 AM)Abyss نوشته: سلام دوستان

کسی که با ویزای دانشجویی وارد شده آیا راهی هست که نوع ویزاش رو عوض کنه و بتونه از تحصیلات خارج بشه؟

درود

البته اینجا بعد تحصیلات بحث شده در تاپیک با این حال راه که زیاده قانونا عرض میکنم ولی اتفاق افتادنش سخت یا خیلی سخته.
شما کارفرمایی پیدا کنید که قبول کنه بهتون ویزای کار بده که باید ادم شاقی باشید که این کار انجام بشه همینطوریشم به ادمایی که درسشون تموم شده opt هم رفتن کار سخت پیدا میشه.
لاتارری قبول بشید در حین تحصیل و پرونده رو به جریان بندازید.
ازدواج کنید و از طریق ویزای نامزدی برید جلو.
درخواست پناه ندگی بکنید و پرونده ای براتون تشکیل بشه و الباقی!
همه اینها اگر هم اتفاق بیفته تازه تا حصول نتیجه شما ارشدتون رو تموم کردید حداقل.
من دو تا از دوستام دکتری بودن که دیدم دقیقا این کار رو کردن.
اولی از طریق ویزای e نخبگیش رو ثابت کرد و دکتری رو ترم 2 رها کرد و ویزای کار گرفت. ارشد رو امریکا خونده بود البته و تعداد 28 مقاله نوشته بود در داخل امریکا در 2 سال و نیم. مقاله های با کیفیت البته.
دومی هم ویزای کار گرفت منتهی وکیل داشت.

باز دوستان راههای بهتری بلد بودن بگن منتهی سوال من اینه شما تازه وارد شده اید چطور یهویی این فکر زد سراغتون؟
تحصیل به مزاجتون خوش نیومد یا شرایط محیطی؟

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Abyss
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-11-2016, 11:16 AM
(25-11-2016, 10:30 AM)Torkan نوشته: درود

البته اینجا بعد تحصیلات بحث شده در تاپیک با این حال راه که زیاده قانونا عرض میکنم ولی اتفاق افتادنش سخت یا خیلی سخته.
1- شما کارفرمایی پیدا کنید که قبول کنه بهتون ویزای کار بده که باید ادم شاقی باشید که این کار انجام بشه همینطوریشم به ادمایی که درسشون تموم شده opt هم رفتن کار سخت پیدا میشه.
لاتارری قبول بشید در حین تحصیل و پرونده رو به جریان بندازید.
ازدواج کنید و از طریق ویزای نامزدی برید جلو.
درخواست پناه ندگی بکنید و پرونده ای براتون تشکیل بشه و الباقی!
همه اینها اگر هم اتفاق بیفته تازه تا حصول نتیجه شما ارشدتون رو تموم کردید حداقل.
من دو تا از دوستام دکتری بودن که دیدم دقیقا این کار رو کردن.
اولی از طریق ویزای e نخبگیش رو ثابت کرد و دکتری رو ترم 2 رها کرد و ویزای کار گرفت. ارشد رو امریکا خونده بود البته و تعداد 28 مقاله نوشته بود در داخل امریکا در 2 سال و نیم. مقاله های با کیفیت البته.
دومی هم ویزای کار گرفت منتهی وکیل داشت.

باز دوستان راههای بهتری بلد بودن بگن منتهی سوال من اینه شما تازه وارد شده اید چطور یهویی این فکر زد سراغتون؟
تحصیل به مزاجتون خوش نیومد یا شرایط محیطی؟

بااحترام،
ترکان

تحصیلات معماری هم گرونه و هم جز سخت ترین رشته های اینجاس، من اصلا توصیه نمی کنم کسی همچین کاری کنه مگه اینکه واقعا شیفته ی محیط آکادمیک و رشته ی معماریه. دارم شرایط رو می سنجم تا ببینم میتونم تغییری ایجاد کنم یا نه .
... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ... 

بریده ای از نامه ی بهمن محصص به سهراب سپهری
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
26-11-2016, 08:48 AM
(25-11-2016, 11:16 AM)Abyss نوشته: تحصیلات معماری هم گرونه و هم جز سخت ترین رشته های اینجاس، من اصلا توصیه نمی کنم کسی همچین کاری کنه مگه اینکه واقعا شیفته ی محیط آکادمیک و رشته ی معماریه. دارم شرایط رو می سنجم تا ببینم میتونم تغییری ایجاد کنم یا نه .

همون طور که ترکان گرامی هم اشاره کردند، احتمالا محتمل‌ترین و کم خطرترین راه همینه که شغلی پیدا کنید و کارفرما حاضر باشه برای شما درخواست ویزای H-1B بکنه. اگر بخواهید این راه رو پیش بگیرید، الان باید دنبال کار باشید تا کارفرما برای شما در اول ماه آوریل درخواست ویزای H-1B بکنه. در این ضورت شما از اکتبر سال آینده می‌تونید به صورت رسمی در امریکا کار کنید. برای توضیحات بیشتر به موضوع کار در امریکا تحت ویزای H-1B مراجعه کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

15-01-2017, 05:58 PM
سلام دوستان ببخشید یه سوال دارم.من مادرم تا یه مدت دیگه گرین کارت امریکارو میگیره.من الان 19 سالمه اگه مادرم برام اقدام کنه حدودا 7 سال طول میکشه.حالا سوالم اینه که من وقتی لیسانس بگیرم میتونم واسه فوق با ویزای دانشجویی برم امریکا یا چون تو این 7 سال پرونده مهاجرتی دارم نمیتونم امریکا درس بخونم؟.ممنون میشم پاسخ بدید.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
15-01-2017, 08:37 PM
منع قانونی نداره ولی شانس گرفتن ویزای غیرمهاحرتی در شرایطی که پرونده مهاجرتی داشته باشین خیلی پایینه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

16-03-2017, 01:11 PM
سلام همسر من در مقطع دكترا در امريكا مشغول تحصيل هستن ، ميخواستم شرايط گرفتن گرين كارد رو از طريق نخبگي بدونم.ممنون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-03-2017, 01:46 PM
می تونید این تاپیک رو نگاه کنید:

https://www.academiacafe.com/pf/Thread-گ...خبگان-EB-1
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

17-03-2017, 07:25 PM
سلام و درود من یه سوال مختصر دارم و اونم اینکه
بعد از گرفتن گرین کارد توسط اقدام کارفرما من میتونم از شرکت جدا بشم و یکار دیگه پیدا کنم یا اصلا کار نکنم؟ چه اثری تو گرین کاردم داره
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-03-2017, 01:00 AM
در حالت کلی وقتی شما از این طریق گرین کارت می گیرید فرض بر اینه که شما قصد دارین در اون شغل بمونید و قصد اون رو نداشتین که صرفا اقامت بگیرید و از اون کار بیاید بیرون. با این تفسیر و به طور کلی قانون اشاره می کنه که اگر زودتر از دو سال از شرکت جدا بشین این وظیفه شما خواهد بود که ثابت کنید از ابتدا قصد ماندن در اون کار رو داشتین ولی شرایط به گونه ای پیش رفته که مجبور شدین از اون شرکت جدا بشین (مثلا اون شرکت شما رو همراه عده دیگه ای lay off کرده یا شرایط دیگه ای که از اختیار شما خارج بوده) و اگر بعد از دو سال از اون شرکت جدا بشین این وظیفه اداره مهاجرت هست که ثابت کنه که شما از ابتدا هم قصد موندن در اون شغل رو نداشتین. بنابراین خارج شدن از اون شرکت در بازه زمانی خیلی کوتاه بعد از گرفتن گرین کارت اصلا توصیه نمیشه.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

30-03-2017, 01:33 AM
سلام من دو تا پسر دارم که مدت چهار سال تمام هست که در امریکا هستند و تحصیل میکنند و پسر بزرگم امسال سال دوم دانشگاه است .و پسر کوچکم کلاس دوازده هستش که کارهای دانشگاهش را انجام داده و نصف شهریه دانشگاه هم اسکالر شیپ گرفته چون همه نمره هاش صد بوده . میخواستم ببینم آیا راهی هست که بچه ها بتونن برای گرین کارد اقدام کنند . ممنون میشم اگر پاسخ بدین
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »