عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور مدارک مورد نیاز و مسائل مربوط به پروسه اخذ گذرنامه

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک مورد نیاز و مسائل مربوط به پروسه اخذ گذرنامه
آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-08-2016, 04:46 PM
(04-08-2016, 04:37 PM)szeinalilathori نوشته: دوستان سلام

کسی میدونه چطور میشه یک نفر قبل از خروج متوجه بشه که مشکلی تو خروج از ایران نداره و حالا به هر دلیلی ممنوع الخروج نشده؟ (منظورم ارگانی، شماره تماسی یا یه همچین چیزایی هست.)

ارادتمند
الهام

سلام
شما شخصا با ارائه اصل گذرنامه به ادارات گذرنامه تهران و استان‌ها مراجعه کنید و از آخرین وضعیت خروج خود مطلع شوید.
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-08-2016, 05:42 PM
(04-08-2016, 04:37 PM)szeinalilathori نوشته: دوستان سلام

کسی میدونه چطور میشه یک نفر قبل از خروج متوجه بشه که مشکلی تو خروج از ایران نداره و حالا به هر دلیلی ممنوع الخروج نشده؟ (منظورم ارگانی، شماره تماسی یا یه همچین چیزایی هست.)

ارادتمند
الهام

درود 

دوست من جسارتا موافعی هست که به شما قبلش نمیگن و فقط در فرودگاه اطلاع میدن. دیدم که میگم!
بعدش شما به چی شک دارید جسارتا؟

بااحترام،
 ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

04-08-2016, 07:03 PM
(04-08-2016, 05:42 PM)Torkan نوشته: درود 

دوست من جسارتا موافعی هست که به شما قبلش نمیگن و فقط در فرودگاه اطلاع میدن. دیدم که میگم!
بعدش شما به چی شک دارید جسارتا؟

بااحترام،
 ترکان
دوست عزیز سلام

به چیز خاصی که هنوز شک ندارم. سوال یک دوست بود و چون جوابی براش نداشتم و در عین حال دوست داشتم بدونم جوابش رو اینه که مطرحش کردم. 
این مواردیکه شما میگید دیدم، شامل موارد حقوقی مربوط به شاکی خصوصی هم میشه؟ 

ارادتمند
الهام
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-08-2016, 10:04 PM
(04-08-2016, 07:03 PM)szeinalilathori نوشته: دوست عزیز سلام

به چیز خاصی که هنوز شک ندارم. سوال یک دوست بود و چون جوابی براش نداشتم و در عین حال دوست داشتم بدونم جوابش رو اینه که مطرحش کردم. 
این مواردیکه شما میگید دیدم، شامل موارد حقوقی مربوط به شاکی خصوصی هم میشه؟ 

ارادتمند
الهام

راستش نه اون رو میگن. موارد با اصطلاح امنیتی بیشتر مد نظر بود! اون موارد شاکی خصوصی و حقوقی رو برین استعلام میکنن میگن.

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Razi131322
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

12-08-2016, 02:10 AM
سلام. من ساکن شهرستان هستم. اما از مهر برای تحصیل برمیگردم تهران. می خوام گذرنامه دانشجویی بگیرم. باید به دانشگاه مراجعه کنم و ازشون درخواست اشتغال به تحصیل بکنم؟ همین کفایت میکنه؟؟ در ضمن تو همون تهران میتونم کارهای اخذ پاسپورت رو انجام بدم یا حتمآ باید برگردم مرکز استان خودمون؟؟ لطفآ اطلاعات کامل رو به بنده بدید. ممنون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

14-08-2016, 11:29 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-08-2016, 11:30 AM توسط Torkan.)
آيين نامه جدید تعيين تعرفه خدمات کنسولي

یه سوال دارم. این هزینه صدور و تعویض پاسپورت در صفحه دوم نوشته 330 هزار تومان، داخل کشور و خارج کشور هر دو یکیه؟ الان در ایران تعرفه چقدره واسه صدور؟

فایل‌های پیوست
.pdf   q91zs66os9fha068ty8.pdf (اندازه 94.88 KB / تعداد دانلود: 10)
نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-08-2016, 07:31 PM
(14-08-2016, 11:29 AM)Torkan نوشته: آيين نامه جدید تعيين تعرفه خدمات کنسولي

یه سوال دارم. این هزینه صدور و تعویض پاسپورت در صفحه دوم نوشته 330 هزار تومان، داخل کشور و خارج کشور هر دو یکیه؟ الان در ایران تعرفه چقدره واسه صدور؟
افزایش قیمت برای داخل کشور نیست
لینک خبر
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.
نقل قول  

آفلاین Razi131322
**
نقل قول

14-08-2016, 09:08 PM
(12-08-2016, 02:10 AM)Razi131322 نوشته: سلام. من ساکن شهرستان هستم. اما از مهر برای تحصیل برمیگردم تهران. می خوام گذرنامه دانشجویی بگیرم. باید به دانشگاه مراجعه کنم و ازشون درخواست اشتغال به تحصیل بکنم؟ همین کفایت میکنه؟؟ در ضمن تو همون تهران میتونم کارهای اخذ پاسپورت رو انجام بدم یا حتمآ باید برگردم مرکز استان خودمون؟؟ لطفآ اطلاعات کامل رو به بنده بدید. ممنون

دوستان اگر ممکن هست براتون، جواب بنده رو بدید. چون اگر امور مربوط به مرکز استان خودمون رو لازم داره، من از همین الان اقدام کنم. لطفآ به طور خلاصه روند اخذ پاسپورت دانشجویی(آقایان) رو برای بنده شرح بدید.
نقل قول  

آفلاین Milados
**
نقل قول

14-08-2016, 11:57 PM
(14-08-2016, 09:08 PM)Razi131322 نوشته: دوستان اگر ممکن هست براتون، جواب بنده رو بدید. چون اگر امور مربوط به مرکز استان خودمون رو لازم داره، من از همین الان اقدام کنم. لطفآ به طور خلاصه روند اخذ پاسپورت دانشجویی(آقایان) رو برای بنده شرح بدید.

سلام خدمت شما دوست عزیز،

شما برای گرفتن پاسپورت به یک بهونه نیاز دارید. مثلا می تونید بگید که می خواهید سفر زیارتی برید و یا اینکه برای آزمون های GRE و تافل برید و یا مقاله برای ارائه دارید...

من خودم مسیر گرفتن پاسپورتم برای مصاحبه ویزا بود(فارغ التحصیل شده بودم) ولی بقیه بچه هایی که تو نظام وظیفه دیدم می گفتند مثل شما می رند اشتغال به تحصیل می گیرند و می رند وزارت علوم و بعد نظام وظیفه برای وثیغه گذاشتن و بقیه مسائل...

در مورد اینکه کجا شما اینکارها رو انجام بدید. هیچ فرقی نداره. من کارهام رو تهران انحام دادم و حتی پلیس +10 امم تهران رفتم ولی آدرس خونه کرج رو دادم. پاسم اومد کرج. پس فرقی نداره کجا اقدام کنید.

موفق باشید.
خدایا ...
به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا،خوبی بی نمود، گستاخی بی خامی، قناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند،               
          روزی کن  "شریعتی"
نقل قول  

آفلاین Razi131322
**
نقل قول

15-08-2016, 12:21 AM
(14-08-2016, 11:57 PM)Milados نوشته: سلام خدمت شما دوست عزیز،

شما برای گرفتن پاسپورت به یک بهونه نیاز دارید. مثلا می تونید بگید که می خواهید سفر زیارتی برید و یا اینکه برای آزمون های GRE و تافل برید و یا مقاله برای ارائه دارید...

من خودم مسیر گرفتن پاسپورتم برای مصاحبه ویزا بود(فارغ التحصیل شده بودم) ولی بقیه بچه هایی که تو نظام وظیفه دیدم می گفتند مثل شما می رند اشتغال به تحصیل می گیرند و می رند وزارت علوم و بعد نظام وظیفه برای وثیغه گذاشتن و بقیه مسائل...

در مورد اینکه کجا شما اینکارها رو انجام بدید. هیچ فرقی نداره. من کارهام رو تهران انحام دادم و حتی پلیس +10 امم تهران رفتم ولی آدرس خونه کرج رو دادم. پاسم اومد کرج. پس فرقی نداره کجا اقدام کنید.

موفق باشید.

مرسی دوست عزیز. من فعلآ قصد هیچ مسافرتی ندارم و شاید اصلآ مسافرتی هم نرم. شنیده بودم که وثیقه میخواد. همچین چیزی چطور ممکنه. وثیقه رو باید وقتی بگیرن که طرف میخواد از کشور خارج شه. من الان اگه مثلآ 500 تومن یا یه میلیون یا هرچه قدر وثیقه بگذارم، شاید سفر نرفتم یا اپلای نکردم. آیا پول بنده گیر میمونه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »