عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها چین تحصیل در چین

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل در چین
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-07-2015, 11:29 AM
(01-07-2015, 11:48 PM)indefatigable نوشته: با سلام

من برای دانشگاه CUMT اقدام نمودم و تمام مدارک دانشگاهی رو براشون ایمیل کردم.

الان یک ایمیل دیگه دریافت کردم و از من مدارک زیر رو درخواست کردند، لطفا راهنماییم کنید که چگونه این مدارک رو تهیه کنم:

Physical examination records for foreigners, we need a copy file and you should bring the original to us if you are accepted

Personal statement

Affidavit of financial support - this is mandatory for international applicants

لطفا سریع به این پست پاسخ بدید چون من باید هر چه سریعتر مدارک رو تهیه کنم و براشون بفرستم.
با تشکر

اولاً که عرض کنم این دانشگاه نه مورد تایید وزارت علومه و نه جزو دانشگاههای متوسط و خوب تو چین!!! این مورد رو گفتم که مد نظر داشته باشی.
در خصوص مدارک هم اولی که فرم پزشکیه. هم تو سایت هست و هم در سایت سفارت چین در ایران. خیلی راحت میشه با یه جستجو پیداش کرد.
- مورد دوم باید شرحی از انگیزه تحصیلی که میخوای اونجا بری بدی بین 1000 لغت کافیه. از ایده و علاقمندی و کارهایی که قراره انجام بدی بگو
- مورد اخر هم که باید گواهی بانکی نشون بدی که هزینه یکسال تحصیل و خورد و خوراک رو در حساب بانکی داری. البته این مورد عجیبه چون سفارت اگر بخواد باید بگیره نه دانشگاه!!! ضمن اینکه من تابحال این مورد رو برای چین نشنیدم. بهتره از اینجا سوال بپرسی (ایمیل یا تماس بگیر)
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین indefatigable
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-07-2015, 01:30 PM
(02-07-2015, 11:29 AM)Mr-Voltage نوشته: اولاً که عرض کنم این دانشگاه نه مورد تایید وزارت علومه و نه جزو دانشگاههای متوسط و خوب تو چین!!! این مورد رو گفتم که مد نظر داشته باشی.
در خصوص مدارک هم اولی که فرم پزشکیه. هم تو سایت هست و هم در سایت سفارت چین در ایران. خیلی راحت میشه با یه جستجو پیداش کرد.
- مورد دوم باید شرحی از انگیزه تحصیلی که میخوای اونجا بری بدی بین 1000 لغت کافیه. از ایده و علاقمندی و کارهایی که قراره انجام بدی بگو
- مورد اخر هم که باید گواهی بانکی نشون بدی که هزینه یکسال تحصیل و خورد و خوراک رو در حساب بانکی داری. البته این مورد عجیبه چون سفارت اگر بخواد باید بگیره نه دانشگاه!!! ضمن اینکه من تابحال این مورد رو برای چین نشنیدم. بهتره از اینجا سوال بپرسی (ایمیل یا تماس بگیر)

با تشکر از پاسخ ارزنده شما

- من دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم رو در این وبسایت چک میکنم : کلیک کنید
لطفا راهنمایی کنید که این وبسایت مرجع رسمی وزارت علوم هست یا نیست.
در مورد دانشگاه CUMT در قسمت مربوط به چین دانشگاه های مربوط به استان Jiangsu نام این دانشگاه در ردیف 61 قرار دارد (رده ممتاز). آیا طریقه چک کردن دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم به همین صورت هست؟ لطفا اگر باید مرجع دیگری را بررسی کنم و یا از وزارت علوم تماس بگیرم راهنمایی نمایید.

- در مورد گواهی بانکی فقط یک فایل برام فرستادند که شبیه یک فرم هست. هیچ صحبتی از حساب بانکی نیست البته معنی affidavit هم همین شاید باشه که نیاز به رسمی بودن نیست. باز در این مورد بیشتر تحقیق میکنم.
THE BEGINING IS NEAR
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
02-07-2015, 09:14 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-07-2015, 09:16 PM توسط Shihan.)
(02-07-2015, 01:30 PM)indefatigable نوشته: با تشکر از پاسخ ارزنده شما

- من دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم رو در این وبسایت چک میکنم : کلیک کنید
لطفا راهنمایی کنید که این وبسایت مرجع رسمی وزارت علوم هست یا نیست.
در مورد دانشگاه CUMT در قسمت مربوط به چین دانشگاه های مربوط به استان Jiangsu نام این دانشگاه در ردیف 61 قرار دارد (رده ممتاز). آیا طریقه چک کردن دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم به همین صورت هست؟ لطفا اگر باید مرجع دیگری را بررسی کنم و یا از وزارت علوم تماس بگیرم راهنمایی نمایید.

- در مورد گواهی بانکی فقط یک فایل برام فرستادند که شبیه یک فرم هست. هیچ صحبتی از حساب بانکی نیست البته معنی affidavit هم همین شاید باشه که نیاز به رسمی بودن نیست. باز در این مورد بیشتر تحقیق میکنم.

ببین سایت وزارت علوم همه دانشگاههای مورد تایید رو به چهار گروه ممتاز، خوب، متوسط و ضعیف تقسیم کرده. که از این میان ممتاز و خوب ارزش رفتن و تحصیل دارن که اسمی از دانشگاه شما نیست. درضمن استان Jiangsu  دانشگاه ممتاز داره Nanjing university و NUAA
به نظرم برای این 2 یا دانشگاههای ممتاز و خوب اقدام کن.
- در خصوص تماس با وزارت علوم هم گزینه خوبیه مشورت کنید.
- در خصوص اون فرم هم نمیدونم بهتره با دانشگاه هماهنگ کنی.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین sassss
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-08-2015, 11:17 AM
سلام و ارادت خدمت دوستان بزرگوار
بنده قصد دارم سال بعد برای بورس CSC در مقطع ارشد رشته FINANCE اقدام کنم ولی نمی دانم که چه آزمون هایی را باید شرکت کنم در واقع منظورم این است که آیا آزمونGMAT را باید بدم یا GRE را ؟  و اینکه کسی می داند بهترین دانشگاه هایی که میشه از طریق CSC براشون فاند گرفت در رشته FINANCE کدام است ؟ خیلی ممنونم میشم اگر کسی اطلاعاتی داره در اختیارم قرار بده ؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-08-2015, 11:58 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-08-2015, 12:01 PM توسط Shihan.)
(08-08-2015, 11:17 AM)sassss نوشته: سلام و ارادت خدمت دوستان بزرگوار
بنده قصد دارم سال بعد برای بورس CSC در مقطع ارشد رشته FINANCE اقدام کنم ولی نمی دانم که چه آزمون هایی را باید شرکت کنم در واقع منظورم این است که آیا آزمونGMAT را باید بدم یا GRE را ؟  و اینکه کسی می داند بهترین دانشگاه هایی که میشه از طریق CSC براشون فاند گرفت در رشته FINANCE کدام است ؟ خیلی ممنونم میشم اگر کسی اطلاعاتی داره در اختیارم قرار بده ؟

سلام بر شما

در چین نیاز نیست در این آزمونها شرکت کنید ، زیرا واسه مقطع ارشد معدل بالا و نمره زبان خوب شانست رو بالا میبره. ضمنا بورس csc واسه ارشد شانس بورس واسش نیست، می‌شه از بورس دانشگاه استفاده بشه چون بیشتر تمرکز csc روی دوره‌ دکترا هست اما  شما اقدام کن. اگه رزومه خوبی داری اون آزمون جیمت رو بده واسه کشورهای دیگه اقدام کن. بهترین دانشگاهم می‌شه به زیر اشاره کرد.

1- Renmin University
2- Peking University
3- Fudan University
4- Nanjing university
5- Xiamen university
.
.
.
نقل قول  

آفلاین Parastu
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-08-2015, 02:30 PM
سلام ی سوالی داشتم من الان دوم هنرستان در رشته ی گرافیک هستم میخواستم بدونم میتونم سوممو درچین بخوونم بعد ی سوال دیگه هزینه ی شهریه ی مدارس اونجا چقدره؟؟؟ممنون میشم اگه جواب بدین
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-08-2015, 09:01 PM
(25-08-2015, 02:30 PM)Parastu نوشته: سلام ی سوالی داشتم من الان دوم هنرستان در رشته ی گرافیک هستم میخواستم بدونم میتونم سوممو درچین بخوونم بعد ی سوال دیگه هزینه ی شهریه ی مدارس اونجا چقدره؟؟؟ممنون میشم اگه جواب بدین

متاسفانه خیر! مدارس فنی حرفه ای در چین عملاً تطبیق واحد از جایی رو نمی پذیرن و اگر به فرض هم بپذیرند کل دوره به زبان چینی ارائه میشه. به نظرم شما در خود ایران براحتی میتونی اقدام و ادامه تحصیل بدی.
نقل قول  

آفلاین Katayun88
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-09-2015, 03:14 PM
سلام

من دانشجوی ارشد زبانشناسی همگانی هستم ترم آخر. مدرک زبان هنوز ندارم. کارشناسی رشته مدیریت بازرگانی بودم با معدل 15/15. تا الان هم معدل کل دوره ارشدم 15/46 بوده. میخواستم بدونم با این اوصاف برای دکترا برای چه دانشگاهی میتونم اقدام کنم که بتونم فاند هم بگیرم. نظرتون راجع به دانشگاه Shanghai Jiao Tong
چیه.

ممنون میشم راهنماییم کنید.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-09-2015, 03:34 PM
(20-09-2015, 03:14 PM)Katayun88 نوشته: سلام

من دانشجوی ارشد زبانشناسی همگانی هستم ترم آخر. مدرک زبان هنوز ندارم. کارشناسی رشته مدیریت بازرگانی بودم با معدل 15/15. تا الان هم معدل کل دوره ارشدم 15/46 بوده. میخواستم بدونم با این اوصاف برای دکترا برای چه دانشگاهی میتونم اقدام کنم که بتونم فاند هم بگیرم. نظرتون راجع به دانشگاه Shanghai Jiao Tong
چیه.

ممنون میشم راهنماییم کنید.

شانس گرفتن فاند برای این دانشگاه بدون نمره زبان و جی ار ای و معدل پایین ارشد شما پایینه!
به نظرم برای دانشگاههای متوسط اقدام کنید. بورسهای کشور چین بسیار متنوعه بنابراین برای دانشگاههای متوسط در شانگهای و پکن ممکنه فرصت باشه.
نقل قول  

آفلاین Katayun88
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-09-2015, 10:18 PM
(20-09-2015, 03:34 PM)Shihan نوشته: شانس گرفتن فاند برای این دانشگاه بدون نمره زبان و جی ار ای و معدل پایین ارشد شما پایینه!
به نظرم برای دانشگاههای متوسط اقدام کنید. بورسهای کشور چین بسیار متنوعه بنابراین برای دانشگاههای متوسط در شانگهای و پکن ممکنه فرصت باشه.

مرسی از پاسختون. ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم بنظرتون اقدام برای دانشگاه های متوسط(از چه رنکی مدنظر هست؟) ارزش هزینه ای که باید بشه داره یعنی با فاندی که میشه از این دانشگاه ها گرفت احیانا اگه موافقت بشه، میشه اونجا زندگی کرد؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 12 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 09-05-2025، 01:31 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی