آکادمیا کافه
تحصیل در چین - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: سایر کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: چین (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%86%DB%8C%D9%86)
+---- موضوع: تحصیل در چین (/Thread-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%86%DB%8C%D9%86)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12


تحصیل در چین - Mohammadpa - 23-11-2011

اوست عالم!
با سلام. علم دوستانی قصد تحصیل در ابر قدرت بالقوه علمی و صنعتی جهان یعنی چین رو دارند میتوانند در این بخش سوال های خودشون رو مطرح کنند.
به طور کلی اخذ پذیرش از دانشگاهای چین با توجه به اهداف این کشور در جهت جذب دانشجویان خارجی، کاری بسیار ساده و مفید است.
موفق باشید



RE: تحصیل در چین - Pejman - 23-11-2011

ممنون از ایجاد این تاپیک دوست عزیز.

من فکر می کردم به دلیل محیط بسته سیاسی چین، این کشور دانشجوی خارجی هم کم بگیره. می تونم بپرسم شما آماری در این ارتباط دارید؟



RE: تحصیل در چین - Faraz - 25-11-2011

پژمان جان
این دوستمون درست می گویند.در حال حاضر سیاست وزارت علوم به این شکل است که علاقه زیادی به اعزام دانشجو به چین و روسیه مخصوصا چین دارد.این مسئله را می توانید تو لیست دانشگاه های مورد تائید وزارت علوم به خوبی ببینید.بدترین دانشگاه های چین هم در لیست دانشگاه های عالی طبقه بندی شدن.از طرفی خود چین هم تمایل زیادی به جذب دانشجو و در عین حال اعزام دانشجویان خودش به خارج دارد.حضور دانشجویان خارجی ارز برای چین به همراه دارد و در عین حال این دانشجویان فرهنگ چین را به کشور خود بر خواهند گرداند.من درباره سیاست های جذب دانشجوی چین اخیرا زیاد شنیده ام(مخصوصا از دانشجویان چینی) ولی به صورت دقیق درباره امکانات چین و تسهیلاتی که وزارت علوم گفته برای اعزام به چین در اختیار دانشجویان می گذارد اطلاعی ندارم.



RE: تحصیل در چین - Saeid - 25-11-2011

برای چین باید یه سال چینی بخونید....زبانی که خارج از چین به درد نمیخوره



RE: تحصیل در چین - Faraz - 25-11-2011

اینکه باید چینی خوند درسته ولی اینکه در خارج از چین به درد نمی خورد رو اصلا قبول ندارم
در حال حاضر با توجه به وضعیت رشد اقتصادی چین بسیاری از دیپارتمان های معتبر اروپایی رشته هایی مثل اقتصاد چین و روابط سیاسی با چین رو به عنوان دوره مستر ارائه می دهند و خیلی از افرادی که به سمت این گرایش ها می روند زبان چینی هم می خوانند.فراموش نکنید که بخش عظیمی از مردم جهان(حدود یک پنجم) به زبان های کانتونی و ماندارین صحبت می کنند.



RE: تحصیل در چین - Saeid - 25-11-2011

شما با همون چینی که خارج از چین هستش هم میتونی انگلیسی صحبت کنی....100% قبلش انگلیسی یاد گرفته که خارج از چین رفته....در ضمن زبان بسیار بسیار سختیه



RE: تحصیل در چین - Faraz - 25-11-2011

خب اگر اینجوری بخواهیم حساب کنیم همون زبان انگلیسی کافیه و با این استدلال یاد گیری تمام زبان های غیر انگلیسی اشتباه است. با این استدلال دلیلی برای یادگیری زبان های فرانسه یا اسپانیایی هم وجود ندارد.
من نمی گویم یاد گیری چینی الزاما به هزینه ای که برایش می پردازیم(عمر،انرژی،پول) می ارزد ولی این جمله که این زبان در خارج از چین کاربردی ندارد اشتباه است.



RE: تحصیل در چین - Shihan - 11-06-2012

دروود بر فرهیختگان عزیز.


امروز می خواهم 2 وب سایت مهم و کلیدی برای تحصیل در کشور چین رو خدمت همگی معرفی می نماییم. امیدوارم مفید واقع گردد.
1- www.cucas.edu.cn
2- www.at0086.cn


با سپاس


RE: تحصیل در چین - Shihan - 11-06-2012

در خصوص زندگی و کار در پکن


هزینه بستگی به خودتان داره. ولی برای زندگی حداقلی که خیلی هم سخت نگذره (دانشجویی) تو پکن یا شانگهای باید از 2000 یوآن البته به غیر خوابگاه حساب کنی. در مورد کار ساده هم چون خارجی هستی شاید چیزی مثل تبلیغ یا کارت پخش کنی بتونی کاری پیدا کنی اما به شدت عذاب آور خواهد بود، که درآمد خوبی هم نخواهی داشت. تا انجا که من می دانم با توجه به اینکه شما در مقطع لیسانس نباید روی کار ساده حساب کرد. زمان حصور شما در کلاس تقریبا تمام وقت شما رو پر می کند. اما احتمال پیدا کردن کار برای دانشجویان فوق و دکترا با وجود زبان چینی دور از انتظار نیست.


RE: تحصیل در چین - Shihan - 11-06-2012

در خصوص انواع بورسها در کشور چین



در اواخر سال گذشته میلادی، وزارت آموزش و پرورش چین از عرضۀ 20 هزار مورد بورس به دانشجویان خارجی در سال 2010 میلادی خبر داد که شمار آن در مقایسه با سال 2009 میلادی 2000 بیشتر است.
وزارت آموزش و پرورش چین از زمان وقوع بحران مالی جهانی و برای مقابله با آن، در سال گذشته اقداماتی برای تثبیت و حتی افزایش شمار دانشجویان خارجی در دانشگاه های این کشور انجام داد. طبق برنامۀ دولت چین، در سال 2009 این کشور 18 هزار و 78 بورس برای دانشجویان خارجی ایجاد کرد که در مقایسه با سال 2008 میلادی 33.8 درصد افزایش داشت. شایان ذکر این که دولت چین 500 بورس ویژه را نیز برای دانشجویان خارجی که هزینۀ تحصیلشان را خود تقبل کرده بودند، اما در درس هایشان موفق و ممتاز بودند، اختصاص داده است. دولت مرکزی چین دولت های محلی و دانشگاه های این کشور را به ایجاد بورس های مختلف برای دانشجویان خارجی تشویق کرده تا آموزش و پرورش کشور هر چه بیشتر توسعه و گسترش یابد. چین برای جذب دانشجویان خارجی بیشتر، از ایجاد رشته های درسی به زبان های خارجی یا دوزبانۀ چینی و خارجی حمایت کرده، که این امر موجب افزایش شمار دانشجویان خارجی در کشور شده است.
وزارت آموزش و پرورش چین در حال تدوین برنامه ای برای جذب دانشجویان خارجی است. طبق برنامۀ دولت چین تا سال 2020 میلادی، شمار دانشجویان خارجی در چین به 500 هزار تن خواهد رسید و این کشور به بزرگ ترین مقصد تحصیل برای دانشجویان خارجی در آسیا تبدیل خواهد شد.
(انواع بورس ها در دانشگاه های چین برای دانشجویان خارجی)
در چین جمعاً پنج نوع بورس برای دانشجویان خارجی وجود دارد.
الف- بورس به دانشجویان کشورهای دیگر.
ب- بورس ویژۀ دولتی.
این یک بورس تحصیلی جدید در چین است که اعطای آن از سال 2008 میلادی شروع شده است و برخی دانشگاه ها در 9 شهر تابع مرکز و مناطق خودمختار به طور مستقل به دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد ارائه می دهند. علاوه بر این، برخی دولت ها محلی از جمله در شهرهای پکن، تیان جین، شانگهای، چون چین و استان یون نان برای پروژه های ویژه در دانشگاه ها، این بورس را ایجاد می کنند.
پ- بورس دانشگاهی.
که دانشگاه های مختلف مطابق شرایط خود، آن را تعریف و ارائه می کنند.
ت- بورس شرکتی.
برخی موسسات و شرکت های بزرگ و مشهور چین برای دانشجویانی که به نحوی به آن شرکت ها و یا کشور چین علاقه مند هستند، با هماهنگی برخی دانشگاه ها این نوع بورس را تعریف و ارائه می کنند. از جملۀ این مؤسسات و شرکت ها می توان به بانک توسعۀ ملی چین، شرکت فناوری «هوا وی» با مسئولیت محدود، شرکت نفت و گاز چین (سی ان پی سی)، شرکت عمران راه و پل چین (سی ار بی سی) را برشمرد.
ث- بورس از دولت های خارجی.
این بورس را دولت های کشورهای خارجی تعریف و ارائه می کنند. برای نمونه، کشورهایی چون ویتنام، تایلند، سنگاپور، پاکستان، عربستان سعودی و تانزانیا، بورس های ویژه ای را در دانشگاه های چین ایجاد کرده و به دانشجویان خود اختصاص می دهند. این کشورها نحوۀ اداره و اختصاص بودجۀ این بورس را به طرف چینی واگذار کرده اند.



با سپاس