عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان

صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... 100 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-12-2016, 03:09 AM
(16-12-2016, 02:14 AM)PeymanSa نوشته: سلام..یه استاد ایرانی (آمریکا) بهم اینو ج داد...آیا در صورت پذیرش میتونه فاند کنه بنظرتون؟ با سپاس

Hi ,

You have a good resume. I recommend you to officially apply to our DE program. (Please read the program and see If you are interested).

Keep me posted.

جوابش دربردارنده نکته چشمگیری نیست...
به template شباهت بالایی داره...

جهت سنجش شرایط، بعد از reading the program یه سوال fake مثلا در مورد موضوع تحقیق مورد نظرتون یا مسائل آموزشی مثل proposal و غیره مطرح کنید.. اگر جواب کلی داد یعنی عملا نظر خاصی روی case تون نداره... چرا که اساتیدی که به موردی علاقه مند میشن، حداقل در سوال و جواب ها دقیق برخورد می کنند تا کشش فرد رو به نوعی بیشتر کنند...
نقل قول  

آفلاین faez1212
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-12-2016, 12:56 PM
سلام من از یکی از اساتید ایرانی دانشگاه سن دیه گو همچین ایمیلی دریافت کردم:

Soheil,

You have a solid academic background. However,  considering the fact that you have not finished your Master's degree yet and our admission office needs to receive all your supporting documents including official MSc and BSc certificates and transcripts before Feb. 15th, 2017, I am concerned that you could not meet the deadline. The University is now closed for new year holidays and will be re-opened  after Jan. 17. Please confirm if you can get all necessary documents by then. If so, we can set a phone interview and go from there. You may see the following link for further detailed information

من هنوز دانشجو هستم و شاید ماه بعد دفاع کنم. به نظرتون راهی هست که بشه دانشگاه رو راضی کرد فعلا مدرک ارشد رو نخواهند؟ کسی همچین موردی را داشته است تا به حال؟
دانشگاه ایالتی سن دیه گو هست. SDSU

سپاس فراوان
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-12-2016, 10:10 PM
(27-12-2016, 12:56 PM)faez1212 نوشته: سلام من از یکی از اساتید ایرانی دانشگاه سن دیه گو همچین ایمیلی دریافت کردم:

Soheil,

You have a solid academic background. However,  considering the fact that you have not finished your Master's degree yet and our admission office needs to receive all your supporting documents including official MSc and BSc certificates and transcripts before Feb. 15th, 2017, I am concerned that you could not meet the deadline. The University is now closed for new year holidays and will be re-opened  after Jan. 17. Please confirm if you can get all necessary documents by then. If so, we can set a phone interview and go from there. You may see the following link for further detailed information

من هنوز دانشجو هستم و شاید ماه بعد دفاع کنم. به نظرتون راهی هست که بشه دانشگاه رو راضی کرد فعلا مدرک ارشد رو نخواهند؟ کسی همچین موردی را داشته است تا به حال؟
دانشگاه ایالتی سن دیه گو هست. SDSU

سپاس فراوان

مسئله اصلی مدرک ارشد نیست... ریزنمرات اون هست...
اگر تمام دروستون رو گذروندین و نمراتش در ریزنمرات هست به استاد بگید که فقط مدرکتون اماده نیست... و material لازم برای تصمیم admission committee رو اماده دارید...

هرچند چون هنوز دفاع نکردید باز هم ممکنه جوابشون منفی باشه
نقل قول  

آفلاین faez1212
**
نقل قول

28-12-2016, 04:54 PM
(27-12-2016, 10:10 PM)Matinking نوشته: مسئله اصلی مدرک ارشد نیست... ریزنمرات اون هست...
اگر تمام دروستون رو گذروندین و نمراتش در ریزنمرات هست به استاد بگید که فقط مدرکتون اماده نیست... و material لازم برای تصمیم admission committee رو اماده دارید...

هرچند چون هنوز دفاع نکردید باز هم ممکنه جوابشون منفی باشه

خیلی ممنون از پاسختون.

من نمرات ارشد و کارشناسی را برای ایشان فرستاده بودم که ایشان چنین پاسخی دادند. یعنی می دانند که من دروس ارشدم را به پایان رساندم. حتی پایان نامه ام را هم نوشته ام و الان استاد در حال بررسی است و به زودی دفاع خواهم کرد.

فقط سوال من این است که باید با مسئولان بخش پذیرش باید گفت و گو کنم و یا صحبت کردن با استاد هم می تواند مفید باشد؟

سپاس
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

28-12-2016, 09:56 PM
(28-12-2016, 04:54 PM)faez1212 نوشته: خیلی ممنون از پاسختون.

من نمرات ارشد و کارشناسی را برای ایشان فرستاده بودم که ایشان چنین پاسخی دادند. یعنی می دانند که من دروس ارشدم را به پایان رساندم. حتی پایان نامه ام را هم نوشته ام و الان استاد در حال بررسی است و به زودی دفاع خواهم کرد.

فقط سوال من این است که باید با مسئولان بخش پذیرش باید گفت و گو کنم و یا صحبت کردن با استاد هم می تواند مفید باشد؟

سپاس

اگر قبلا فرستادید و بعدش این موضع رو گرفتن که خب دیگه حرفی باقی نمی مونه و چیزی که میخوان رو ندارید...
نقل قول  

آفلاین sarbaz-sefr
**
نقل قول

05-01-2017, 04:27 PM
سلام

من یک میل از یک استاد از استرالیا دریافت کردم، بعد از یکسری توضیحات و اینا....نوشته:"
"It is expected that you write a proposal including: Your Name, Potential Supervisor's Name (i.e. my name), A Tentative Title of Your Proposed Project, Your Brief Track Record, Introduction (Importance of the Topic), Background (A Brief Literature Review), Objectives of your Project, Research Methodologies, Required Resources, Research Plan, Outcomes of the Research, and Key References. The proposal is usually around 3 to 4 pages."

الان مگه موضوع پروپوزال رو خود استادا تعیین نمیکنن؟ من باید بگم چه موضوعی باید کاربشه؟!

ازش بخوام خودش یه موضوع بهم بده؟ بد نباشه؟!

یه سوال دیگه

یه استادی هم چند هفته پیش بهم گفت ریز نمرات بفرست برام، منم البته با یه هفته تاخیر! فرستادم. بعد دیگه رفت تو کما....نمیدونم واسه تعطیلات بود، خوشش نیومد، یادش رفت؟ نرسید دستش؟!
کلا چطوری پیگیری کنم؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

05-01-2017, 11:18 PM
(05-01-2017, 04:36 PM)sarbaz-sefr نوشته: یه سوال دیگه

یه استادی هم چند هفته پیش بهم گفت ریز نمرات بفرست برام، منم البته با یه هفته تاخیر! فرستادم. بعد دیگه رفت تو کما....نمیدونم واسه تعطیلات بود، خوشش نیومد، یادش رفت؟ نرسید دستش؟!
کلا چطوری پیگیری کنم؟

به احتمال زیاد نظر مساعدی نداشته وگرنه سر و کله اش خیلی زودتر از اینها پیدا شده بود...
نقل قول  

آفلاین آنیا
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-01-2017, 07:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-01-2017, 08:07 PM توسط آنیا. دلیل ویرایش: اضافه کردن متن )
سلام  یکی دو نفر از استادها این طوری جواب منو دادن:
thanks for your message.
i look forward to seeing your application 
میدونم که می گه اول برو اپلای کن  ، من رزومه هم براش فرستاده بوده نامه ایمیلم هم خوب بود ولی این جواب یعنی همون نخواستن دیگه؟ چون من تو ایمیل اولم حرفی از فاند نزدم فقط گفتم با توجه به فلان تحقیقتون زمینه کاری شما مثل یکی از درسهای منه تو ارشد دیگه نپرسم شما فاند هم میدید یا نه؟
راستی من می خوام اتحانای زبانمو بهار انجام بدم و پاییز 2017 اپلای کنم که اگه قبول بشم عملا می شه سال 2018حالا من تو ایمیل اولیه به اساتید بنویسم i'm considering applying to university of ... in fall 2018 ya 2017?
نقل قول  

