عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها چین تحصیل در چین

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل در چین
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-02-2017, 08:21 PM
(26-02-2017, 12:47 AM)parsley نوشته: با سلام مجدد
از دوستان کسی درباره شرایط بورس دکترا در رشته های علوم انسانی در چین اطلاع داره؟

شما دقیقاً سوالاتتون رو بپرسید بنده پاسخگو هستم. برای رشته های علوم انسانی باید رزومه خوبی داشته باشی که در دانشگاههای معتر اقدام کنی. اما برای برخی شهرها و دانشگاههای متوسط ممکنه شانس باشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین parsley
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-03-2017, 01:05 AM
(28-02-2017, 08:21 PM)Shihan نوشته: شما دقیقاً سوالاتتون رو بپرسید بنده پاسخگو هستم. برای رشته های علوم انسانی باید رزومه خوبی داشته باشی که در دانشگاههای معتر اقدام کنی. اما برای برخی شهرها و دانشگاههای متوسط ممکنه شانس باشه.

ممنون. ببینید منظور من طیف نسبتا وسیعی از رشته های علوم انسانی (بیشتر علوم اجتماعی) هست. رشته خود من جغرافیای سیاسی هست ولی من خودم رو محدود به چند رشته خاص نمی کنم و به اکثر زمینه های علوم انسانی علاقمند هستم هرچند با شدت و ضعف.
وارد جزئیات شرایط خودم نشدم چون بیشتر قصدم اطلاع از شرایط کلی بورسیه دکترا بود. ضمن اینکه هنوز تکلیف زبان و مقاله ام هم مشخص نشده...
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-03-2017, 09:52 AM
(01-03-2017, 01:05 AM)parsley نوشته: ممنون. ببینید منظور من طیف نسبتا وسیعی از رشته های علوم انسانی (بیشتر علوم اجتماعی) هست. رشته خود من جغرافیای سیاسی هست ولی من خودم رو محدود به چند رشته خاص نمی کنم و به اکثر زمینه های علوم انسانی علاقمند هستم هرچند با شدت و ضعف.
وارد جزئیات شرایط خودم نشدم چون بیشتر قصدم اطلاع از شرایط کلی بورسیه دکترا بود. ضمن اینکه هنوز تکلیف زبان و مقاله ام هم مشخص نشده...

خب با توجه به مشخص نبودن رزومه دقیق شما. من از شانس پذیرش عبور میکنم. و تنها بطور کلی تاکید دارم که اگر موفق به گرفتن بورس دولتی بشید بنابراین طیف خاصی از رشته ها رو در برنمیگیره پس هر گرایشی که علاقه داشته باشی مهیا است. ضمناً این جور رشته و گرایشها ممکنه بطور مشخص براش رشته ارائه نشده باشه اما اساتیدی هستن که روی این بخش کار میکنند. بطور مثال ممکنه رشته شما علوم ارتباطات باشه اما حوزه تحقیق و علاقمندی استاد روی بحث علوم اجتماعی باشه. بنابراین مشکل ساز نیست.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین parsley
نقل قول

02-03-2017, 02:34 AM
(01-03-2017, 09:52 AM)Shihan نوشته: خب با توجه به مشخص نبودن رزومه دقیق شما. من از شانس پذیرش عبور میکنم. و تنها بطور کلی تاکید دارم که اگر موفق به گرفتن بورس دولتی بشید بنابراین طیف خاصی از رشته ها رو در برنمیگیره پس هر گرایشی که علاقه داشته باشی مهیا است. ضمناً این جور رشته و گرایشها ممکنه بطور مشخص براش رشته ارائه نشده باشه اما اساتیدی هستن که روی این بخش کار میکنند. بطور مثال ممکنه رشته شما علوم ارتباطات باشه اما حوزه تحقیق و علاقمندی استاد روی بحث علوم اجتماعی باشه. بنابراین مشکل ساز نیست.

طبق برداشتی که من از فرمایش شما کردم ابتدا باید برای اخذ بورس دولت چین اقدام کنیم و در صورت موفقیت می تونیم هر رشته و دانشگاهی که بخواهیم پذیرش بگیریم؟ در واقع اینجا برخلاف بسیاری از دیگر کشورها برای گرفتن بورس نیاز چندانی به تماس شخصی با اساتید و حتی مسئولین دانشگاه نیست؟

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-03-2017, 11:46 AM
(02-03-2017, 02:34 AM)parsley نوشته: طبق برداشتی که من از فرمایش شما کردم ابتدا باید برای اخذ بورس دولت چین اقدام کنیم و در صورت موفقیت می تونیم هر رشته و دانشگاهی که بخواهیم پذیرش بگیریم؟ در واقع اینجا برخلاف بسیاری از دیگر کشورها برای گرفتن بورس نیاز چندانی به تماس شخصی با اساتید و حتی مسئولین دانشگاه نیست؟

جواب سوال اول شما > بله
جواب سوال دوم > الزاماً داشتن استاد شانست را بالا میبره. اما نداشتنش هم با توجه به رزومه خوب همچنان از شانس برخوردار خواهد بود
نقل قول  

آفلاین navid100
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-05-2017, 05:48 PM
سلام.برای ثبت نام بورس دولتی چین یکی از مدارک گواهی معاینه سلامتی جسمی هست.من اگه بخوام برا این بورس ثبت نام کنم بدون اینکه هنوز از دانشگاهی تو چین پذیرش گرفته باشم،باید برگه معاینه جسمانی رو هم همراه با بقیه مدارک ببرم تهران سفارت چین تحویل بدم؟اصلا سفارت دانشجوها رو راه میده که مستقیما مدارکشون رو به اونا بدن؟از طرفی وقتی هنوز مشخص نیست بورس میگیرم یا نه،چرا باید برگه معاینه بدنی ببرم،چون هزینه آزمایشات مختلف زیاد هست.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-05-2017, 08:46 PM
(26-05-2017, 05:48 PM)navid100 نوشته: سلام.برای ثبت نام بورس دولتی چین یکی از مدارک گواهی معاینه سلامتی جسمی هست.من اگه بخوام برا این بورس ثبت نام کنم بدون اینکه هنوز از دانشگاهی تو چین پذیرش گرفته باشم،باید برگه معاینه جسمانی رو هم همراه با بقیه مدارک ببرم تهران سفارت چین تحویل بدم؟اصلا سفارت دانشجوها رو راه میده که مستقیما مدارکشون رو به اونا بدن؟از طرفی وقتی هنوز مشخص نیست بورس میگیرم یا نه،چرا باید برگه معاینه بدنی ببرم،چون هزینه آزمایشات مختلف زیاد هست.

خیر. شما بدون پذیرش اصلاً نمیتونید سفارت تشریف ببری. باید اول کارهای اپلای و سپس پذیرش رو انجام بدی بعد از اینکه ادمیشن براتون ارسال شد به همراه فرم JW101/102 و فرم گواهی پزشکی و پاسپورت به سفارت مراجعه کنید. سفارت به مراجعین حضوری هم پاسخ میده.
نقل قول  

آفلاین navid100
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-05-2017, 09:04 PM
(27-05-2017, 08:46 PM)Shihan نوشته: خیر. شما بدون پذیرش اصلاً نمیتونید سفارت تشریف ببری. باید اول کارهای اپلای و سپس پذیرش رو انجام بدی بعد از اینکه ادمیشن براتون ارسال شد به همراه فرم JW101/102 و فرم گواهی پزشکی و پاسپورت به سفارت مراجعه کنید. سفارت به مراجعین حضوری هم پاسخ میده.

ممنون از راهنماییتون.
1-با توجه به توضیحاتتون، اول از یه دانشگاه حتما باید پذیرش بگیرم،بعد تو سایتcscثبت نام کنم.درسته؟ 
2- آیا دانشگاهی هم هست که هزینه اپلای نگیره،یا نه؟همه دانشگاههای چین برا اپلای پول میگیرند؟
3-من برا دکتری میخوام اقدام کنم،آیا لازمه قبل اپلای اول نظر اساتید supervisor رو جلب کنم؟
4-برا دکتری هر دو ترم سال دانشجو میگیرند یا فقط سالی یکبار؟
5-توی لیستcscتوی فایل پی دی اف گفته باید از26designated universitiesانتخاب کنیم،در صورتی که تو همون سایت نام بیشتر از200دانشگاه در چین هست،اگه بغیر از اون 26تا هم اپلای کنیم,بعدش میشه برا بورس دولتی هم اقدام کرد؟
_با سپاس و تشکر _
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-05-2017, 10:04 PM
(28-05-2017, 09:04 PM)navid100 نوشته: ممنون از راهنماییتون.
1-با توجه به توضیحاتتون، اول از یه دانشگاه حتما باید پذیرش بگیرم،بعد تو سایتcscثبت نام کنم.درسته؟ 
2- آیا دانشگاهی هم هست که هزینه اپلای نگیره،یا نه؟همه دانشگاههای چین برا اپلای پول میگیرند؟
3-من برا دکتری میخوام اقدام کنم،آیا لازمه قبل اپلای اول نظر اساتید supervisor رو جلب کنم؟
4-برا دکتری هر دو ترم سال دانشجو میگیرند یا فقط سالی یکبار؟
5-توی لیستcscتوی فایل پی دی اف گفته باید از26designated universitiesانتخاب کنیم،در صورتی که تو همون سایت نام بیشتر از200دانشگاه در چین هست،اگه بغیر از اون 26تا هم اپلای کنیم,بعدش میشه برا بورس دولتی هم اقدام کرد؟
_با سپاس و تشکر _

1- خیر اول اگر قراره برای بورس دولتی CSC قدام کنی باید از طریق وب سایت دانشگاه مورد نظر را انتخاب و موارد و مدارک مربوطه رو ارسال کنی.
2- خیر. اکثراً دارن
3- بله. تاثیر بالایی داره
4- فقظ سالی یکبار(دانشگاههای ممتاز) برخی دو مرتبه
5- شما تنها 1 بورس دولتی رو میتونی اقدام کنی از یک دانشگاه و استان
نقل قول  

آفلاین parsley
نقل قول

11-07-2017, 09:57 PM
ببخشید پس این آدرس که گذاشتین مربوط به چیه؟

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 09-05-2025، 07:45 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی