عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان

صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... 100 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد ایمیل دريافتی از استادان
آفلاین PeymanSa
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-10-2016, 11:54 PM
درود به دوستان..

اگر استادی (کانادا) ایمیل ج بده و بگه خودش پروژه نداره اما ذکر کنه که از همکاراش جویا میشه که آیا پروژه ی متناسب با پروفایل من دارن یا نه، بر فرض اینکه استاد جدید پروژه یا فاند داشته باشه، معرفی من به استاد جدید آیا تاثیر مثبتی داره یا اینکه فقط یه معرفی کردنه سادست و بس؟

(جمله بندی پیچیدمو میبخشین) 

با سپاس
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-10-2016, 12:09 AM
(17-10-2016, 11:54 PM)PeymanSa نوشته: درود به دوستان..

اگر استادی (کانادا) ایمیل ج بده و بگه خودش پروژه نداره اما ذکر کنه که از همکاراش جویا میشه که آیا پروژه ی متناسب با پروفایل من دارن یا نه، بر فرض اینکه استاد جدید پروژه یا فاند داشته باشه، معرفی من به استاد جدید آیا تاثیر مثبتی داره یا اینکه فقط یه معرفی کردنه سادست و بس؟

(جمله بندی پیچیدمو میبخشین) 

با سپاس

سلام

معمولا بله...
در اروپا شنیده م که این قبیل همکاری ها برای دانشجو گرفتن بین اساتید عملا وجود داشته باشه، ولی چیزی که من دارم اینجا می بینم رقابت شدید بین اساتید در همه شئون هست... به این وعده خوش بین باشید ولی خیلی روش حساب ویژه باز نکنید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-10-2016, 08:07 AM
(17-10-2016, 09:40 PM)mortezanear نوشته: سلام مجدد به همه دوستان عزیز که زحمت می کشند و وقتشونو برای کمک به دیگران می گذراند...

دوستان یه سوالی، من این امیل رو بعد از دو روز از یک استادی گرفتم.. نظرتونو میشه لطف کنید بگید؟ تمپلیته آیا؟ امیدی هست؟ Smile
Dear .....,

Many thanks for your note. Your background and interests sound like a good fit. We do have open positions in our research group, but first you will need to be accepted into one of Caltech’s graduate programs. 

You can find more information ...../.

To get the ball rolling, please apply to one of Caltech’s graduate programs by following the instructions provided here: 
http://www.gradoffice.caltech.edu/admissions. 

The group can accept graduate students from any program at Caltech, including Biology, Chemical Engineering, Chemistry, Medical Engineering, or Bioengineering programs.

Thank you, I am looking forward to reviewing your application!

professor's name

منم تو ایمیلم فقط گفتم به کارای گروهتون علاقه مندم( با ذکر مقاله های گروه) و اینکه در مورد مقاله هایی که مشترک با زمینه این استاد داشتم حرف زدم  و لینکشونو دادم. 
این ایمیل رو به یک نفر دیگه هم CC کرده

خیلی ممنون از لطفتون

به هر حال این استاد در دانشکده های مختلف فاند داره و احتمالا جزو کمیته هست. فارغ از اینکه دقیقا این ایمیل از چه نوعی هست شما به نظرم حتما این رو مد نظر قرار بدید اما دلتون رو بهش خوش نکنید. سعی کنید دقیقا زمان اپلای جواب بدید که اپلای کردم حالا چیکار کنم. اگر پذیرش گرفتید به نظرم دوباره ایمیل بدید و بگید میشه بیشتر در مورد تحقیقاتتون حرف بزنیم و من شما رو به عنوان سوپروایزر میخوام انتخاب بکنم.
در sop اسمش رو بیارین.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین faeze23
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

20-10-2016, 01:17 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-10-2016, 01:20 AM توسط faeze23.)
سلام به همه دوستان
استادی از کانادا در جواب ایمیل من که گفته بودم دوست دارم تو ریسرچ گروپش باشم این گفته 

Dear Faezeh,

We do not currently offer a MES degree in the School, but we do offer an MSc (thesis based) and MPH (course based) degree where you can choose a specialization in Environmental Health. Please review our degree programs here: 
Are you interested in a thesis or course-based degree? What is your cumulative GPA? (Canadian equivalent, please). 

الان من در جواب فقط معدلم رو براش بگم و ریزنمرات بفرستم یا لازمه بیشتر از رزومه خودم توضیح بدم؟؟ 
و یک سوال دیگه برای تبدیل معدلم به سیستم کانادایی دقیقا باید چکارکنم؟جوابهایی ک با سرچ پیدا کردم گیج کننده است یکم نمیدونم کدوم درسته دقیقا؟ چون تو رزومه ام از بیست نوشتم معدل کل من 16.59 هست این روش تبدیل به سیستم GPA آمریکا برای کانادا هم کاربرد داره؟؟ من الان معدل کل لیسانس بگم یا دوسال آخر؟؟
و سوال آخر چون من به ادامه تحصیل دکترا هم فکر میکنم باید در جواب ترجیحم بگم (thesis based) که بتونم فاند تحقیقاتی هم بگیرم درسته؟؟ ممنون از شما و ببخشید سوالم طولانی شد
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-10-2016, 01:34 AM
(20-10-2016, 01:17 AM)faeze23 نوشته: سلام به همه دوستان
استادی از کانادا در جواب ایمیل من که گفته بودم دوست دارم تو ریسرچ گروپش باشم این گفته 

Dear Faezeh,

We do not currently offer a MES degree in the School, but we do offer an MSc (thesis based) and MPH (course based) degree where you can choose a specialization in Environmental Health. Please review our degree programs here: 
Are you interested in a thesis or course-based degree? What is your cumulative GPA? (Canadian equivalent, please). 

الان من در جواب فقط معدلم رو براش بگم و ریزنمرات بفرستم یا لازمه بیشتر از رزومه خودم توضیح بدم؟؟ 
و یک سوال دیگه برای تبدیل معدلم به سیستم کانادایی دقیقا باید چکارکنم؟جوابهایی ک با سرچ پیدا کردم گیج کننده است یکم نمیدونم کدوم درسته دقیقا؟ چون تو رزومه ام از بیست نوشتم معدل کل من 16.59 هست این روش تبدیل به سیستم GPA آمریکا برای کانادا هم کاربرد داره؟؟ من الان معدل کل لیسانس بگم یا دوسال آخر؟؟
و سوال آخر چون من به ادامه تحصیل دکترا هم فکر میکنم باید در جواب ترجیحم بگم (thesis based) که بتونم فاند تحقیقاتی هم بگیرم درسته؟؟ ممنون از شما و ببخشید سوالم طولانی شد

سلام

- سوال واضح هست... اولا می خواد ببینه دنبال master by course هستید یا master by research و ثانیا معدلتون رو می خواد به scale کانادا... 
ریزنمرات رو براش بفرستید و معدل "کلتون" رو "ساده و خیلی rough" به 4 تقسیم و بهش گزارش کنید...

- بله... master by research شانس بالاتری برای funding داره و پله پذیرش دکترا هم به حساب میاد...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

24-10-2016, 10:07 AM
دوستان عزیز سلام

من در مکاتباتم با اساتید به موردی برخورد کردم که ذهنم رو مشغول کرده و جواب قاطعی براش ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید. 
فیلدی که من برای تز ارشدم کار کردم بین رشته ای هست. من با مستر بیوشیمی در دپارتمان فیزیک، بیوفیزیک کار کردم. نتیجه تز میتونه در پروسه های طراحی روش های تشخیصی بیماری و درمانی هم استفاده بشه. با این پیش زمنیه، من اساتیدی که برای ادامه کار میتونم باهاشون مکاتبه کنم رو از دپارتمانهای بیوشیمی- بیوفیزیک-گاها فیزیک انتخاب کردم. 
از دو ایمیل ارسالی من به دو مورد از اساتیدی که من برای انجام تزم از مقاله ها و روش کارهاشون استفاده کردم،(از دو ایالت و دانشگاه متفاوت یکی دپارتمان فیزیک و یکی دپارتمان بیوشیمی) هر دو نفر منو تشویق کردند که بهتره برای دپارتمان bio-engineering یا biomedical engineering اپلای کنی. الان من کاملا گیج شدم که مشکل کجاست؟
اینکه در نهایت از نتیجه بشه به کاربرد رسید خوبه (اتفاقی که من حدس میزنم در دپارتمانهای پیشنهادی اساتید، انجام میشه) ولی خب با نداشتن بک گراند کافی(در زمینه طراحی و نرم افزار و .... که به نوعی لازمه مهندسی زیستی هست) برای این دپارتمانها هم فک میکنم مشکل جدیدی پیدا میشه. 

از اونجا که تعداد ایمیلهای ارسالی خیلی محدوده شاید اصلا فکر کردن راجع به این مسئله بی معنی به نظر برسه ولی با توجه به لیست محدودی که من فعلا برای ارسال ایمیل دارم به نوعی از دست رفتن پوزیشن های احتمالی هست بنابراین میخوام اگر مشکل از جاییه که قابل حله، در ایمیلهای بعدی رفع شده باشه. 

ارادتمند 
الهام
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

24-10-2016, 05:14 PM
(24-10-2016, 10:07 AM)szeinalilathori نوشته: دوستان عزیز سلام

من در مکاتباتم با اساتید به موردی برخورد کردم که ذهنم رو مشغول کرده و جواب قاطعی براش ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید. 
فیلدی که من برای تز ارشدم کار کردم بین رشته ای هست. من با مستر بیوشیمی در دپارتمان فیزیک، بیوفیزیک کار کردم. نتیجه تز میتونه در پروسه های طراحی روش های تشخیصی بیماری و درمانی هم استفاده بشه. با این پیش زمنیه، من اساتیدی که برای ادامه کار میتونم باهاشون مکاتبه کنم رو از دپارتمانهای بیوشیمی- بیوفیزیک-گاها فیزیک انتخاب کردم. 
از دو ایمیل ارسالی من به دو مورد از اساتیدی که من برای انجام تزم از مقاله ها و روش کارهاشون استفاده کردم،(از دو ایالت و دانشگاه متفاوت یکی دپارتمان فیزیک و یکی دپارتمان بیوشیمی) هر دو نفر منو تشویق کردند که بهتره برای دپارتمان bio-engineering یا biomedical engineering اپلای کنی. الان من کاملا گیج شدم که مشکل کجاست؟
اینکه در نهایت از نتیجه بشه به کاربرد رسید خوبه (اتفاقی که من حدس میزنم در دپارتمانهای پیشنهادی اساتید، انجام میشه) ولی خب با نداشتن بک گراند کافی(در زمینه طراحی و نرم افزار و .... که به نوعی لازمه مهندسی زیستی هست) برای این دپارتمانها هم فک میکنم مشکل جدیدی پیدا میشه. 

از اونجا که تعداد ایمیلهای ارسالی خیلی محدوده شاید اصلا فکر کردن راجع به این مسئله بی معنی به نظر برسه ولی با توجه به لیست محدودی که من فعلا برای ارسال ایمیل دارم به نوعی از دست رفتن پوزیشن های احتمالی هست بنابراین میخوام اگر مشکل از جاییه که قابل حله، در ایمیلهای بعدی رفع شده باشه. 

ارادتمند 
الهام

- مشکلی وجود نداره! Smile
اساتیدیکه باهاشون تماس گرفتین position نداشته ان و من باب کمک سعی کرده ان به شما ادرس جدید بدن...
biophysics، biochemistry، bioengineering، biomedical engineering و حتی synthetic biology می تونن در سطوح عالی تحقیقاتی عملا یک چیز باشند...

- background ی که اساتید دنبالش هستند به نرم افزار دونستن خلاصه نمیشه... یک دانشجوی graduate می تونه (یا درواقع باید بتونه) با کمی effort نرم افزارهای مورد نیازش رو یاد بگیره یا با بررسی منابع و مقالات و textbook ها اگر در زمینه ای نیاز به یادگیری پایه داره خودشو برسونه...
اساتید دنبال نمرات پایه بالا، دونستن روش تحقیق توسط شما و آشنا بودن شما با field تحقیقاتی هستند...

- با تعداد محدود ایمیل ممکن هست اصلا به جایی نرسید... جست و جوتون رو گسترش بدید و بدونید که بودن کسانی که بعد از 1000 ایمیل تونستن position واقعی پیدا کنند...
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

24-10-2016, 06:32 PM
(24-10-2016, 05:14 PM)Matinking نوشته: - مشکلی وجود نداره! Smile
اساتیدیکه باهاشون تماس گرفتین position نداشته ان و من باب کمک سعی کرده ان به شما ادرس جدید بدن...
biophysics، biochemistry، bioengineering، biomedical engineering و حتی synthetic biology می تونن در سطوح عالی تحقیقاتی عملا یک چیز باشند...

- background ی که اساتید دنبالش هستند به نرم افزار دونستن خلاصه نمیشه... یک دانشجوی graduate می تونه (یا درواقع باید بتونه) با کمی effort نرم افزارهای مورد نیازش رو یاد بگیره یا با بررسی منابع و مقالات و textbook ها اگر در زمینه ای نیاز به یادگیری پایه داره خودشو برسونه...
اساتید دنبال نمرات پایه بالا، دونستن روش تحقیق توسط شما و آشنا بودن شما با field تحقیقاتی هستند...

- با تعداد محدود ایمیل ممکن هست اصلا به جایی نرسید... جست و جوتون رو گسترش بدید و بدونید که بودن کسانی که بعد از 1000 ایمیل تونستن position واقعی پیدا کنند...
ممنون از جوابتون متین عزیز 
-امیدوارم واقعا مشکلی نباشه: طبق اطلاعات سایت آزمایشگاه یکی از اساتید (که به قول خودش تجربه خوبی از کار کردن با دو دانشجوی ایرانیش داره)، دانشجوهای دکتری و پست دکتری میتونن اپلای کنن بنابراین احتمالا پوزیشن داره. به نظر شما ریسرچ اینترست ها که در متن ایمیل بهشون اشاره کردم، میتونه به عنوان یه دلیل در نظر گرفته بشه؟

- در مورد ایمیل محدود کاملا باهاتون موافقم اما درگیری همزمان تافل و GRE فرصتی زیادی برای ایمیل زدن برام نمی زاره برای همین اشاره کردم که فعلا تعداد محدودی ایمیل قرار برنم به محض عادی شدن اوضاع، حتما برای ایمیل زدن بیشتر وقت میگذارم. در عین حال نمیخوام این موارد موجود بی دلیل از دست بره.
ارادتمند
الهام
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

24-10-2016, 07:48 PM
(24-10-2016, 06:32 PM)szeinalilathori نوشته: ممنون از جوابتون متین عزیز 
-امیدوارم واقعا مشکلی نباشه: طبق اطلاعات سایت آزمایشگاه یکی از اساتید (که به قول خودش تجربه خوبی از کار کردن با دو دانشجوی ایرانیش داره)، دانشجوهای دکتری و پست دکتری میتونن اپلای کنن بنابراین احتمالا پوزیشن داره. به نظر شما ریسرچ اینترست ها که در متن ایمیل بهشون اشاره کردم، میتونه به عنوان یه دلیل در نظر گرفته بشه؟

- در مورد ایمیل محدود کاملا باهاتون موافقم اما درگیری همزمان تافل و GRE فرصتی زیادی برای ایمیل زدن برام نمی زاره برای همین اشاره کردم که فعلا تعداد محدودی ایمیل قرار برنم به محض عادی شدن اوضاع، حتما برای ایمیل زدن بیشتر وقت میگذارم. در عین حال نمیخوام این موارد موجود بی دلیل از دست بره.
ارادتمند
الهام

در انتخاب research interest ها همیشه باید جانب احتیاط رو رعایت کنید و مواردی که با علائق استاد مورد نظر همپوشانی بالایی داره رو بیشتر bold کنید... البته تیتروار ردیف کردن چند عنوان چندان کارا نیست... مهم مانور شما روی اونهاست تا استاد حس کنه برای کار در اون زمینه خاص واقعا برنامه دارید...
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

27-10-2016, 01:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-10-2016, 01:18 AM توسط szeinalilathori.)
دوستان عزیزسلام.
 ایمیل زیر تمپلیته؟ (چقدر میتونم به این جواب برای اپلای تکیه کنم؟)
,Thank you for your interest. I think you would be a strong candidate for our department. The way applications works in our department is you have to apply through IBIS program which is basically an umbrella program for a range of interdisciplinary work from Biology to Neuroscience to chemical biology:
After you got admitted, you will do 3 rotations in 3 different labs, each for 10 days, which allows you to experience different kind of research. At the end you will join one of the labs and I'd be happy to have you rotate in my lab when you get admitted. In your applications forms you can mention my name as a faculty that you are potentially interested.
Wish you all the best with the application process!

ارادتمند 
الهام
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (100): « قبلی 1 ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... 100 بعدی »