عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان ویزای دانشجویی برای کشور آلمان

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ویزای دانشجویی برای کشور آلمان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-10-2016, 06:18 PM
(13-10-2016, 03:09 PM)anisziaei نوشته: من در پروسه  ویزا هستم الان هفته 6 ولی خبری نشده میل زدم ج ندادن چه کنم؟

اگر رشته ات جزو رشته های حساس نیست بهتره مجدداً پیگیر بشی. هم از طریق سفارت و یا از طریق ایمیل به اداره مهاجرت شهر محل تحصیل در المان.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین cesara
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-10-2016, 09:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-10-2016, 09:14 AM توسط Shihan.)
سلام دوستان .
من بعد از گزروندن 3 ترم ارشد انصراف دادم .می خوام واسه ارشد یکی ار دانشگاههای آلمان اپلای کنم .اینکه من 3 ترم ارشد خوندم به نظرتون شانسمو واسه اکسپت میاره پایین یا میبره بالا ؟؟ و اینکه واسه ویزا مشکلی بوجود نمی یاد؟

ممنون
[url=http://www.وب‌سایت قبلی.org/forum/editpost.php?p=2352791&do=editpost][/url]
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-10-2016, 09:16 AM
(13-10-2016, 09:56 PM)cesara نوشته: سلام دوستان .
من بعد از گزروندن 3 ترم ارشد انصراف دادم .می خوام واسه ارشد یکی ار دانشگاههای آلمان اپلای کنم .اینکه من 3 ترم ارشد خوندم به نظرتون شانسمو واسه اکسپت میاره پایین یا میبره بالا ؟؟ و اینکه واسه ویزا مشکلی بوجود نمی یاد؟

ممنون
[url=http://www.وب‌سایت][/url]

شما باید ببینی نسبت به مقطع مورد نظر سنت بالا می باشد یا خیر. منظورم اینه که اگر برای ارشد بخوای بخونی و سنت بالای 30 سال باشه برای ویزا سفارت ازت دلیل منظقی میخواد. بنابراین برای المان مورد سن اهمیت داره در روز مصاحبه. البته همیشه استثنا هم وجود داره.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین anisziaei
**
نقل قول

17-10-2016, 02:24 PM
من برای ویزا دانشجوی اقدام کردم الان هفته 7 و هیچ خبری نیست .ایمیل هم زدم ج ندادن واقعا کلافه شدم .چکار کنم؟
نقل قول  

آفلاین amirfriendship
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

27-12-2016, 12:40 AM
منم الان دقیقا مشکلم اینه. چون تعطیلات کریسمس هست باید تا بعد تعطیلات صبر کنم تا ادمیشن لتر بیاد.

من نامه یونی اسیست که توش نوشته برای ویزا میشه اقدام کرد و دارم. نامه مال هامبورگ ولی من می خوام بعدا برم برلین. میشه با نامه یونی اسیست هامبورگ اقدام کنم ولی بعدا روز دریافت ویزا ادمیشن لتر برلین و ببرم سفارت؟
نقل قول  

آفلاین nahe
**
نقل قول

05-02-2017, 09:45 PM
سلام دوستان
ممکنه منو راهنمایی کنید.من از آلمان برای ارشد پذیرش گرفتم .رشته ام به انگلیسی هست و مینیمم آیلتس 6 میخوان که من 6 دارم .اما یه گپ تحصیلی 6 ساله دارم تو این مدت کار میکردم بیمه فقط 8 ماه دارم .از جاهایی که کار می کردم گواهی رسمی گرفتم که یا به انگلیسی است یا دادم ترجمه رسمی کردند .
همچنین الان ترم یک ارشد رشته گرافیک در ایران هستم و ویزام که بیاد اینجا انصراف میدم .میخواستم بدونم آیا اعلام کردن اینکه الان دانشجو هستم اما ترجیح میدم در دانشگاه بهتری در آلمان ادامه تحصیل بدم و اینکه این رشته ای که می خوام بخونم در ایران نیست و جدیده، بهم کمک میکنه یا به ضررم هست؟
باتوجه به اینکه برام بیمه رد میشه و مجور نشر هم دارم میتونم بگم به خاطر ادامه کارم بر میگردم؟
متاسفانه یه سابقه کار3 ساله در شرکت طراحی در اربیل عراق دارم که قبل از شلوغی های عراق بود .نمیدونم اینو بیان کنم یا نه ؟ازشون هم نامه انگلیسی گرفتم و نمونه طراحی هام هم برای نشون دادن دارم .
2015 هم یه سفر 6 روزه به عراق داشتم که الان تو پاسم هست چی کار کنم ؟
آیا ارائه مدارک مختلف کاری باعث میشه که پروسه کارم طولانی تر بشه ؟
شما چه پیشنهادی دارید ؟ اگر اون 3 سال رو نگم با چی پرش کنم؟
چه مدارک دیگری میتونم ارائه بدم که امکان ویزامو بالا ببره ؟
آیا هنوز میشه از دفاتر وقت سفارت خرید؟ چون باید برای ثبت نام 15 مارچ آلمان باشم و هنوز ایمیل دوم سفارت نیومده.
نقل قول  

آفلاین parsley
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

05-04-2017, 01:08 AM
دادگاه اتحادیه اروپا تصمیم دولت آلمان در خودداری از صدور ویزای ورود برای یک دانشجوی دانشگاه شریف ایران را تایید کرده است.

طبق حکم این دادگاه، دولت‌های عضو اتحادیه اروپا حق دارند با استناد به نگرانی‌های امنیتی از صدور ویزا برای دانشجویان خارجی خوداری کنند و این اقدام ناقض قوانین اروپایی یا معیارهای حمایت از حقوق بشر نیست.

بر اساس محتوای پرونده، این دانشجوی ایرانی که دانش‌آموخته مقطع کارشناسی ارشد رشته فناوری اطلاعات از دانشگاه صنعتی شریف بود، در سال ٢٠١٢ پذیرش ادامه تحصیل در مقطع دکترا را از دانشگاه صنعتی دارمشتات آلمان در رشته امنیت سیستم‌های تلفن همراه کسب کرد اما سفارت آلمان در تهران حاضر به صدور ویزا برای او نشد.
دلیل خودداری سفارت آلمان این بود که دانشگاه صنعتی شریف با دولت ایران به خصوص در زمینه تحقیقات نظامی همکاری داشته و به همین دلیل، کشورهای اروپایی محدودیت‌هایی را در زمینه ارتباط با آن وضع کرده بودند.

دولت آلمان هم ادامه تحصیل این دانشجو در رشته‌ای حساس مانند امنیت تلفن همراه را که می‌توانست شامل کسب مهارت شنود شود، خلاف ملاحظات امنیت ملی این کشور تشخیص داده بود.
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...

نقل قول  

آفلاین نولته
**
نقل قول

18-04-2017, 01:45 PM
دوستان درود.

قبلاً برای گرفتن ویزای دانشجویی لازم بود مدارک تحصیلی ترجمه‌شده رو بدیم به خود سفارت تا تأیید کنه. الان هم همین طوره؟ الان هم تأیید مدارک از طرف سفارت لازمه؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-04-2017, 02:19 PM
(18-04-2017, 01:45 PM)نولته نوشته: دوستان درود.

قبلاً برای گرفتن ویزای دانشجویی لازم بود مدارک تحصیلی ترجمه‌شده رو بدیم به خود سفارت تا تأیید کنه. الان هم همین طوره؟ الان هم تأیید مدارک از طرف سفارت لازمه؟

سلام دوست عزیز اگه منظورتون تایید سفارته باید بگم در پروسه اپلای اکثر دانشگاهها تایید سفارت رو می خوان برای جلوگیری از تقلب مدرک و غیره اما برای پروسه ی ویزا یک کپی ساده از اصل ترجمه مدارک تحصیلی به زبان انگلیسی یا المانی کافیه(توجه کنید اصل ترجمه حتما باید تایید دادگستری و وزارت امور خارجه رو داشته باشه و زمانیکه شما اون کپی ساده رو می خواین به سفارت بدین تمام اون مهر ها و تمبرهارو تو کپی ها چک میکنن و هیچ نیازی نیست که به تایید سفارت برسه. میتونید این موضوع رو برای مدارک لازم برای ویزای تحصیلی در سایت سفارت چک کنید که اول صفحه قید شده کپی ساده
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین نولته
**
نقل قول

21-04-2017, 08:46 PM
(18-04-2017, 02:19 PM)Torkan نوشته: سلام دوست عزیز اگه منظورتون تایید سفارته باید بگم در پروسه اپلای اکثر دانشگاهها تایید سفارت رو می خوان برای جلوگیری از تقلب مدرک و غیره اما برای پروسه ی ویزا یک کپی ساده از اصل ترجمه مدارک تحصیلی به زبان انگلیسی یا المانی کافیه(توجه کنید اصل ترجمه حتما باید تایید دادگستری و وزارت امور خارجه رو داشته باشه و زمانیکه شما اون کپی ساده رو می خواین به سفارت بدین تمام اون مهر ها و تمبرهارو تو کپی ها چک میکنن و هیچ نیازی نیست که به تایید سفارت برسه. میتونید این موضوع رو برای مدارک لازم برای ویزای تحصیلی در سایت سفارت چک کنید که اول صفحه قید شده کپی ساده

دوست عزیز سپاس از پاسخی که دادید. بله برای گرفتن ویزای دانشجویی می‌پرسم. ولی ببینید من الان چک لیست رو دارم نگاه میکنم نوشته شده: «ترجمۀ مدارک تحصیلی که توسط سفارت تأیید شده باشند».

پس چرا در اینجا از تأیید مدارک توسط سفارت صحبت کرده؟

ارادت و سپاس از وقتی که میگذارید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 بعدی »