عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General مشاوره و رفع اشکال GRE General مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Verbal
آفلاین 1sogand
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-07-2016, 10:56 AM
سلام

م میخوام حدودا هفته آخر اسفند جی ار ای بدم وتا الان اینا رو خوندم
1100
ورد اسمارت
800 بارونز
وربال ای تی اس
نصف بیگ بوک
بنظرتون دیگه چی بخونم؟ حتما میخوام وربالمو بالای 160 بشم ممنونم

@Torkan
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-07-2016, 07:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-07-2016, 08:21 PM توسط Torkan.)
(22-07-2016, 10:56 AM)1sogand نوشته: سلام

م میخوام حدودا هفته آخر اسفند جی ار ای بدم وتا الان اینا رو خوندم
1100
ورد اسمارت
800 بارونز
وربال ای تی اس
نصف بیگ بوک
بنظرتون دیگه چی بخونم؟ حتما میخوام وربالمو بالای 160 بشم ممنونم

@Torkan

درود

دوست عزیز تکرار کردن منابع در تمام پستها چیزی جز اضافه کردن صفحات به همراه نداره. شما لغت خوندین ولی چیزی که فراموش کردین متنهای فراوان هستش. شما البته بهتره کتاب لغت وربال ادونتج رو هم بخونین. 
در مورد کتابهایی که در مورد متون هست به پستهای قبلی مراجعه کنید ببینید چه کتابهایی این اواخر رواج داشته اونارو جمع کنید و شروع به خوندن بکنید. گرفتن نمره بالای 160 مستلزم گذاشتن وقت کافی و زدن تست زیاد هست. پاورپوینتهایی به صورت تست هستش در کتابخونه که خیلی مفیده.
بعد خوندن چند صفحه این تاپیک به کتابخونه فروم هم سر بزنید.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Chemical.Eng
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

22-10-2016, 10:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-10-2016, 10:04 PM توسط Chemical.Eng.)
سلام 

دوستان راهی هست که بشه تعداد کلماتی که از کتاب های مختلف خونده شده رو محاسبه بکنیم.  

من الان میخوام بدونم چه تعداد لغت یادگرفته ام ولی به علت وجود لغات مشترک حدودش هم دستم نیست. 

کتاب های لغاتی که خونده ام: 

1100
verbal advantage 
word smart 1
word smart 2 (کمترین مشابهت با سایرین)
800 

سپاس
Tell your heart that the fear of suffering is worse than the suffering itself And that no heart has ever suffered

when it goes in search of its dreams, because every second of the search is second's encounter with God and with eternity. Paulo Coelho

نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

23-10-2016, 06:51 AM
(22-10-2016, 10:03 PM)Chemical.Eng نوشته: سلام 

دوستان راهی هست که بشه تعداد کلماتی که از کتاب های مختلف خونده شده رو محاسبه بکنیم.  

من الان میخوام بدونم چه تعداد لغت یادگرفته ام ولی به علت وجود لغات مشترک حدودش هم دستم نیست. 

کتاب های لغاتی که خونده ام: 

1100
verbal advantage 
word smart 1
word smart 2 (کمترین مشابهت با سایرین)
800 

سپاس

سلام

به نظر من "تعداد" چیزی رو ثابت نمی کنه که در قید و بند اون باشید...
چیزی که دوستان معمولا اشاره می کنند این هست اگر applicant روی لغات چند منبع مختلف آزمون، "کاملا مسلط" باشه، بهتر هست مابقی وقتش رو منحصرا به reading comprehension اختصاص بده...
تعریف "کاملا مسلط" این هست که بتونید تمام کلمات این منابعی که می فرمایید مطالعه کردید رو در فشار و زمان آزمون آنا در ذهنتون fetch کنید... اگر بتونید که (حداقل به زعم من) همین منابع هم می تونند کارتون در حیطه لغات راه بندازن... ولی اگر نتونید این کار رو بکنید روزنامه وار خوندن منابع مختلف وقت تلف کردن هست و توصیه من دوره مکرر همین لغاتی هست که تا الان کار کردید...

اگر همچنان در بررسی منابع دیگه مصر هستید، من لغات kaplan رو پیشنهاد می کنم...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین Chemical.Eng
**
نقل قول

23-10-2016, 03:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-10-2016, 04:01 PM توسط Chemical.Eng.)
(23-10-2016, 06:51 AM)Matinking نوشته: سلام

به نظر من "تعداد" چیزی رو ثابت نمی کنه که در قید و بند اون باشید...
چیزی که دوستان معمولا اشاره می کنند این هست اگر applicant روی لغات چند منبع مختلف آزمون، "کاملا مسلط" باشه، بهتر هست مابقی وقتش رو منحصرا به reading comprehension اختصاص بده...
تعریف "کاملا مسلط" این هست که بتونید تمام کلمات این منابعی که می فرمایید مطالعه کردید رو در فشار و زمان آزمون آنا در ذهنتون fetch کنید... اگر بتونید که (حداقل به زعم من) همین منابع هم می تونند کارتون در حیطه لغات راه بندازن... ولی اگر نتونید این کار رو بکنید روزنامه وار خوندن منابع مختلف وقت تلف کردن هست و توصیه من دوره مکرر همین لغاتی هست که تا الان کار کردید...

اگر همچنان در بررسی منابع دیگه مصر هستید، من لغات kaplan رو پیشنهاد می کنم...

براتون آرزوی موفقیت دارم

ضمن تشکر، مسلما خودتون بهتر اطلاع دارید که تعداد لغات مشترک  بین این کتاب ها زیاد هست به طوری که خوندن یکی عملا مرور دیگری بود(البته به جز سری دوم ورد اسمارت). بنابراین تصورم این هست که احتمال داره در انتخاب کتاب ها دقت نکرده باشم( این مورد هم بنابر تجربه دوستان دور از ذهنه) . 
 توضیحات شما کاملا صحیح هست. منتها به هر عنوان دامنه لغات نقش مهمی در نمره وربال  داره. متاسفانه دید من از کمیت لغات مطلوب(مطلوب برای نمرات بالا) کامل نیست. اهمیت بحث کیفیت هم که غیر قابل انکارهست.  

با در نظر گرفتن تسلط 80 درصدی بر منابع ذکر شده و وجود زمان حدود یک سال، مطمین نیستم که بهترین انتخاب درکنار مرور لغات، کار بر روی reading و سایر قسمت های ازمون هست و یا تمرکز بیشتر بر یادگیری لغات . (با ذکر این نکته که زمانی که روزانه به این ازمون اختصاص دادم اجازه نمیده در کنار کار بر روی لغات جدید بر reading هم تمرکز داشته باشم.)

ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
Tell your heart that the fear of suffering is worse than the suffering itself And that no heart has ever suffered

when it goes in search of its dreams, because every second of the search is second's encounter with God and with eternity. Paulo Coelho

نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-10-2016, 07:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-10-2016, 07:14 PM توسط Matinking.)
(23-10-2016, 03:56 PM)Chemical.Eng نوشته: ضمن تشکر، مسلما خودتون بهتر اطلاع دارید که تعداد لغات مشترک  بین این کتاب ها زیاد هست به طوری که خوندن یکی عملا مرور دیگری بود(البته به جز سری دوم ورد اسمارت). بنابراین تصورم این هست که احتمال داره در انتخاب کتاب ها دقت نکرده باشم( این مورد هم بنابر تجربه دوستان دور از ذهنه) . 
 توضیحات شما کاملا صحیح هست. منتها به هر عنوان دامنه لغات نقش مهمی در نمره وربال  داره. متاسفانه دید من از کمیت لغات مطلوب(مطلوب برای نمرات بالا) کامل نیست. اهمیت بحث کیفیت هم که غیر قابل انکارهست.  

با در نظر گرفتن تسلط 80 درصدی بر منابع ذکر شده و وجود زمان حدود یک سال، مطمین نیستم که بهترین انتخاب درکنار مرور لغات، کار بر روی reading و سایر قسمت های ازمون هست و یا تمرکز بیشتر بر یادگیری لغات . (با ذکر این نکته که زمانی که روزانه به این ازمون اختصاص دادم اجازه نمیده در کنار کار بر روی لغات جدید بر reading هم تمرکز داشته باشم.)

ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید

سلام

تسلط 80 درصدی خیلی خوب هست.. منتهی حفظ اون در طول سال آتی چالش برانگیز خواهد بود... چرا که خواه ناخواه تمرکز شما بعد از مدتی از اونها برداشته میشه و به دروس دانشگاه یا مسائل دیگه معطوف میشه... پس با این فرض بازه یکساله پیش رو هم معتقدم مهمترین فاکتوری که باید از دید لغات بهش توجه داشته باشید "review" هست... 
کار کردن روی reading های GRE (برخلاف TOEFL) این فایده مضاعف رو داره که در حین بررسی reading، محتملا با لغات جدیدی روبرو میشید کاربردی بودنشون در متن به شما کمک می کنه راحت تر اونها رو به ذهن بسپارید... پس عملا تمرین reading به بار vocabulary شما هم اضافه خواهد کرد (یک تیر و دو نشان) 
تاکیدی که روی reading میشه به این دلیل هست که تسلط روی اون به مراتب بیش از دایره لغات در افزایش نمره GRE دخیل خواهد بود...

