عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا

صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 26 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا
آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-03-2016, 02:16 AM
(13-03-2016, 12:32 AM)saina2005 نوشته:
babak@

با سلام. من که در ایران کارشناسی ارشد معماری گرفتم و اینجا در حد متوسطی سابقه کار و تدریس و رزومه دارم و میخواستم از طریق اپلای وارد آمریکا شوم... و ادامه زندگی در آمریکا باشد. با توجه به اونچه گفتید پس برای رشته معماری آمریکا خیلی کشور مناسبی نیست، درسته؟؟؟  چون بحث سرمایه که برای من به شخصه غیرممکن هست.(البته تصور من این بود که بتونم در آمریکا برای کار وارد حوزه آکادمیک بشم یا در شرکت ها مشغول کار شد.)

یکی از دوستان من که ارشد معماری گرفته بود و تو کشورهای حوزه خلیج فارس و چین هم سابقه کار داشت از وقتی رفته امریکا ناراضیه. کار معماری تو امریکا خیلی کمه. تعدادی هم به همین کارهای بازسازی مشغول میشن. مثل ایران نیست که خونه 10 ساله رو بکوبن بسازن بنابراین پروژه کم تر وجود داره. ایران برای کار معماری جای خوبیه. (یا بهتره بگم بود)
پیش بینی می کنم در 3-4 سال آینده وضع معماری به شدت به هم  بریزه چون "هر دانشگاه یا موسسه اموزش عالی" در ایران رشته معماری اورده و داره به تعداد انبوده معمار تحویل جامعه میده!
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-03-2016, 02:52 PM
(13-03-2016, 12:32 AM)saina2005 نوشته:
babak@

با سلام. من که در ایران کارشناسی ارشد معماری گرفتم و اینجا در حد متوسطی سابقه کار و تدریس و رزومه دارم و میخواستم از طریق اپلای وارد آمریکا شوم... و ادامه زندگی در آمریکا باشد. با توجه به اونچه گفتید پس برای رشته معماری آمریکا خیلی کشور مناسبی نیست، درسته؟؟؟  چون بحث سرمایه که برای من به شخصه غیرممکن هست.(البته تصور من این بود که بتونم در آمریکا برای کار وارد حوزه آکادمیک بشم یا در شرکت ها مشغول کار شد.)

متاسفانه همین طوره. وضعیت بازار کار معماری به خصوص برای افرادی که در خارج از امریکا مدرک گرفته‌اند مناسب نیست و تعداد مشاغل کم و حقوق‌ها به نسبت پایینه. حداقل این چیزی هست که من در مورد یکی دو تا از دوستانم می‌بینم. با این حال که یکی از این افراد از دانشگاه تهران مدرکش رو گرفته و در امریکا هم چندین سال سابقه کار داره، باز هم وضعیت کاری چندان مناسبی براش وجود نداره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-03-2016, 03:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-03-2016, 03:36 PM توسط Torkan.)
(13-03-2016, 02:16 AM)iman7 نوشته: یکی از دوستان من که ارشد معماری گرفته بود و تو کشورهای حوزه خلیج فارس و چین هم سابقه کار داشت از وقتی رفته امریکا ناراضیه. کار معماری تو امریکا خیلی کمه. تعدادی هم به همین کارهای بازسازی مشغول میشن. مثل ایران نیست که خونه 10 ساله رو بکوبن بسازن بنابراین پروژه کم تر وجود داره. ایران برای کار معماری جای خوبیه. (یا بهتره بگم بود)
پیش بینی می کنم در 3-4 سال آینده وضع معماری به شدت به هم  بریزه چون "هر دانشگاه یا  موسسه اموزش عالی" در ایران رشته معماری اورده و داره به تعداد انبوده معمار تحویل جامعه میده!

این مورد درسته واقعا. ولی اگر بتونید کار پیدا کنید خیلی شرایط خوبی داره آمریکا واسه معماری به شرط اینکه در ایالتهایی باشید که در اون طرحهای داخلی اهمیت زیادی داره. در ضمن یادمون نره همینطوریشم کار مهندسی و کارهایی که خود آمریکایی ها کمتر میخوانش سخته چه برسه به معماری!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین bahmankhani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-05-2016, 07:16 AM
سلام دوستان
من ایران معلم هستم و تا اوایل 2017 به آمریکا مهاجرت می کنم. مدرک دبیری عمران دارم که واحدهاش تقریبا همون واحدهای مهندسی عمران هست. 130واحد مشترک. آیا اونجا می تونم وارد کار تخصصی بشم؟ رتبه کنکورم تو ایران دو رقمی بوده، آیا اهمیتی داره؟ تا موقع مهاجرتم تقریبا 7 سال سابقه تدریس در دبیرستان خواهم داشت، اهمیت داره؟
بعلاوه بخاطر متاهل بودن، استرسم برا گرفتن کار زیاده و حتی اگه بدونم شانسم کمه ممکنه منصرف بشم، واقعا باید نگران این موضوع باشم؟
مهاجرتم از طریق لاتاریه و وضعیت اقتصادیم خوب نیست، این موضوع چطور رو زندگیم اونجا تاثیر می ذاره؟
بهتره بیام اونجا و دنبال کار باشم یا از الان برا گرفتن پذیرش مستر تو یه دانشگاه اقدام کنم؟
اگه سوالاتم قابل جواب دادن نیست لطفا خودتون رو جای من بذارید و توصیه هاتونو بهم بگید. از شما و این سایت بی نظیر سپاسگزارم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
19-05-2016, 08:42 AM
(17-05-2016, 07:16 AM)bahmankhani نوشته: سلام دوستان
من ایران معلم هستم و تا اوایل 2017 به آمریکا مهاجرت می کنم. مدرک دبیری عمران دارم که واحدهاش تقریبا همون واحدهای مهندسی عمران هست. 130واحد مشترک. آیا اونجا می تونم وارد کار تخصصی بشم؟ رتبه کنکورم تو ایران دو رقمی بوده، آیا اهمیتی داره؟ تا موقع مهاجرتم تقریبا 7 سال سابقه تدریس در دبیرستان خواهم داشت، اهمیت داره؟
بعلاوه بخاطر متاهل بودن، استرسم برا گرفتن کار زیاده و حتی اگه بدونم شانسم کمه ممکنه منصرف بشم، واقعا باید نگران این موضوع باشم؟
مهاجرتم از طریق لاتاریه و وضعیت اقتصادیم خوب نیست، این موضوع چطور رو زندگیم اونجا تاثیر می ذاره؟
بهتره بیام اونجا و دنبال کار باشم یا از الان برا گرفتن پذیرش مستر تو یه دانشگاه اقدام کنم؟
اگه سوالاتم قابل جواب دادن نیست لطفا خودتون رو جای من بذارید و توصیه هاتونو بهم بگید. از شما و این سایت بی نظیر سپاسگزارم

یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های مهاجرین، همین مساله پیدا کردن کار و داشتن درآمده و یکی از مهم‌ترین عواملی که ممکنه باعث بشه کسی نتونه در امریکا دوام بیاره همین موضوع هست. با توجه به این که وضعیت کار برای رشته عمران در امریکا به خوبی رشته‌هایی مثل برق و کامپیوتر و رشته‌های به اصطلاح high-tech نیست، ممکنه مدتی طول بکشه تا بتونید کار مناسب پیدا کنید. به همین خاطر بهتره که پس انداز مناسبی داشته باشید و ترجیحا در ابتدای کار به شهرهای گران امریکا مثل لس آنجلس و سان فرانسیسکو و ... نروید. شاید ایالت‌های جنوبی از نظر هزینه و کار برای رشته شما کمی بهتر باشند.
این که شما سابقه کار مرتبط با رشته عمران ندارید یک مقدار کار شما رو اگر دنبال کار در رشته عمران هستید سخت‌تر خواهد کرد. به نظر من اگر می‌تونید دو سالی بدون درآمد در امریکا زندگی کنید و هزینه تحصیل‌تون به بپردازید، دنبال رشته عمران نروید و به جاش سعی کنید از مدرک عمران‌تون استفاده کنید و لیسانس دیگه‌ای در رشته‌هایی که راحت‌تر براشون کار پیدا می‌شه، مثل کامپیوتر بگیرید. اگر براتون مقدور نیست، خودتون رو محدود به رشته عمران نکنید و دنبال کارهای دیگه هم باشید و از شروع مجدد و کارهای سطح پایین در اوایل کار نترسید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
31-05-2016, 06:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-05-2016, 06:47 PM توسط Torkan.)
انتخاب شغل کاملا شخصی و سلیقه‌ای است و چیزی به اسم «بهترین شغل» وجود ندارد که برای همه اقشار و سلایق مناسب و ایده‌آل باشد. اما در این گزارش، به‌نقل از بخش مالی یو‌اس‌نیوز، فهرستی از موقعیت‌های بهترین موقعیت‌های شغلی که نمونه بارزی از موقعیت شغلی مناسب، درآمد ایده‌آل و با آینده کاری خوب هستند، معرفی می‌شوند. به شما پیشنهاد می‌کنیم تاپیش از اینکه درخواست استخدام خود را پر کنید، یا تصمیم به شروع یک حرفه جدید گرفتید، نگاهی به فهرست بهترین مشاغل سال 2015 بیاندازید. البته این فهرست برای آمریکا تنظیم شده است، اما در بسیاری از موارد با شرایط ایران نیز هم‌خوانی دارد.

پزشک

میانگین درآمد: 186 هزار و 850 دلار

نرخ بیکاری: 0.7 درصد

پزشکان در راس هرم سلامت قرار دارند. وظیفه آنها، از معاینه بیماران و درمان آنها، تا تجویز رژیم غذایی مناسب، بهداشت و پیشگیری از بیماری‌ها، متغیر است.

دندانپزشک

میانگین درآمد: 146 هزار و 340 دلار

نرخ بیکاری: 0.9 درصد

بهترین دندانپزشکان، با مهارت هرچه تمام‌تر سلامت بیماران خود را با سود مالی همسو می‌کنند. دندانپزشکان تا رسیدن به این مرحله، باید آموزش‌های فنی و تجربی بسیاری را پشت‌سر گذارند.

مدیر فن‌آوری اطلاعات (IT)

میانگین درآمد: 123 هزار و 950 دلار

نرخ بیکاری: 3.5 درصد

کارشناسان IT، در مواقعی که در ارسال ایمیل دچار مشکل شده یا سیستم‌های رایانه‌ای شما کار نمی‌کند، به داد شما می‌رسند. آنها، به‌عنوان رییس اداره IT، شرکت‌ها و ادارات را در اجرای عملیات فنی شبکه‌ای و نرم‌افزاری یاری می‌کنند.

مدیر بازاریابی

میانگین درآمد: 123 هزار و 220 دلار

نرخ بیکاری: 3.9 درصد

مدیران بازاریابی درست پشت سر شرکت‌های تبلیغاتی هستند که بر تصمیم مشتریان و ترغیب آنها به سمت یک محصول خاص تاثیر می‌گذارند.

پزشک‌ یار

میانگین درآمد: 92 هزار و 970 دلار

نرخ بیکاری: 1.4 درصد

پزشک‌ یاران تحت نظارت یک پزشک فعالیت می‌کنند و وظایفی نظیر انجام آزمایش خون، کارکردن با دستگاه‌های اشعه ایکس، ثبت روند بهبود بیماران، انجام آزمایش‌های متداول و درمان برخی بیماری‌ها را برعهده دارند.

پرستار متخصص

میانگین درآمد: 92 هزار و 670 دلار

نرخ بیکاری: 0.7 درصد

یک پرستار متخصص، دارای توانایی‌های زیادی است که این توانایی‌ها با این حقیقت همراه است که وی می‌تواند به‌صورت کاملا مستقل از پزشکان فعالیت کند که داشتن این ظرفیت، شغل پرستار تخصصی را در رده دوم مشاغل بسیار جذاب قرار می‌دهد.

برنامه نویس و توسعه‌ دهنده نرم‌افزار

میانگین درآمد: 92 هزار و 660 دلار

نرخ بیکاری: 2.7 درصد

توسعه‌ دهندگان نرم‌افزار و برنامه نویسان می‌توانند در زمینه‌های متنوع شغلی نظیر طراحی و ساخت نرم‌افزار، نوشتن برنامه‌های کاربردی و حتی طراحی سیستم‌عامل، فعالیت کنند.

تحلیلگر امنیت اطلاعات

میانگین درآمد: 88 هزار و 590 دلار

اگر اخبار امسال را دنبال کرده باشید، احتمالا متوجه اهمیت این شغل برای کمپانی‌ها و حتی دولت‌ها می‌شوید. این تحلیلگران درواقع، امنیت شبکه های کامپیوتری را طرح‌ریزی و تحلیل می‌کنند و پیش‌بینی می‌شود تا سال 2020، ظرفیت این شغل به تنهایی در آمریکا، 36.5 درصد افزایش یابد.

مهندس مکانیک

میانگین درآمد: 82 هزار و 100 دلار

مهندسی مکانیک، یک شغل فوق‌العاده و تلفیقی از فعالیت نیمکره راست و چپ مغز است. مهندسین مکانیک، دستگاه‌ها را از فرضیه به عمل تبدیل می‌کنند.

تحلیل‌ گر سیستم‌های کامپیوتری

میانگین درآمد: 81 هزار و 190 دلار

متقتاضیان این حرفه که در تجارت هم دستی بر آتش دارند، بیشترین شانس را برای استخدام در این شغل دارند. این شغل شامل مشاوره با سازمان‌ها و ادارات برای توسعه و نظارت بر سیستم‌های IT آنها می‌شود.

فیزیوتراپ

میانگین درآمد: 81 هزار و 30 دلار

نرخ بیکاری: 1.5 درصد

شغل فیزیوتراپی شامل وظایف مختلفی نظیر کمک به افراد دچار به معلولیت برای بازیابی قدرت حرکت یا نجات یافتگان از بیماری سرطان، برای تجدید قوای جسمانی‌شان است. این حرفه در آمریکا بسیار سریعتر از سایر حرفه‌ها رشد خواهد کرد.

مهندس عمران

میانگین درآمد: 80 هزار و 770 دلار

نرخ بیکاری: 3.4 درصد

مهندسان عمران، در ساخت پل‌ها، ساختمان‌ها، برج‌ها و سدها، دستی بر آتش دارند و درآمد خوبی هم کسب می‌کنند.

کار-درمان‌گر

میانگین درآمد: 76 هزار و 940 دلار

نرخ بیکاری: 0.6 درصد

تمام شیوه‌های درمانی منتهی به معاینه آنها روی تخت بیمارستان نمی شود بلکه در شیوه کاردرمانی، متخصص مربوطه، بیماران را از نظر ناتوانی‌های جسمانی، روحی و نارسایی‌های تکاملی، کمک می‌کنند تا بتوانند در جامعه پذیرفته شوند.

مشاور مالی

میانگین درآمد: 75 هزار و 320 دلار

نرخ بیکاری: 2.5 درصد

آمارهای اداره کار آمریکا نشان می‌دهد، حدفاصل سال‌های 2012 تا 2020 میلادی، به‌تنهایی در آمریکا اشتغال در این حرفه 27 درصد رشد کند و این بدین معناست که در این حرفه بیش از 60 هزار شغل جدید ایجاد شود.

محقق تحلیل عملیات

میانگین درآمد: 74 هزار و 630 دلار

نرخ بیکاری: 3 درصد

این حرفه نیز، همچون تحلیلگران تحقیقات بازار، یک حرفه مشاوره‌ای است که شامل کمک به مشاغل برای فعالیت کارآمدتر و با کیفیت‌تر می‌شود.

متخصص بهداشت دهان و دندان

میانگین درآمد: 71 هزار و 110 دلار

نرخ بیکاری: 1.7 درصد

متخصصین بهداشت دهان و دندان، علاوه بر جرم‌ گیری و نظافت، بیماران را درجهت رعایت بهتر و صحیح‌ تر بهداشت دهان و دندان آموزش می‌دهند. نکته قابل توجه درباره این حرفه این‌ است که بساری از متخصصین بهداشت دهان و دندان، به‌صورت نیمه‌ وقت کار می کنند اما میانگین درآمد آنها بیش از 7000 دلار است.

روانشناس مدرسه

میانگین درآمد: 67 هزار و 760 دلار

نرخ بیکاری: 2 درصد

این شغل یکی از مشاغل انعطاف‌پذیر است که درزمینه خدمات اجتماعی باید این حرفه را در صدر سایر مشاغل قرارداد . این شغل تنها شغل وابسته به خدمات اجتماعی محسوب می‌شود که در فهرست برترین مشاغل 2015 جای گرفته‌است.

تکنیسین سونوگرافی

میانگین درآمد: 66 هزار و 410 دلار

تکنیسین سونوگرافی باید توانایی فنی استفاده از تجهیزات پزشکی و همینطور درک و فهم اجتماعی خوبی برای دادن اخبار بسیار حساس و حیاتی به والدین و بیماران داشته باشند.

پرستار رسمی

میانگین درآمد: 66 هزار و 220 دلار

نرخ بیکاری: 2 درصد

پرستاری یک شغل ضروری در بخش خدمات بهداشت و درمان محسوب می‌شود. این شغل، یکی از مشاغلی است که همه کارگران به آن نیازمندند. اداره کار آمریکا پیش‌بینی کرده ظرفیت این شغل تا سال 2020 میلادی، 19.4 درصد افزایش یابد.

توسعه‌ دهنده وب

میانگین درآمد: 63 هزار و 160 دلار

نرخ بیکاری: 3.8 درصد

توسعه‌ دهندگان وب، مسئولیت زیبا سازی فونت‌ها و صفحه‌ آرایی صفحات وب را برعهده دارند. این حرفه یکی از مشاغلی است که طی دهه اخیر بیشترین رشد را داشته‌ است.

تحلیلگر مطالعات بازار

میانگین درآمد: 60 هزار و 800 دلار

نرخ بیکاری: 3 درصد

تحلیلگران مطالعات بازار، با مطالعه رفتارهای ما، به‌عنوان مشتریان، از مشاهدات خود برای دادن مشاوره به کمپانی‌ها استفاده می‌کنند و آنها را در نحوه بسته بندی، معرفی و فروش کالاهایشان کمک می‌کنند.

حسابدار

میانگین درآمد: 60 هزار و 80 دلار

نرخ بیکاری: 3.6 درصد

حسابداران، خواه آنکه به‌صورت شخصی کار کنند یا آنکه برای شرکت‌ها فعالیت کنند، باید درک و دانش دقیق نسبت به اعداد داشته و منظم باشند.

ارزیاب هزینه

میانگین درآمد: 59 هزار و 460 دلار

نرخ بیکاری: 1.9 درصد

ارزیاب هزینه، پروژه‌های ساختمانی را ازنظر فنی، مکانیکی و مالی، مورد ارزیابی قرار می‌دهند. از نظر دستمزد، در میان مشاغل ساخت و ساز، ارزیابان هزینه، دومین رتبه را دراختیار دارند.

دستیار کار-درمان‌گر

میانگین درآمد: 55 هزار و 270 دلار

نرخ بیکاری: 2.4 درصد

شاغلان این حرفه، درکنار متخصصان کاردرمانی فعالیت می‌کنند و برنامه‌های لازم برای بهبود کیفیت زندگی بیماران، ارائه می‌کنند.

متخصص بهداشت و زیبایی پوست

میانگین درآمد: 28 هزار و 940 دلار
نرخ بیکاری: 3.8 درصد

گرچه درآمد متخصصان بهداشت و زیبایی پوست، نسبت به سایر تخصص‌های بهداشت و سلامت بالا نیست، اما شغل انعطاف‌ پذیری داشته و این توانایی را دارند تا ظاهر زیباتری به مردم ببخشند.

منبع: بخش مالی یو‌اس‌نیوز

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین kaveh asadi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-06-2016, 12:08 PM
دوست عزيز آقاي بهمن خاني اصلا نگران نباشيد ولي بهتر است فكر كار تخصصي را نكنيد. زيرا پيدا شدن كار بدليل متفاوت بودن مصالح و روشها ، بسيار دور از انتظار است. اگر مايل به كار تخصصي هستيد بايد ادامه تحصيل دهيد و بدليل عدم سابقه كار مجبوريد از شغلهاي چيپ شروع كنيد كه در صورت تنها بودن هيچ مشكلي پيش نخواهد آمد.
نقل قول  

آفلاین salemi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-07-2016, 01:22 AM
سلام دوستان ،

بنده لیسانس ساخت وتولید دارم با سابقه 20 سال و 8ساله که مدیر عامل شرکت خودم هستم .47 سال سن دارم ومتاهل تخصص من ساخت قالبهای پلاستیک ؛ماشینکاری و فایبرگلاس هست .خواستم راهنمایی بفرمایید برای مهاجرت به امریکا چه کاری باید انجام بدم .از پاسخ شما سپاسگزارم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
05-07-2016, 10:29 AM
(05-07-2016, 01:22 AM)salemi نوشته: سلام دوستان ،

بنده لیسانس ساخت وتولید دارم با سابقه 20 سال و 8ساله که مدیر عامل شرکت خودم هستم .47 سال سن دارم ومتاهل تخصص من ساخت قالبهای پلاستیک ؛ماشینکاری و فایبرگلاس هست .خواستم راهنمایی بفرمایید برای مهاجرت به امریکا چه کاری باید انجام بدم .از پاسخ شما سپاسگزارم

مهاجرت به امریکا شبیه به کشورهایی مثل کانادا یا استرالیا نیست که شما بتونید از ابتدا وارد پروسه مهاجرت بشید و بعد از دریافت مهاجرت به امریکا سفر کنید. اگر قصد دارید که از طریق کار به امریکا بیایید مرحله اول گرفتن پیشنهاد کاری از یکی از شرکت‌های امریکایی و ورود به امریکا با ویزای کار هست. بعد از اون و در صورتی که شرکتی که براش کار می‌کنید حاضر باشه برای شما درخواست گرین کارت بکنه، می‌تونید وارد مرحله مهاجرت بشید.
در نتیجه با شرایط فعلی شما، مرحله اول این هست که در امریکا کار پیدا کنید.

نقل قول  

آفلاین magicboy
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-07-2016, 03:48 PM
با سلام
من سی سال دارم.مدرک فوق لیسانس برق قدرت از دانشگاه آزاد گرفتم شرایط اینو دارم که از طریق ویزای خانوادگی خانومم حدود ده سال دیگه بریم آمریکا.معدل و نمراتم خوبه (معدل 17) و تا اون موقع حدودا 12 سال سابقه کاری دارم البته تو یک شرکت خصوصی کار میکنم.زبان انگلسیمم تقریبا خوبه. آیا مدرک دانشگاهیم که از دانشگاه آزاد گرفتم اونجا برای پیدا کردن کار اعتبار داره؟ چه نرم افزارهایی تو رشته برق قدرت اونجا کاربرد بیشتری داره؟ چه شرایطی اونجا خواهم داشت؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (26): « قبلی 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 26 بعدی »