آفلاین raminz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-01-2017, 09:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-01-2017, 09:04 PM توسط raminz.)
(07-01-2017, 07:55 PM)آنیا نوشته: سلام  یکی دو نفر از استادها این طوری جواب منو دادن:
thanks for your message.
i look forward to seeing your application 
میدونم که می گه اول برو اپلای کن  ، من رزومه هم براش فرستاده بوده نامه ایمیلم هم خوب بود ولی این جواب یعنی همون نخواستن دیگه؟ چون من تو ایمیل اولم حرفی از فاند نزدم فقط گفتم با توجه به فلان تحقیقتون زمینه کاری شما مثل یکی از درسهای منه تو ارشد دیگه نپرسم شما فاند هم میدید یا نه؟
راستی من می خوام اتحانای زبانمو بهار انجام بدم و پاییز 2017 اپلای کنم که اگه قبول بشم عملا می شه سال 2018حالا من تو ایمیل اولیه به اساتید بنویسم i'm considering applying to university of ... in fall 2018 ya 2017?

سلام،

والا این جوابیه که خیلی از اساتید میدن. به این معنی نیست که شما رو نخواد! عملاً الان بحث فاند خیلی زوده چون شما تازه میخوای سال بعد اپلای کنی. بعد تازه باید پذیرش بگیری که موضوع فاند رسمیت پیدا کنه. اگه فکر میکنی رنک دانشگاه به رزومت میخوره اپلای کن.

والا به نظرم الان خیلی زوده برای تماس با اساتید. شما تازه 1 سال دیگه میخوای مدارکتو بفرستی. بهترین زمان برای ایمیل زدن همون اواخر تابستون و اوایل پاییز سال بعده. 

در مورد متن میل هم میتونی یه همچین چیزی بگی:
I am looking for possible opportunities to pursue my academic career to a PhD level starting from fall 2018
نقل قول  

آفلاین mortezanear
**
نقل قول

07-01-2017, 09:27 PM
(05-01-2017, 04:27 PM)sarbaz-sefr نوشته: سلام

من یک میل از یک استاد از استرالیا دریافت کردم، بعد از یکسری توضیحات و اینا....نوشته:"
"It is expected that you write a proposal including: Your Name, Potential Supervisor's Name (i.e. my name), A Tentative Title of Your Proposed Project, Your Brief Track Record, Introduction (Importance of the Topic), Background (A Brief Literature Review), Objectives of your Project, Research Methodologies, Required Resources, Research Plan, Outcomes of the Research, and Key References. The proposal is usually around 3 to 4 pages."

الان مگه موضوع پروپوزال رو خود استادا تعیین نمیکنن؟ من باید بگم چه موضوعی باید کاربشه؟!

ازش بخوام خودش یه موضوع بهم بده؟ بد نباشه؟!

سلام دوست عزیز

کلا دانشگاههای استرالیا این شکلی هستند که شما باید همراه فرم اپلیکیشن یک پروپوزال هم براشون بفرستی. این پروپوزال همونی نیست که قراره تو دوره دکتری روش کار کنی بلکه صرفا میخوان مهارت شما رو به عنوان یه دانشجوی تحصیلات تکمیلی در این زمینه بسنجند. استاد من گفت مثلا در مورد پروژه ارشدم پروپوزال بنویسم منم وقتی همین سوالی مشابه شما پرسیدم ایشون این جوابو دادن و گفتند بیام اونجا (دانشگاه مقصد) عوض میکنند موضوعش رو. 

به نظر من بهشون بگید مثلا تو مستر رو فلان چیز کار کردید نظرتون مساعده که من هم رو این موضوع پروپوزال بنویسم... ببینید نظر خودشون چیه
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... 100 بعدی »