براتون آرزوی موفقیت دارم

پی نوشت: شاید بهتر بود از همون اول می رفتید سراغ 3500 واژه barron's... هرچند به شخصه (به عنوان کسی که خودم این کتاب رو کار کرده ام) فکر می کنم تسلط همه جانبه به این کتاب (برای کسی که در حال تحصیل یا شاغل هست) بین 1 تا 2 سال زمان می بره...
نقل قول  

آفلاین Chemical.Eng
**
نقل قول

04-04-2017, 03:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-04-2017, 03:36 PM توسط Chemical.Eng.)
سلام 
دوستان، 
بنده تا آزمون حدود 6  ماه وقت دارم و روزانه به طور میانگین 3 یا 4 ساعت (+1 ساعت لغت جدید یا مرور ) میتونم وقت بذارم . کتاب لغاتی که مسلط هستم:
1100  ---VA---Word smart 1,2---800 .....( لیست لغات منهتن و مگوش رو هم اضافه خواهم کرد)

وکتابایی که برای این بخش انتخاب کرده ام: 

Cracking - master GRE-  Manhattan(7 :reading comprehension)  -- big book --ETS verbal reasoning---ETS official---GMAT reading

که از این بین، سه کتاب cracking - master gre, Manhattan رو مطالعه کرده ام.

با نظر گرفتن این شرایط، ممنون میشم نظرتون رو در این موارد بفرمایید: 

1) آیا انتخابم تحتشرایطی که عرض کردم، مناسب هست؟ 
2)منبع مهم دیگری که در این مدت بشه پوشش داد (برای نمرات بالا)  پیشنهاد میدین؟  
3) ترتیب مطالعه این کتاب ها به شکل باشه بهتره؟

سپاس

نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-04-2017, 07:48 PM
(04-04-2017, 03:35 PM)Chemical.Eng نوشته: سلام 
دوستان، 
بنده تا آزمون حدود 6  ماه وقت دارم و روزانه به طور میانگین 3 یا 4 ساعت (+1 ساعت لغت جدید یا مرور ) میتونم وقت بذارم . کتاب لغاتی که مسلط هستم:
1100  ---VA---Word smart 1,2---800 .....( لیست لغات منهتن و مگوش رو هم اضافه خواهم کرد)

وکتابایی که برای این بخش انتخاب کرده ام: 

Cracking - master GRE-  Manhattan(7 :reading comprehension)  -- big book --ETS verbal reasoning---ETS official---GMAT reading

که از این بین، سه کتاب cracking - master gre, Manhattan رو مطالعه کرده ام.

با نظر گرفتن این شرایط، ممنون میشم نظرتون رو در این موارد بفرمایید: 

1) آیا انتخابم تحتشرایطی که عرض کردم، مناسب هست؟ 
2)منبع مهم دیگری که در این مدت بشه پوشش داد (برای نمرات بالا)  پیشنهاد میدین؟  
3) ترتیب مطالعه این کتاب ها به شکل باشه بهتره؟

سپاس

۱- اگر به مرحله تسلط روی این منابع برسید، بله. وگرنه وقتتون رو تلف کردید...

۲- ۳۵۰۰ بارونز (اگه طبق مدعاتون کتاب هایی که گفتین رو خوب بلد باشین، جمع و جور کردن این کتاب با تلاش کافی ممکنه تو این زمان)

۳- بهتر هست کتاب های رسمی ets رو اول بررسی کنید تا نقطه کار اصلی دستتون بیاد بعد برید سراغ سایر منابع...
نقل قول  

آفلاین fatima204
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

06-05-2017, 11:02 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-05-2017, 11:05 AM توسط fatima204.)
دوستان نظرتون در مورد هزار تست قسمت tc سایت kmf چیه؟ کفایت می کنه در کنار تست های سخت مگوش
و چقدر میشه روی نمرات پاورپرپ اعتماد کرد؟
مرسی
خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد، تا وقتی که آنان آنچه را که در خودشان است، تغییر دهند.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

07-05-2017, 01:42 PM
(06-05-2017, 11:02 AM)fatima204 نوشته: دوستان نظرتون در مورد هزار تست قسمت tc سایت kmf چیه؟ کفایت می کنه در کنار تست های سخت مگوش
و چقدر میشه روی نمرات پاورپرپ اعتماد کرد؟
مرسی
امتحان GRE به اندازه‌ای سخت هستش که نیازی به تغییرات عجیب و غریب نداشته باشه، من در این آزمون شرکت نکردم اما بارها از افرادی که در این آزمون شرکت کرده‌اند شنیدم که باید منابع معروف رو چند مرتبه مطالعه کرد، ویدیوهای مگوش رو استفاده کردید؟ (در امضای اینجانب موجود هستش)
هدف از تست زدن، تسلط هستش، زمانبندی و افزایش سرعت عمل، اگر تست‌ها استاندارد هستند و شما منابع دیگر را کاملا مسلط هستید، شاید بتونید از این منابع استفاده کنید.
ضمنا یکی از دوستان بسیار گرانقدر که (البته اگر اشتباه نکنم) GRE حدود 320 گرفته بودند، به من گفتند که ایشون بعد از آزمون چند کتاب جانبی که بسیار توصیه می‌شه رو برای تست زدن انتخاب کردند و فقط تونستند چند مورد رو پاسخ بدهند، شما ببینید چقدر سوالات غیر استاندارد بوده.
از بزرگان اگر فردی تجربه مشابه داره لطفا دوستمون رو راهنمایی کنه، ممنون
با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »