عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا
آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-07-2016, 09:13 PM
(10-07-2016, 02:16 AM)M1KE نوشته: فرم I130 + ترجمه شناسنامه تون + کپی پاس آمریکایی مدارک اصلی هستن. فرم g1145 هم نوعی درخواست برای دریافت به روزرسانی الکترونیکی در مورد پرونده ست و اگر مرکز موردنظر که پرونده رو براش می فرستین این قابلیت رو داشته می تونید از روند پیشرفت پرونده آگاه بشین. این فرم رو می تونید روی فرم ۱۳۰ بگذارید (بهتره روی اون منگنه بشه).

ترجمهی شناسنامه باید اصل باشه دیگه؟ کپی قبول نمی کنن؟
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-07-2016, 03:19 PM
در سایت اداره مهاجرت به صورت زیر نوشته شده:

A copy of your birth certificate showing your name and your mother’s name

بالای ۹۰ درصد میشه اینطور برداشت کرد که کپی ترجمه هم قبول باشه ولی برای اطمینان بهتره اصل ترجمه باشه (با مهر مترجم کفایت می کنه) مگر اینکه کسی رو بشناسید که قبلا کپی فرستاده باشند و ایرادی ازشون نگرفته باشن.

(10-07-2016, 09:13 PM)lavender نوشته: ترجمهی شناسنامه باید اصل باشه دیگه؟ کپی قبول نمی کنن؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

21-10-2016, 11:36 PM
سلام.خسته نباشید.من ۱۹ سالمه الان خواهرم گرین کارت امریکارو داره ولی تا ۱۰ ماه دیگه سیتیزن میشه.حالا اگه همون موقع برای پدرم اقدام کنه حداقل و حداکثر چقدر طول میکشه تا پدرم گرین کارت بگیره؟و بعدش اگ من هنوز زیر ۲۱ باشم پدرم میتونه برام اقدام کنه( یا از همون اول وارد پرونده پدرم میشم چون ۱۹ سالمه؟)؟؟یعنی سن تاریخ درخواست مهمه یا موقعی که میرم سفرت چون اون موقع دیگ بالای ۲۱ هستم.بنظرتون بهتره بزارم بعد ۵ سال که پدرم سیتیزن شد برام اقدام کنه؟؟ خیلی ممنون میشم پاسخ بدید.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

22-10-2016, 02:13 PM
سلام

مادرم که سیتزن هستند در ابتدای جولای سال 2005 برای من و خانواده ام اقدام کرده اند در اوایل ماه سپتامبر نیز فرم هایds-260 و ساپورتهای مالی را تکمیل و ارسال کرده ام ، می خواستم بدونم زمان انتظار برای وقت محاصبه حدودا چقدر خواهد بود ؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-10-2016, 11:46 PM
برای پدرتون بین یک تا دو سال طول می کشه. به مسایلی مثل مدت کلیرنس بستگی داره. با این حال افرادی که وابسته مستقیم ایشون باشند (همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال) هم می تونند همزمان با ایشون در پرونده قرار بگیرند و با ایشون به مصاحبه برن و در نهایت همزمان گرین کارت بگیرند. تا جایی که به خاطر داشته باشم در مورد شما ملاک زمان مصاحبه است که تقریبا یک سال بعد از درخواست اولیه میشه و بعد از اون اینکه کلیرنس و صدور ویزا چقدر طول بکشه مهم نیست. بنابراین شما در اون زمان ۲۰ ساله و چند ماهه خواهید بود. پس بهتره تاخیری در اقدام وجود نداشته باشه. اگر بالای ۲۱ شدید و نتونستین همراه پدرتون برین بهتره ایشون بعد از گرفتن گرین کارت برای شما اقدام کنه که حدود ۷-۶ سالی طول میکشه ولی اگر بعدا روش دیگری هم براتون ممکن بشه می تونید با همون اولویت پرونده قبلی پرونده رو به روز کنید (به عبارتی نیاز نیست از صفر منتظر بمونید).

(21-10-2016, 11:36 PM)مهمان نوشته: سلام.خسته نباشید.من ۱۹ سالمه الان خواهرم گرین کارت امریکارو داره ولی تا ۱۰ ماه دیگه سیتیزن میشه.حالا اگه همون موقع برای پدرم اقدام کنه حداقل و حداکثر چقدر طول میکشه تا پدرم گرین کارت بگیره؟و بعدش اگ من هنوز زیر ۲۱ باشم پدرم میتونه برام اقدام کنه( یا از همون اول وارد پرونده پدرم میشم چون ۱۹ سالمه؟)؟؟یعنی سن تاریخ درخواست مهمه یا موقعی که میرم سفرت چون اون موقع دیگ بالای ۲۱ هستم.بنظرتون بهتره بزارم بعد ۵ سال که پدرم سیتیزن شد برام اقدام کنه؟؟ خیلی ممنون میشم پاسخ بدید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

07-11-2016, 08:14 PM
از طرف پدرم ۲۰۱۲اثبت نام کردم متاهل هستم ودارای دو فرزند میخواستم بپرسم کی نوبتمان میشود ممنون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
08-11-2016, 02:14 AM
در حال حاضر نوبت پرونده های دسامبر 2004 هست. در نتیجه 8-7 سال دیگه نوبت پرونده شما میشه.

(07-11-2016, 08:14 PM)مهمان نوشته: از طرف پدرم ۲۰۱۲اثبت نام کردم متاهل هستم ودارای دو فرزند میخواستم بپرسم کی نوبتمان میشود ممنون
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

09-11-2016, 12:46 PM
سلام
البته من قبل تر هم (22/10 ) از شما سوالی پرسیده بودم که پاسخ ندادید ...می خواستم بدونم بعد از انتخاب ترامپ برای کسانی که فقط منتظر وقت محاسبه هستند چه اتفاقی خواهد افتاد.
family based -i130 married son
apply july 2005
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-11-2016, 12:59 PM
(09-11-2016, 12:46 PM)مهمان نوشته: سلام
البته من قبل تر هم (22/10 ) از شما سوالی پرسیده بودم که پاسخ ندادید ...می خواستم بدونم بعد از انتخاب ترامپ برای کسانی  که فقط منتظر وقت محاسبه هستند چه اتفاقی خواهد افتاد.
family based -i130 married son
apply july 2005

انتخابات هیچ تاثیری روی این پرونده ها نداره.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-11-2016, 06:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-11-2016, 06:21 PM توسط M1KE.)
تقریبا اواخر تابستون سال ۲۰۱۷. انتظار هم نمیره تغییر خاصی در شرایط پرونده هایی که از روش های قانونی مهاجرت می کنند بوجود بیاد.

(22-10-2016, 02:13 PM)مهمان نوشته: سلام

مادرم که سیتزن هستند در ابتدای جولای سال 2005 برای من و خانواده ام اقدام کرده اند در اوایل ماه سپتامبر نیز فرم هایds-260 و ساپورتهای مالی را تکمیل و ارسال کرده ام ، می خواستم بدونم زمان انتظار برای وقت محاصبه حدودا چقدر خواهد بود ؟
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 21 بعدی »