عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مسائل مرتبط با ارسال (report) نمره iBT

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسائل مرتبط با ارسال (report) نمره iBT
آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-01-2017, 12:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-01-2017, 12:50 PM توسط Simon2007.)
(02-01-2017, 02:16 AM)mortezanear نوشته: سلام دوستان یک سوالی

حدودا ریپورت نمره تافل چقدر طول میکشه به کانادا (مک گیل) برسه؟ کسی تجربه ای داره در این زمینه؟

پیشاپیش سپاس

سلام 

در لینک زیر که گذاشتم نوشته 13 روز تقریبا اما ETS روی تحویل پست کنترلی نداره 7 تا 10 روز اگر دانشگاه داخل امریکا باشه و 4 تا 6 هفته اگر خارج از امریکا باشه. با این وجود میتونید با اداره پست خودتونم تماس بگیرید. طبق تجربه خودم شما اگر گزارش کاعذی بخواهید 4-5 هفته اگر گم نشه بهتون میرسه اما انلاین خودم 10 روز نتیجه گرفتم. شما روی 15 الی 20 برنامه ریزی کنید. 

https://www.ets.org/toefl/ibt/scores/send/
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Ehsan.T
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

09-03-2017, 11:57 AM
(29-01-2011, 02:19 PM)Pejman نوشته: تا ساعت 10 شب روز قبل از آزمون امکان وارد کردن کد 4 دانشگاه در پروفایل داوطلب برای ارسال رایگان نمرات وجود دارد. پس از آن به ازای هر ارسال مبلغ 17 دلار بوسیله کارت اعتباری باید داده شود. لازم به ذکر است که داوطلبی که بیش از یکبار امتحان تافل iBT را داده باشد، مختار است هر کدام از آزمونهایی را که خود می پسندد نتیجه اش را ارسال کند و نمرات سایر آزمونها ارسال نمی شوند. این مورد بر خلاف آزمون GRE است که در آن همه نمرات یک فرد ارسال می شوند.

برای اطلاعات بیشتر به بولتن آزمون iBT مراجعه شود.

ببخشید این مورد  هنوز همینجوریه دیگه ؟ یعنی لازم که نیست همون موقع ثبت نام کد دانشگاه ها رو وارد کنم ؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-03-2017, 12:00 PM
(09-03-2017, 11:57 AM)Ehsan.T نوشته: ببخشید این مورد  هنوز همینجوریه دیگه ؟ یعنی لازم که نیست همون موقع ثبت نام کد دانشگاه ها رو وارد کنم ؟

بله... هنوز همینطور هست...
نقل قول  

آفلاین kaveh1990
**
نقل قول

02-05-2017, 02:31 PM
سلام دوستان.
من بزودی آزمون تافل رو میدم و چون شنیدم کارنامۀ اصلی حدود دوماه طول میکشه تا ایران بدستم برسه (و گاهی اصلا هم نمیرسه!) و از اونجاییکه میخوام برای یک بورس برای اروپا اقدام کنم که مدرک اصلی زبان رو میخواد، میتونم تو پروفایل ETS آدرسم رو به آدرس دوستی در آمریکا تغییر بدم (چون شنیدم در خود آمریکا 7 تا 10 روزه میرسه کارنامه چاپی) که بعد خود دوستم با DHL برام پست کنه؟ اینکه تست سنتری که امتحان میدم ایران باشه ولی آدرس آمریکا اشکالی ایجاد نمیکنه؟
یا ممکنه بعدا برای اپلای دانشگاه ها یا در سفارت به مشکل بخورم و بگن این چرا آدرسش محل اقامت خودت نیست؟ (مثلا شک کنند که شاید آدم دیگه ایه و من نیستم!!!)
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-05-2017, 02:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-05-2017, 03:05 PM توسط automotive.)
(02-05-2017, 02:31 PM)kaveh1990 نوشته: سلام دوستان.
من بزودی آزمون تافل رو میدم و چون شنیدم کارنامۀ اصلی حدود دوماه طول میکشه تا ایران بدستم برسه (و گاهی اصلا هم نمیرسه!) و از اونجاییکه میخوام برای یک بورس برای اروپا اقدام کنم که مدرک اصلی زبان رو میخواد، میتونم تو پروفایل ETS آدرسم رو به آدرس دوستی در آمریکا تغییر بدم (چون شنیدم در خود آمریکا 7 تا 10 روزه میرسه کارنامه چاپی) که بعد خود دوستم با DHL برام پست کنه؟ اینکه تست سنتری که امتحان میدم ایران باشه ولی آدرس آمریکا اشکالی ایجاد نمیکنه؟
یا ممکنه بعدا برای اپلای دانشگاه ها یا در سفارت به مشکل بخورم و بگن این چرا آدرسش محل اقامت خودت نیست؟ (مثلا شک کنند که شاید آدم دیگه ایه و من نیستم!!!)

سلام
تا آنجا که اطلاع دارم هیچ دانشگاهی در دنیا وجود ندارد که برای اپلای درخواست  کارنامه کاغذی TOEFL iBT داشته باشد. اصولا Report نمرات به صورت کاملا رسمی و از طرف خود ETS صورت می‌پذیرد و هزینه‌ی هر ارسال به تنهایی 20 دلار است، البته در زمان ثبت‌نام آزمون به شما اجازه‌ی ارسال رسمی نمره آزمون TOEFL به 4 مقصد داده می‌شود.
نتیجه‌ی آزمون بین 10 تا 14 روز پس از روز آزمون اعلام می‌شود، چگونه در آمریکا 7 روزه نسخه‌ی چاپ شده به دست متقاضی می‌رسد؟!
کد دپارتمان مورد نظر در دانشگاهی که قصد ارسال نمره‌ی رسمی خود به آن دارید را از وب‌سایت دانشگاه پیدا کنید و در قسمت Report پروفایل خود در زمان ثبت نام آزمون iBT وارد کنید.

در روز آزمون از شما عکس گرفته می‌شود و در حین آزمون نیز از شما عکس گرفته می‌شود، ضمنا برای تشخیص هویت در روز آزمون، مدارک شما از جمله گذرنامه و کار ملی با خود شما تطبیق داده میشود و اگر کوچکترین تناقضی وجود داشته باشد از شرکت شما در آزمون ممانعت به عمل خواهد آمد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین kaveh1990
**
نقل قول

03-05-2017, 02:34 PM
سلام دوستان.
موقع ثبت نام آزمون میتونیم کد 4 تا دانشگاه رو بزنیم که بعد از صدور کارنامه به طور رایگان براشون ارسال بشه. حالا دو تا سوال:
1) دانشگاه های مورد نظر من یا تو سایتشون اصلا کد تافل ندارن یا اگه دارن ققط کد 4 رقمیه و کد دپارتمان نیست. میخواستم ببینم میتونم کدشون رو از لیستی که در خود سایت ETS هست در بیارم و معتبره همونها؟ و اینکه کد دپارتمان رو خالی بذارم؟
2) اگه به فرض محال ( Big Grin  ) نمره تافل خوبی کسب نکنیم و ریپورت برای دانشگاه ارسال بشه آیا بعدا که دوباره آزمون داده میشه و نمره مناسب کسب میشه، ممکنه این نمرۀ نامناسب آزمون اول که بدستشون رسیده اثر منفی بذاره تو پذیرش؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین raminz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
03-05-2017, 09:14 PM
(03-05-2017, 02:34 PM)kaveh1990 نوشته: سلام دوستان.
موقع ثبت نام آزمون میتونیم کد 4 تا دانشگاه رو بزنیم که بعد از صدور کارنامه به طور رایگان براشون ارسال بشه. حالا دو تا سوال:
1) دانشگاه های مورد نظر من یا تو سایتشون اصلا کد تافل ندارن یا اگه دارن ققط کد 4 رقمیه و کد دپارتمان نیست. میخواستم ببینم میتونم کدشون رو از لیستی که در خود سایت ETS هست در بیارم و معتبره همونها؟ و اینکه کد دپارتمان رو خالی بذارم؟
2) اگه به فرض محال ( Big Grin  ) نمره تافل خوبی کسب نکنیم و ریپورت برای دانشگاه ارسال بشه آیا بعدا که دوباره آزمون داده میشه و نمره مناسب کسب میشه، ممکنه این نمرۀ نامناسب آزمون اول که بدستشون رسیده اثر منفی بذاره تو پذیرش؟
با تشکر

سلام،

نمیدونم برای کدوم کشور داری اقدام میکنی ولی بعید میدونم تو سایت نباشه، احتمالاً خوب نگشتی. در کل همون لیست ETS معتبره. تا جایی که یادمه قبلاً کد دپارتمان نمیخواست. فقط چند تا گزینه داشت که مثلاً undergrad یا grad رو انتخاب میکردیم. اگه بدون کد دپارتمان هم قبول میکنه، خالی بزار. یه کار دیگه اینه که از سایت یه دانشگاه دیگه کد دپارتمان رو چک کنی چون فکر کنم این کد واسه همه ثابته. یه نگاه هم به فایل اتچ شده بنداز.

در مورد سوال 2 هم اصلاً. فرض کن شما امتحان اول 80 بشی و یه سال بعد دوباره امتحان بدی و 110 بشی. نمیان بگن که این قبلاً زبانش بد بوده پس نگیریمش! بهترین نمره ملاکه
نقل قول  

آفلاین giga
نقل قول

22-07-2017, 09:18 AM
سلام. دوستان به نظرتون اگه چهار تا ریپورت رایگان رو بفرستیم به یه دانشگاه و نمره مون جالب نشه و دفعه بعد دوباره بفرستیم و نمره مون خوب شده باشه به نظرتون این اثر منفی داره؟ با تشکر
نقل قول  

آفلاین raminz
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-07-2017, 10:32 AM
(22-07-2017, 09:18 AM)giga نوشته: سلام. دوستان به نظرتون اگه چهار تا ریپورت رایگان رو بفرستیم به یه دانشگاه و نمره مون جالب نشه و دفعه بعد دوباره بفرستیم و نمره مون خوب شده باشه به نظرتون این اثر منفی داره؟ با تشکر

سلام،

نه نداره. نمره رسمی شما رو مثلاً grad school چک میکنه که ببینه از مینیممی که میخوان بیشتره یا نه و اینکه با اطلاعات اپلیکیشنت همخوانی داره یا نه. در صورتی که برای پذیرش اساتید تصمیم میگیرن. این 2 تا پروسه جدا از هم هستن. اگه جدا نبودن هم باز فرقی نمیکرد، بهترین نمره ملاکه.
نقل قول  

آفلاین bio2015
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-10-2019, 11:35 AM
سلام. دوستان من میخوام 18 آبان امتحان تافل بدم آیا تا 10 آذر که ددلاین دانشگاههای آمریکا هست نمره به دست دانشگاه میرسه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »